Цацаров поиска депутатския имунитет на Александър Методиев

Главният прокурор Сотир Цацаров внесе в Народното събрание искане за снемане имунитета на депутата от ДПС Александър Методиев, известен като Бат Сали.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров поиска депутатския имунитет на Александър Методиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След 10 - на 17 юли е роден Левски.... Какво ли би направил, ако можеше да се съживи поне за 1 ден??? Левски, който за цар не се бореше. Цар Киро, Бат Сали, Митьо очите,.... и др. подобни, вплетени един друг с управляващи партии, депутати, съд.... , общини, бюджети, пари народни....права народни...На 2 юни свирят сирените за всички загинали за България. Помислете си колко са си положили костите в земята доброволно ЗА НАШЕТО БЪДЕЩЕ! БЪДЕЩЕТО НИ с Бат Сали, Цар Киро, Местан,.... още колко нищожества с български произход!

Гнусният циганин е продукт на политическия елит. Те го създадоха като важен, недосегаем и нагъл, за да организира циганския вот в полза на тях. Страшното е, че неграмотните безразлични цигани се превърнаха във важна стока, от чийто глас зависят. Затова станаха безстрашни в кражби, побои и кражби от държавата чрез лъжливи документи. За документалните лъжи, с които източват държавата и с правата си, не почиващи на никакви логични закони, са консултирани и организирани от няколко като бат Сали. Те защитават и правата им. А получилите циганския вот не смеят да издадат нито един закон срещу циганските престъпления. Затова пък всичко това срещу българите в родината им ги прокуди да търсят законов живот по други страни.

Това джипси, защо не е арестувано от полицията за неизпълнение на полицейско разпореждане и обида на длъжностни лица?

Толкова мастило е отишло за написването на материала, а е пропуснато най важното: Александър Методиев - Бат Сали е продукт и символ на ТВ "Нова". Този човек е част от управляващия "елит". Това обяснява всичко.

ми взехте снайпера?! Впрочем Местан се похвали че е отличен стрелец, та за това нека го докаже на практика като "успокои" протежето си! Мисля че добре ме разбират и Местаня (агента Павле) и тоя суросинкявия от самоковската махала дето има частно енерго и дето години наред все беше окото и ухота на властта в махалата, та за това останалите от страх не го удавия у Искаро!

Няма да го пипнат - той си прай свинщините вече години наред. Единствено Сидеров закачат - по разпореждане от щатското посолство.

Я да видим дали този път Цацаров ще успее да свърши нещо полезно... а иначе явно няма никакво значение колко си тъп, прост и неграмотен, важното е само да си от малцинствата, за да станеш я общински съветник, я депутат.... ама така ще се харесаме на чужденците, пази боже да ни погледнат накриво.

ци.га.нина, където и да го сложиш. все си е си.га.нин! Кой обаче се заиграва с тях, това е въпросът!

ЕЕЕЕ, ТОВА ВЕЧЕ Е ПРЛЕКАЛЕНО!! ЦАЦАТА КАК ТАКА НАРУШАВА ДЕПУТАТСКТАТА НЕДОСЕГАЕМОСТ И ТО ТОЧНО НА БАТ САЛИ . СЕГА СТРТАСБУРГ ЩЕ НИ СЪДИ ЗА НАРУШАВАНЕ ПРАВАТА НА МАЛЦИНСТВАТА.

Този индивид,търка меките столове в НС !

Леле мале, ойде ни депутато ! Язък, оти го избраме с цели 700 гласа.

"Трябва да хванем бика за рогата! Догодина по това време да имаме такъв спад, съизмерим с този при контрабандата - от 34 на 8 процента", е заявил премиерът. 07:10 I 7 юли 2016 I След като хванаха за топките Владимир Зидаров - ДОСТ, чрез регистрацията, сега и "тъмнозелените"-щурмуваците на ДПС нагазиха в дълбоки кравешки лайна. "Енергетиците" отдавна са на мушката на "винкела" и каракачанов, та най-сетне се постави началото за въвеждане на правов ред в РъБъ.

КАКВО Е ИСТИНСКОТО ИМЕ НА ТОЯ ДУПЕТАТ - АСАН МАНГАЛОВ ЛИ ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО

Еххаааа, ако полицаите имаха смелостта да се държат така и с останалата паплач от НС, цена нямаше да имат.

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГО ИЗХВЪРЛЯТ ОТ ПАРЛАМЕНТА ТОЗИ НЕОБРАЗОВАН МАНГАЛ.КАКВА РАБОТА Е СВЪРШИЛ ТОЙ ТАМ ЧЕ ДА ВЗЕМА ЗАПЛАТА? ЕГАТИ НАХАЛСТВОТО И ДЕБЕЛООЧИЕТО !

Никак не се учудвам. И така ще бъде, докато тези, които трябва да бъдат в затвора са на депутатските банки.

така ще е, драги ми смехурковци! свиквайте отсега на турско-цигански произвол.

ще е докато не слезнат партизаните от гората, при бай Тошо нямаше такъв произвол:)

Всичко това е в резултат на прекалено старата и корумпирана система за избиране на народни представители. Затова ще подкрепя Слави Трифонов, независимо какъв е като личност, но само за това, че иска да се промени системата за гласуване, за да няма в крайна сметка такива "народни" избраници в парламента.

Как ще я промени? Идиотите ще бъдат двойно по-малко, но затова пък тройно по-ненормални за компенсация?

Абсолютно си права.Представям си мажоритарно гласуване в цигансите "маали" до какво ще доведе , като качество в парламента- до смърдящ цигански катун.

Другаря Гергов аапартамент в хотела му запазил за него само да се бори с корупцията.

ей сега дочетох. значи самият той, извършил правонарушение с качеството си на лице, управляващо МПС и нарушаващо разпоредбите на ЗДП и ППЗДП, се репчи за права на другите правонарушители. цацаров, по времето на бай тошо тоя прост циганин, но и нагъл и самозабравил се, щеше да кърти камъни, докато стане 45 кила, а после, ако се е поправил, да продава билети за нужника пред хоремага. приятен ден. да се обзаложим ли, че лицата в буса са били от тия с правата и привилегиите, ценните елементи на обществото със своите защитени особености.

ТОЯ БОКЛУК ЗАЩО НОСИ БЪЛГАРСКО ИМЕ ............................................................. ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНАТ ИСТИНСКИТЕ ИМЕНА НА ВСИЧКИ ЧУЖДЕНЦИ В БЪЛГАРИЯ И ДА СЕ ОПРЕДЕЛИ ИСТИНСКИЯ ИМ ПРОИЗХОД КОЕТО СЪЩО ДА ЗАЛЕГНЕ В ДОКУМЕНТИТЕ ИМ ЗА САМОЛИЧНОСТ . ТОВА АВТОМАТИЧНО ЩЕ ГИ ОТВЕДЕ НА ИЗБОРИ В ИНДИЯ ТУРЦИЯ И Т.Н.

как така, а, бе, вие знаете ли кой е бат ви сали, простия циганин, дето с 200 гласа стана народен избраник. той краде ток и покровителства тези злоупотреби, купува на любовниците си "жипуви" за по 150 к парчето, кове закони и членува в комисиите. освен това има имунитет по две причини, гаджал е и член на НС. ще му пръднете на малкия сали. приятен ден.

Няма тук новина. Циганска работа!

А ПЪК БЪЧВАТА ЩЕ НАЗНАЧАВА МАНГАЛИ ЗА ПОЛИЦАИ ................ ТИЯ ОБАЧЕ КОИТО СА ГО СПРЕЛИ ТОЯ БОКЛУК ВЕДНАГИЧЕСКИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАГРАДЕНИ И ПОВИШЕНИ В ЧИН ГЕНЕРАЛ ЩОТО НАШИТЕ ГЕНЕРАЛИ , СЕГАШНИТЕ , ДО ЕДИН СА ..................................СЕЩАТЕ СЕ КАК СА СТАНАЛИ ГЕНЕРАЛИ . ДА АМА НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ АКО ГИ НАКАЖАТ И УВОЛНЯТ - ТИХИЧКО

БСП вкара ДПС в политиката на България. Няма какво повече да се каже.

това е истината нека се оправят сега всичщо има край!

баси наглия мангал тия ченгета нема ли ли са пиштови?

Поставям под съмнение достоверността на информацията в материала. Негови източници са полицията и прокуратурата, които поне от две години активно участват в изпълнение на политически поръчки на силните на деня.

Хубаво, ама нямаш основание да се съмняваш - нищо конкретно не си възразил, а общи понятия. Да знаеш нещо по случая - например, че полицаите лъжат, тези двамата, не друго твой познати?

Я си постави под съмнение мозъка и иди на преглед. 100% вярвам на статията и съм сигурен, че информацията е вярна. И въобще не съм изненадан.

Толкова е гнусно, че не ми се коментира. Не ми говорете за закон и конституция, в тая държава всичко е проституция.

Направи, неграмотния простак, депутат и му гледай сеира!

Каква изненада, циганите се чувстват недосегаеми от Закона! 26 години вече, ги учат че е така!!

Бат Сали, бат Сали ша продуаш шекерената шибучица...

Начинът е един- спират се социалните помощи и те сами ще хукнат към благородната и демократична мама Меркел...

Правилно!

да прочете в САЩ за чернилките дето не смеят да мръднат пред полицаите

Не се казва "чернилки", а "Черни". В Америка законите са много строги.

Казва се "афро-американец," другото е политически не коректно.

Ако се въведе норматив за полицията - един набит циганин на смяна, гарантирано за два , максимум три месеца циганският проблем ще бъде решен. Просто и евтино, а пък и приятно. А пък разни там комитети и фондации - да га ду...ат !

Последвал скандал, при който Александър Методиев заявил на полицаите, че е народен представител, извадил картата си и започнал да я размахва, като демонстративно афиширал качеството си на депутат. Вече е напълно ясен отговорът на въпроса "КОЙ". Това са мургави "Главни енергитици" от Самоков, членове на общински съветници, и членове на общински комисии по образованието с незавършено 3-то отделение, турчеещи се цигани. Млади 33 годишни бизнесмени/политически бушони/, отгледани в кочината на Сараите. Откровенни лъжци, крадци и популисти с "бели" якички от целият диапозон на политическото блато и един непрекъснато опростяващ народ, маргинализиран от бедността и чалга културата.

Ма стига бе, Петров - колко пъти съм ти казвала, че трябва да гледаш позитивно на нещата?;)) Ето, сега "ще хванем бика за трите рога" и "ще настане такъв живот, че само си викам Дано!";))

Ами това ми е позитивния поглед. Не мога просто да си представя какво щях да говоря, ако бях негативно настроен.

Точно, защото е депутат трябва да е за пример.

На времето , манго като си отвореше устата... прас през зъбите и млъкваше! И той жевееше по-добре и не правеше бели. Сега сме еврогейци и манго яхна коня... Но май е време да падне по врат от него... !

Тези полицай не са ли на ясно, че циганин разбира само от бой. Бой, бой и чак след това обяснения. Циганинът не е за демокрация. Демокрацията за него значи да краде на воля, да лъже на воля и да не работи. Вместо да се вози на стълбичката на някой камион на "Титана" или която и да е боклукчийска кола, тоя ще ми се гаври с полицаите. Ами в най-скоро време и за тази професия няма да има кандидати.

В същото време спрените за проверка лица отправяли заплахи към полицаите, повтаряли, че щял да дойде шефа и ще видят какво ще стане с тях, подканяли полицаите на висок тон да не съставят акт, държали се грубо и неуважително. После питат защо полицията убива негрите в САЩ.

Цацаров, кой плати на циганите ,за да протестират за орязването на ВЕИ престъпниците?Те нямат такива съоръжения и нищо не разбират от това.Чий интереси защищават?Ето ти едни престъпници които трябва да разследваш.

Органите ,които са годни за трансплантация се експлантират,кръводаряват се всичките 5,5 литра кръв,кожата отива за кожени мебели,а всичко останало е за кучешки консерви.

Приятелю,не мислиш ли,че с тези консерви можем да си изтровим домашните любимци?

Притчи 29:2 Когато праведните са на власт, людете се радват; Но когато нечестивият началствува, людете въздишат. Притчи 29:16 Когато нечестивите са на власт, беззаконието се умножава, Но праведните ще видят падането им.

И КАКВО ПРАВЯТ С МАНГАЛИТЕ В АМЕРИКА???

И главата му на сребърен поднос да поискат все тая, просто наистина у нас има хора над закона, това е положението.

данчо ментата -депутат от дпс.Депутат =на крадец.Българио накъде си тръгнала?Оправия никога няма да има.Тази "демокрация"ще ни ликвидира.

Полицията няма защо да се сърди на тоя брутален и неграмотен прошляк, увит до ушите с власт. Защото циганите са оставени да бродят и да крадат, да безчинстват, да им се дава всичко даром, даже и да им се плаща за да гласуват. Малко с техните камъни по техните глави. Нека видят хубаво ли е обикновените граждани когато имат проблеми с цигани и полицията да отговаря писмено че това са междуличностни частни проблеми и си има съдилища за това. Истината е , че мангалите трябва да се озаптят, те са страхливи и това ще стане лесно. Да се намалят помощите и облагите, да им се търсят неплатени ток, вода, за най-малкото провинение да им се отнема свободата и да метат улиците, да им се забрани да се множат като гниди. Не може да им направиш забележка за някоя простотия която вършат и те най-нагло да отговарят, това не е твоя работа, те са навсякъде дори и в най-луксозните квартали. Трябва да се върне жителството и да си стоят там откъдето са, да им се забрани да създават партии.

Не може приятелю! Това е "демокрацията" у нас! Или си циганин и те защитават всички "демократични"институции или не СИ и си плащаш данъците,тока и водата и си отговорен за всичко онова което си направил,а понякога и за онова което не си! А онези се оправят с едно:"...ама аз не разбирам бате" или ".....а бе остави ги тия,с тях не можем да се оправим" ,а на теб ти скъсват задника от търсене на отговорност за абсурдни дреболии и трябва да доказваш,че не си марсианец! Съдба клета българска! PS. Горното не се отнася за малкото образовани,свестни и отговорни хора от етноса.

Бат Сали падна в очите на електората си! Не можа да събере "червени" точки пред тях.

Нищо няма да му направят . А и да му направят то ще е условно . . . Такава ни е съдебната практика . Правов ред в правова държава .

Тоя мангал долен още ли депутат??? На НУПАС!!!