Цацаров не откри нарушения в Шумен въпреки сигнала на БСП

Няма нарушения в работата на Районна прокуратура - Шумен по сигнала за документно престъпление от член на БСП, стана ясно след проверка на главния прокурор.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров не откри нарушения в Шумен въпреки сигнала на БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

комуноидите изгубиха изборите не остава ден да не проплачат за нещо !Да им се предпишат транквиланти за усмиряване !

Повечето от коментиращите основно коментират това което дираджиите са написали в загхлавието ПОДВЕЖДАЩО, защото ако прочетът по надолу какво казва цацата сигурно с болка на сърце ''ИМА неправомерно НЕпоискано събиране на данни'' ще раберът че държава няма и законови нарушетели щом са от нашите няма..

Крайно време е Нинова да подаде Оставката си пред електората на следващия Пленум на ЦК на БКП!

И защо след като цацата дори дето не може да я трае не я опровергава че институциите са си надвишили правата ама видите ли имена не казва...

Защо трябва да плащам за лъжите на госпожа лъжа,за всяка ялова проверка да плаща ,който я подал.

"Значителна част от информацията, изискана с писмото на директора на ОДМВР - Шумен от председателя на Общопартийната контролна комисия на БСП в София, излиза извън рамките на предмета на възложената проверка от Районна прокуратура Шумен и необходимите документи за изясняване на наличието на данни за престъпление. Събирането на тази информация, освен че е неотносимо към предмета на извършваната проверка, не е възлагано по никакъв начин от прокурора и е предприето по инициатива на ОДМВР - Шумен. " И къде отиде тази информация????И какви последствия има за този дето я поискал НЕправомерно????? Другото е мижи да те лажим след като Нинова точно срещу това деяние подаде сигнал..

След като сам признава че има събирана информация НЕправомерно би следвало да е повдигнато и обвинение към длъжностното лице защото това са все пак лични данни а непрекъснато пищят как ги ''опазвали'' а сами си нарушават законите..

Тая вресла с вечно празния и врякот я държат начело на БСП само за да може Бойко да изглежда като разумна алтернатива на фона и май.

Очакваме 2345-ти епизод на сериала: "Скандалджийката в действие"

Ха ха ха цацата да ''открие'' нарушение при своите :))))все едно себе си да обвини....

Наглите бспари се чудят какъв конфликт да инспирират, каква каша да забъркат по време на председателството , какви бози да сътворят сама и само да провалят правителството по време на председателството!!

Ей тези от БСП не се научиха кога да подават сигнали;) разберете го най-накрая - сега Цацаров се занимава със сигналите за предишното ви управление - 2005-2009-та! И с мискинлъците ви, докато сте в опозиция! Като свърши с тях и ако сътворите чудо и вземете властта, ще се занимава със сигнали от 2009-та насам!;)

,,...Цацаров не откри нарушения в Шумен въпреки сигнала на БСП..,,??? ,,видът,, при добро обучение може да ,,открива,, и ,,трюфели...!!!

Няма и да открие. От кога прокуратурата се занимава с шашми?!

Др. Нинова е винаги права. Когато др. Нинова не е права - виж по горе. А прокурора е наивник.

посипване с брашно на изборите и бой зад завоя на излизане от изборната секция. Герб прави избори по бай Ганювски. Пак така и управлява. И да знаете корупция няма, а в МВР въобще не събират данни за опозицията. Няма такова нещо.

да се самосезира относно правомерността и законността на изключително високите заплати в администрацията

корупция няма. Пък този шеф на МВР не е партийна фигура - не е , то се знае.

послушни кадри на ПП герб - сини комунисти назначени за шефове изпълняват повелята на партията и громят опозицията с всички възможни средства. Познато от едни минали периоди , веднага след ВСВ. Ако партиец на ръководен пост е скрил това за да стане шеф да се маха, ама ми се чини, че тук лъсва друг проблем - всеки шеф е партийно назначение и трябва да се отблагодари на партията кърмилница - а тя се казава от 2009та герб.

И Шуменгейт като и другите социалистически работи - пълна простотия...

МВР събира информация за опозицията - интересно, твърде интересно. Ами той шефа трябва да си оправдае назначението пред назначилите го от герб. То се знае. Смешници. Точно това е проблема, това е корупцията - всеки шеф трябва да служи на назначилите го партийци. да им се отблагодарява, да прави услуги, да притиска, да прикрива, ..... демокрация бе.

Защо субекта е декларирал неверни обстоятелства за партийна принадлежност при подаване документите за конкурса? Излъгал - да си носи последствията!