Прокуратурата повдигна обвинение на бивш данъчен

По повод подаден на 06.01.2018г. сигнал от „Господари на ефира“ за корупция в НАП София, на 08.01.2018 г. прокуратурата е образувала досъдебно производство.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата повдигна обвинение на бивш данъчен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не давайте подкупи, веднъж да дадете и минавате на "абонамент". С корумпирания катаджия, който взема 20лв. да не ви напише акт може да не се видите никога повече, но при НАП празно няма. При срещи с НАП и митничари се окичвайте като коледна елха с камери и звукозаписни устройства. Каквото и да ви кажат, трябва да го имате записано, нищо че не се признава в съда. Твърденията за "изолиран" случай са лъжа и измама - схемата започва с тоя корумпиран служител, не свършва с него.

Браво на журналистите! Все от някъде трябва да започне борбата с корупцията, невежеството и нахалната безпардонност на управляващите в България.

Браво спящата прокуратура се е събудила ДА И БЛАГОДАРИМ !!!!! Лошото е че други са я събудили..... горко ни.

Сега разбрахте ли защо имаше застрелян данъчен края на миналата година. Прилагал е същата схема вероятно ама на грешните хора или просто на потърпевшия много му е писнало !!!

ОСТАВКА!

Евала така се работи !

Нищо не се споменава за парите. Виновните ще ги върнат ли на човечеца? Вреди за уронване на престижа и пропуснати ползи за изнудвания ще има ли като парично обещетение???? Тази подписка..., само с това ли ще се разминат??? Егати

Нищо няма да върнат, но добре ще е да спрат да изнудват хората от бизнеса. Държавни служители, с един куп привилегии... Нямат срам да просят... Дори фризьорките вече не искат бакшиш така нагло...

Тук много ми се иска да напомня изказване от 30.01.2018 на г-н Горанов: "Корупцията е вестникарско понятие"?! А този подопечен негов служител какъв е, всъщност? Празноглавец!!!!

хванатия от добрите ли е или от лошите

А защо не се казва нищо за участието на директорката на НАП в Благоевград? Или нейните 10 % са нещо нормално?

А дуото любовчии Пенчев-Топалова кога ще потъркат наровете у кауша?!

Коментарът е скрит, защото призовава към противообществени прояви - ЦЕНЗУРИРАМЕ ДОБРЕ МАЛКО ИСТОРИЯ - Аугусто Хосе Рамон Пиночет Угарте е разстрелял около 3000 кумуняги и около 14000 точно такива слугинажи на упраляващите (митничари,даначни,апаратчици на държавна служба) е вкарал в затворите и вържавата се е оправила за по-малко от три години. У нас кумонягите от герб и бсп нямат и толкова барабар със слугинажа.

Kalin

Нещо кофти ник си си избрал а и явно през живота си чилиец не си видял.Защото ако вместо на приказки от 1001 нощ имаше понятие какво точно се е случило там и как и защо Пиночет идва на власт.Как и защо изчезват стотици без съд и присъда ,как месеци държат други по стадиони и бараки и определено комунистите сред тях са най малката група щеше да ти е ясно що за бълвоч си написал.Ако не се беше намесил САЩ Пиночет щеше да търка до последния си дъх някой нар в затворите на Европа.

"...Арестуван в Лондон през октомври 1998 и екстрадиран в Чили на 2 март 2000 година. Предявени са му над 200 иска за масови убийства, отвличания, жестоко отношение към задържаните (по някои данни по време на управлението му са унищожени около 3 хиляди другомислещи). Всички са отклонени поради старческо слабоумие и недобро здраве на Пиночет. В началото на 2005 г., когато е на 89 години, Върховният съд на Чили постановява бившият диктатор да бъде привлечен в съда по делото за убийството на 119 дисиденти през 1975 година и напълно го оправдава....."

Отново медиите помогнаха за разплитането и разобличаването на противоправни деяния. Къде са контролните органи. Спят, както обикновенно. Добре, че са медиите в тази държава.

Не всички медии помагат! Само някои... В случая, "Господарите..." са от помагащите!

Приемам корекцията. Има купени медии обслужващи интересите на властта и за новинарските емисии се налага цензура в нарушение на чл. 40 от КРБ

Корупция има и при лицензирането на лабораториите. Не искат да им превеждаш командировъчните по банков път, а да им ги даваш на ръка. За пръв път чувам да искаш пари за "командировка" от тези които проверяваш.

идваха от софия да проверяват за преакредитация.. и паричките на ръка,чантите пълни,кеф,пей сърце

Помощ !?! Спасите ни от тая напаст "ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ "

После що го гръмнали, ама видиш ли той бил много добър човек

и с разследванията на Валя Ахчиева....

Бързи са, тъй като е нямало отчисления за партията, а това е тежко престъпление

за 30 години - един набеден (може и да не е осъден) ..... това е една голяма победа за България и човечеството

Имама предложение- от нашите данъци да плащаме хонорарите на "Господрани на ефира", но не и на прокуратурата. На национално ниво, Господари на ефира, вършат това, което нито едн държавна администрация не върши, а харчи милиарди!!!

глоба 500 лв. и толкова... най-много, някаква условна присъда на хартия и след като отшумят нещата, този боклук и мършата-псевдоадвокатка пак ще сучат. мутристан е помийна яма с подобаващите си служители. нито стотинка за тези отрепки!

Тоя какво се оплаква,ако беше изряден няма защо да плаща на ревизорите!

човекът си е бил изряден, ама е попаднал във водовъртежа на корупцията... Не е могъл да излезе на глава с Нападжиите- "а ла мистър 10%"! Абе..., да не би и ти да си "мистър Койчо 10 %" ?!

ако дадем на господарите и на БиволЪ 1 000 000 000 бюджет и разследващи права дали няма да се изчисти боклука за отрицателно време?

Стефчо, Стефане с нетърпение те чакаме в Централен Софийски затвор!!! P.S. Към Стефан Лазаров - носи си възелин!!!

Стига с тая корупция ! В България корупция няма ! Едните се натискат да "почерпят" ,а другите си искат дребни услуги !!!

Ако не бяха Господарите дали щеше да има разследване?

И какво сега? Двама са лошите данъчни, а останалите само са им сипвали ракийката и са им рязали салатката . . . . Получават мъмрене пред строя, обещават, че ще се поправят - демек няма да ги снимат вече и ще сме преборили корумпирания държавен апарат!

Брех да се невиди - толкова ли няма връзки този Лазаров. Неко шурей, баджанак, това-онова. Ми те така без връзки може да го вкарат в затвора човека. Тц, тц, тц, тц!

Няма никой без връзки там. Връзките ще излязат след 6 месеца. Малко да мине напрежението и ще го върнат на работа!

Спрете с тези проверки на проверяващите! Защото кой ще работи после в държавната администрация ...

Засега не е като да няма наплив.

100 % условна присъда... а за разследване за корупцията над тях и дума да не става

,,...към наказателна отговорност е привлечен Стефан Лазаров - служител на НАП София..,,??? бил е деистващ а не ,,бивш,,...!!! много ...толерантност...!!! ,,рекет,,...защо ли не се ,,учудваме,,...???

Добре,че има обществен натиск иначе гербавите няма да се занимават със свои.

социалистите НИКОГА не са се занимавали със свои (освен с "предатели"). Нали са си социалисти - техен човек за техен човек душа дава... буквално!

се справят по-добре от полицаите, които не могат да разследват дори и себе си!!!

Нали ако преоблечен полицай ти влезе така с камера и без съдебно решение, а после се разбере, ще оревеш орталъка?

а за какво за съдия-следователите - нали точно за да издават такива разрешения (не и у нас де...)

ЗАЩО НЕ СЕ ЗАДЕЙСТВАТ И ДРУГИ РАЙОННИ ПРОКУРАТУРИ,СЛЕД КАТО ЗНАЕМ,ЧЕ ТОВА Е НАЦИОНАЛНА ПРАКТИКА.

Ми щото няма да остане невинен ни един. А и прокурорите да не са светена вода ...

Трябва да има смел човек да се оплаче първо. И да е достатъчно умен да е на Господарите не на държавата.

Добре че са те та поне, някой самозабравил се васал да го опънат иначе комисии и работни групи колкото щеш