ГЕРБ дава на прокурор вече обвиняема кметица от БСП

ГЕРБ внася сигнал в прокуратурата за нарушения в община Златица и на кмета от БСП Магдалена Иванова, съобщиха депутати от партията на брифинг в парламента.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ дава на прокурор вече обвиняема кметица от БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кметицата на Златица ли написа книгата "Шайка"? Случайно да знаеш кой е автора и какво е мнението ти за него? Това което пише в книгата истина ли е? Ако случайно се разпознаеш като автор, не те ли е гнус лайната, които явно по собствено желание ядеш?

Тодоров?

Абе, Тодоров, "писъците" на тия 33 общини ги чухте, а ревовете на другите 265 не ги ли чувате, а? Няма гербаджийска община, която да не е проплакала от изключително кадърното и безкористно управление на ОПГ-то..И само като видите кой защитава прискрипаните кметове, става ясно какво се върши там...

"БСП управлява в 33 от 265 общини в България", каза бившият депутат, а сега експерта на партията, Антон Тодоров и посочи, че до ГЕРБ са достигнали "писъци" на населението от тези общини..." то щото в общините дето управлява ГЕРБ няма писъци, кражби, далавери и нагласени обществени поръчки, там всичко цъфти и свети...

Антон Тодоров да се информира, че ако освободят златишката кметица на власт в града идва Цветелин Кънчефф, защото в Златица Герб няма.

По този начин ще работи и новия антикорупционен орган, който мафията си създаде - проверки и актове в Златица, които обективно ще доведат само до тормоз и заобикаляне през 3-4 общини на дриймтимовете на ГЕРБ. ХАСКОВО - ЗЛАТИЦА. Нерде Ямбол, нерде Стамбул.

Магдалена , Мария, грешница... Сега тя си мисли, "ами ако бях влязла в ГЕРБ?" Същото, тогава пък БСП щеше да те цака.

Хахаха, кризата скара вечните/доскоро/ любовници БСП, ГЕРБ и ДПС.

Ако е виновна, да си я гонят и съдят. Само ГЕРБ да не се правят на по-чисти. Че например техен кмет пренася през граница над 24кг. амфетамини. Други блъскат деца с коли. Катастрофират пяни, примерно със служебен Мерцедес през ноща, каран за лично ползване след запой. Дори сегашната им концесия за Пирин сигурно не отговаря на законите. Къде бе конкурсът и конкуренцията?

за далаверите на кметовете от квотата на БСП в гр.Павликени и гр.Сухиндол,В.Търновска област.

Като си тръгнал по краткия списък - този с оставащите още 32 общини, давай да го изчерпим, че после остава по-сериозната работа : 232 общини и то големи и структуроопределящи, чакат;))

При ГЕРБ да не е по-добре? Само от елементарно търсене на заглавия: Задържаха кмет на ГЕРБ с 24 кг дрога ГЕРБ удари дъното! Издигат кандидат за кмет на село Ракево съден за кражби и изгонен от ДПС ГЕРБ оттегли кандидат-кмет заради кръчмарски побой Кмет блъсна дете и го остави без далак И така нататък. А за некметовете колко има! Отлюспените от ГЕРБ са десетки. Може би чутите от мен са 30-40. Да се чуди човек каква им е кадровата политика. Като онзи доктор на ВМА дето дори го издигнаха в парламента за председател на здравната комисия. Дето бе ощетил държавата с десетки милиони лева. Купувал разни столчета по 400лв, дето в магазините били по 50лв. Пласмасови етажерки за по 1700лв. Почистването бе за 9 милиона на година, а след него същите са го правили за 3 милиона. Това за 10 години. Само от тук загуба от 60 милиона лева.

Да я осъдят на затвор с конфискация.За останалите- най вече черноморските- тоже!

от туршия.Абе в БСП-то откъде ги събират такива биволици,като тази от Крушовица,Монтанско.И какво стана другарко Нинова,с твойте камъни по твойта глава.Разликата е ,че Дилян Добрев не е даден на прокуратурата,а депутатина Манол Генов е разследван,както и това туловище на снимката.

Само в името на едната обективност - я пак за Делян Добрев и прокуратурата?;)) Подсказвам ти - към края на 2016, по делото АЕЦ "Белене":))

Ужасно нагли смешници са ГЕРБ. Ясно е какво грабителско законодателство приемат и как, но едва ли ще могат да затворят очите на хората. ...а през това време дори Делян Добрев присъства във всички медии. Ужасно безсрамен и нагъл пиар, който иска да ни накара да повярваме, че липсата на угризения и морал е нещо нормално, стига смс-ите на премиера да са го направили законно.

"БСП управлява в 33 от 265 общини в България", каза бившият депутат, а сега експерта на партията, Антон Тодоров и посочи, че до ГЕРБ са достигнали "писъци" на населението от тези общини. " Мале, мале, ме ми се мисли - след като за малко над 12 % от общините, управлявани от БСП, се носят "писъци" от населението, не ми стига речника да определя какъв точно вой надава населението на останалите 88 %, управлявани от ГЕРБ;))

Никаква опозиция, вся власт ГЕРБ и нейните лизачи.