Европейска заповед за арест на турчина, убил мотористи

Софийската окръжна прокуратура е изготвила на 5 август Европейска заповед за арест на турчина Фарук Бекташ. Ако не бъде открит до 2 м., ще бъде съден задочно.

Обратно в новината

Коментари - Европейска заповед за арест на турчина, убил мотористи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно са я "мотивирали" съдийката да пусне турчина.Спомняте ли си - Йоско когато уби двама и направи инвалиди още толкова, какво стана с делото. Пари, съдии, корупция, шибана държава. Продажници;

Съдийската да отиде в САЩ и да убие 2 души на пътя...да видим дали изобщо ще излезе от ареста до присъдата? Преди няколко години българин размазва 5 човека на магистрала в САЩ. Съдията му поиска $275000.00 гаранция ако иска да чака присъдата извън ареста. Каква гаранция е платил турчина за да го пуснат от ареста?

Съдийката в затвора до намирането на беглеца. Нека да си носи отговорността за неправилното решение.

Уволнение за съдийката Недялка и глоба!

е гробокопач на демокрацията и отровител на обществото.

Да се разпореди проверка, как така е пуснат от ареста - на какво основание? Обаче съм наясно, че такава няма да има.

И това са същите съдии, които вземат по 2 000 лева месечна заплата от държавата, вечно са недоволни от "ниските " си доходи и заработват на чертно. То бива липса на морал, но те удариха дъното!

Да се обадят на Мая Манолова да накаже съдийката

Нека г-жа Арнаудова на нейни разноски да издири турчина. Все полицията е виновна за всичко. КОРУПЦИЯТА е - Съд - адвокат - подкуп.

И да не забравите да ударите 100 тояги на снимката му!

А какви ще са последствията за продажната съдийка и адвокатите, които укриха извършителя на тежко престъпление?

Потупване по рамото ... с винкелО!

Адвоката що го бъркаш? Той си е свършил работата. Измъкнал е клиента и си заработи паричките. Виж съдията е за пребиване. А това мисля, че се случва за пореден път. Византиичето дето помля спирката с момичето и то си би камшика.

Ще й/му повишат заплатата, това ще е наказанието. Уви, за бездарните, продажни магострати наказание няма.

Ще го нарека "Голямото българско безумно правосъдие"!!! Сега след издаването на европейска заповед за задържането на убиеца, ще трябва някой да плаща. И този някой, сме ние данъкоплатците!!!! Аз не съм съгласна от моите данъци да се плаща за безхаберието на някаква си некомпетентна съдийка! Нека ,който е виновен, той да плаща!!!!

Много неща не сме съгласни и няма логика да плащаме , но ни принуждават , а ние си траеме.Държавата ни има управленска администрация от бирници , които нищо друго не вършат освен да ни ''изтупват''.

kamteh

Туткава и тромава (тенденциозна) съдебна система,изчакваща...кой колко ще наддаде в процеса ! Ако това беше случило в Гърция,Румъния,Сърбия,Македония,дори в Турция,сега този рязняк щеше да в затвора,по така нареченото бързо производство при ПТП с причинено убийство !

Фарук е пуснат под квартирен арест. Трябва да издирят и вкарат в ареста тази съ...., която го пусна. Пазарна икономика - всичко се купува.

Това трябваше да се случи отдавна, но някой боклук от правУсъдната мафия в кочината Булгаристан не си е свършил работата.

Това е България и толкова. Докато народа не се събуди, винаги ще сме пре.бани.

Съдийката я помня от Ботевградския съд - чеп за зеле не ставаше от нея,но се издигна. Сещате се как.

съдията, съдията....

Е и какво? Отново ще го арестуват, той отново ще си плати на съдията и отново ще го пуснат!

В случая правоприлагащите реално са освободили убиец и това ги прави съучастници. Но, законотворците не са се произнесли, коя инстанция да се занимава с престъпленията на правоприлагащите.

А със съдията какво ще стане, в тая държава или ще има ред или революция. До кога ще търпим тази "правосъдна" система?!

Корумпираната съдийка веднага да влиза в затвора. Докога ще търпим корумпирани прокурори и съдии. Заради тях улиците са пълни с престъпници.

Надявам се някой моторист да прочете написаното от мен и да го каже на другите. Гадно е, когато някой тираджия прегази другарчетата ви на пътя. Затова имате моите съболезнования. Но знаете ли колко сте гадни вие, когато ручите с неизмеримите си децибели по всяко време на денонощието в населените места? Знаете ли какво е, когато ден след ден си на работа и си натоварен в работата си, и ти е нужна способност за концентрация, някой да те буди по 5-6 пъти на нощ само, за да си направи кефа. Ако търсите справедливост, започнете най-напред от себе си. Ако търсите законност, започнете най-напред от себе си.

Моля тези, които ми слагат минуси, да бъдат така добри и да ми обяснят защо го правят!

Пич...какво общо има посраната ни съдебна система с твоето спане. Сега да седнемда ревем че не си спал ли. Тиносъзнаваш ли колко си прост с тези несъизмерими проблеми...смърт и твойто сънче. Ясно е че всички сме в кюпа на насраната ни държава....но бъди реалист...говориш за две различни работи...надали починалите хора са фучали под прозореца ти...даже е възможно и никой от протеста да не е смущавал сънчо в твойте очички. Ето ти сега ще се наспиш..а тези хора няма да се върнат никога вече. Сега разбрали колко си тъп....

Сега много хора разбраха какъв си ти.

за хората! Но съм съгласна, че не е редно да се форсират моторите където и да е, различно от писта. Действат ми стресиращо... Аз съм пешеходка, блъскана от моторист!

Да го изтъргуват за оня дето турците го дирят за метежа.

МИЛИОНЕРИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА : СЪДИИ,ПРОКУРОРИ ,ДЕПУТАТИ ,КМЕТОВЕ ,И ВИСШИ ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ !!! НЯМА ТАКАВА МАФИЯ В БЕЛИ ЯКИЧКИ !!! ТОВА ГО ВИДЯХМЕ И В СМЕТКИТЕ В КТБ ...НЕ ЗНАЕМ ЗА ОФШОРНИ СМЕТКИ ВИЛИ И КЪЩИ ИЗВЪН БГ !!! ДОКАТО ЗА ТИЯ ХОРА НЕ НАСТЪПИ ВЪЗМЕЗДИЕ КРАЙ НЯМА ДА ИМАТ ПОДОБНИ ИСТОРИИ !!! СЛЕД ТЯХ ДЪРЖАВА НЯМА ДА ИМА ...И ВРЕМЕТО НЕ Е ДАЛЕЧЕ С ТИЯ ВЪНШНИ ДЪЛГОВЕ КОЙТО ТРУПАТ НА НАША СМЕТКА !!! НО ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ ТЕ НЯМА ДА СА СВИДЕТЕЛИ НА ТОЗИ МОМЕНТ НА ФАЛИТА НА БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО МНОГО ОТ ДАВНА ПАРИТЕ.. ИМОТИТЕ КАКТО И ДЕЦАТА ИМ СА ИЗВЪН БГ !!! ЕНИЧАРИ !!!

А за Луда Марга нищо не пишеш.

Със 16милиарда ЗАЕМИ ,...управниците ще управляват , ОЩЕ ДВА МАНДАТА ,....А СЛЕД ТОВА НАРОДА ИМА ДУМАТА , ЗА ДА ГИ ВРЪЩА...! СМЕТКАТА Е НАПРАВЕНА ! ДА НИ Е ЧЕСТИТА, ''хАМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ''! ---ЗАЕМИ , ИЗГНИЛА ЦАРЕВИЦА , СТАРИ ТАНКОВА , БЕЖАНЦИ ,....И ЗАЕМИ ЗА ВЕК И ВЕКОВ...

Един друг въпрос тресе обществеността, а именно: гей ли е Бойко Борисов ?

Това пък що за въпрос е?! Нали сам си каза, че е ПИДАЛ?!

По времето на лошия социализъм такива измишльотини като "домашен арест" нямаше. Влезеш ли веднъж в СЛЕДСТВЕНИЯ АРЕСТ излизаш чак след като си излежиш ЗАТВОРА (ако има такъв) Все пак имаше чувството за справедливост....

адвокатите донесли моля ви се договор за наем и съдията го пуснал под домащен арест ....сега да влязат в ареста корумпирания съдия заедно с безкрупулните адвокати мошеници докато намерят турчина да ги смени ...това е справедливо ако не не ходете на български съд а сами се оправяйте по еврейски око за око или както във Филипините

не разбрах, защо не са монтирали гривна за проследяване и в кои случаи я слагат на ......хората?

Стига с тези идиотски изпълнения! Корумпирани съдии изпращат по домовете им (някои даже нямат такива!!!) престъпници и убийци, прокурори "забравят" или "забавят" да протестират.... после европейски заповеди за арест! Кого лъжете, кого мамите? Братя Галеви, убиецът от Соло, Банев и много други. Кой престъпник върнахте? А и присъдите са жалки в сравнение със загубените животи и убитата вяра в българското правосъдие!

За какво изобщо ги пускат в домашен арест ако никой не ги следи дали: 1. това наистина им е адреса 2. дали стоят там или се шматкат като мухи без глави? За какво я издават тази заповед при условие, че дори и да го върнат да бъде съден, той НЯМА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН?

Надявам се скоро на немците да им писне от тия австалопитеци. Само те могат да ги оправят.

Бекташ е в Бешикташ , а и Турция не се съобразява с никой . Необходим е натиск върху Бг-СЪД.СИСТЕМА ,....ВИНАТА Е ТЯХНА.

Съдийката АВТОМАТИЧНО ДА влезне в затвора !!!! Другите съдии да знаят как се пуска под домашен арест в подобни случаи !!! Ако бяха нейните близки дали щеше така да присъди !! ИЛИ ОЩЕ ПО ПРАВИЛНО Е ДА ВЗЕМЕ /И ТЯ ЛИЧНО ДА ИЗТЪРПИ /НА ВЪПРОСНИЯ УБИЕЦ ПРИСЪДАТА !!! Всичко останало край няма да има !! ИЛИ ДА ГИ КРЪСТАТ БОГОВЕ ...НЕ СЪДИИ !!

кой хрантути държавата-мафия , кой ги избира и търпи да ви се качват на главите ? той е отговорен и за геноцида и за цялата анархия !!! съдийката само се е възползвала от системата , която ние подържаме ! всичките ни съдии са от нашия дол дренки !!!

го е пуснал...

А ''КОЙ'' даде баницата на Ф. Бекташ ?

Всички държавни институции в България работят като за последно , срещу СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД. Всички доклади от ЕК на ЕС за България са едни и СЪЩИ : ---''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА ,КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ,....НА ВСИЧКИ НИВА''.... ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА ??? В същото време се отчита и ''РЪСТ'' в икономиката ,...при положение ,че : ---България има ВНОС на стоки , ''САМО'' ----93 % ?????? Е, КАКВО СЕ ПРОИЗВЕЖДА В БЪЛГАРИЯ???

Всичко с тия ръстове е една евтина лъжа !!! Имам познат счетоводител който ми каза ,че за 3 месеца дейност са прекратили 14 фирми !! Този ръст е взимаш един лист и химикал и си пишеш каквото си решиш ...и го даваш на обслужващите медии !!! Бил събрал 3 милиарда повече приходи ,а няма 600 милиона евро да плати присъдата на Женевския съд/пак благодарение на него и пеевски/ срещу България и плаща лихви по 160/170 хил евро на ден !!! НЯМА ТАКИВА ЛЪЖЦИ !!! В момента който спрат да им дават външни заеми/А ТОВА ВРЕМЕ ВЪОБЩЕ НЕ Е ДАЛЕЧЕ / ,и ще обяват ФАЛИТ !! СЛЕД ТЯХ НЯМА ДЪРЖАВА ДА ИМА !!!

да му се отнеме правото на юрист.Който го е пуснал е престъпник и да заеме мястото му докато го открият(трай коньо за зелена трева).И който го е пуснал под "домашен"арест,как се чувства сега,удовлетворен ли е.Господ види и съди.

Полицията работи за богатите

abasador

въобще, не ми се коментира българският корумпиран съд. Трябва да си малоумен, за да повярваш, че пътуваш транзит през страната ни си е наел и квартира....! Не може да бъде, но е факт, Българският съд приема горепосоченото за съвсем нормално. За прокуратурата и не питам, достатъчно е да се сетя са тежкия гл. прокурор на България. Чудя се няма ли други инстанции в България, дето да попитат адвокатите, защо преедставят документи с които целят освобождаването т.е. по-леката и даваща възможност мярка за неотклонение.... укриване. Това по всички закони в цял свят е съучастничество! Ох... мила Родино ти си земен рай. Лек ден.

то в момента по-трудно е да минеш граница към Турция на КПП-то, отколкото през гората и да се правиш на страдалец и онеправдан! На КПП-то те питат имаш ли паспорт, пък Зелена Карта на колата, дай да видим багажа, носиш ли алкохол, цигари, кафе, а къде отиваш, а защо отиваш, чакай малко, отиди там. А 'там' ти казват - дай пак на контрола да видим багажа, не знаеш ли турски, ние само на турски приказваме какъв си ти и т.н. През гората си спестяваш всички тези разправии, сигурно ако си резак и кафе ще ти направят, за тях живота на българина никога не е бил от значение..

И Междугалактическа да е, турчинът вече се скрил в някоя кочина из Анадола и няма откриване. Съдията да ходи в затвора. Само така ще се оправят нещата.

Колкото хванаха братя Галеви, толкова ще хванат и този турчин. Докато има такава измишльотина като "домашен арест" - ТАКА ЩЕ БЪДЕ!

корупцията изяде "държавата"!! за да си върнем държавата , трябва да "изядем"корупцията , HO ...

А Турция в Европа ли беше, че има европейска заповед за арест. Не съм компетентен по тази тема.

Журналиститеее, напишете имената на съдиите, които са му наложили тая мярка. Стига анонимност на виновните!

Съдиите изпълняват закони, кой е гласувал този закон сещай се сам, ако имаш толкова акъл.

Повечето от тях всъщност са съдийки с манталитет на селски учителки, арогантност и липса на интелект , което води до идиотски решения. По-лошото е когато това се прави умишлено за облаги.

Съдия Недялка Николова;