ВКС решава делото ”Цонев-Сантиров-Попов”

Прокуратурата поиска от Върховния касационен съд да върне за ново разглеждане делото за подкуп срещу Николай Цонев, Петър Сантиров и Тенчо Попов.

Обратно в новината

Коментари - ВКС решава делото ”Цонев-Сантиров-Попов” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо никой не го разпита и не му повдига обвинение за дейността му преди да го направят министър (вероятно,за да има оправдание,че го преследват по политически причини),когато той отговаряше и се разпореждаше с военното имущество,което е било буквално раздаденото по за без пари (злоупотреба със служебно положение с цел лично и/или на други лица обогатяване)?!...Е,може пък да се знае как е станало и нарочно да не му се търси за това отговорност,за да не бъде засегнат някой по-голям,казва ли ти някой и знае ли човек какво,как,къде,защо и т.н.А за действието на Роман Василев - ашкоолсун на момчето,показа,че има читави и смели прокурори,хвала!

ТИЯ ГИ ХВАНАХА С ТОРБАТА С ПАРИТЕ - 20 000 ЕВРО. И СЕГА ПРОДАЖНИТЕ СЪДИИ МИ ОБЯСНЯВАТ КАК НЯМАЛО ДОКАЗАТЕЛСТВА. ВСИЧКИ МАГИСТАРАТИ В БЪЛГАРИЯ СА ПОДКУПНИ. ЗАТОВА НЯМА ОСЪДЕНИ ЗА КОРУПЦИЯ. ЗАТЪНАЛИ СМЕ ДО ГУША В ЛА..ТА. ТАЗИ ДЪРЖАВА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ, АКО НЕ ИЗМЕТЕМ РАДИКАЛНО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА. ПРЯК ИЗБОР НА СЪДИИ И ПРОКУРОРИ! АТЕСТАЦИЯ (ЧЕСТНА) И ПРЕНАЗНАЧАВАНЕ НА ВСИЧКИ МАГИСТРАТИ! ДА ЗАПОЧНЕМ НА ЧИСТо!

Роман Василев бе абсолютно прав като каза "като абсолютен престъпник - на колене!"

Нищо справедливо не може да се очаква от корумпираната съдебна система. Вчера пияницата Пенгезов каза, че Пеевски давал насоки за решаване на делата. Ама как така? Нали правосъдната система била независима? В тази независимост и децата не вярват.

Не си съвсем прав, защото и аз съм сигурен ,че са виновни, но ... прокоратурата е тази която трябва да "закове " нещата и тогава и съда неможе да мръдне. А държавната прокуратура е толкова лабава, че си правят измислени поръчкови и зрелищни акции които стажант съдия ще ги обори.

Ако съдят по признак "крадлива физиономия", този е като Бисеров - до живот, без право на помилване...

"този" от самото начало по медийното отразяване остави у мен впечатлението,че някой се е опитал да го направи на балък,но не ми стана ясно кой,направи ми и впечатление един излъчен по телевизията на Диков тогава канал 3 един запис със специални разузнавателни средства на улицата,но не се сещам какво впечатление ми направи,вече съм забравил.

Прокуратурата, вместо да се занимава с абсолютни престъпници като Цонев с неговите милиони, и с кокошкари, продукт на прехода, да се самосезира за друго. За криминалната чуждестрнна лаборатория за нови технологии на бойното поле чрез високоинтензивни радиовълни в един от софийските квартали. И за участието чрез подкуп в неразрешена дейност на български генерал/и. Да се уточни колко от жителите на квартала са починали без време от рак, тумори, кръвоизливи, инфаркти и прочее. Да се привлече като свидетел Маргарита Михнева и свидетели, които тя представи в две тв предавания. В страната има обширен антидържавен антихуманен заговор с участието на лица и на държавна служба, вкл. медици. След време, когато започне процес в Хага, всички до един трябва да бъдат привлечени в процес.

Един тук се възторгва - браво на прокуратурата.Ама то стана съвсем очевидно и нагло и за децата. Прокуратурата повдига обвинения само срещу хора на ГЕРБ. А Моника, а Христо Бисеров? Та малко смени десена. Но нищо, няма да има осъдени - всичко е договорено.

Какво става с ХРИСТО БИСЕРОВ???

А какво става с "неизвестните" биячи на Октай? Още ли не са ги открили?

Нищо ново в България.Когато подсъдими са властимащи решението е ясно.Не виждам каква новина е оправдаването на такива люде.Това е статистика.Новина и то значима и важна ще бъде осъждането им.

iq oosh

прокуратурата буди противоречиви чувства, все пак браво

И тука , ще се случи същото , както с делото срещу крадлата Мургина ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО . Докато не се реформира из основи цялата ни съдебна система (защото е проядена от корупция) нищо добро не ни чака