Коментари - Симеонов внесе сигнал срещу Йончева за ”национална измяна” | Днес.dir.bg

Симеонов внесе сигнал срещу Йончева за ”национална измяна”

Вицепремиерът Валери Симеонов внесе сигнал в прокуратурата срещу депутата от БСП Елена Йончева за престъпления срещу националните интереси и сигурност .

Обратно в новината

Коментари - Симеонов внесе сигнал срещу Йончева за ”национална измяна” | Днес.dir.bg

Коментари

Божееееее! Още едно тъпо в народното събрание! Валери ......

Няма ли кой да го прибере това лекенце Симеонов, където му е мястото? Психиатрията ли, затвора ли - все са подходящи места за него!

Дайте на накого власт и му гледайте сеира! Лошото е, че на днепно време много от властимашите са некомпетентни, арогантни и безочливи.

А това, че камерите не работят не е ли национална измяна?!

Деби и наглото копеле!!!!!

Ще съди Йончева, че е изнесла данни къде има дупки и къде преминават оградата??! Вместо да се вземат мерки искат от нея и тя да си трае за да може бежанците да преминават свободно и дупките в оградата да се увеличават!

И едните и другите са самозабравили се нещастници които живеят на наш гръб и здравата ни ограбват. Симеонов вече е клиничен случай. Патриотите със сигурност ще провалят Бойко Борисов. Йончев е не по-малко нагла. Шеташе по света с нашите милиони и добре цицаше държавната телевизия а сега вместо да се скрие и да си харчи паричките лае като бясно куче! й

По-скоро Борисов ще провали тези самозабравили се патрЕоти.

Абе къде е шетала по света Елена Йончева с нашите милиони, м? Да не е ходила на Малдивите, Хаваиете или други топлички страни. Била е в най критичните и опасни зони по света. Всяка уважаваща себе си държава има такъв вид журналисти и се гордее с тях, само тук ги хулиме и им броим парите. Аман вече. А този Симеонов е тотален наглец, то и физиономията му е противна.

Този ,който не се е клел да пази държавна тайна да не се обажда! Навремето за това,което Йончева информира/или служебния министър/се лежеше 20 год затвор /в урановите мини Ако има нарушения ,относно правилното харчене да се сезира прокуратурата,скед това се съобщава даден лие някой на съд,сед това се ръобщава окончателната присъда/осъжда,оправдава/,това е! Мен като гражданин това ме интерисува! Журналята да пишат подробности след като е налице осъдителна присъда!И пак да внимават ,да не информират чуждите раузнавания!

По-големи глупости не бях чел!

Кога държавните служители и отговорни институции ще престанат да информират журналята за неща,за които не тябва да знае този,който не трябва да знае?

Този монголски гном, т.нар. патрЕот, като го вида и получавам гърч! Нагло и лъжливо азиатско келеме!

Този мазник като го видя на телевизора и преминавам на друг канал. То бива , бива наглост, но такава ни идва в повече! Явно фирмите изпълняващи изграждането на оградата крадат, а близките до тях политици се облажват! Никой вече не вярвя в противното! И за истината , изречена от Йончева ще я съдят! Що за държава сме?

и правилно!!! тази комунистическа дропла, дето показа по бtv как режат гарлото на човек в наи-гледаното време! да пукне дано!!!!...

Каквото пожелаваш накомо, това да те стигне!

martin

Орел и охлюв-прочети я.

martin

ВЛАСТ И ПАРИ_А ВАЛЕРКА?Само,че има една немска поговорка:който иска всичко---получава НИЩО.Мога да ти я кажа и на немски...

martin

Валерка,защо не си изпъняваш ОЕЩАНИЯТА а си Ръгнал да даваш на ПРОКУРОР.....Защо до сега не си дал на ПРОКУРОР някои от "турските" предатели или гербаджийските---АМА НЕСМЕ Е Ш!

Каква класифицирана информация е изнесла Йончева бе, толуп! Това, че сте спестили единия ред от оградата и сте откраднали парите класифицирана информация ли ти се струва, а?

Значи нещо, като приказката "Царя е гол" Подсъдно е да кажеш, че оградата не става и не е построена както трябва, а не е подсъдно да открадеш средствата за построяването и и да построиш едно нищо.

Патроит съм и начело на гей парад ще тръгна, само във властта да остана!

Майка и е рускиня, баща и българин. Завършила е телевизионна журналистика в Москва От 1994 до 2009 година има съвместно съжителство с политика Сергей Станишев, с когото се познават още от студентските си години в Москва. Президентът на Украйна Петро Порошенко подписа указ, с който забранява на десетки журналисти да влизат в страната, защото представляват заплаха за националната сигурност и суверенитета на страната. Сред тях са депутатката от "Атака" Магдалена Ташева и журналистката на свободна практика Елена Йончева И за двете е използвана една и съща формулировка на мотивите за забраната: "Действия на чуждестранна държава, чуждестранно юридическо или физическо лице, други субекти, които създават реални и/или потенциални заплахи за националните интереси, националната сигурност, суверенитета и териториалната цялост на Украйна, подпомагат терористична дейност и/или нарушават човешките и гражданските права и свободи, интересите на обществото и държавата, водещи до окупация на територия, експроприация и/или ограничаване правата на собственост, загуба на имущество, създаване на пречки за устойчиво икономическо развитие и пълноценна реализация от страна на украинските граждани на техните права и свободи".

Е , И ???

Ако не я осъдят за държавна измяна ще трябва да го съдят него за набедяване.

Нещастна държава управлявана от нещастни и нагли политици Кумунягит са нагли и подли но тоз май ги надминава по всичко най вече по ГЛУПОСТ О народе бедни как можа и тоз да избереш Яне Янев изчезна появи се Валерко Радан си отиде и се скри дойде Валерко имаше един ПАТРИОТ от бизнес блок с мустак и китара е Валерко где е твоята китара да попригласиш на Ганчев

Винкел, из.род предателски, такива като тебе са най-малкото за Белене.

да съм от източната част да имам фирми, ще стана депутат и още многоооооо

Това ми звучи като: Я не казвай че са ми скъсани гащите от зад да не вземат да ме "оправят" :-)

В НС пак ще се ритат по кокълчетата вместо да работят. Сеир ли ще ядем?

адски нагъл тип. нисък човек- дребна душа

abasador

като, си помисля, че подобни като този ни управляват.... абе вземи единия та удари другия вице, а за премиера да не говорим. Един приятелски съвет (от опит го знам) .... спри с алкохола уважаеми , ще изглеждаш по-добре и ще избистриш мисълта. Лек ден.

Този ми се струва много умен и пресметлив човек, силно ме съмнява обаче че е патриот.

прав си само,че е пресметлив... всичко друго е лъжа ")

Мазмантийке,вальо-кажи нещо за пенсиите.

Щом Борисов ни е премиер, защо Симеонов да не е вицепремиер ?

ПРОБЛЕМ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ Е , ЧЕ Е В ПАРЛАМЕНТА , И НЕ САМО ТОЙ , НЕ СТРУВА И ЛАЙНОТО НА ЛЕВСКИ

Първо, не позволявайте на подобна измет да се нарича патриот! Второ, оказва се, че прехвалената ограда имала пробойни.

иончева може да пострада, ако не я спаси бсп, предполагам тои е бивш агент на десе, с такива човек трябва да внимава, много са опасни, нищо чудно да я вкара в затвор.

Много си проницателен бате.На боб гледаш на к . р познаваш.Точка

Прав си, на този и от самолет му личи, че е доносчик. Ако въобще го видиш. Много е злобен, дребен и вреден. Но , ако Йончева не е получила официално поверителна информация, няма как да бъде преследвана.

Марш в женския затвор!

За този бургаски мошеник не е ли време вече прокуратурата да се самосезира !!

СИМЕОНОВ ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАНА МОМА, А ДА ОТГОВОРИ ПЪРВОНАЧАЛНО БИЛА ЛИ Е ПРОЕКТИРАНА ОГРАДАТА ОТ МВР КАТО ДВУРЕДОВА, СЛЕД ТОВА ПРЕПРОЕКТИРАНА ЛИ Е ОТ ЕДНОЛИЧНА ФИРМА В ЕДНОРЕДОВА, КАМЕРИТЕ РАБОТИЛИ ЛИ СА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ТРИ ГОДИНИ ИЛИ СА БИЛИ ЗАСПАЛИ, ДОКЛАДА КОЙТО ЦИТИРА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ИМА ЛИ ГО НА САЙТА НА МС И ЧАК ТОГАВА ДА ГОВОРИ, ЧЕ ЙОНЧЕВА НАСОЧВАЛА КАНАЛДЖИИТЕ КЪМ ЕДНОРЕДОВИТЕ УЧАСТЪЦИ С НЕРАБОТЕЩИ КАМЕРИ. АКО ЙОНЧЕВА ЗЛОУПОТРЕБЯВА С НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ КАТО ЗАДАВА ТЕЗИ ВЪПРОСИ, КАК ДА СЕ ОЦЕНИ ПОВЕДЕНИЕТО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ГОДИНИ, КОИТО ЗНАЯТ КЪДЕ Е СЛАБОТО МЯСТО НА ГРАНИЦАТА И БЕЗДЕЙСТВАТ. ТОВА ЛИ Е СПОРЕД СИМЕОНОВ РАБОТА В ИНТЕРЕС НА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ- ДА СИ КРОТУВАШ ДОКАТО КАНАЛДЖИИТЕ МИНАВАТ ПРЕЗ ГРАНИЦАТА ВЪПРЕКИ ОГРАДАТА И КУПЕНИТЕ КАМЕРИ? АМАН ОТ УТРЕПКИ ВЪВ ВСЯКО ПРАВИТЕЛСТВО НА МУТРАТА!!!!

Симеонов, каква секретна информация има в съобщение, че били изнасяни кашони?! "Кашон" ли е секретната информация? Или ти си галфон, евтино продала се ... хайде да кажем фурнаджийска лопата? Какъв патриот си ти бе, продажник-патриот няма. Май тебе ще трябва да те разследват след някое време, все ще сгазиш лука покрай продажничеството ти с мутрата. а на следващите избори се смятай за аут, може и -сайдер!

Да разкриеш кражбите на вицепремиер в бг. съд се смята за държавна измяна!!!

по долен национален измамник от този патритарски плъх не се е раждал до сега по българските земи , анатема-а-а.

Преди малко четох вица . Не беше толкова смешен като статията.

Навярно ГЕРБ-аджийски съд ще осъди Йончева! Бакиите на ГЕРБ са важна държавна тайна и разкриването им пред медиите е ужасяващо! Браво Симеонов! Браво! Така се гради диктатура!

А за тоя лъжепатрЕот няма ли кой да внесе сигнал за отмятане и предизборни лъжеобещания. Уж щеше да се бори с обратните, а скоро ще ги видим с воленчо и каракачана начело на поредния гей парад!

Тази гадна физиономия ме кара да се чувствувам много зле,само като я видя,а ако пък слушам какво казва.....

Този боклук и в момента се пеняви по телевизора в "Още от деня"Наистина е рядко отвратителен и нагъл индивид от човекоподобен тип....

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ прекалено е при тоталната дигитализация да се сеят такива неверни квалификации. Но може би толкова е сивото вещество на г-н Симеонов. Погледнато от всякъде далаверата наречена ограда е голяма т.е грзнати са много пари.

Нагла отврат! Няма ли бабички за биене, ами се чуди какво да прави....

Тоя мошеник и дърпач на стари кадъни се оказа и пълен идиот!

Коментари - Симеонов внесе сигнал срещу Йончева за ”национална измяна” | Днес.dir.bg

Симеонов внесе сигнал срещу Йончева за ”национална измяна”

Вицепремиерът Валери Симеонов внесе сигнал в прокуратурата срещу депутата от БСП Елена Йончева за престъпления срещу националните интереси и сигурност .

Обратно в новината

Коментари - Симеонов внесе сигнал срещу Йончева за ”национална измяна” | Днес.dir.bg

Коментари

Божееееее! Още едно тъпо в народното събрание! Валери ......

Няма ли кой да го прибере това лекенце Симеонов, където му е мястото? Психиатрията ли, затвора ли - все са подходящи места за него!

Дайте на накого власт и му гледайте сеира! Лошото е, че на днепно време много от властимашите са некомпетентни, арогантни и безочливи.

А това, че камерите не работят не е ли национална измяна?!

Деби и наглото копеле!!!!!

Ще съди Йончева, че е изнесла данни къде има дупки и къде преминават оградата??! Вместо да се вземат мерки искат от нея и тя да си трае за да може бежанците да преминават свободно и дупките в оградата да се увеличават!

И едните и другите са самозабравили се нещастници които живеят на наш гръб и здравата ни ограбват. Симеонов вече е клиничен случай. Патриотите със сигурност ще провалят Бойко Борисов. Йончев е не по-малко нагла. Шеташе по света с нашите милиони и добре цицаше държавната телевизия а сега вместо да се скрие и да си харчи паричките лае като бясно куче! й

По-скоро Борисов ще провали тези самозабравили се патрЕоти.

Абе къде е шетала по света Елена Йончева с нашите милиони, м? Да не е ходила на Малдивите, Хаваиете или други топлички страни. Била е в най критичните и опасни зони по света. Всяка уважаваща себе си държава има такъв вид журналисти и се гордее с тях, само тук ги хулиме и им броим парите. Аман вече. А този Симеонов е тотален наглец, то и физиономията му е противна.

Този ,който не се е клел да пази държавна тайна да не се обажда! Навремето за това,което Йончева информира/или служебния министър/се лежеше 20 год затвор /в урановите мини Ако има нарушения ,относно правилното харчене да се сезира прокуратурата,скед това се съобщава даден лие някой на съд,сед това се ръобщава окончателната присъда/осъжда,оправдава/,това е! Мен като гражданин това ме интерисува! Журналята да пишат подробности след като е налице осъдителна присъда!И пак да внимават ,да не информират чуждите раузнавания!

По-големи глупости не бях чел!

Кога държавните служители и отговорни институции ще престанат да информират журналята за неща,за които не тябва да знае този,който не трябва да знае?

Този монголски гном, т.нар. патрЕот, като го вида и получавам гърч! Нагло и лъжливо азиатско келеме!

Този мазник като го видя на телевизора и преминавам на друг канал. То бива , бива наглост, но такава ни идва в повече! Явно фирмите изпълняващи изграждането на оградата крадат, а близките до тях политици се облажват! Никой вече не вярвя в противното! И за истината , изречена от Йончева ще я съдят! Що за държава сме?

и правилно!!! тази комунистическа дропла, дето показа по бtv как режат гарлото на човек в наи-гледаното време! да пукне дано!!!!...

Каквото пожелаваш накомо, това да те стигне!

martin

Орел и охлюв-прочети я.

martin

ВЛАСТ И ПАРИ_А ВАЛЕРКА?Само,че има една немска поговорка:който иска всичко---получава НИЩО.Мога да ти я кажа и на немски...

martin

Валерка,защо не си изпъняваш ОЕЩАНИЯТА а си Ръгнал да даваш на ПРОКУРОР.....Защо до сега не си дал на ПРОКУРОР някои от "турските" предатели или гербаджийските---АМА НЕСМЕ Е Ш!

Каква класифицирана информация е изнесла Йончева бе, толуп! Това, че сте спестили единия ред от оградата и сте откраднали парите класифицирана информация ли ти се струва, а?

Значи нещо, като приказката "Царя е гол" Подсъдно е да кажеш, че оградата не става и не е построена както трябва, а не е подсъдно да открадеш средствата за построяването и и да построиш едно нищо.

Патроит съм и начело на гей парад ще тръгна, само във властта да остана!

Майка и е рускиня, баща и българин. Завършила е телевизионна журналистика в Москва От 1994 до 2009 година има съвместно съжителство с политика Сергей Станишев, с когото се познават още от студентските си години в Москва. Президентът на Украйна Петро Порошенко подписа указ, с който забранява на десетки журналисти да влизат в страната, защото представляват заплаха за националната сигурност и суверенитета на страната. Сред тях са депутатката от "Атака" Магдалена Ташева и журналистката на свободна практика Елена Йончева И за двете е използвана една и съща формулировка на мотивите за забраната: "Действия на чуждестранна държава, чуждестранно юридическо или физическо лице, други субекти, които създават реални и/или потенциални заплахи за националните интереси, националната сигурност, суверенитета и териториалната цялост на Украйна, подпомагат терористична дейност и/или нарушават човешките и гражданските права и свободи, интересите на обществото и държавата, водещи до окупация на територия, експроприация и/или ограничаване правата на собственост, загуба на имущество, създаване на пречки за устойчиво икономическо развитие и пълноценна реализация от страна на украинските граждани на техните права и свободи".

Е , И ???

Ако не я осъдят за държавна измяна ще трябва да го съдят него за набедяване.

Нещастна държава управлявана от нещастни и нагли политици Кумунягит са нагли и подли но тоз май ги надминава по всичко най вече по ГЛУПОСТ О народе бедни как можа и тоз да избереш Яне Янев изчезна появи се Валерко Радан си отиде и се скри дойде Валерко имаше един ПАТРИОТ от бизнес блок с мустак и китара е Валерко где е твоята китара да попригласиш на Ганчев

Винкел, из.род предателски, такива като тебе са най-малкото за Белене.

да съм от източната част да имам фирми, ще стана депутат и още многоооооо

Това ми звучи като: Я не казвай че са ми скъсани гащите от зад да не вземат да ме "оправят" :-)

В НС пак ще се ритат по кокълчетата вместо да работят. Сеир ли ще ядем?

адски нагъл тип. нисък човек- дребна душа

abasador

като, си помисля, че подобни като този ни управляват.... абе вземи единия та удари другия вице, а за премиера да не говорим. Един приятелски съвет (от опит го знам) .... спри с алкохола уважаеми , ще изглеждаш по-добре и ще избистриш мисълта. Лек ден.

Този ми се струва много умен и пресметлив човек, силно ме съмнява обаче че е патриот.

прав си само,че е пресметлив... всичко друго е лъжа ")

Мазмантийке,вальо-кажи нещо за пенсиите.

Щом Борисов ни е премиер, защо Симеонов да не е вицепремиер ?

ПРОБЛЕМ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ Е , ЧЕ Е В ПАРЛАМЕНТА , И НЕ САМО ТОЙ , НЕ СТРУВА И ЛАЙНОТО НА ЛЕВСКИ

Първо, не позволявайте на подобна измет да се нарича патриот! Второ, оказва се, че прехвалената ограда имала пробойни.

иончева може да пострада, ако не я спаси бсп, предполагам тои е бивш агент на десе, с такива човек трябва да внимава, много са опасни, нищо чудно да я вкара в затвор.

Много си проницателен бате.На боб гледаш на к . р познаваш.Точка

Прав си, на този и от самолет му личи, че е доносчик. Ако въобще го видиш. Много е злобен, дребен и вреден. Но , ако Йончева не е получила официално поверителна информация, няма как да бъде преследвана.

Марш в женския затвор!

За този бургаски мошеник не е ли време вече прокуратурата да се самосезира !!

СИМЕОНОВ ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАНА МОМА, А ДА ОТГОВОРИ ПЪРВОНАЧАЛНО БИЛА ЛИ Е ПРОЕКТИРАНА ОГРАДАТА ОТ МВР КАТО ДВУРЕДОВА, СЛЕД ТОВА ПРЕПРОЕКТИРАНА ЛИ Е ОТ ЕДНОЛИЧНА ФИРМА В ЕДНОРЕДОВА, КАМЕРИТЕ РАБОТИЛИ ЛИ СА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ТРИ ГОДИНИ ИЛИ СА БИЛИ ЗАСПАЛИ, ДОКЛАДА КОЙТО ЦИТИРА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ИМА ЛИ ГО НА САЙТА НА МС И ЧАК ТОГАВА ДА ГОВОРИ, ЧЕ ЙОНЧЕВА НАСОЧВАЛА КАНАЛДЖИИТЕ КЪМ ЕДНОРЕДОВИТЕ УЧАСТЪЦИ С НЕРАБОТЕЩИ КАМЕРИ. АКО ЙОНЧЕВА ЗЛОУПОТРЕБЯВА С НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ КАТО ЗАДАВА ТЕЗИ ВЪПРОСИ, КАК ДА СЕ ОЦЕНИ ПОВЕДЕНИЕТО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ГОДИНИ, КОИТО ЗНАЯТ КЪДЕ Е СЛАБОТО МЯСТО НА ГРАНИЦАТА И БЕЗДЕЙСТВАТ. ТОВА ЛИ Е СПОРЕД СИМЕОНОВ РАБОТА В ИНТЕРЕС НА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ- ДА СИ КРОТУВАШ ДОКАТО КАНАЛДЖИИТЕ МИНАВАТ ПРЕЗ ГРАНИЦАТА ВЪПРЕКИ ОГРАДАТА И КУПЕНИТЕ КАМЕРИ? АМАН ОТ УТРЕПКИ ВЪВ ВСЯКО ПРАВИТЕЛСТВО НА МУТРАТА!!!!

Симеонов, каква секретна информация има в съобщение, че били изнасяни кашони?! "Кашон" ли е секретната информация? Или ти си галфон, евтино продала се ... хайде да кажем фурнаджийска лопата? Какъв патриот си ти бе, продажник-патриот няма. Май тебе ще трябва да те разследват след някое време, все ще сгазиш лука покрай продажничеството ти с мутрата. а на следващите избори се смятай за аут, може и -сайдер!

Да разкриеш кражбите на вицепремиер в бг. съд се смята за държавна измяна!!!

по долен национален измамник от този патритарски плъх не се е раждал до сега по българските земи , анатема-а-а.

Преди малко четох вица . Не беше толкова смешен като статията.

Навярно ГЕРБ-аджийски съд ще осъди Йончева! Бакиите на ГЕРБ са важна държавна тайна и разкриването им пред медиите е ужасяващо! Браво Симеонов! Браво! Така се гради диктатура!

А за тоя лъжепатрЕот няма ли кой да внесе сигнал за отмятане и предизборни лъжеобещания. Уж щеше да се бори с обратните, а скоро ще ги видим с воленчо и каракачана начело на поредния гей парад!

Тази гадна физиономия ме кара да се чувствувам много зле,само като я видя,а ако пък слушам какво казва.....

Този боклук и в момента се пеняви по телевизора в "Още от деня"Наистина е рядко отвратителен и нагъл индивид от човекоподобен тип....

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ прекалено е при тоталната дигитализация да се сеят такива неверни квалификации. Но може би толкова е сивото вещество на г-н Симеонов. Погледнато от всякъде далаверата наречена ограда е голяма т.е грзнати са много пари.

Нагла отврат! Няма ли бабички за биене, ами се чуди какво да прави....

Тоя мошеник и дърпач на стари кадъни се оказа и пълен идиот!