Кметът на Белово е разследван за неизгодни сделки с имоти

Окръжната прокуратура в Пазарджик разследва кмета на Белово Костадин Варев за неизгодни сделки с имоти и съставяне на документи с невярно съдържание.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Белово е разследван за неизгодни сделки с имоти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....БЪРЗО ДА РАЗСЛЕДВАТ СЪСЕЛ, АМАМ БЪРЗО И ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА!! СЪСЕЛЪТ - В ЗАТВОРА!!!!!!!!!!!!!!!!

А кмета на Добрич в сянка и настоящ депутат Ж. Мартинов кога ще бъде разследван?

Това е малкото от многото за т.нар. кмет-кой изсече Беловската гора ,кой направи куп мафиотски сделки и преди и повреме на мандата си ,ако хората заговорят и има кой да ги чуе ,този няма да излезе от затвора -селски наглец,какъвто и костюм да сложи е един нагъл селянин, почувствал се безнаказан с помоща на парите си .....

Преди 89 тормозехте бедните и сега е същото, но властимащите имат и повече права от преди 89 ! Терористи !

Е тоя юнак е с влязла в сила условна присъда, как стана кмет, ако някой може да ми каже да казва!!! А Кечева му е "момичето" (нищо че е пред пенсия) за всичко и непрекъснато я мести в зависимост какво далавера е скроил!!!

Е па, номенклатурен кадър /под прикритие/ на някоя партия.

е около 10% от продажната цена или в цифри 233 341 хил. лева под масата от тая далавера горкият:)

Такива боклуци съсипаха държавата..... и направиха хората безработни и просяци....

Преди 89 тормозехте бедните и сега е същото, но властимащите имат и повече права от преди 89 ! Терористи !

Преди 89 тормозехте бедните и сега е същото, но властимащите имат и повече права от преди 89 ! Терористи !

А Кмета на Варна Пртних,и Кмета на София Фъндъкова кога????

Никога...кога. Кой ще ги осъди и вкара в затвора? Прокуратура и съд ли? Кажи за 25 години кой кмет и престъпен политик беше осъден за измами и далавери, за злоупотреби и корупция? Никой! Нито Попов беше осъден, нито Виденов, нито Костов, Симон Сакс-а, нито Станишев, нито Масларова, Софиянски , нито Цветанчо Цветанов... Всичко е пепеляк в очите на наивниците и будалите.

я не пипай Фандъчето бе, миризливец червен!

Мисля, че лице, което бъде признато за виновно в сключване на неизгодни сделки и корупция като кмет или кметски наместник трябва да бъде лишаван от право да заема ръководна длъжност като кмет, депутат , министър или министър председател за срок от 20 години освен изтърпяване на ефективно наказание лишаване от свобода. Просто кметските скандали се превърнаха в страшна досада и без строгото и безкомпромисно пресичане няма да я бъде общинската самостоятелност и самоуправление.

Ох, дано сме живи и здрави ние глупаците, та до 80 годишна пенс. възраст да отработиме това що са краднали ! Че требе да сме задружни да работиме, а не да мърмориме.

Никой няма да видите с конфискувани имоти и в раиран костюм, мечтайте си. За 25 години кой видяхте в раиран костюм? Никой! Прокуратурата се състои от платени подлоги , измекяри, слугинаж на мутри, престъпници, цигани и проститутки. Въпросната прокуратура защитава интересите не на народа и държавата, а на мутри, престъпници, наркобосове и цигани. Питайте прокурорчетата за 10 години служба от къде си накупиха луксозни коли, джипове, къщи, вили, имения, апартаменти...

НЕизгодни за КОГО?:)))

ЗА НЯКОЙ НЕИЗГОДНИ ЗА ДРУГИ ИЗГОДНИ.................? КВО СЕ ПРАВИТЕ КАТО ВСИЧКИ СТЕ КОРУМПИРАНИ А ТЕЗИ ДЕТО ТРЯБВА ДА ВИ ЗАЛАВЯТ СЪДЯТ СА ВИ ПОДЧИНЕНИ САМО НА НЕПОСЛУШНИТЕ СЕ ДЪРПАТ УШИТЕ А ТЕ СА НАЙ-СЛАБИТЕ ПРЕДПОЛАГАМ ;)

Кога ще го видим в раиран костюм и с конфискувани имоти? Или следващите 15-20 години ще отлагат делото поради "уважителни"причини"-адвоката му бил зает, заболял го е пръста,кравата му се е отелила и няма кой да гледа нещастното теленце и т.н.?

А батко, братко, съсела, моника, боко тиквоко, бисеров, ковачки, томов и т.н. знайни и незнайни герои са невинни!

Много "интересно" явление, появява се на 5 години.

Пък искат задължителни избори, е докато съм жив, никой няма да ме задължи за гласувам за разбойници-кметове, депутати и президент!

Кога ще разследват депутатите и министрите?Стига сте ни лустросвали с кметовете.То е ясно, че крадат.Очакваме независими прокуратура и съдилища и да почват да работят, а не само да се подписват на големи заплати.

Кметът на Белово е разследван за неизгодни сделки с имоти Ей, човек никъде не може да прочете , че някой кмет е "разследван" за изгодни сделки.