Прокуратурата капитулира по делото ”Костинброд”

Прокуратурата няма да протестира оправдателната присъда на Росен Желязков и по този начин след 2 г. се слага край на така наречената афера "Костинброд".

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата капитулира по делото ”Костинброд” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прокуратурата е слабото звено в съдебната система.Причината е огромната разлика между доходите на прокурори и адвокати.Така добрите юристи стават адвокати и печелят дела срещу прокурорите.В случая с допълните бюлетини ,останаха неизяснени за публиката въпроси.Нормално е да се напечатат по голям от заявения брой бюлетини ,като резерв.Но защо са поставено етикети с избирателните райони.Кой е знаел предварително къде колко бюлетини ще са нужни като резерв.Нормално е да има палети с написан брой бюлетини , но е и къде да се пратят.

Хайде сега човекът, който внесе сигнала, Мая Манолова и Бареков, който инесе подготвеното шоу да бъдат подведени под отговорност за НАБЕЖДАВАНЕ! НАБЕЖДАВАНЕ! Тоя циркаджийски пуч донесе огромни финансови загуби за държавата и виновните трябва да си понесат наказанието! Искаме справедливост! Г-н Цацароооов, свършете си работата !!!

Не може без виновни в Костинбродската далавера на Мая и Бареков със съдействието на Цацаров!При това решение на съда,следва,че заговорниците Мая,Бареков,Цацаров са виновни за дестабилизиране на страната и изборни манипулации!Виновните са за съда и не трябва да се прикрият,след като нанесоха непоправими щети и недоеолство в държавата!

Една сага, разиграна от Сергей Станишев, Мая Манолова, Бареков и Цацаров се оказа спукан балон. Истината бе, че тази порнография беше срещу една политическа сила. Независимият прокурор, лично броеше бюлетините, Манолова беше се развихрила да злепоставя ГЕРБ, Бареков, подпомогнат от КТБ също изхвърляше в ефира злъч срещу ГЕРБ. Станишев, архитекта на тази сага и той плюеше. Срам за тези участници, срам за БСП и Главния прокурор. Колко шум, каква мръсотия, каква подлост за да загуби ГЕРБ гласове. БСП, заедно с ченгетата от ДПС и патерицата на ДПС - Атака смятаха, че народът е глупав и те ще си развяват байрака цял живот. Сега са изразходвани пари, енергия и то без резултат. Ефектът обаче е, че се крият истинските престъпници и най вече Цацаров, чиято основна грижа е да покрива разбойниците в тази държава и да гони шепата честни и достойни политици. Защо прокуратурата скалъпи несериозно обвинение срещумошеника Бисеров? Защо се крият крадците, включени в швейцарския списък? Най-големият мошеник Цацаров. Мислим, че имаме главен прокурор - а то - една въшка, която изпълнява поръчки на мафията.

Какви разходи, това са милиарди загуби за държавата и грубо нарушаване на законите. Цацаров, ако има достойнство, да си дава оставката и да се маха заедно с всичките си циркаджии! Няма ли кой да му каже, че не става за главен прокурор. Едва ли, обаче, ще си тръгне сам предвид дебелоочието му.

Хей ,НАРОДЕ ЗАСПАЛ -И ЗА ВСИЧКИ ТИЯ АРТИСТИ ,ЦАЦО,РОМОН,ЛЕГНИ ,СТАНИ,ПРЕСТЪПНИК-ИМА ЛИ ОТГОВОРНОСТ,НИЕ ПЛАЩАМЕ,СЪС ЗАПЛАТИ ,С МИЖАВИ ПЕНСИИ,С ТРУДА СИ ,СЪС ЗДРАВЕТО СИ ,СЪС ЗАКУСКАТА ,ИЛИ ВЕЧЕРЯТА НЯ ДЕТЕТО СИ ,С БЪДЕЩЕТО МУ.....ДО КОГА ЩЕ СПИМ РОБСКИ?

А сега остана да спретнем и едно добро обезщетение на Росен Желязков за сметка на данъкоплатеца и всичко да си продължи по старому. Пък и Цацаров да спи спокойно след добре изпълнения дълг! Пък и колко ли хора от службите му получаваха заплата през това време, докато ние лапахме мухи...

Всеки, който е работил с печатница, знае че така се съхранява продукция. ВВинаги има надпечат, винаги стои на палети в помещение на печатницата и винаги има бележка, която идентифицира еднозначно съдържанието на палета. Намерените бюлетини са непокътнати и не подготвени за фалшификация. Те са резерв, който да покрие евентуална загуба при транспорт от каквото и да е случайно събитие. Това е дълг на изпълнител, който е поел такава отгворност. Всичко това се знае отлчино от БСП, които редовно печатат материали за избори. Те знаят, че няма как да няма бюлетини в печатницата. Бивайки мошеници и патологични лъжци, те подведоха нацията и разколебаха голям процент гласоподаватели в решението за кого да гласиуват. Това бе поредната проява на уродство от страна на БСП и удари поредния исторически печат за негативен образ на тези уроди под ред записи за уродства през последните 70 години. Те знаеха за какво става въпорс и това беше преднамерено мероприятие. Ак осъм на мястото на българите, щях да изчистя Позитано от смрадта, та място да не си намерят из страната. По начин такъв, че да е завинаги.

КОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА?

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Цацата,Бардака ,Сестра Галева ,Гей Станишев и Цялата руска агентура на народен съд.

Прокуратурата била капитулирала след като участва в метежа,който реално промени не само изборните резултати,но и съдбата на милиони българи.Тя се строи в редицата на организаторите на държавния съботаж-Манолова/БСП/,Серго,ДПС,АТАКА и главния шефдиригент КГБ.И ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ УНИЩОЖИТЕЛИ НА НОРМАЛНОСТТА И ИСТИНАТА СИ КЮТЯТ В ЛЕГОВИЩАТА И ПОДГОТВЯТ НОВИ ПЛАНОВЕ ЗА СЪБОТАЖИ И ПРОВОКАЦИИ И КАКТО ТЕ САМИТЕ СИ КАЗВАТ,АКО ТРЯБВА С КРЪВ/НАЩА-НА БЪЛГ.НАРОД/ЩЕ СИ БРАНЯТ ВЛАСТТА.ЗА ТЕХНИЯ СЛУГА-ГЛАШАТАЙ НА КОМПРОМАТИ И ГЛАВЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ПЛАНА "КОСТИНБРОД",ЗА ТАЗИ ГНУСНА ОТРЕПКА бих казала само:НЕКА БОГ ДА ГО СЪДИ И НАКАЖВА ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО.Организаторите и изпълнителите на Костинбродската афера са ДОБРЕ НАДРУСАНИ С НАРКОТИКА НЕДОСЕГАЕМОСТ И БЕЗНАКАЗАНОСТ,но когато излезат от наркотичната криза СЛЕДВА АДА И ГЪРЧА НА ЛИПСАТА МУ И ЖЕСТОКИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ.И колкото и да отлагат във времето тази реакция от делата си тя е НЕИЗБЕЖНА-ВЪЗМЕЗДИЕ ИМА!!!

Сега - публично извинение от Манолова и Бареков и възстановяване ОТ ТЯХ на средствата по всички разходи на делото. А за това, че докараха Пилешарски, Пеевски на власт чрез опит за преврат - на съд !

Защо трябва да се извиняват? Ако някой трябва да се извинява това са Цацаров и Р. Василев. Те много подробно ни разасняваха как са подредени ., пакетирани и надписани ''бракуваните'' бюлетини. Те бяха сигурни, че се подготвяше фалшификация на изборите. Не си свършиха работата. Дали от некадърност или под натиск, можем само да гадаем.

СЪД за МАНОЛОВА, СТАНИШЕВ, ДОГАН, БАРЕКОВ и ЦАЦАРОВ!

Василев най-вече - за злоупотреба със служебно положение. Аман от некадърни и със зла умисъл прокурори

Изборна демокрация... Който е на власт му се смачкват делата.

12 май 2013 "Манолова призна, че БСП е подала сигнала за бюлетините Мая Манолова от БСП е подала сигнала за 350-те хиляди незаконно отпечатани бюлетини в склада на печатница в Костинброд. Това заяви самата тя пред bTV. "Откога на истината започнахме да викаме компромати?", каза тя. "Този сигнал се оказа истина, както беше истина и сигнала на Сергей Станишев за подслушването", заяви тя. Според нея подмяната на вота е престъпление по Наказателния кодекс и затова не са могли да премълчат за случая. Мая Манолова допълни още, че благодарение на сигнала, е спряна готвената манипулация на вота"

Бареков днес беше при Ризова и пак в негов стил ги ръсеше едни... Ей, тоя всички го плюят ама той си мисли, че дъжд го вали. Нагъл, нагъл...

Типично за българското правосъдие и най-скандалното нарушение на закона за изборите в деня за размисъл, в който е забранена всякаква агитация, беше потулено. Ясно беше, че с нарочването на чиновника за единствения виновен се целеше потулването на случая и точно така стана. Големите виновници, известни на цяла България бяха голямата уста Мая Манолова , безобразният въжеиграч Бареков, а и до голяма степен главният ни прокурор Цацаров, чиято роля в въпросния случай беше повече от съмнителна. Сега се следва неотклонен курс към потулване на най-грандиозния ни скандал в банковата сфера, в който е ясно, че са замесени голям брой политици, депутати, длъжностни лица от най- висок ранг като председателя на БНБ, шефовете на ДАНС и финансовото разузнаване, вътрешното министерство и не на последно място прокуратурата и главния прокурар Цацаров. Безкрайното размотаване с което се процедира и в този случай има една единствена цел - и той да бъде потулен и виновните да не бъдат наказани. Нищо чудно, че сме най-бедната страна в Европа след като в годините на лайняния ни преход позволихме на няколко пъти да бъдат откраднати, или профукани без никаква полза по няколко милиарда.

Ако наистина не разбираш за какво са 300,000 празни и годни бюлетини, групирани за изпращане по райони, значи наистина шефът ти-тиквата е по-умен от теб. Доводите на съда, че нямало задраскана партия са малоумни - нали трябва да е с различен почерк и химикал...дебилни истории от дебилни Гербери за дебилни избиратели.

Човек се осъжда, само като се докаже престъплението. Ти самият говориш, че престъплението е хипотетично - можело е да се извърши, като се задраскват с различен почерк и химикал партиите! Можеш ли да вкараш в затвора човек, че нешо е възможно да се случи!

Ти си уникално тъп- по какво разбра, че са годни - Цацата ли ти рече? Знаеш ли какво е макулатура? Печатат се по 3 бюлетини на лист, това прави 100 000 листа. 50 в началото на пе ата и 50 края при 1000 оригинала правят точно толкова.Кажи ми сега къде мога да намеря бройките на оригиналите? При 13 650 секции 1000 оригинала са напълно възможни.

"...Оказа се, че и сред намерените бюлетини няма такива, които да са предназначени за конкретна партия...." сега идва ред на маноловата и онова кекеме джурналиста,за нарушване на закона(денят за размисъл)!!!

за българската демокрация! Планът на модела КОЙ по делото "Костинброд" се провали. Планът за открадването /спирането/ на ТВ 7 е пред провал. Срещу съдия Янева, с чието съгласие е източена информацията от масивите на МВР, неизвестно за КОЙ, е повдигнато обвинение!

Шило

А бе не вярвам станалото да е повлияло чак толкова на избора на българина, ама факт е, че определени политици се възползваха от станалото. Как беше:" Ще ме убият, мамо приготви ми бялата риза..." Де е Бареков сега?

Шило

А, и Мая, да не я пренебрегвам. Ама наистина в деня за размисъл, Барека беше на върха на славата си.

Ами сигур е на некво гадно място, на пост и молитва...Ще си излежи петте години "гадна каторга" и ще изгрее пак ни лук ял, ни лук мирисал некъде с букет...

Шило

Вярно, а дотогава българинът ще е забравил.

мая галева и дудука да платят разноските по разследването от партийната субсидия и прокуратурата да разследва тази диверсия в деня за размисъл и да се опита да окауши дудука и мая галева

Още отначало беше ясно, че тая афера е активно мероприятие против Герб, организирано от БСП - Мая Манолова, ДПС - Пеевски, Бареков и прокуратурата.

Българско поръчково правосъдие, какво очаквате, а какви бяха онези 300 000 бюлетини?Може би тоалетна хартия.Гербер герберу око не вади.

твърдял, че това не са бюлетини! Просто тези, който твърдяха, че с тези бюлетини е извършена измама, се оказаха голословни!

Бюлетини имаше,това е факт.Но при сегашните управляващи и при такава зависимост власт-прокуратура няма никой смелостта на се изправи и да разнищи нещата.Не се изненадва никой от това,,което се случва.

Както и случая с Мишо Бирата.

с предизвестен край, вярно е! Бюлетини бяха отпечатани, и ще продължават да се печатат! Но който твърди, че с тези бюлетини ще се извърши измама, или е извършена измама, ако няма достатъчно доказателства за твърдението си, да бъде така добър да си плати!

А за какво някой отпечатва 300хил бюлетини?Щом не е за измама??????????

Галева Наглата,какво казва по този повод?Какво да казва?!За една година мъжлето нали сви 3 милона,пък много и дреме

важно случаят да не спре дотук! Трябва да се претендират морални щети от прокуратурата! В противен случай безчинствата на ще продължават. Всяко повдигнато обвинение за тях е безплатно! Само ако по провило прокуратурата си плаща за всяко повдигнато обвинение, за което съдът установи, че няма достатъчно доказателства, качеството на прокурорският труд ще се повиши! Сега обвиняват хора за опит за убийство, и после осъзнават, че е станала грешка! Тази грешка кой я заплати!

"свидетели от печатницата заявиха, че показаните по всички медии на зрелищна пресконференция на прокуратурата бюлетини, са били негодни и разхвърляни в две стаички в печатницата". Другарко Манолова, ще кажете ли поне един път истината за вашия сигнал"? Или и един път не можете...

живее и се

Остави сигнала, виж какво даваха по ТВ! Подредени бюлетини, адресирани по места, чакащи всеки момент да подпомогнат мутрата да управлява еднолично!!

След като ги извадиха, подредиха, пакетираха и т.н.Все действия на прокуратурата!

за извършения държавен преврат на съд и в затвора да отидат: Цацаров и заместниците му, Мая Манолова и Бареков!

Собственика, ГЕРБЕР!!! Случая приключен!!!

Как се приключи случая.

А собственика на "Демакс" знаеш ли кой е? И кой ще печата бюлетините! Идиоти червени...........

Колко държавна пара се потроши по "разследването" и делата по този случай и кой ще поеме вътрешно вината за зле свършената работа?

за извършения държавен преврат на съд и в затвора да отидат: Цацаров и заместниците му, Мая Манолова и Бареков!

Много обичам да гледам комунетата как извъртат нещата. Школата наистина е мнго добра. Прав е Олег Макаревич. Заслужава си ордените.

16

управляващата ни мафия пак е отгоре и потулят зулумите си

А ти защо си отдолу разкрачен???

... като данъкоплатец !!!

Сега би трябвало да се направи точна сметка на всички разходи, направени в хода на цялата процедура и тези разходи да се претендират от лицата, отговорни за провеждане на същата процедура. Защото в противен случай разходите ще минат за сметка на бюджета, т.е., за наша сметка (както всъщност винаги досега). Това е най-важният въпрос в случая, на който ако не бъде даден незабавен отговор подобни случаи ще продължат да се случват и за в бъдеще-без значение дали ще са резултат от нечия некадърност и/или безхаберие или от нечия поръчка.

А перхидролената цепка вече изходи ли се по темата

Нали сега същите главни герой от тази афера са на власт, а Цацаров не иска да си подритва трудовата книжка и облагите от заемания пост?!!

Само че другите "герои" бяха на власт, заради този случай, цяла година преди това! И какво? Нищо.....

нито беше нито е нищо, а си беше цяла година протестни циркове и улични театрални изпълнения от платени, но нескопосани "артисти", които вместо да играят главни или подържащи роли си бяха само чисти статисти от "масови сцени", а главните артисти така и не се явиха ами предпочетоха да са режисьори, сценаристи и продуценти на тези "протестни" постановки, но не и да са главни улични герой или да паднато до нивото на наетите от тях статисти.

Скоро в България ще останат само неграмотни гербери, крадливи деформатори, цигани, турци, араби и негри от най-черните. Ех, какъв живот ще настане тогава. Боко ще управлява всякаква друга сган, но не и българи. Да видим какво ще им вземе, освен насраните гащи. Е, ако не качи пак кръвното де.

Не ги плашиш. Не им пука, само кинти да им падат от където намерят, или от някое НПО, еврофондове. Нали това им е сценария населението да е удобно.

ашкулсун, печелиш порция хасане!

Че нали това трябва да е крайният резултат по план Ран&Ът...!!! БОКо ще завърши с успех поставената от Хамериканските жидове задача...!!!

ще повярвам на брюксел когато отведат серж и дудука оттам с белезници и изпратят цацата да брои хлебарките в килията си..

По-страшен е съдебният процес, който следва да се образува след този за опит за манипулиране на избори, нарушение на изборният закон, а дори и опит за държавен преврат, защото ГЕРБ загубиха много гласове от тази акция. Но ... пореднното прокурорско НИЩО, за сметка на това всички ще си получат заплатите

На последните избори ББ каза,че взрива във военния цех също му отнел гласове. За неуспеха винаги ще се намери виновен когато не можеш да си признаеш,че виновни си ти.

Аферата Костинброд и изборите преди това когато се носеха чували на бременни в ЦИК завинаги компрометираха изборите в БГ. На послединте 51 процента не участваха точно заради това.

Спомням си най неманипулираните избори от 1990 ...

Аз тогава ходех на училище и нямам спомени.

Тя си свърши работата,когато трябваше.С нейна помощ се върнаха на власт фалит-майсторите...И макар за кратко,все пак показаха,че са си същите червени скапаняци...

Този на снимката Роман Василев-психопат,дебил,пълен некадърник,протеже на друг такъв некадърник и случайна звезда-Арлин Антонов!Позор!

1- Кой организира инернет пропагандата и социолого-журналистическият джихад в края на февруари 2013 и не допускаше никакво друго алтернативно мнение за преврата в дискусионните тв студиа,с изключение на ,,бандата на голфиерите,-Райчев,Тончев,Колев,Пиргова,Кънчев? 2 Кой превърна пукнатата от свои глава, на един имотен измамник,член на АБФК,Атака и БСП в ,,нечуван пример на полицейско насилие,,?При летните протести бяха пребити 10 пъти повече интелигенти млади хора без никакъв отзвук! 3. Кой предаваше като телевизионно шоу цирка с грамадата за Горанов във Варна и с това директно провокира следващите самозапалвания на психически лабилни хора? При Орешарски имаше 6 фатални самозапалвания с удобна информационна завеса. 4 Kой организира метежа и кой плащаше по 100 лв. на ден на дрогираните социалистчета, анаболните фитнесчета,чегеваристчета,наркодилъри и криминалните рецидивисти на Бареков, Бинев,Сидеров и А.Петров да овладеят насилствено общонародните протести за тока? Кой изработи и постави в ръцете им ,,правилните,, лозунги-от оставка на Бойко,през исландският модел , до пълна национализация? 5.Кой преекспонира пропагандния трик за анонимните подслушвания и го превърна в тема номер едно ,вместо диспут по предизборните платформи на партиите, използвайки не друг, а самия шеф на ПЕС за пощенска кутия ,нечувана европейска практика?!

6..Кой поръча бюлетините в печатницата в Костинброд и направи преразпределението по градове и избирателни райони, след 17 часа в петък, на 10 май и кой плати за това? И за малките деца става ясно, че това не е ГЕРБ, макар че те загубиха 15-17 депутата от този пропаганден трик. 7. Кой беше приготвил и предаде лично на Мая Манолова съобщението за наличните и складирани повече бюлетини, довели до намесата на прокуратурата и ДАНС за блокирането им на място?Защо никоя друга телевизия нямаше право на ,,официални източници в прокуратурата,,докато течеше директно в ефир манипулативният шантаж на ТВ7? 8. Кой насочи, организира и реализира пропагандата на 11 май, събота, за да се допуснат всички политически партии в гръмогласен хор да истеризират деня за размисъл -заради фалшификация на изборите според Станишев, до държавен преврат според Местан и до неминуемо убийство според Бареков.? 9 .-Кой продължава да дава трибуна на криминални типове с основно образование като Мишо Шамара/сводничество,наркодилърство ,Петното /7 ефективни присъди/,Чикагото и щатния шионин към руското посолство Волен Сидеров ,вместо да лежат за дълго в затвора? 10 Кой ограби КТБ ?Кой финансира телевизия АЛФА ?Кой финансира тв7? Кой саботира и сега европейския и натовския път на България с подли и коварни действия ,разчитайки на платената си 5 колона?

Това е ТОЙ.... - Цвък Ушаков (шефа на Центъра за фалшификации на изборни резултати към ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб")...!!!

Доказателствата са смачкани...!!! Изкупителната жертва (обвиняем) е оправдана...!!! Делото приключи успешно за мутромилиционерогерберастките фалшификатори...!!! ЗАБРАВЕТЕ И СПЕТЕ...!!!

Тези Бюлетини си бяха на Борисов,който искаше да ги пласира,и да вкара повече депутати във Парламента,но не му се отвори Парашута,Майчето го прецака.

Много си ми ясен с тези твои бръщолевения на тема Борисов.И както винаги грешиш.Още преди изборите според соц.изследвания Борисов печелеше изборите с мнозинство.И комунягите се изплашиха и спретнаха това мероприятие за да могат да краднат още нещо.Затова и Орешарски изтегли няколко заема които потънаха като вода в пясък.

Чоки

Ей платен трол...от коя община си ???

Аз съм шушумига, в сравнение с вас, бе! Аз изтеглих един кирливи милиард, за да посмекча бюджета от откраднатите от Дянков пари, ама вие направо избихте рибата с вашите 16 милиарда... Ма и аз, да не съм дремал, а да съм грабил -власт съм имал!