Взривиха бомба в къщата на майката на кмета на Аксаково

Взривно устройство е избухнало през изминалата нощ в двора на къщата, в която живее майката на кмета на Аксаково Атанас Стоилов.

Обратно в новината

Коментари - Взривиха бомба в къщата на майката на кмета на Аксаково | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички знаят, че : Aтанас Стоилов + Янко Станев + Частно Сметище = Предупредителен Взрив . . . Само Прокуратурата НЕ знае . . .

Атанас Стоилов е един от най-корумпираните кметове в страната.Заедно с брат си са превърнали общината на бащиния.Аксаковци наричат града си Соиловград, а братята- братя Галеви.Изборите ги печелят с непозволени средства и никой не може да застане насреща им.Явно някой се е усмелил да ги предупреди и двамата поне малко да се спрат.

Cтраната се преварна в криминален бардак.

Често взимат едни пари - обещават нещо пък не го изпълняват! Пари не връщат!

Кой го знае ,този кмет, що за птица е,то и за Антов, първо се говореше,че бил "честен" бизнесмен, после се оказа обикновен крадлю и ментърджия!

Що ГЕРБ , що ДПС са една партия с две имена ! Колко пъти ББ ходи при Мети а му се моли да го вкара в политиката , път , не шосе направи ББ до Сараите ! Затова ДПС и ГЕРБ са най-крадливите партии в България и никой не може да ги свали и унищожи ! Пипалата на октопода ББ стигнаха до ЕС в което са замесени Комисари и ......! Щом плашат майката , предупреждават синът че трябва да се оправя и да спре да краде и лъже !

дръпнал голяма политическа реч, да не поверваш. А и заглавието дадено от ДИРа е подвеждащо = последно сега В къщата или в ДВОРА на къщата. От съществено значение е, че ако е В къщата да се чуди човек бабата как е оживяла.

И , вече, Втория мандак е ! И , как може, месната им Строктура ,така да лъже че това е Костова работа? Бойко тук е 1 ! Абе, нямя си Еша!

Sm3hurk0

Е оти ги не тепате, а само ги плашите с бомби ? :))))

Нема се плашите, и в Маями всеки ден стават такива работи- нали гледате "От местопрестъплението"?

там го ловят, а тук съда ги пуска с "за лека телесна повреда"

Видими резултати - гарантирано от ГЕРБ!

За съжаление мафията герб може да бъде свалена само с атентати защото само атентати с убити в курортите може да лишат бюджета от достатъчно средства,които няма да могат да се запълнят с външни заеми.

Трябва да се пресече финансирането на режима ГЕРБ/Борисов. Октоподът има много пипала обаче, и да отсечем 3-4, пак остават още толкова поне.

Бахти и тъпата комунистическа утрепка, защо не подадеш СиВи в ИД.

Страх те е,герберско мишле,затова цъцриш от дупката си истерично

Един се осмели да се кандидатира за кмет на Галиче срещу Ценко Чоков 01.10.2015 11:28 Скандалният дългогодишен кмет на врачанското с. Галиче Ценко Чоков отново е кандидат за поста, този път от листата на ДПС. Първоначално своенравният селски първенец обявил, че ще се кандидатира като независим, но не успял да събере достатъчно валидни подписи за регистрацията си в общинската избирателна комисия в Бяла Слатина ===================================== ЦЕНКО ЧОКОВ Е ОТ ДСП, ТВОЕТО РУСКО ДПС!!!!

Само ти ли платени троле не разбра,че герб и дпс са едно?

Този е в топ 3 на крадливите гербери от Североизтока!

Да си даде точния адрес на местоживеене.

СТИГА ВЕЧЕ ! Бъчварова , Стига вече ! Отивай там и виж какво става с обществената и националната сигурност.

Стига си бързал, бе ! Сега съм при "най-ценния си консултант" и скоро ще излеземЕ със съвместно съобщение към електората! Ма ти бъди рахат - държавата е стабилна!

Вероятно е дело на признателния електорат. И сигурно има защо!

Признателния електорат едва ли има възможност да се занимава с такива неща! По-скоро е дело на някой който е останал без парче от баницата по някоя поръчка или европрограма !!!

Спомняте ли си, когато "най-големият експерт по МВР и службите" Бойко Борисов беше главен секретар и станаха стотици поръчкови убийства в страната, и този тичаше веднага с НЯКОИ услужливи медии да се снима геройски с черния шлифер на местопрестъплението ЗА ДА СТАНЕ РАЗПОЗНАВАЕМ и ПОПУЛЯРЕН, И НИТО ЕДИН, ДАЖЕ ПОНЕ ЕДИН-ЕДНИЧЪК УБИЕЦ НЕ БЕ ЗАЛОВЕН И ОСЪДЕН, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПОРЪЧИТЕЛ ИЛИ ОПГ, ИЛИ БОС НА МАФИЯ, какво непрекъснато твърдеше и убеждаваше всички по медии и телевизии? "ЧЕ ТОВА НЕ Е РАБОТА НА "ОБИКНОВЕНИТЕ" ХОРА, НА НАРОДА. Че това си било "работа между мутрите", и че "ако отИдете някъде в някое заведение и видите "добре облечени бизнесмени", тоест мутри - ЕДНО НЕРАЗБРАНО ОТ АВТОРА МУ ПОРАДИ ИНТЕЛЕКТА МУ, ИЛИ ПО-ТОЧНО ЛИПСАТА МУ, ЧЕ ... МУТРИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СА ДОРИ И ВИЗУАЛНО РАЗПОЗНАВАМИ - това само като напомняне за СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ ПРЕПИСКИ И РАЗРАБОТКИ СРЕЩУ "НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ", КОИТО СЛЕД ТОВА СЕ ПРЕКРАТЯВАН ПО ДАВНОСТ, но междувременно, а и след това ПРЕСТЪПНИЦИТЕ МОГАТ И СА КОНТРОЛИРАНИ...), ТО ЧОВЕК ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА ... НАПУСНЕ! Това е ясно и нееднозначно послание за ПЛЕНЕНАТА ОТ МАФИЯТА ДЪРЖАВА, В КОЯТО ХОРАТА НЕ МОГАТ И НЕ ТРЯБВА И ДА ПОНЕЧВАТ ДА СЕ БОРЯТ И ДА СИ ВЗЕМАТ ОБРАТНО ДЪРЖАВАТА! И като нормалните хора виждат мутри и престъпленията им - ДА БЯГАТ, ДА БЯГАТ ОТ ЗАВЕДЕНИЯТА, ОТ УЛИЦИТЕ, ОТ КЪЩИТЕ СИ, ОТ СЕЛОТО ИЛИ ГРАДА СИ, ОТ ДЪРЖАВАТА! Същата, абсолютно същата теза изказваше и "лайното" - по думите на братовчед му, Симеон!

Тоя кмет беше един от тези със скъпите джипове купени с общински пари.

Дрогарке! Боряна, Ако сте, изморена, след гонитбата на Сидер по Раковска, подай си оставката! Някой, трябва да ги пази, наште майки? Така, НЕ можи! Само оня Веско да ни блеи, На концертите, в НДК: Наше Мевре Ме пази ? С Уваженье: Баба Руми ! От 49 год. съм Слошалка* На пълна заплата,некаде около 3,500 си докарвам!

ченге та дрънка

Да ви кажа , вече не се учудвам на нищо ! Сутрин на кафето , знам какви ще са новините :- убити , ограбени , бомби , побоища и т.н. ! Каквато държавата , такива и новините !

Бойко ,или оправяй МВР с нужните реформи или си събирай партакешите ..!

Че то вече не е МВР. Бойко си го смята за Ипон, не се ли досещаш? МВР му викат за пред народа, ние си мислим че е МВР, а то е вид "охранителна фирма".

МВР е овладяно от мафията, от сарайско-библиотекарската мафия, Борисов постави Бъчварова да се пържи на огъня, но като стане напечено директно изпълнява указанията на библиотекарите и Пеевски - това не го ли разбраха вече всички в България? Борисов е оставил тази мафия да краде и мами на едро в България, вкл. с европарите, като и той и хората му, кръгът му т.н. "Котраци" също се облажват, и влага милиони чрез подставени лица и в сметки в чужбина (Люкесмбург и пр.) и е партия с тези, с Пеевски и Доган. Така че няма как да "оправи" МВР, няма кой да му даде и да иска, а и той не иска, защото се чувства много комфортно като Спасител, като Баша на нацията с патологичното му его, а и онези ако поискат могат да го смачкат за нула време, ако изкарат дори и малка част от измамите и кражбите му (им - и на хората му) в "медиите", тоест парцалите си. Само си спомни, че от МВР се откраднаха ДОРИ И ИНФОРМАЦИОННИТЕ СИСТЕМИ - не отделни данни или информационни масиви, А ЦЕЛИ СИСТЕМИ!?!?, което е нещо нечувано и невиждано по света, и ... ОТНОВО НЯМА ВИНОВНИ И ОСЪДЕНИ В ЗАТВОРА! За какво ти говори това? А Пеевски, "Бебчо" за шеф на ДАНС, прибирайки под шапката си и ЦБОП, службата, която се бори с организираната престъпност И ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ И РАЗРАБОТКИ ИРАЗФОРМИРОВАНЕТО Й, ТОЕСТ БЛОКИРАНЕТО Й!

На изток и запад, на север и юг "земята, колкото една човешка длан" се тресе от взривове, нападения, поръчкови разстрели ( и непоръчкови също) и "стандартните" битови престъпления. Случва се и другаде, твърди премиера (и е прав), ма държавата е стабилна и щяла още по-стабилна да става - твърди в хор и вътрешния министър! А на мен пък от тази "стабилност" взе да ми настръхва косата и не ми се мисли каква ли е дефиницията на премиера и вътрешния министър за "нестабилност"?

И в Аксаково и в Поморие, където меше бит журналист живеят много руснаци , много над средното за България! На някого май сметките не излизат нещо ?!

Ти си един идиот-кретен и надничар Ти си само един трол нещастен и стотинкаджия

След като Борисов, в качеството си на премиер, може да си позволи да нахлуе дори и на заседание на ВСС, на правителството на съдебната власт (които с тотално корумпирани и зависими от мафията и назначилите ги, избралите ги и лансирали там - от такива като Тиквата, Гоце, Доган и перача му Пеевски) с изцяло нелепи аргументи и лъжи, разбрал-недоразбрал, и да сипе закани, заплахи и предупреждения към съдия #1, и никой да не реагира от този съвет от лумпени с малки изкключения, то в тази държава всичко е възможно и нищо не може да ни учуди!

Взривиха бомба в къщата на майката на кмета на Аксаково Станала е грешка.Трябвало е апартамента да взривят.

там има доста ветерани от Руско-украйнския конфликт. Но са наши момчета. Ако бяха ветерани сега кмета щеше да има готов изкоп за основи на кооперация.

Ами Атанас Стоилов е избран за кмет от ГЕРБ. Биячът в Галиче е син на кмет също от ГЕРБ. Защо такова нещо (бити, пребити, убити, бомби, боксове, ножове, пистолети) не четем за кмет от друга партия, от БСП, от ДСБ, даже от ДПС (макар че и там са въоръжени)? Все четем за ГЕРБ. Мисля, че няма вече човек който да не знае защо.

В Галиче е кмета е от ДПС. ТВОЕТО РУСКО ДПС!

Не, не лъже, ти лъжеш и се опитваш да манипулираш, и то по един много долен и прозрачен, неграмотен начин! Този рецидивист преди събираше гласове за ДПС, а сега - за ГЕРБ. Съвсем отделен въпрос е, че ако оставим настрана пиеските а пред хората на циркаджии като Борисов, Доган и Гоце и хората им, тези са си партия И ВИНАГИ СА СИ БИЛИ! Да ти припомня ли например какво разкри навремето един от най-близките авери на Борисов - Вежди Рашидов, за комбината им с ДПС, и как са си действали заедно и са си се разбирали зад кулисите, и как онези в един момент естествено ги прецакали. И тогава подпукаха и Цецо Голямото Ухо чрез слугата им Цацаров, КОГОТО БОРИСОВ СИ НАЗНАЧИ. После си се разбраха, Цецо стана внезапен виден законодател и разбирач на правото и съдебната система и внесе един подготвен от ДПС проект за закон, за да блокира този на Христо Иванов и ... ГО ОПРАВДАХА ПО ВСИЧКИ ОБВИНЕНИЯ, ДОРИ И ПО ОНОВА, ПО КОЕТО БЕ ВЕЧЕ ОСЪДЕН ЕФЕКТИВНО НА ДВЕ ИНСТАНЦИИ - О. ЧУДО! И кръгъл идиот да си, пак не можеш да не видиш и разбереш какво става в територията, в която мафията си има държава.

"Ами Атанас Стоилов е избран за кмет от ГЕРБ. Биячът в Галиче е син на кмет също от ГЕРБ." Този млад хулиган и лумпен е син на баща си, който е отявлен рецидивист и го знят не само местните, които обаче се страхуват, защото този играе с местните полиция, прокуратура и съд, които прикриват престъпленията му, но и цяла България. Преди се е кандидатирал от ОПГ ДПС и е събирал гласове за тях, сега - от ГЕРБ на Борисов, някак си естествен, напълно логичен се явява този преход. Спомняте ли си подпалените къщи на хора, кото са дръзнали да се противопоставят на побоите и заплахите, на безобразията на този рецидивист, ОТ ЕСТЕСТВЕНО НЕРАЗКРИТ "НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ"?

Някак ми се струва, че под турско робство, когато са върлували кърджалиите, е било малко по-спокойно отколкото е сега, не мислиш ли? Въпреки че ни убеждават колко "спокойно" се живеело, че ако не са ГЕРБ щяло да има "нестабилност".

Колко спокойно се живее под управлението на ГЕРБ!!! Направо да ни завидят на стабилността в държавата! Че то и ние самите си завиждаме!

Хайде де. Кога ще почнат спонтанните самозапалвания?

Новият почин е: нито ден без взрив! Е за това нали няма 1000 лв. глоба, като за клошарите, излиза на сметка. Ще открият ако им оттърва. Ама едва ли.

Ние от ИД поемаме част от отговорността за атентата, останлата част си е на Бойко Борисов и сериалите по Нова , БиТиВи- Екшън и Диема Плюс

Абе навсякъде стават такива неща, нали гледате "От местопрестъплението" какво става?

Sm3hurk0

Аз гледам и други сериали и винаги залавят престъпника... В България, след като не ги ловат престъпниците, значи не са престъпници !

Аре стига! Спрете да клатите стола на Бъчварова с такива измислици. Няма никаква престъпност в държавата. Поне не повече отколкото по филмите, както каза ББ.

Целта е да не остане мирно и спокойно населено място в България, така ли?

Целта е да си недоволен от живота си. Ама много недоволен. Всички медии те облъчват само за това.

Паисий

да бе... Тези убийства, грабежи и взривове ги измислят медиите! Нищо такова няма в реалността. )))

Мафията управлява, някой се опитва да разклати нейните позиции- с незаконни средства. Можем ли да се преборим с мафията законно? Май не?

Е що щът от жената сега