Хванаха митничари, ”таксували” цистерни в Нефтохим

Спецпрокуратурата повдигна обвинения на трима служители от Митническо бюро „Нефтохимически комбинат“ в Бургас за участие в престъпен сговор за подкупи.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха митничари, ”таксували” цистерни в Нефтохим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен Путин е виновен

Значи като отида за паспорт и искам бърза услуга, това е подкуп?

Шефът на строителството на новия източен космически център го окошариха за кражби и злоупотреби. Какво остава за Нефтохим, дето държавна инстанция не може да влезе и течности се леят без мерене.

що ни правят на олигофрени. Във всички бюра е така. Къде 10, къде 50, къде шише дето не се търкаля... Изключение има само за тези, за които е разпоредено отгоре. Затова смених бранша, омръзнало ми беше да се чудя на кой колко, пък и не е безопасно вече.

Путин е виновен

Така, така !!! Като не са платили отчисления към най-големия рекетьор - "Лукойл Нефтохим", сега ще гният в зандана! Ще ми играят те самостоятелно, не ги е срам! ;)

едно време идваше ог бояна а сега от банкя.

Кратко есе на дете в 4-ти клас на тема"Мозъкът":С мозъкът ,човек мисли,че мисли.Освен това ,той се ползва за главоболие.Намира се в главата зад носа и когато човек киха,той капе.Мозъкът е много чувствиелен орган и поради тази причина повечето хора го използват изключително рядко"...детето има право...много хора го използуват рядко.