Прокуратурата се захвана и с каруците в София

От съобщение на прокуратурата се разбира, че тя ще се занимае и с каруците в София.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата се захвана и с каруците в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

goose

Мдааа ... прокуратурата нарежда на СДВР да си върши работата ... В една нормална държава същата щеше да проверява защо СДВР не върши това, което е задължен по закон, вместо да си прави ПР акции и да моли изпълнителната власт да спазва закона.

Всяка сутрин минавам по една уличка, в началото на която има знак Забранено влизането на каруци, понеже излиза на голямо кръстовище, и всеки ден един манго си влиза с каруцата да обира кофите и излиза после на въпросното кръстовище. Викам му не вижда ли знака - той не разбирал от тия работи. Звънях на 112 - не било спешен случай и ме заплашиха мен с глоба. Звънях на телефона на кварталния, дето ни ги разлепиха по входовете преди няколко месеца - то това било работа за КАТ. Как да се свържа с КАТ - ми на 112. Казах му, че на 112 ме отсвириха - еми да съм ходел в КАТ-София да пиша жалба. Може ли по интернет - не, трябвало лично. Ей са ще си взема отпуска, да мога да отида в удобно за тях време и да почакам няколко часа на опашките и вечно забилата им система, че да могат да ме регистрират като жалбоподател. А някоя патрулка да се мерне натам по това време - йок. Хич не им пука, че манго с каруцата нарушава ЗДП или някой водач ще го забърше някой ден на кръстовището. Нали госпожиците тюфлеци са заети да протестират за заплати, за да могат още по-усилено да не правят нищо. Тъй че явно прокуратурата трябва да се заема за битови тъпизми, че униформените протестъри стоят над тия неща.

А за това, че въпросните каруци са основен транспорт за превлачване на откраднатото ни дума. Браво, защитници на справедливостта!...

аз като природозащитник само искам да кажа, че поговорката "куче влачи рейс... диря нема! само набеждава кучетатата съвсем несправедливо! по-скоро е кон влачи релса... нека конете бъдат съдени от "справедливия" съд на бхк със спонсор сорос, неадекватния.

захвана се с каруците, но преди това се зае с ктб, ако трябва да сме честни. никой не може да каже, че прокуратуратаи съда не работят. честна геймократска!

Колкото и да се опитваме да скрием мизерията си от чужденците, те ще разберат за какво става дума. Окаяни цигански каруци в столицата, които само във Факултето са над хиляда, е гледка, която и прадядовците на брюкселските зелки не помнят. Нашите се опитват да омекотят културния шок, но все отнякъде ще ни лъсне свинщината. С колесниците на ромляните може и да се оправят- поне за следващите 6 месеца. Чакам да видя с безстопанствените кучета как ще да е.

единственото, което ще се види от гей-обществото ще е това, че българите държат в мизерия, нищета и необразованост едно толкова ценено във франция, германия и люксембург малцинство. докато тук, циганите се возят на каруци, там те управляват цели картели с офшорни фирми. ако си мислите, че някой се интересува от бедността на територията, то вие сте оптимист. единственият критерий ще е: какво е отношението към многополовите сбърканяци и педофилите.

Прокурклатурата ако се чуди с какво да се заеме, имам на баир лозе. Мотики ще им купя.

колко каруци минават с ОТКРАДНАТО по улиците Западна и Сава Михайлов в ЖК Западен парк и Илинден, пък после ще си говорим, имат ли торби конете зад задниците им!!! И всичко идва от квартал Факултета!

Само в София ли?!

"Засилените проверките ще се извършват регулярно до края на годината" Прокурора спира циганин с каруца: - Нямаш зимни гуми и подкови на коня, нямаш торба за тора на коня. Давай застраховката, талона и книжката. Циганина вдига опашката на коня: - Добре, бате. Бръкни в жапката и си ги вземи.

Връзвайте тръбите на циганките и вазектомия за циганите. Това ще им помогне да живеят поне 10 пъти по-добре.

решил един катаджия да се изгаври с дядо дето карал каруца. махнал с палката да го спре: -добър ден. сержант Петров. документи за превозното средство моля. дядото дигнал опашката на марето и казал : -старши, бръкни в жабката да ги вземеш...

и "шофьорските" книжки и талони на каруцарите-ромляни щели да проверяват... щели да им взимат точки за неправилно паркиране.

Че то на Околовръстното е по-опасно да се пуска"животинска тяга", отколкото в "идеалния център". Иначе по лични наблюдения бай Мангау без книжка с моторно превозно средство е далеч по-опасен от братчед му с каруцата.

Треперете, мутри! Прокурватурата не спи!

Аби ко да ти кажъ би брачет, туй то е истинътъ биии ей, слушии ся малку тука. Дитету съ изгуби, откраднъхъ каруцата, кучету ми пубесня и съ зпочнъ евъкуациъ нямаш капкъ енфурмациъ, точну къту нъ война.

Помогнете на циганите с намаляване на раждаемостта им. По-малка раждаемост, по-добър живот, по-малко престъпност, по-малко каруци и т.н. ще има.

Кастрация...по 500лв на м*гал който доброволно се подложи на кастрация. 100% от тях не знаят какво е това и ще лапнат парите без да му мислят много

ако разделим кебапчетата и бирата, която получават на всеки четири години за изборите, смятам, че едно щипано кебапче и четвърт бира също ще свършат работа.

А хахаха-"торбички за животински отпадъци" на кон -хахаха.Ще ме спукат от смях тея ,дааа за светлините съм съгласен и мигачи да имат и клаксон.

И катализатори....ще де казват... АКОЛИЗАТОРИ:)))

еми как да го нарекат чувала дето понякога го слагат между коня и каруцата да събира лайната? е рядко, но съм ги виждал. виж - едно време си бе задължително.

Ха така! Здраво действа прокуратурата. Шефа на охраната на АЕЦ"Козлодуй" дето на пияна глава уволнява полицаи, го върнаха на работа, а полицаят го уволниха и на всичко отгоре му сложиха около 18 000 лева да плаща! А прокуратурата се занимава с каруците. Аферим! Кой да протестира това решение на съда? Аз ли? Ами шведът дето изрита камериерката? Кой му повдигна смешното обвинение с което се измъкна като мокра връв? Баба ми ли? Каруци! Браво на вас!

Можеше една парламентарна комисия да поработи ...

сега ще почнат да крадат, за да си хранят децата; софия не може да бъде столица на друго, освен на разрухата, на простотията, на наглеците

Какво ще се случи? Глоби? - А кой ще ги плати? Отнемане и конфискация на каруцата и животното? А питаха ли Хелзинския Комитет и десетките ромски защитници? Или пак - кьорфишеци.

Много ми е интерсно къде за защитниците на животни в тези моменти, като бити пе%%%%си мълчат.

От контейнер на контейнер, се едно сме у Бомбай.

Отдавна не съществува град, наречен Бомбай! Той е преименуван на Мумбай, по името на богинята Мумба, за да няма нищо общо с поробителите, дали му името Бомбай.

А зимни гуми и превишена скорост ще ги проверяват ли

Браво!Голяма работа свършиха!Оправиха цялата държава и опряха до каруците.Смях и срам за нацията.

каруците са голям проблем за трафика, не са осветени, карат си както искат а лайната направо на пътя ги оставят, да не мислиш че ще вземат да си ги събират в торбичка ... изобщо голяма мизерия са

Мойта каруца е 1 к.с. Зиме, лете пали без проблем. Гумите ми са всесезонни. Номер отзад.

d4

това е тотална дискриминация!! на животинската тягя, разбира се! тези, които я "управляват" са извън всякакви норми , правила и закони! др. К.Кънев от БХК и еколозите моментално следва да излязат на всенароден протест!

Тряат каруцарски алеи!!!! Напраихте велоалеи за 500 балгара! Напраете алеи за конете!!!

Преди 100 години всички са се возили в каруци. Zuruck zum Natur.

Каруците са навсякъде по София и е излишно да ви убеждавам че е така. Първо-това е много опасно за движението. Застрашава се живота на хиляди хора ежедневно, които нямат вина за това че някой лумпен иска да живее средновековно. Второ-животните серат и пикаят по платното, което е мега свинщина. Трето-каруците возят боклук, изровен от кофите, което нарушава 100 санитарни закона и правила. Четвърто-отношението към горките животни е садистично и безумно. Откъде накъде ще ми се скъсва сърцето от жал по сто пъти на ден и защо трябва да търпим страдание на интелигентни същества, правейки се че не съществува? Няма ли НПО за права на животните? Конфискация на всички коне и каруци в държавата, конете в резерват за спокойно отглеждане с ветеринарни грижи, каруците се строшават с валяк. Забрана на бъркане в кофи с боклук. Който иска да вози стока, има баничарки с по-евтина поддръжка от каруца, НПО, грижещо се за животни да им подари втора ръка по 500 лв бройката перфектни.

Като свърши бензина след 20г. ще те питам КОН БОБ ЯДЕ ЛИ хахахахааа

Всичко това е така, но е само половината истина. Другата е че тези нещастници работят от ранни зори и сортират, извозват и рециклират тонове боклуци безплатно за общината. Тези каруци са препитание за десетки българи и работливи цигани. И т.н. В случая нямаме избор между добро ( без каруци) и лошо ( с каруци) а между лошо ( с каруци ) и още по-лошо( без тях). И не става ясно прокуратурата всичката ли работа си свърши, та само циганските каруци останаха?

В задръстването дали си в Лада или в каруца е все тая. В каруцата май има климатик.

"Засилените проверките ще се извършват регулярно до края на годината.." Зимно време каруци по София почти няма. Ще хванат дедовия, поредното ежене в стил "Сега ще видите вие!".

Каруците са легално транспортно средство. И екологично, само 1 к.с., отговарят на стандарта EURO-100. Тия прокурори да не са се напушили, защо ще забраняват този транспорт?

Полицайте са кръгли идиоти и ДОРИ тук ще се осерЪт

Ще ви разкажа една смешна случка. Бойко Борисов беше кмет. Беше голяма жега.На светофара на "Шипченски проход" и "Николай Коперник" беше спряла каруца. Секунди преди да светне зелено единият от конете се облекчи с една огромна димяща купчина. Каруцата мина и след нея прелетяха два джипа,бързайки да хванат зеления светофар. Настана мазало. На другия ден Борисов изригна: "За който не е разбрал, повтарям - в София каруци с боклуци няма да препускат, та ако ще не една, а две организации да ни обвинят в дискриминация. Нещо повече: аз смятам, че София трябва да стане като Стокхолм, Лондон, Рим ." Явно,баровците го бяха нагъзили. Но каруците си останаха,разбира се.

И как ще бъдат санкционирани нарушителите ?

резултата? Че по "Монтевидео" каруците скоро ще станат повече от колите.

Само у Софето ли има каруци? Прокоротурата требе да е у секо село.

Какви документи за каруци ве малоумници . Къде сте видяли каруци някъде по света освен в индия пакистан и някои африкански страни. Особенно в столица. И значи ако имат документи тези каруци и коне могат да се разхождат из софия така ли ? Жена ми е от москва и като видя тези каруци каза че такова нещо не е виждала никъде в русия . Даже в селата им няма каруци . Сигурно щото няма и цигани

За това - да се проверяват циганите, което може да свърши всеки пъдар, великите български прокурори получават по десетина хиляди на месец. 30 години не успяхте да се справите с циганите, та сега ли. Няма вече балами да ви вярват!

Браво. Каква смелост. Завинаги ще се справим с 20 дръгливи коня и 1000 още по-дръгливи циганина.

Поредната простотоя. Какви каруци в София? Крайно време е да ги забраните напълно и с това да се приключи.

Никъде в нормалните страни не се движат каруци из градските улици. Разкарайте ги преди европейското председателство, защото ще шокирате западните ни партньори за пореден път.

Ще се спукам от смЕх сега остава да ги проверяват и за зимни гуми.

И коня да е със зимни подкови.

За тебе може да е смех, но ние останалите участници в движението настояваме да са със зимни гуми, най-добре с шипове.

A педерастите от БХК какво ще се изхвърлят по въпроса?

Аз не знам тези защо изобщо някой ги взема под внимание.

това е Най -сериозният проблем на България -Каруците не масовите кражби и далавери за милярди а 10 каруци с 20 циганина

jingiby

Недей така, бе бате! Сичкото сиганин по Софията сега, как ша съ представи пред Еврупейската кумисиа...

Задължително катаджиите трябва да мерят грайферите на гумите с които са обути каруците.

И подковите да са с 4 мм на извитата част !

цацаров вече направи трета гуша под брадичката.....

е няма такава държава,,

Евала! Т'ва е най-силната акция на ПрокУратУрата! Най-смисленото нещо във великата им история!... Т'ва е най-наболелият проблем! Абе, ЦАРЕ сме да се занимаваме с всичко друго, освен с важното!!!