Прокуратурата: Лозан Панов внушава, че сме корумпирани

Прокуратурата обвини председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов в недопустими внушения. Съюзът на съдиите обаче го защити и атакува ВСС.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата: Лозан Панов внушава, че сме корумпирани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАК МОЖЕ ВСИЧКИ ДА СЕ НАДИГНАТ СРЕЩУ ЛОЗАН ПАНОВ? ПО-СПЕЦИАЛНО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ОНЗИ НАЗНАЧЕНИЯ ОТ "БУДА" УЗУНОВ ВЪВ ВСС! ЦЯЛАТА ПРЕСТЪПНА ВЪРХУШКА, КОЯТО НЕ СИ ВЪРШИ КАКТО ТРЯЛБВА РАБОТАТА Е НАСТРЪХНАЛА СДРЕЩУ ЛОЗАН ПАНОВ И СЪС ВСИЧКИ СИЛИ СЕ БОРЯТ ДА ГО ЕЛИМИНИРАТ В ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ ЗА ВСС И Т.Н. ЗА КАКВО ГОВОРИ ТОВА? СРАСТВАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА С ПРЕСТЪПНИЯ СВЯТ! БЕЗ СОБСТВЕНИ РЕШЕНИЯ ,ПАЗЕНЕ НА МАФИОТСКИ ФИРМИ КАТО "ТОПЛОФИКАЦИЯ-СОФИЯ"ЕАД ИДР. "ПОДОПЕЧНИ НА "БУДА" И СИЕ Й.фАНДЪК!Дали е българка ? КАТЕГОРИЧНО -НЕ! Как се радваше че всички сме осъждани от "Топлофикация-София"ЕАД по БНР.Как нищо не направи за решаване на проблемите и на тези ,които не искат услугите на Топлофикация.Нима има разследване за аварията? Колко назначени юрисконсулти, нотариуси, и все шарлатани, за заплати.Този престъпен борд на Топлофикация,който не знае за какво иде реч. Ами нещо направила ли е като само каза,че ще поиска разследване до Прокуратурата? Всичко затихна и никой нищо не чу . Ами оня пък ПАРАЛАНОВ ЛИ ПАРЛАПАНОВ ЛИ Е ДОРИ НИЩО НЕ КАЗА ЗА АВАРЯТА, АМИ САМО ОТКАЗА ПЪЛНО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА ПОТЪРПЕВШИТЕ. НЕ Е ЛИ ИСТИНА ЗА ПРОКУРАТУРАТА, КОЕТО КАЗВА ПАНОВ? РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ Е ВЯРНО, НО НЕ ИМ ОТТЪРВА ,ЗАЩОТО ВСЕ СЕ ПРЕДСТАВЯТ ПРЕД ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ КАТО ПЕРФЕКТНИ С ПОСТОЯННИ ХВАЛБИ.

Не разбирам какво има за обсъждане, как може да се твърди за най обикновенна среща и т.н.. Без никакво колебание след такова скандално поведение на "джаба хатянина" е длъжен да си подаде оставката. Това го няма никъде !

"Лозан Панов внушава, че сме корумпирани." А нима не сте? Няма нужда да се внушава, а по-добре се махайте, че после може да напълните затворите като в Румъния

извратена прокуратура

Обществена тайна е, че прокуратурата и съда са корумпирани - коментарите по-долу го доказват! НО, нямат право да го казват: Лозан Панов, френският посланик, журналистите и всички извън корупционните схеми в правораздаването в България! Никой, по никакъв начин не може да "внушава" очевадни истини.

Имат право да го казват, но го правят, за да изглеждат чисти и морални!Та, колкото повече плюят, толкова по симпатични и морални изглеждат!

Оставам с впечатлението, че съдиите са чисти, некорумпирани и жертви.......!Защо не си погледнат гредите в техните очи.....Каквото е в прокуратурата това е и в съда!!!

Не точно. В съда има послушковци, които изпращат SMS-и на когото трябва и такива, които се опитват да променят ситуацията. В прокуратурата са шпицкоманда и всички се кланят на един бог и който леко кривне бива опраскван, както каза онзи следовател дето изчезна напоследък.

не сте ли?

Ама вие сте Корумпирани, бре! на 100%

Сега народа трябва да е на улицата подкрепяйки Лозан Панов за да има промяна в Съдебната система и прокуратурата,но уви,народа спи вечния си сън....

Мислех да пиша много за корупцията на прокуратурата, но то човек само като погледне масовите мнения и му става ясно. Само не знам кой още трябва да го види, за да се вземат мерки по въпроса?

Че то е ясно че тея бок*ци от прокуратурата са корумпирани и незнам какъв имидж защитават, то няма какво да се защитава...

Корупцията е навсякъде и няма да се оправим

да внушава, бе гугутки мамини? Ако има поне един да вярва, че сте честни хора, да му внушава, ама то всички ви знаем колко сте гнили, гнили, та безвъзвратно прогнили.

Де да беше само внушение, че прокуратурата е корумпирана.., ама за съжаление си е чиста истина. А колкото по-главен прокурор, толкова по-истина, а за най- главният - най-истина...

Няма нужда той да го внушава. На всички ни е ясно че сте яко корумпирани начело с шефчето ви.

В донос срещу моята съпруга до столично РПУ съкооператори толкова много са се озлобили ,че накрая пишат "ултиматовно"ако районния инспектор не вземе "отношение"по един спор щяло да стане много лошо!?.Тогава се обърнахме към районната прокуратура защото счетохме че това е закана за сигурността на живота и ,но писмото което някаква "младши прокурорка беше една пародия на възпитание и знания! Глупосста е признак не само на корупция ,но и на отношение към служебните задължения и отказ да защитава тези които искат помощ от Прокуратурата! Това е!

Като че ли не сте !!!

Гарван гарвану око не вади! Ама едно джепане сачми такава хубава работа ще свърши по всички гарвани... Мама им свинска ...

Цацаров, ти ли си този който праска по един минус на всеки коментар?

В изтеклите през м. април 2017г. в медиите стенограми /т. нар. АРГО-гейт/ от проведени срещи между обвиняемия от прокуратурата Иво Прокопиев с представители и лидери на политически партии, неправителствени организации, финансирани от чуждестранни фондации /"Америка за България" и ..Отворено общество"/, социолози, политолози и бизнесмени, като Христо Иванов, Радан Кънев, Трайчо Трайков, Мартин Димитров, Антоанета Цонева, Николай Стайков, Стояна Георгиева, Иван Бедров, Теодор Захов, Евгений Дайнов и други, става ясно, че Лозан Панов /посочен с инициалите си ,ЛП"/, е бил обсъждан като възможен кандидат на този кръг за президент. В стенограмата /истинността на която не се оспорва от участвалите на срещите лица и беше изрично потвърдена от Иво Прокопиев/ е посочено от Христо Иванов - председател към настоящия момент на партия Да, България", че кандидатурата на Панов е неподходяща, очевидно поради проблеми в биографията на съпругата на Панов

Да корумпирани сте. При това много. А цацата най много от всички. Съвсем прав е панов. Но пък вие веднага включихте ла*нометите.

Какво внушение бе, това всички го виждаме и го усещаме... и го знаем... корупцията е зверска.

Лозар Панов преди време поиска от Плевнелиев да разследва записите между "двете каки". И макар че пръцкат в едно гърне , тогава Плевнелиев му отказа точно със същият мотив, който сега използва и Рдев-че има разделение на властите и Президентът няма правоспоред Конституцията да се меси в Прокуратурата! Сега Лозар опитва отново- но пак не му се хванаха на въдицата!

Отново през 2016 година станаха публично известни снимки, на които се вижда как Лозан Панов празнува в компанията на адв. Божидар Банков. Банков е участвал в множество фирми, свързани с обвиняемия от прокуратурата бивш собственик на КТБ Цветан Василев /като например "Шийлдс инвестмънт", НУРТС и Тауърком", кредитирани с десетки милиони лева от банката/ и се смята, че е от приближените му юристи. Същевременно Банков е съдружник в обща адвокатска кантора с Ирина Репуц, която е председател на Християндемократическата партия, участвала заедно с Реформаторския блок на предходните парламентарни избори. Твърди се също, че Божидар Банков и брат му Веселин Банков, който е дългогодишен синдик, са изключително близки с бившата съдийка Румяна Ченалова, която е подсъдима за извършено престъпление и дисциплинарно уволнена от ВСС. Тези контакти не бяха коментирани, нито опровергани по никакъв начин от Лозан Панов, въпреки засиления обществен интерес и многократно поставяните му въпроси, което води до извод за тяхната истинност и същевременно с това изключително много компрометира, както честта, така и доброто име на Панов.

Лозан Панов ли беше този, който получаваше СМС-и от Боко и се отчиташе пред него?

Днес ВСС се събра извънредно, за да обсъди казуса, в който премиера получи есемес - "Лозан Панов отново предложи да ви викаме във ВСС по записа на двете каки. Не го приехме"

добрият шпионин винаги говори за себе си в трето лице...

интересен феномен. внушението на панов от сега можело да действа на голямото мнозинство от хората и в миналото. щото като отворя тема за прокуратурата и съда от преди един месец, десет месеца, или пет...десет години, да речем, и мненията са си точно такива, както днешните.

Нищо не внушава! Просто казва това, което отдавна го знаят всички. А от чужбина ни го казват непрекъснато ...

Да, СТЕ!!!!

Хайде сега не само господин Панов, а цяла България да отправи тези искания към проКУРатурата!

Наглост невиждана, точно прокуратурата внушава ,че самата тя е мафиотизирана. Цацаров вместо да си подаде оставката и да престане да резили прокуратрурата пише пасквили и говори глупости на криминални срещи в ЦУМ. Нека покаже листовете, които е получил от Данчев.Да каже, масон ли е , с Гергов в една масонска ложа ли са или не са. Прокуратурата и властта се държат като милиционерска мафия и воюват със съда , искат а подчинят съдиите ,да ги опозорят ,измислят всякакви интриги . Тази постсъветска прокуратрура е главният виновник за невиждания грабеж през прехода . Цацаров има много въпроси на които трябва да отговаря. Лозан Панов е честен човек и няма да позволи да го командват герговци ,Буди и който и да било .

Точно!

hahahahah!!!!!:-)))) ми то сички го знаем, ЧЕ ПРОКУРАТУРАТА Е КОРУМПИРАНА! като червива пролетна манатарка е проядена от корумпирани служители! знаете ли че? не може да си служител в прокуратурата, ако не се корумпираш? не се ли корумпираш - те гонят! ставаш неконтролируем, щото като не си корумпиран...

При тази прокуратура истинските и големите престъпници нямат нужда от адвокати! Невинните, честните и почтени българи, които са неудобни или мразени от мафията и нейни таргети имат.

Прокуратурата заплашена от имиджова катастрофа.Панов може и да е прав.Статия ."Интерпол издирва С.Цацаров с червена бюлетина-фрог.Червена бюлетина -с цел арест:Зелена бюлетина-предупредителна информация:Синя- за криминално проявление и т.н.

Силен цитат в края на статията!

Как може Панов така да стресира горките висши прокурори ...! Ще си натоварят психически и физически нежните охранени сърчица...!!!

Каква обида да внушава! Та те са си корумпирани!! Ц ц цццц

Че аз думата ПРОКУРАТУРА я свързват първо с думата КОРУПЦИЯ

Панов се заяжда вече с Цацаров и е време за мързел да бъде изгонен от заеманата длъжност ! При този на снимката не работи Съдебната система и няма осъдителни присъди , а плаче като вдовица за К!

Стига с тези разправии - това е съдебна власт, всички, които и служите , засрамете се. Последствията за държавата , за престъпниците, за невинните обвинени и пострадали , ще бъдат катастрофални.Вие сте призвани и задължени да осигурявате правовия ред в държавата, а какви ги вършите ?

Корупция? В България? В прокуратурата? Убийците осъдени на по 2 години условно харесват това.

Шило

Владо, съдът съди, той налага наказания. Ама остави това, що ми се струва, че Съюза на съдиите получават финансиране и от чужда държава?

То не един път се е случвало, някое дело да се омаже точно заради "объркана документация" на прокуратурата. А че и съдът е невинна света водица недоизпита - факт.

А съдът съди спроед доказателствата предоставени от ... прокуратурата. Които доказателства доста често се оказват много удобни за едни доста леки присъди по едни много специални дела.

хахахаххахахах

"Прокуратурата: Лозан Панов внушава, че сме корумпирани" Несправедливо обвинени!!

Ей, прокурорите, покажете, че може да работите качествено, не ви ли е срам с 6% одобрение...

ДО "ГУМАТА": "Ти също не се пишеш с името си, а аз точно затова пиша това, щото съм в съда срещу тях. И това което пиша е от личен опит. Ще ги прочетеш, скоро. Просто не искам в момента да попреча на делото. Предстои му да попадне във ВКС. Нали ти е ясно сега?

Прокуратурата не е корумпирана, обвинителните актове ги пишат по-добре от адвокатите

Ей, добре че беше Лозан Панов, че да ми внуши че прокурата (и съотвена нейния главатар) е корумпирана и затънала до гуша във фекалии, 'щото аз изобщо нямах такова усещане и си мислех че там всичко е цветя и рози ...

Срамота! Кой посмя да внушава, че прокуратурата е корумпиран? Да сте видели убийци пуснати оид домашен арест? Или пък мутра пусната под гаранция? Или пък някой да има повече от една висяща присъда?.... Айде да не изброявам... Няма корупция в прокуратурата....

Цацаров, Гергов и сагата Слънчев ден е началото на едно "сътрудничество" по братски...

Тт гейпарада.

аха защото вие НЕ сте корумпирани???

ПРОКУРАТУРАТА Е НЕ САМО КОРУМПИРАНА, НО И ПРОДАЖНА, НАГЛА И ЦИНИЧНА. ЩЕ ПУБЛИКУВАМ ИМЕНАТА НА ЕДНА ГРУПА ПРОКУРОРИ, НЕКОМПЕТЕНТНИ И БЕЗОТГОВОРНИ, ПЪК ДА ВИДИМ , КОЙ КОГО! СЪВСЕМ ЯСНО Е, ЧЕ СЪЩАТА ТАЗИ ПРОКУРОРСКА ГРУПИЧКА МОЖЕ ДА СТАНЕ ПРИЧИНА БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ОСЪДЕНА В СТРАСБУРГ, НО НЕ БЕЗ ПОМОЩТА...ЗА СЕГА НА СЪДИИ ОТ СГС САС..., НО НАДЕЖДАТА МИ Е ВЪВ ВКС, НО ТОВА СКОРО ЩЕ СЕ ВИДИ....

Ами публикувай ги , де ! Какво чакаш? Смелчаци като теб дал Бог. Дай да те видим какъв герой си като твърдиш, че ще публикуваш имена. Защо щом ще посочваш имена не застанеш с името си. Това не е шега и следва да си готов да защитиш твърдението си в съда.

.

Ами вероятно Панов има някаква информация в тази посока, аз обаче съм сигурен че той е на толкова ниска дльжност в правораздаването, че се е заблудил

А атаката срещу КТБ, повдигането на обвинение за опит за убийство срещу Цветан Василев и двама негови сътрудници на Пеевски и последвалият предизвикан фалит на КТБ е нещо невинно!

така и никой не попита защо са взели документи, без да ги опишат, които няма как да имат общо с някакво предполагаемо убийство, не ги бяха върнали до делото за КТБ. Дали изобщо ги върнаха? Това са все "внушения", че нямаме правова държава, и изобщо държава.