Арестите в ИАРА - заради злоупотреба за 60 000 лв. от ЕС

Изпълнителният директор на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури Янчо Янев е задържан заради злоупотреба за близо 60 хиляди лева по еврофондове.

Обратно в новината

Коментари - Арестите в ИАРА - заради злоупотреба за 60 000 лв. от ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Герб загуби властта и Гл.Прокурор ги разследва- какво ще излезе?Не знам кой смел прокурор ще се заеме. но тогава народа ще разбере истината за голямата кражба на съдбите на българите!!!

За кокошка - няма прошка :) Тия свитнаха 4-5милиарда от КТБ и дума не измъкаха, сега половин държава подпалиха за .... 60 бона :) баси измислената държавица. терминала. това е. нека си седят с емигрантите и мангалите.

чували ли сте тази детска приказка? Имало едно царство, където имало много корупция. Царят обаче доял всички. Всеки си плащал, за да краде. Който не си плаща, му спретвали едно дело и го уволняват. Не е трудно, щото всички са корумпирани и винаги могат да им намерят цаката. После назначавали някой, дето да си плаща на царя редовно.. и така нататък. Лека нощ деца! Спете, че идват избори утре....

Браво ! ИАРА е под протекцията на ДПС и царя отговаря на подкрепата за БСП.

Ама таз сума е 10 пъти по-малка от лихвата на ден за реакторите, оле май.

Обвинението трябва да е за 60 милиона - само рибараските пристанища струват толкова

Партията назначила този крдец си прави предизборна кампания със собствената си корупционна практика. Супер. Умно. За балъци.

коя партия да псувам. Коя партия любима назначи тез главорези долни, гладни.

Тази Далавера е в раздел НАЙ . Знаете ли как са ги хванали - в документите са подали данни че отглеждат риба в Черно Море , и от ЕС им дават храна за рибите .Тази далавера върви много в Бургас , както със Зайците и Петлите .

А аз отглеждам патки на Марс! Дали от ЕС ще ми отпуснат субсидия да ги храня?

Относно злоупотребите с неевропейски средства бих казал, че продължава бракониерството по язовири и реки. Мятат се мрежи, тармъчи се здраво. Примера е язовир Тича, който е трети по обем вода в България. Нищо не правят. Бракониери, лодки, мрежи, забранени методи за риболов , ток и какво ли не. Това е от години. Разни мутреци вземат някое околно язовирче за пред органите и си бракониерстват на воля. Всички го знаят. Всички си траят.

Ще излезе, че за една мауна паламуд разкарват цял отдел на ДАНС до морето, за да арестуват трима чиляка! Ега ти държавата!

Допълвам: Злоупотребата била с европейски средства. Е там им била грешката. Нямаше да имат никакви грижи, ако ги бяха откраднали от националния бюджет. Щото от него - може. Българския данъкоплатец плаща сметката.

Само за толкова ли? Боже, та всеки от тази агенция ИАРА е толкова корумпиран, ояден, смърдящ,че се чудя как още има риба в морето и езерата на България. А тука някакви мижави 60 000. В тази агенция се разиграват милиони, и то от години.

Верно са кокошкари ! Ако бяха другарите от БСП,ДПС и АТАКА на власт щяха да чопнат не 60 000 , а 60 000 000 и щеше да има и за прокуратурата . И всичко щеше да се покрие както се покриваше по времето на тройната ламя !

Този прошляк, така както го гледам е идеалния бушон и поредното парче месо хвърлено на озъбената и гладна за корупционни сензации тълпа !

Невероятните 1 330 724 лв. е спестила Бистра Павловска от заплати и лихви според декларацията си пред сметната палата директорката на държавната институция Сортоизпитване, апробация и семеконтрол. Тя вече е отстранена, веднага коментираха от Министерството на земеделието и храните. НО НЕ Е ОТСТРАНЕНА !!!! Още "вършее"

Премиерът Бойко Борисов лично е разпоредил уволнението на шефката на Изпълнителна агенция по сортоизпитване, апробация и семеконтрол (ИАСАС)

Пак кокошка

Цялата престъпна организация ГРОП трябва да бъде зад решетките,а не да подхвърлят някакви кокошкари.

Е хайде сега кокошкари.А спонсорите на Първанов които ощетиха САПАРД с милиони..Софийският апелативен съд /САС/ оправда Марио Николов и всички останали подсъдими по делото САПАРД по всички обвинения.

не ти е враг ЕС , а империята на злото дето дава само на предатели рубли

не може да бъде , нашите кадри и на ментора ни доган за толкова малко няма да рискуват

Защо го оставихте да си ходи без съд и присъда ?? Защото имаше наглостта да рекетира проект на ГЕРБ ли ??

И какво? По 20 хил. на човек? И шефът на агенцията ще си рискува поста за това? И то с документи? Хе хеер, обвинението нещо издиша.

...60 хил.,бели кахъри ,те милиони пренасочиха и окрадоха! Долни представители и крадци от глутниците, под опеката на .АЙ .УЙ!!!!!

тоя янчо е правил кавали на бащицата доган за тая служба

Луд ли е този ЕС да дава пари на крадливи вулгари? На пръв поглед да. Но тъпкано ще им го натъпче отзад с паркирането на бежанци във Вулгаристаня. То е ясно, че тази смешна държавица става само за паркинг на ненужна никому човешка измет.

Супер, вързахме държавния бюджет поне за 2 години с тези пари!

Малко в страни от темата, ама редно ли е прокуратурата да дава такава информация? Получава се настройване на обществото, а човека е в затвора и неможе да се защити. Говоря за равнопоставеност. При.Делян, който е обвинен за 4 млн. няма арест. Само така, за протокола.

Редно е прокуратурата да дава такава информация. Тя достига до обществото чрез СМИ, те могат да поискат информация и от разследвания. Нали не трябва да крият какво вършат, това им е работата, това е част от прозрачността на репресивния апарат. Няма друг начин да бъде ясно на обществото какво върши прокуратурата.

Добре, някой излиза и започва да те обвинява, ама ти не можеш да се защитиш, защото са те заключили в мазата. Ще кажеш, адвокат, ама адвоката ще се изкаже след месец, а обществото вече е настроено, и готово с присъдата.

Не са се отчили на правилните хора и сега ще си имат неприятности. Вижда се, че сумата е сравнително малка и на кого по-напред...

За по тежкарско винаги намесват данс , а те най големите закрилници на МАФИЯТА. Нещо за драшков бил шев на данс, днес шеф на престъпна група на канал за контрабандни цигари. Нали откриха в склад на фирмата му , а малко преди това и на Дунав мост цигари натоварени от базата на драшков в Нови хан

Тия 60 хиляди и да ги върне дори което е много невероятно - само за Коледни бонуси на специализираното звено няма да стигнат>>>

А пари бе, пари изети ли са? На такива трябва да се изема имущество само от това ще се трогнат.

Този нещастник за 60 000 лв. го арестуваха, а Цецо Цървула го изкараха честен труженик на труда, спастрил за 4 години парици за 4 броя апартаменти и ремонт за 300 000 на палата си в село Шума...Ало, Цацаров, не ти ли е неудобно, бе, наглец напращял, докога избирателно, Темида е с превръзка, знаеш защо, нали, ти и по-голямата част от съдиите и прокурорите сте най-големите виновници за сегашното състояние на държавата ни, както и слугинските медии и журналисти-справка настоящият сайт и ибрикчиите в него, наричащи се журналисти.....

60 000 не са пари за тебе нещастен червен цървуле а Цецо бил крал ....ти червен андрешко не гласува ли за жида станишев и доган бе простако ? знаеш колко откраднаха те а ?

Сегашните "управленци" вече многогодишни - кого накараха да върне откраднатото??????

Сичко краде брате! Като за умрелите! Да не смееш вече и да се изходиш на пътя - веднага невидима ръка ти бърка и го прибира на място.....

Дето се вика, взеха ни за шарани ... Идат избори и пак на празна кука искат да се хващаме ... айде нема нужда ...

СБИРТОК ОТ МРЪСНИ ДЪРТИ КОМУНЯГИ И КОПЕЛЕНЦАТА ИМ!!!

"Иззети са компютърни конфигурации. Предстоят и компютърни експертизи, които да установят какво е било съдържанието на харддисковете на компютрите." Да ама не, защото рибарите са ползвали облачни технологии за да гушнат паричките ХА ХА ХА !!! Б..ти просотията дето ни залива!!! Как ще се оцелява ....

Цирковете на Бах. ББ & Cо. ме потрисат. Нима преди 3 няма ше престъпления и никой никого не залавяше. Ами КТБ, ЮП, ЯЕЦ /интерпретация Фидоска/, заменки, вериги магазини, Дъндита, които изнасят злато и обработват два пъти повече площи от договорените в концесията, ЕРП-та. Айде сиктир бе ненормалник. Ами бежанци. Тоя малоумник тръгнал да вдига шум като лови дребните риби. Намери виновниците за КТБ и тогава вдигай шум до Бога. Шизофреник имаме за мин. председател.

Днеска чувам,че по тази програма били отпуснати 115 милиона евро европейски средства. За какви 60 хиляди лева ми говорят тези?

Ами тези 60 хил. са откраднати чрез документи с невярно, а останалите 230 мил. - чрез документи с вярно съдържание.

Аз се чудя що не мога да си избия билета за риба - все няма - а то ей тоя не е зарибявал а е крал....Значи не съм толкова пишман рибарин.....

Предизборни кокошкарски залъгваници................. Държавен Дълг - ???? КТБ - ????? АЕЦ - ???? А статистика на осъдени да върнат милиони от Прокуратурата - ?????????????????????????????

дРУГАРЮ бОРИСОВ Водещия ви депутат взе рушвет от шефа на Вик Русе 400 000 лв . оня е назначен от БСП 2006 Г . и той го запази. Тука се излагаме за 60 000 ... Нунев от Русе и Изпълнителната ви комисия !

Предизборни дандании за дреболии.Какво да се прави от зависими цацаратурници.Тука стават далавери за милиони....

Много обвинения и арести напоследък заради тази Цецка - "президентката". Не се избира лесно магарица на нацията. Трябват жертви.

Лесно им е, не ги мисли, можеха и след изборите да я обявят.

60,000 лв. Ха,ха,ха,ха......Тези откраднаха милиони,сега са и подгонили за смешни пари.Да си плащат,както си му е редът и делото да се прекратява по липса на доказателства :-)Избори идват,пара трябва,че цената на циганските гласове се вдига.

На вискчи нива, момче, на висчки нива! Това, че ти е смешно, е трагично. Явно не разбираш кое как трябва да правим. Трябва да се действа с всички сили на всички нива, а не да хахаха-каме на поредното излавяне на крадци. Замъглено ти е съзнаниет, сгрешено ти е мисленето. Не се почва от големите, а от всички възможни места. Ще се учи българската нация как се прави демокрация, но за сега все още тъне в глупостта си.

Иронията е за хора с малко по-високо IQ от твоето(ако разбираш какво искам да кажа).:-)

Абе може ли за некви джобни пари да го занимават човека!

Ето, че идва видов ден и за тези тарикати. Едно време едновременно ревеше по съборите на Бузлуджа и тези на изперхидроленото жуже.

е този го задържаха за 60 х.лв, а цветан димитров зам.-министър за много повече и на свобода, пие си и е станал като плондер

Много обвинения. Много обвинения, малко наказания.