Прокуратурата проверява има ли чадър над Цар Киро

Във връзка с възникналото напрежение и появилите се сведения за протекции от страна на държавата започва проверка на преписките, свързани с Кирил Рашков и неговото семейство, съобщиха от Върховната касационна прокуратура.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверява има ли чадър над Цар Киро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алооооо , Така наречената прокуратура , Това което се точите тепърва да проверявате , го знаят не само децата , ами дори и уличните котки !По-добре вземете и проверете собствените си прокурори ! Там е всъщност причината ...

Пловдивската прокуратура трябва да бъде разгонена незабавно. Това котило накорумпирани типове няма място в държавата ни. Те са главните виновници за революцията против дивото расистко враждебно реакционно индийското племе, нежелано в България именно заради покровителството от страна на властите. Получавали подкупи, продавали страната си за пари тези идиоти трябва да бдат съдени и уволнени. Има достатъчно нормални юристи, за да търпим тази продажна пасмина, която изхвърли България от ЕВропа. Време е за разплата.

Има ли чадър над рашков !?!?!? Ами има, но ще го хванете за долуподписания..... каква прокуратура.... та нали трянбва да проведе разследсване против себе си и да лъснат парите които е получавала..... Вече съвсем за глупаци ни взехте....

Прокуратурата сега ще търси?!?!?! Тия за малоумни ли ни имат?? ХА-ХА-ХА - Имаше ли Гюро глава или немаше? Ако тия смешни юристчета не могат да свършат работа - да си ходят! Ако не искат - значи са за затвора! Какво има да се разсъждава повече?

Съболезнования към семействата на загиналите момчета и към всички, които в годините пострадаха от набезите на циганите, към всички, които сме принудени да се срамуваме у нас и в чужбина заради кражбите и наглостта им. Време е да се вземат твърди мерки и решения - да се спре машината на възпроизводство на циганчета, които след това ставата просяци,престъпници, проститутки. Не е толкова трудно, иска се политическа воля - да се приложат всички закони и към тях, а не само към българите. Незаконните постройки да се съборят, да се върнат заграбените земи за катуни на собствениците им, да се спрат помощите и да бъдат принудени да работят - ниви, животновъдство и тн, да се спазват условият за отглеждане на деца - подходящ дом, необходимия доход, осигурено образование и тн. който ги няма - да се вземат от социалните децата и , ако до 6 месеца не се осигурят необходимите условия, циганчетата да се дават за осиновувяване у нас и в чужбина. Те , като деца, имат право на нормален живот, а не да ги използват физиологичните им родители , за да изпомпват държавата.

А ще се проверява ли за чадъри над останалите мутри? (ама и аз съм тъп, че питам излишни въпроси, на които е ясен отговора...)

Здарвейтиии братя бългъри,сигъни,ярменси и сякви други ромови.Тес дет шъ търса шъ намерят на мойту малкуту Хъсанчу кожичкътъ ут пишлету.Ут сунетъ де......

И ако има - какво?!

В прокуратурата е пулно с хора които имат увредени слух и зрение.Направо трябва да бъдат трудоустроени.толкова години не виждат и не чуват какви ги върши този престъпник Рашков.Изтрови маса народ и направи маса поразии.Трябва да се разследва прокуратурата за инвалидизация.2427

Блъблъблъ...А някой вярва ли,че прокуратурата ще си свърши работата?Ще стане,както всеки друг път,ще чакат да поотихнат нещата и всичко ще се потули..

Важното е че всички се надлъгват..Единия казва "предприети мерки" преди 10 дни, другия "вземат се незабавни мерки", тредия "днес е разпоредено".....Именно заради това няма да има никакъв резултат а само популизъм понеже НЕЗНАЯТ КАК ДА РАБОТЯТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ, НЕЗНАЯТ КОЯ ИНСТИТУЦИЯ КАКВО ВЪРШИ И КОГО ЗАКРИЛЯ, НЕ ВИЖДАТ ПО НАДАЛЕЧ ОТ СОБСТВЕНОТО СИ БЛАГОДЕНСТВИЕ.

Да не търсят, щото няма да намерят. Те са добри ученици, и следват американските си колеги. Батковците им оттатък 50 години не се решават да кажат кой поръча убийството на Президента им, та нашите ще кажат за корупцията у нас? Хайде де!

18 септeмври 2009 г. Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро. Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК.

Нали не си мислите, че прокуратурата ще свърши нещо?! АБСУРД! Това да не ви е новият сериал по БТВ?!

трябва да протестираме и пред правителството с плакати 'крайно време е да се вземат мерки срещу циганите' !!!!!

ОТГОВОРА Е ПРОСТ - чадър има не само над Рашков, но и над кандидат кмета от партия ГЕРБ - Йордан Лечков, над премиера Бойко Борисов който като собственик на фирмата Тео Интернешънъл през 1995 година се е занимавал с нелегално производство на цигари. В БЪЛГАРИЯ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ОТДАВНА Е ВЗЕЛА ВЛАСТА. Тя е държавата. Съд прокуратура и полиция са подчинени изцяло на един бивш представител на бандитската групировка СИК в момента изживяващ се като министър председател. ТЕЗИ ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В БАНАНОВА РЕПУБЛИКА. Идват избори да изхвърлим мутрите от власта !!!!!!

Не прекалявай с дрогата!Ще имаш лоши последствия!

Във виното е истината! Това, което казва КРАС е публична тайна. И не съм сигурен тайна ли е, но е само част от истината!

Драги Крас по време на Римската република, нямаше комунисти! Другарю Крас, моля без червена пропаганда. Престъпността на започва от Б.Борисов, а от Твоята партия, заложена още в годините на перестройката! Не хитрувай, плебей римски!

И защо истината трябва да има цвят? Това че "предишните така правили" хайде да оневиним сегашните че го правят....

Кога този "цар" дръпна с материала? Кой бе главен секретар?

Цар Киро е на 80 години и ДРЪПНА С МАТРИЯЛА още по времето на ПЕРЕСТРОЙКАТА, подпрян от чЕРВЕНИТЕ! Червена му е не само кръвчицата, а и произходът и генът бандитски!

Чия е фирмата Тео Интернешънъл в която през 1995 година се произвеждаха нелегално цигари ??? АМИ НА ТВОЯ ПРЕМИЕР И СЪРАТНИК НА ЦАР КИРО БЕ МАЛОУМНИК !!!

Ако чадърджията Гоцко се праждоса е едно с чадържосания си съд и прокуратура, може да се зърне нещо по висините...

Ще се зърне единовластието на ББ и герберите...Президента Първанов ще трябва да предаде/по закон/и последната институция в ръцете на назначения Плевнелиев за да е единовластието пълно и да се вижда във висините защото сега сме слепи и глухи..

да започнат още от преди 1989, оттам може да излезе цялата истина.

Много си прав! Тогава почна с производството о контрабандата на цигари и след туй на менте алкохолът!

Искате ли една работа да не се свърши, дайте я на прокуратурата за разследване. Само замазват очите на хората.

СЕТИЛА СЕ МАРА ДА СЕ ПОБАРА.

Не чадър, а огромен КУПОЛ, гигантски и непознат досега, виси нд Бай Киро, построен още преди годините на "прехода" с як, "червен матерял"!

Както винаги прокуратурата няма да направи нищо, защото ако си беше вършила работата, този циганин и семейството му трябваше да са в затвора и да не се мислят за недосегаеми. И нямаше да се стига до подобни ексцесии футболни фенове да раздават правъдие заради импотентната ни съдебна система. Толерантността не се изразява в това да търпиш безчинствата и престъпленията на един мързелив етнос...

Съдебната ни система е импотентна вследствие огромната КОРУПЦИЯ В КОЯТО САМАТА ТЯ Е ЗАТЪНАЛА!!! Да премахнат корумпираните съдии!!! Ще ги познаят по малоумните им "Решения"! Лично АЗ МОГА ДА ПРЕДОСТАВЯ МАТЕРИАЛИ, С ПОМОЩТА НА КОИТО, МАСТИТИ "СЪДИИ" ЩЕ КАЖАТ СБОГОМ НА ДАЛАВЕРАТА!!! Стига някоя институция да прояви интерес към мен!!!!!!! Веднага ще откликна - гарантирано!!!

Съболезнования на семействата на починалите деца. Трябва да се сложи край на привилегиите за циганските семейства - строят без документи, без разрешителни, не плащат такси за нищо, не плащат ток, вода, не понасят наказания за нищо, за което към българите обаче законите се прилагат

Имало ли било "политически чадър"? БОЙКОВАТА БАНДА, ЛАПА ДВА МИЛИАРДА КОНТРАБАНДА.

"гоцевата БАНДА, ЛАПА ДВА МИЛИАРДА КОНТРАБАНДА."

чий партньор е Цветелин Кънчев и неговите мангали - на БСП. Комуниста и с дявола ще стане съюзник, само да е на власт.

Какъв чадър бе?! То е цял навес, козирка на стадион, хале... Ще ви избоде очите! Сега се сетихте, като се уплашихте от народа! Къде бяхте досега бе? Политическият чадър може да действа единствено през и чрез магистратурата - тоест през и чрез вас! Сами себе си ли ще осъдите, бе? Смешници!

Единствено прокуратурата не знае какво става у БГ-то!!! Оня с безброй присъди царува без чадър!?!? Ама сега трябва да му хванат и чадъра и той у панделата!!!

Чакай бе, бате, не се гневи! Ето, сега проКУРатурата проверява: ще птиде, ще го пита "Бачо Кирчо, имаш ли чадъри?", той ша каже "Нямам, чеда мои!"... и после те ще докладват нагоре "Извършихме проверка, установихме, че чадъри няма..."...

Нема смият чадър да се лови, да се самообвинява и да оди да си отлежи за неизпълнените 200 присъди на цар Киро и още 200 000 000 неизпълнени на други пипала!!!