Коментари - Руската прокуратура разследва шефа на ”Лукойл” | Днес.dir.bg

Руската прокуратура разследва шефа на ”Лукойл”

Опитите на Централната банка на Русия да извърши оздравяване на фалиралата банка "Откритие" не се увенчаха с успех.

Обратно в новината

Коментари - Руската прокуратура разследва шефа на ”Лукойл” | Днес.dir.bg

Коментари

А вальо правешки кога ще даде фира

Започна се... Идва 2018 м. февруари когато ЦРУ ще обяви имената на хората от близкото обкръжение на бащицата император на цяла Русия и околностите на Масква. Започва се голямото конфискуване на около два трилиона долара откраднати от мадър раша от Путя и друзя. Сега всеки ще бяга за сда не го заподозрат в приятелство с вожда докато в раша остане само вожда. Или докато вожда не получи инфаркт до м. февруари. Зер възрастничък е вече ми се вижда пък и "устал" е вече от властта. Молодец е значи ама вече не е необходим на никого даже и на Алина Путина.

...и тези "младежи" със сигурност са били и комсомолци, закърмени и възпитавани с идеите на великата партия на Ленин. Може да се били и членове на същата тази партия, изповядваща най-висшите човешки ценности... Повече от очевидно е какъв въздух под налягане са били всички онези безброй лозунги, с които пълнеха главите на хората в онези години. Затова и рухна "великият и непобедим" СССР и забраниха "великата партия на Ленин". Най-лошото от всичко това е, че нашите комунисти се учеха от тази партия и въобще не са забравили нейните уроци...

Ако закопчеят този от снимката, нашите бизнесмени като Вальо Златев , Румен Овчаров и Сашето Дончев ще изпитат неприятния полъх на СМЪРТТА. Не знам как това би се отразило и на управляваната от СТЕНМАРК ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА от външнотърговски фирми създадени още от времето на Тошо. Като казах за външнотърговски фирми се сетих и за една , чиято собственичка стои начело на една ЛЯВА ПАРТИЯ. Чрез Нинова БСП е изцяло подвластна на управляваните от Стоян Марков - външнотърговски дружества. В екипа на СТЕНМАРК са неговия зет и брат му - ГЕОРГИ И МИЛЕН ВЕЛЧЕВИ. В този царски гамбит участва и охранителя на Царя и неговия най добър ученик СТАНИШЕВ. ДРУГАРИ, Предстои кураво и сураво време. Американската перестройка не знам дали ще ви засегне, но при руската ролетка няма да има празен отвор. Всички ще са зареди. ОТЪРВАНЕ НЯМА. ЕДИНСТВЕНИЯТ ВИ ИЗХОД Е СМЪРТТА!!

Добре написано. Изпусна Милко Балев. Стенмарк и неговият кадър Овчаров са връзката. Обаче много си се филмирал с разни наказания.

А изпусна и гербаджийския кмет Солнце на Бургас Димитър Николов състудент на Вальо Златев и Вагит Алекперов и тримцата убавци от МГУ Москва

Още от началото на перверзния т.н. демократичен преход в България или Перестройката а СССР, договорена СЕКРЕТНО и ТАЙНО, ЗАДКУЛИСНО между Москва и НЯКОИ от западните ръководители и елит (срещата в Малта, след която започват огромните промени в СССР, Европа и респ. света И НЯМА НИЩО ДОГОВОРЕНО черно на бяло...) тези се разбират промените в СССР и соц.лагера да станат без да се търси отговорност за безбройните престъпления и кражби там, което предполага нови кражби..., и запазване на заграбеното, Тоест, колкото и да отричат и крият едните, и да се правят на ощипани другите, КРАЖБИТЕ, огромните кражби от определени от тях лица и структури БЯХА И СА ОРГАНИЗИРАНИ, новите милионери и милиардери бяха и са назначени от тях лица и следователно след като е така и не са автентични се предполага да са много послушни, особено когато загрубее играта и настъпи жега - точно тогава проличава кой кой е. Но огромните пари в корумпирани системи са и власт, или усещане за власт и безнаказаност, и така това, което наблюдаваме и има да наблюдаваме д съвсем логично. И очаквано и предсказуемо, както сме коментирали...

Тебе пак ли са те пуснали от лудницата? Я кажи сега Ивам Костов на кой е агент последно - на КГБ или ГРУ,че вече се обърках.То излезна че Джеймс Бонд пасти да яде пред Костов

азерския горски евреи ВАГИТ АЛЕКПЕРОВ .На иврит ВАГИТ-ОТЛЪЧВАЩ разделител разводач .АЛЕКхПЕРОВ словосъчетание от 2 еврейски думи АЛЕКх-на иврит ПЛЯЧКОСВАЩ ОГРАБВАЩ омърсен ПЕР-ПАР-на иврит значи бик но значи и ПОДОБРЕНИЯ достижения .Или Вагит Алекперов-Разводач на Откраднатите Подобрения -нещо като подобрения ЛУКОЙЛ откраднат от Алекперов от Ваньо Костов за жълти стототинки

Някой да не се сеща още кои са НЯКОИ от причините за скачането на биткойна:)

Поне половината от руските олигарси ще направят или вече са направили същото-ще избягат (останат) в чужбина с откраднатото, което са успели да изнесат! Ще останат само онези, които представляват (парите и активите на) Путин и най-близкото му обкръжение.

Тодор Колев"Как ще ги стигнем хамериканците...". Та как ще ни стигнат нас българите рашите по фалити и разграбване на банки.Много сме напред.

само до преди 7-8 години американсктите банки/балони/ ни обясняваха че тяхната банкова система е перфектнаи показваха като винаги една хартия ,2 месеца по късно фалирха и потънаха едни за 8 трилиона долара от измами балони и деривати .Така е до днес.Балона е спукан.

реакция на Путин съгласувана с чужди служби-тези олигарси които невърнаха парите си в Русия-санкции ,само дето в западни банки няма вече техни пари /късно е всичко беше пренаредено през 2014-2016г./ /.Въпреки това Аг.Блумбърг пише че 2016г. чрез Лондонскто сити в Русия са върнати 157 млрд.паунда -чии ли са те.??.

харесва ми руския канибализъм. в кремъл има много фенове на чикатило.

Държавата плати задълженията на КТБ , а не акционерите на банката. Акционера на КТБ управляваната от МИЛЕН ВЕЛЧЕВ офшорка ВТБ чрез ЦАРСКИЯ ПРИЯТЕЛ Спас Русев пък стана собственик на най атрактивния актив на КТБ оператора Виваком. ТОЗИ "ЛОШ" ПУТИН С "НЕДЕМОКРАТИЧНИ" СРЕДСТВА СЕ ОПИТВА ДА ВЗЕМЕ БОГАТСТВАТА НА "ЧЕСТНИТЕ" ЧАСТНИЦИ. Защо не постъпват като нас - ТЪПИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ДА ПЛАЩА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА на акционерите на КТБ: както на Цветан Василев, така и на приятелите на ЦАРЯ от ОМАНСКИЯ ФОНД и Милен Велчевета офшорка ВТБ !! БОЙКОВИЯ ЦАР, трябваше като братовчед си ВИКТОР ЕМАНУИЛ да търка затворническите нарове в ИТАЛИЯ по САВОЙСКОТО ДЕЛО. Ще попита ли някой тогавашния ГЛАВЕН ПРОКУРОР братовчеда на МИЛЕН ВЕЛЧЕВ , лицето БОРИС ВЕЛЧЕВ какво направи с материалите по САВОЙСКОТО НЕЛО което извзе от ИТАЛИАНСКАТА ПРОКУРАТУРА?!

Че то ВТБ е на путинчо веее! Твоя велик путин е откраднал 2 трилиона долара и все не му стига. Абе толкова ли е прост, че не може да си напечата 10 трилиона рубли само за него си, ами се занимава с тая империалистическа омразна валута. Тази новина е добра, надявам се така както са почнали канибалите да се самоизяждат да закусят с правешкия свинарин и мизантроп, сина на десния соло ташак на правешкия каскет и убиец на десетки хиляди българи - тошо цървулана.

ВТБ е толкова на Путин , колкото ЛУКОЙЛ е на Алекперов!! Лукойл Нефтохим-Бургас АД е собственост на Lukoil Europe Holdings B.V. , а Lukoil Europe Holdings B.V. е 100% собственост на компанията майка Lukoil Oil Company (Company Overview of Lukoil Europe Holdings B.V). Изясняването на собствеността на компанията-майка ОАО Лукойл показва интересни неща: почти 77 % от акциите принадлежат на гигантската, базирана в Холандия банкова ING Group, притежавани през нейното руско поделение ИНГ банк Евразия". Истината за Лукойл е следната тази компания, нейните поделения, вкл. Лукойл Нефтохим Бургас Ад, са собственост на банковата династия Ротшилд. ING Group има столетни връзки с банковата фамилия Ротшилд, от 1971 г. част от Inter alpha bank group, друга холдингова структура, която е свързана с лондонският Якоб Ротшилд. Офшорката на МИЛЕН ВЕЛЧЕВ ВТБ е регистрирана в ЛОНДОН и също е на фамилията РОДШИЛД. Не случайно в борда на директорите на ЛУКОЙЛ е лицето ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ и Р.Овч. , който е човека на РОДШИЛД отговарящ и за БИЗНЕСА С ГАЗТА предоставен на САШО ДОНЧЕВИЯ СИН с неговата регистрирана в ЛОНДОН офшорка - ОВЪРГАЗ - ИНГ Тъпо парче си пич! Тази материя не е за теб. Преди изборите в русия ще има рязане на тикви на ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД. Сигурно не знаеш защо му казват "ЧЕРВЕНИЯ" площад?

Лукойл го подари на руснаците, не друг а самият борец за демокрация другаря Иван Костов. Колко пари е взел, вероятно знаят само двама - той и Джигит Алекперич.

Иван Костов е агент на рускотоГРУ с псевдоним САНКИН а азерския горски евреи Вагит Алекперов е от КГБ издигнал се нависок пост понеже бил любовник на дъщерята на Елцин

Да, така е. За съжаление, голям мошеник, предател, подлец и негодник се оказа този! И вече дори не може и да го отрече, въпреки невероятната му наглост и подлост.

Според мен Елцин е виновен за фалита на банката! Какво мислите, тОваришчи копейки!

Ма много лоши тия руснаци и лично Путин бе...цяла банка фалирали. Добре че се отървахме от тях и вече сме с Америка - там банки не фалират! Туй че не остана инвестициона банка след като Мерил линч, Леман брадърс и т.н глътнаха вода, не се брои а другарю подполковник!?

АЛЕКПЕРОВ джигит е бивш любовник на щерката на Елцин така че на прав път си

И РОНИ СЪЛЗИ КАТО СОРОСОПИТЕКУС ЕВРОГЕЙУС :))

Такава фалшива сделка и "инвестирането в НХК-Бургас" Вложени 500-600 млн$ а актувани 2-2,5 млрд$!!!!!!!!!

Между другото банка "Откритие" е другият собственик на акции на Виваком заедно със също руската ВТБ. Разследването е на Мирослав Иванов и няма да чуете за него по нито една национална телевизия (особено по Нова). Сами се сещате защо.

има какво да научи от сАвеЦките другари.

Цъфти евразия под мъдрото ръководство на дребния гомосексуал Путин! Цъфти, върже и просперира! МУХАХАХАХАХАХАХА

А Путин рови в кофите за боклук за една баничка

Шило

А с КТБ, какво стана? Ясно- онези си търсят парите и успяват да си приберат поне част от тях. Ама у нас?

Ми то и зад КТБ стояха руски олигарси. Същото. Нещо краднал ли го е руснак, пиши го бегало.

Шило

Някое именце, ще споменете ли, или ще я караме на принципа ЕЖК?

Шило

Питам не за друго, ами май и така не стана ясно, де са парите. А кой, зад кого стои е отделна работа.

ХАЙДЕ СЕГА , .... БЕДНИТЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЧАТ ЗА КРАДЛИВИТЕ ОЛИГАРСИ , МУТРИ И БЕЙОВЕ ... ЧЕ ПУТИН БИЛ ГИ ПОДГОНИЛ :))

Скоро ще почине от естествена смърт. Я акула, я кучето Динго, я някоя пантера ще му скочи или ще катастрофира след пиняки запой. Възмездие ще има.

Обикновено се натравят с газ такива- освен ако не отидат при шефовете си от ЦРУ или МИ5. Тогава се удушават с шалове във ваната.

сърцето ми е разбито! душата ми е разкъсана на хиляди петолъчки! как може това да се случи в страната на светлите хора, където всички са братя, любовта между хората победи още през 1917г. а живият БОГ путин, да се свети имего му, бди над благоденствието на народа вече 18 години!?!

Кратуни навсякъде има, но Вова ги вкарва в пътя. Честни частници, а??

...те са неговите слуги и неговите хора тия- това са най-чистите комунисти, останали на света!..))

Както Шиши изкара работниците от Булгартабак да протестират пред редакцията на Капитал заради това че му изкараха кирливите ризи (размер XXXXXL) , хайде сега Вальо Златев да закара нефтохимиците пред руското посолство да защитават Вадимчо !

Другарите комунисти, а?Същите, като нашенците от БСП(к) Всичко за хората, даже имаме списък на въпросните хора..Но, има лесно. Сега ще съберат работниците в Лукойл и .."Кокета, този месец без заплати. Че тавариш Вагит има да връща едни пари''

Сложих ти плюсче. Надявам се така да стане, защото иначе този народ няма да се сети дори кой го клати.

Ако го съдят този Алекперов, ние ще трябва да му плащаме борчовете през цената на бензина...

Защо ''ще''? И сега си му плащаме..И то, здравата. Като на брат

Само в България "Лукойл" е недосегаем- благодарение на една Тиква.

И една крушовенска слива !

Не споря за сливата Нинова. Не мога да разбера защо всеки автоматично почва да плюе под ника ми срещу БСП? Каквото и да се каже срещу тази партия, малко ще е- затова не го и казвам: то си се подразбира.

Алооу , Позитано ! С тия Мамути ,Алекпери и всякакви други путинки със звучни фамилии ли е свързана дружбата с руския народ , бе лешпери !? Приватизирали сте отношенията с руснаците като Курни - Техноимпекс , и хората сега остават с грешни представи за обикновеният руснак заради вас , и заради тия описани в статията !

ТЕ РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ ТИЯ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ ЗА НИЩО ГИ НЯМАТ ... А АЗ ДОКАТО ОКРАДЕМ СЪС СИК 1 МИЛИАРД ЕВРО ЕВРОФОНДОВЕ , СЕ ИЗПОТЯВАМЕ ЯКО :))

300 милииарда рубли и 5 милиарда долара??? Да не се чудят бедните руснаци после с какво се плаща за руското присъствие в Сирия. Всяко нещо си има цена

Като ви говоря,че това Русия ,не е държава, а територия върху която отдавна една върушка милионери/милиардери трупа пачки, за сметка на тотални скотове, вие не вярвате:))) Най ми е смешно когато един , незнам вожд ли им е, учител ли е, вземе че събере 1600 гурналисти, да му задават въпроси, а простолюдието гледа и слуша със зяпнала уста .:))) И сега ние какво ще правим тези от Лукойл, след като самите руснаци ги нарочиха за ''врагове на народа''?! М?

Що ли звучи до болка познато ! И какви звучни руски фамилии : Алекперов , Федун и Мамут ! Важно е обаче Решетниковите червенотиквеничковчета да надават вой как трябва да подкрепяме "руската" политика !

voknid

Вадим Беляев да не е забегнал при Цецо - Мустака в Сърбия, бре?

Вагит,Вадим,Мамут - кви са тия руснаци с тия имена които са окрали цяла Русия.Спрели са кранчето на джуджето и са станали врагове на държавата. Довчера тея тримата юнаци бяха герой за нашите русофили ,от утре ще ги разпънат на кръста - само Путин остава най честния человек (ТHE ONE AND ONLY)

Усманов е виден запутинец, а Кадиров е дефакто вицепремиер и стои над Шувалов със сигурност. Крепители на православието..

КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ РУСИЯ ДА ПОДГОНИ ТУРЧИНА :)))

Кой е турчина?

АЛИКПЕРОВ САМ КАЗВА ЧЕ Е ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН :))

Коментари - Руската прокуратура разследва шефа на ”Лукойл” | Днес.dir.bg

Руската прокуратура разследва шефа на ”Лукойл”

Опитите на Централната банка на Русия да извърши оздравяване на фалиралата банка "Откритие" не се увенчаха с успех.

Обратно в новината

Коментари - Руската прокуратура разследва шефа на ”Лукойл” | Днес.dir.bg

Коментари

А вальо правешки кога ще даде фира

Започна се... Идва 2018 м. февруари когато ЦРУ ще обяви имената на хората от близкото обкръжение на бащицата император на цяла Русия и околностите на Масква. Започва се голямото конфискуване на около два трилиона долара откраднати от мадър раша от Путя и друзя. Сега всеки ще бяга за сда не го заподозрат в приятелство с вожда докато в раша остане само вожда. Или докато вожда не получи инфаркт до м. февруари. Зер възрастничък е вече ми се вижда пък и "устал" е вече от властта. Молодец е значи ама вече не е необходим на никого даже и на Алина Путина.

...и тези "младежи" със сигурност са били и комсомолци, закърмени и възпитавани с идеите на великата партия на Ленин. Може да се били и членове на същата тази партия, изповядваща най-висшите човешки ценности... Повече от очевидно е какъв въздух под налягане са били всички онези безброй лозунги, с които пълнеха главите на хората в онези години. Затова и рухна "великият и непобедим" СССР и забраниха "великата партия на Ленин". Най-лошото от всичко това е, че нашите комунисти се учеха от тази партия и въобще не са забравили нейните уроци...

Ако закопчеят този от снимката, нашите бизнесмени като Вальо Златев , Румен Овчаров и Сашето Дончев ще изпитат неприятния полъх на СМЪРТТА. Не знам как това би се отразило и на управляваната от СТЕНМАРК ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА от външнотърговски фирми създадени още от времето на Тошо. Като казах за външнотърговски фирми се сетих и за една , чиято собственичка стои начело на една ЛЯВА ПАРТИЯ. Чрез Нинова БСП е изцяло подвластна на управляваните от Стоян Марков - външнотърговски дружества. В екипа на СТЕНМАРК са неговия зет и брат му - ГЕОРГИ И МИЛЕН ВЕЛЧЕВИ. В този царски гамбит участва и охранителя на Царя и неговия най добър ученик СТАНИШЕВ. ДРУГАРИ, Предстои кураво и сураво време. Американската перестройка не знам дали ще ви засегне, но при руската ролетка няма да има празен отвор. Всички ще са зареди. ОТЪРВАНЕ НЯМА. ЕДИНСТВЕНИЯТ ВИ ИЗХОД Е СМЪРТТА!!

Добре написано. Изпусна Милко Балев. Стенмарк и неговият кадър Овчаров са връзката. Обаче много си се филмирал с разни наказания.

А изпусна и гербаджийския кмет Солнце на Бургас Димитър Николов състудент на Вальо Златев и Вагит Алекперов и тримцата убавци от МГУ Москва

Още от началото на перверзния т.н. демократичен преход в България или Перестройката а СССР, договорена СЕКРЕТНО и ТАЙНО, ЗАДКУЛИСНО между Москва и НЯКОИ от западните ръководители и елит (срещата в Малта, след която започват огромните промени в СССР, Европа и респ. света И НЯМА НИЩО ДОГОВОРЕНО черно на бяло...) тези се разбират промените в СССР и соц.лагера да станат без да се търси отговорност за безбройните престъпления и кражби там, което предполага нови кражби..., и запазване на заграбеното, Тоест, колкото и да отричат и крият едните, и да се правят на ощипани другите, КРАЖБИТЕ, огромните кражби от определени от тях лица и структури БЯХА И СА ОРГАНИЗИРАНИ, новите милионери и милиардери бяха и са назначени от тях лица и следователно след като е така и не са автентични се предполага да са много послушни, особено когато загрубее играта и настъпи жега - точно тогава проличава кой кой е. Но огромните пари в корумпирани системи са и власт, или усещане за власт и безнаказаност, и така това, което наблюдаваме и има да наблюдаваме д съвсем логично. И очаквано и предсказуемо, както сме коментирали...

Тебе пак ли са те пуснали от лудницата? Я кажи сега Ивам Костов на кой е агент последно - на КГБ или ГРУ,че вече се обърках.То излезна че Джеймс Бонд пасти да яде пред Костов

азерския горски евреи ВАГИТ АЛЕКПЕРОВ .На иврит ВАГИТ-ОТЛЪЧВАЩ разделител разводач .АЛЕКхПЕРОВ словосъчетание от 2 еврейски думи АЛЕКх-на иврит ПЛЯЧКОСВАЩ ОГРАБВАЩ омърсен ПЕР-ПАР-на иврит значи бик но значи и ПОДОБРЕНИЯ достижения .Или Вагит Алекперов-Разводач на Откраднатите Подобрения -нещо като подобрения ЛУКОЙЛ откраднат от Алекперов от Ваньо Костов за жълти стототинки

Някой да не се сеща още кои са НЯКОИ от причините за скачането на биткойна:)

Поне половината от руските олигарси ще направят или вече са направили същото-ще избягат (останат) в чужбина с откраднатото, което са успели да изнесат! Ще останат само онези, които представляват (парите и активите на) Путин и най-близкото му обкръжение.

Тодор Колев"Как ще ги стигнем хамериканците...". Та как ще ни стигнат нас българите рашите по фалити и разграбване на банки.Много сме напред.

само до преди 7-8 години американсктите банки/балони/ ни обясняваха че тяхната банкова система е перфектнаи показваха като винаги една хартия ,2 месеца по късно фалирха и потънаха едни за 8 трилиона долара от измами балони и деривати .Така е до днес.Балона е спукан.

реакция на Путин съгласувана с чужди служби-тези олигарси които невърнаха парите си в Русия-санкции ,само дето в западни банки няма вече техни пари /късно е всичко беше пренаредено през 2014-2016г./ /.Въпреки това Аг.Блумбърг пише че 2016г. чрез Лондонскто сити в Русия са върнати 157 млрд.паунда -чии ли са те.??.

харесва ми руския канибализъм. в кремъл има много фенове на чикатило.

Държавата плати задълженията на КТБ , а не акционерите на банката. Акционера на КТБ управляваната от МИЛЕН ВЕЛЧЕВ офшорка ВТБ чрез ЦАРСКИЯ ПРИЯТЕЛ Спас Русев пък стана собственик на най атрактивния актив на КТБ оператора Виваком. ТОЗИ "ЛОШ" ПУТИН С "НЕДЕМОКРАТИЧНИ" СРЕДСТВА СЕ ОПИТВА ДА ВЗЕМЕ БОГАТСТВАТА НА "ЧЕСТНИТЕ" ЧАСТНИЦИ. Защо не постъпват като нас - ТЪПИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ДА ПЛАЩА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА на акционерите на КТБ: както на Цветан Василев, така и на приятелите на ЦАРЯ от ОМАНСКИЯ ФОНД и Милен Велчевета офшорка ВТБ !! БОЙКОВИЯ ЦАР, трябваше като братовчед си ВИКТОР ЕМАНУИЛ да търка затворническите нарове в ИТАЛИЯ по САВОЙСКОТО ДЕЛО. Ще попита ли някой тогавашния ГЛАВЕН ПРОКУРОР братовчеда на МИЛЕН ВЕЛЧЕВ , лицето БОРИС ВЕЛЧЕВ какво направи с материалите по САВОЙСКОТО НЕЛО което извзе от ИТАЛИАНСКАТА ПРОКУРАТУРА?!

Че то ВТБ е на путинчо веее! Твоя велик путин е откраднал 2 трилиона долара и все не му стига. Абе толкова ли е прост, че не може да си напечата 10 трилиона рубли само за него си, ами се занимава с тая империалистическа омразна валута. Тази новина е добра, надявам се така както са почнали канибалите да се самоизяждат да закусят с правешкия свинарин и мизантроп, сина на десния соло ташак на правешкия каскет и убиец на десетки хиляди българи - тошо цървулана.

ВТБ е толкова на Путин , колкото ЛУКОЙЛ е на Алекперов!! Лукойл Нефтохим-Бургас АД е собственост на Lukoil Europe Holdings B.V. , а Lukoil Europe Holdings B.V. е 100% собственост на компанията майка Lukoil Oil Company (Company Overview of Lukoil Europe Holdings B.V). Изясняването на собствеността на компанията-майка ОАО Лукойл показва интересни неща: почти 77 % от акциите принадлежат на гигантската, базирана в Холандия банкова ING Group, притежавани през нейното руско поделение ИНГ банк Евразия". Истината за Лукойл е следната тази компания, нейните поделения, вкл. Лукойл Нефтохим Бургас Ад, са собственост на банковата династия Ротшилд. ING Group има столетни връзки с банковата фамилия Ротшилд, от 1971 г. част от Inter alpha bank group, друга холдингова структура, която е свързана с лондонският Якоб Ротшилд. Офшорката на МИЛЕН ВЕЛЧЕВ ВТБ е регистрирана в ЛОНДОН и също е на фамилията РОДШИЛД. Не случайно в борда на директорите на ЛУКОЙЛ е лицето ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ и Р.Овч. , който е човека на РОДШИЛД отговарящ и за БИЗНЕСА С ГАЗТА предоставен на САШО ДОНЧЕВИЯ СИН с неговата регистрирана в ЛОНДОН офшорка - ОВЪРГАЗ - ИНГ Тъпо парче си пич! Тази материя не е за теб. Преди изборите в русия ще има рязане на тикви на ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД. Сигурно не знаеш защо му казват "ЧЕРВЕНИЯ" площад?

Лукойл го подари на руснаците, не друг а самият борец за демокрация другаря Иван Костов. Колко пари е взел, вероятно знаят само двама - той и Джигит Алекперич.

Иван Костов е агент на рускотоГРУ с псевдоним САНКИН а азерския горски евреи Вагит Алекперов е от КГБ издигнал се нависок пост понеже бил любовник на дъщерята на Елцин

Да, така е. За съжаление, голям мошеник, предател, подлец и негодник се оказа този! И вече дори не може и да го отрече, въпреки невероятната му наглост и подлост.

Според мен Елцин е виновен за фалита на банката! Какво мислите, тОваришчи копейки!

Ма много лоши тия руснаци и лично Путин бе...цяла банка фалирали. Добре че се отървахме от тях и вече сме с Америка - там банки не фалират! Туй че не остана инвестициона банка след като Мерил линч, Леман брадърс и т.н глътнаха вода, не се брои а другарю подполковник!?

АЛЕКПЕРОВ джигит е бивш любовник на щерката на Елцин така че на прав път си

И РОНИ СЪЛЗИ КАТО СОРОСОПИТЕКУС ЕВРОГЕЙУС :))

Такава фалшива сделка и "инвестирането в НХК-Бургас" Вложени 500-600 млн$ а актувани 2-2,5 млрд$!!!!!!!!!

Между другото банка "Откритие" е другият собственик на акции на Виваком заедно със също руската ВТБ. Разследването е на Мирослав Иванов и няма да чуете за него по нито една национална телевизия (особено по Нова). Сами се сещате защо.

има какво да научи от сАвеЦките другари.

Цъфти евразия под мъдрото ръководство на дребния гомосексуал Путин! Цъфти, върже и просперира! МУХАХАХАХАХАХАХА

А Путин рови в кофите за боклук за една баничка

Шило

А с КТБ, какво стана? Ясно- онези си търсят парите и успяват да си приберат поне част от тях. Ама у нас?

Ми то и зад КТБ стояха руски олигарси. Същото. Нещо краднал ли го е руснак, пиши го бегало.

Шило

Някое именце, ще споменете ли, или ще я караме на принципа ЕЖК?

Шило

Питам не за друго, ами май и така не стана ясно, де са парите. А кой, зад кого стои е отделна работа.

ХАЙДЕ СЕГА , .... БЕДНИТЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЧАТ ЗА КРАДЛИВИТЕ ОЛИГАРСИ , МУТРИ И БЕЙОВЕ ... ЧЕ ПУТИН БИЛ ГИ ПОДГОНИЛ :))

Скоро ще почине от естествена смърт. Я акула, я кучето Динго, я някоя пантера ще му скочи или ще катастрофира след пиняки запой. Възмездие ще има.

Обикновено се натравят с газ такива- освен ако не отидат при шефовете си от ЦРУ или МИ5. Тогава се удушават с шалове във ваната.

сърцето ми е разбито! душата ми е разкъсана на хиляди петолъчки! как може това да се случи в страната на светлите хора, където всички са братя, любовта между хората победи още през 1917г. а живият БОГ путин, да се свети имего му, бди над благоденствието на народа вече 18 години!?!

Кратуни навсякъде има, но Вова ги вкарва в пътя. Честни частници, а??

...те са неговите слуги и неговите хора тия- това са най-чистите комунисти, останали на света!..))

Както Шиши изкара работниците от Булгартабак да протестират пред редакцията на Капитал заради това че му изкараха кирливите ризи (размер XXXXXL) , хайде сега Вальо Златев да закара нефтохимиците пред руското посолство да защитават Вадимчо !

Другарите комунисти, а?Същите, като нашенците от БСП(к) Всичко за хората, даже имаме списък на въпросните хора..Но, има лесно. Сега ще съберат работниците в Лукойл и .."Кокета, този месец без заплати. Че тавариш Вагит има да връща едни пари''

Сложих ти плюсче. Надявам се така да стане, защото иначе този народ няма да се сети дори кой го клати.

Ако го съдят този Алекперов, ние ще трябва да му плащаме борчовете през цената на бензина...

Защо ''ще''? И сега си му плащаме..И то, здравата. Като на брат

Само в България "Лукойл" е недосегаем- благодарение на една Тиква.

И една крушовенска слива !

Не споря за сливата Нинова. Не мога да разбера защо всеки автоматично почва да плюе под ника ми срещу БСП? Каквото и да се каже срещу тази партия, малко ще е- затова не го и казвам: то си се подразбира.

Алооу , Позитано ! С тия Мамути ,Алекпери и всякакви други путинки със звучни фамилии ли е свързана дружбата с руския народ , бе лешпери !? Приватизирали сте отношенията с руснаците като Курни - Техноимпекс , и хората сега остават с грешни представи за обикновеният руснак заради вас , и заради тия описани в статията !

ТЕ РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ ТИЯ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ ЗА НИЩО ГИ НЯМАТ ... А АЗ ДОКАТО ОКРАДЕМ СЪС СИК 1 МИЛИАРД ЕВРО ЕВРОФОНДОВЕ , СЕ ИЗПОТЯВАМЕ ЯКО :))

300 милииарда рубли и 5 милиарда долара??? Да не се чудят бедните руснаци после с какво се плаща за руското присъствие в Сирия. Всяко нещо си има цена

Като ви говоря,че това Русия ,не е държава, а територия върху която отдавна една върушка милионери/милиардери трупа пачки, за сметка на тотални скотове, вие не вярвате:))) Най ми е смешно когато един , незнам вожд ли им е, учител ли е, вземе че събере 1600 гурналисти, да му задават въпроси, а простолюдието гледа и слуша със зяпнала уста .:))) И сега ние какво ще правим тези от Лукойл, след като самите руснаци ги нарочиха за ''врагове на народа''?! М?

Що ли звучи до болка познато ! И какви звучни руски фамилии : Алекперов , Федун и Мамут ! Важно е обаче Решетниковите червенотиквеничковчета да надават вой как трябва да подкрепяме "руската" политика !

voknid

Вадим Беляев да не е забегнал при Цецо - Мустака в Сърбия, бре?

Вагит,Вадим,Мамут - кви са тия руснаци с тия имена които са окрали цяла Русия.Спрели са кранчето на джуджето и са станали врагове на държавата. Довчера тея тримата юнаци бяха герой за нашите русофили ,от утре ще ги разпънат на кръста - само Путин остава най честния человек (ТHE ONE AND ONLY)

Усманов е виден запутинец, а Кадиров е дефакто вицепремиер и стои над Шувалов със сигурност. Крепители на православието..

КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ РУСИЯ ДА ПОДГОНИ ТУРЧИНА :)))

Кой е турчина?

АЛИКПЕРОВ САМ КАЗВА ЧЕ Е ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН :))