Прокуратурата иска 3 г. затвор за Цветелин Кънчев

3 години лишаване от свобода поиска държавното обвинение за лидера на "Евророма" Цветелин Кънчев за изнудване на генерал, съобщи "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата иска 3 г. затвор за Цветелин Кънчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧУДЯ СЕ този защо още е свободен а не е у панделата заедно с ГОЦЕ и МАРИН!!

стига с тия обиди......мангасари , мангусти и тнт.. с това нищо не се променя...........концентрираите се варху предстоящите избори и гласуваите за някоя балгацка партия.....по този начин мозем да променим нещо... а не да си стоим в кащи и по кафетата .... ....докато турците идват чак от турция да гласуват..........и увеличават квотата на дпс в парламента.........

В България парите не ги съдят

Три години е малко поне 5 години и то веднага.

До кога ще ни я показвате тази мутра в официален ,а не в раиран костюм. На всичко отгоре и редовно го канят с студиата на телевизийте да ни дава компететно мнениепо всякакви въпроси. За едни избори го пуснаха предсрочно , дано за тези да го вържат за по дълго.

На тези БСП им даде власт. Както и на Доган. Като гласувате, мислете до година!

трима мангъсари - облечени във власт, да изнудват български генерал за пари - те са за линчуване и остатъкът от тях да се препрати на Хелзинскиа комитет!

Три мангала разиграват държавата, пиесата и този път е същата- съд! Наближат ли изборите, изведнъж ще се окаже невинен, а тълпи цигани за европейско развитие на България ще гласуват за гражданите за европейското и развитие...

Време е да се разправим с наглите мангусти!

Само зо сапун стават.

А защо не искаме и вълкът да е сит, и агнето цяло? Вземат компрометиращите данни за да вкарат изнудваният вътре (защото щом е на такъв пост, все ще му е късно да го вкарат в затвора), и вкарват и изнудващите заради предисзвикване на корупция. После в затвора излежава присъдата този, който оцелее. А навън ще е малко по-спокойно.

Лошо Станишев, лошо! За къде сте без гласовете на коалиционния партньор? Че и 200 хил. гласа ви дадоха за референдума ..... лошо!

Ха сега някои сеща ли се за кого ще гласуват катунарите и копанарите до година . Много пошлооооо

Цигането само това ли е извършило????

Това, разбира се, е предизборна акция за тормоз и дискриминация на ромите - най-силно пострадали от прехода. Борисов за пореден път налага мракобесието си чрез тоталитарен контрол и мерак да се унищожи всеки честен опит за изнудване! Пак този Борисов наложи запор върху всички легални доходи на големи групи роми - кражбите от Държавния резерв. Това е безобразие, това е обричане на глад на десетина ромски барона и хиляди обикновени циганина, което е недопустимо!

За каква борба с мафията и корупцията ни говорят, след като тази родна правораздавателна система не е в състояние да накаже един абсолютно нагъл и арогантен имащ се за голям хитрец. Подобни престъпници стигнаха и бяха дори депутати в Парламента на България, а виновни са всички, които стояха около него, знаеха го и н предприемаха нищо. Алчност и простотия ни докараха и проблем с ромите, ислямисти, насилие, смърт, а и сегашните само вдигат рамене.

Да допълня: и така наречената "дребна" престъпност, с която така и НЕ можаха да се преборят а тя мори най-много хората, особено в дълбоката обрулена провинция! И искат повишаване на заплати!? И това ако не е наглост?!