Борисов обвини прокуратурата за изгубени гласове на вота

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини прокуратурата, че заради скандала с бюлетините, открити в печатницата в Костинброд, партията му е загубила 5-6 процента от гласовете на вота в неделя.

Обратно в новината

Коментари - Борисов обвини прокуратурата за изгубени гласове на вота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еми с една дума- прокуратурата е лишила бойковата партия с 5те процента като е хванала бюлетините.. а бъдещият ни първи министър продължава да гледа на политиката като на футболен мач! бай ганьо излезнал от книгата жив!

Разбий боклуците от БСП+ДПС И БОЛЕН бате Бойко-успех.

Абе Tикво зелена, не прокуратурата ти е виновна, а самия ти си си виновен, защото нищо хубаво не те очаква от КАЛПАВИЯ МАТЕРИАЛ с който разполагаш! Сега доби шамар, а на следващите избори КАЛПАВИЯ МАТЕРИАЛ ще ти бие шута, както на Костов,Кунева, Царя и ЦЯЛАТА ПАРЛАМЕНТАРНА МАФИЯ! ЗАЩОТО НЕ МИСЛИТЕ ЗА НАРОДА, А САМО КАК ДА ГО ОГРАБИТЕ И ЗАТЛЪСТЕЕТЕ!

За изгубените % Борисов трябва да се сърди само на себе си и на оня "малък" брой хора, които трябва да работят допълнителни месеци или години за да се пенсионират! Не му е виновна прокаратурата на малоумника!

ЕТО СЕГА Е МОМЕНТА ЗА РЕФЕРЕНДУМ , А НЕ ЗА НЕЩО КОЕТО НАРОДА НЕ РАЗБИРА /КАТО АТОМНАТА ЕНЕРГИЯ НАПРИМЕР/... ТОЗИ ФАРС И ТЕЗИ ДИМНИ ЗАВЕСИ НЯМА ЛИ СПРАТ - ТО СЕ СВИКВА И НЯМА ДА РАЗБЕРЕМ АКО СТАНЕ НЕЩО , КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ПРЕДОТВРАТИ .... КАТО ВОЙНА НАПРИМЕР / ДА ПАЗИ ГОСПОД/

стига плака бе хюмне вместо да си благодарен че все още си на свобода тъпа тикво поне веднъж замълчи

на тази снимка прилича на бай Тошо на 10 ноември 1989гкогато разбра ,че не е "вся власт в его руки", виси му ченето

То и народът му е виновен на този самовглъбен в себе си. Май много го притискат нещо физиономията му се смени.Като няма интерес защо се натиска толкова много.

Такава е действителността,човека който дойде с машинации на власт иска и да продължи властта си по този начин.Бай Ганьо от Банкя.Сега,след като му вземат ножиците ще има време за един Рабфак та дано нещо в главата му се размърда.Този обаче е малкия проблем.По големия проблем е ,че масово се гласува от кариеризъм,от страх,от незаличени внушения че социализма е неяо лошо и какви ли не още глупости.Надявам се,все пак,за фалшификаторите да има съд!

тоя каратист с глава пална с хематами

Интересува ме - колко ли стрива на БСП изработването на скандала с бюлетините? Вероятно ще излезе най-голямата червена инвестиция в предизборната помия. В замяна на това излезе доста ефективна - лиши ГЕРБ от доста %%.

А Тачи е в София да се договаря за защита на борисов от Сретан Йосич.

докога другарю Пожарникар все някой ще ти е виновен и длъжен и докога всеки все ти пречи, не знаеш ли, че на калпавия моряк - водораслите му пречат....

На крив ... космоса му пречи.

БОКО Е НАЙ-УСПЕШНИЯТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ ОТ 1989 ГОДИНА!ЛОШОТО Е ЧЕ ПОЛИТИКАТА МУ НЯМАШЕ ЧОВЕЩИНА И СЕ ИЗХВЪРЛЯШЕ В ИЗКАЗВАНИЯТА СИ.ПРИ ЦАРЯ ВЪНШНИЯ ДЪЛГ СЕ УВЕЛИЧИ С НАД 5 МЛРД ЕВРО,ПРИ СТАНИШЕВ И СИЕ НАД 20 МЛРД ЕВРО!ПРИ БОРИСОВ МИВАЩ ЗА ВСИЧКИ НИ ЗА ПРОСТ ПОЖАРНИКАР ВЪНШНИЯ ДЪЛГ СЕ УВЕЛИЧИ САМО С 0.125 МЛРД!!!!ПРИ ТЕЗИ ФАКТИ-ВИЖТЕ СПРАВОЧНИКА НА БНБ И НИКОГА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СТАНИШЕВ И СЕ МОЛЕТЕ ДА НЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.

ти си най-простият човек, управлявал някога България.

Като гледам прост си ти.

изумително невеж е. бих се очудила ако може да чете

ivo10

Много мека реакция. Трябва това да се разнищи докрай и затвор за застрашаване на националната сигурност - Бареков, Мая, Цацаров, Станишев и цялата шайка трябва да го отнесат за заговор срещу страната. В нормалните страни това се прави.

Целта на Бокич е да не се стигне до поръчителя,та активно пречи на прокуратурата в типичен стил на гърбавите.Хем некадърни,хем алчни.Той и толкова нямаше да вземе ,ако не беше контролирания и купения вот,те не разчитат на народната любов,защото такава няма.Защо не каже -"намерете поръчителите",ами се прави на щушомига и отклонява вниманието.Да остави разследването да покаже или да обясни как се подменят бюлетини.

Прокуратурата е пробита комунистическа кочина. Цял цирк извъртяха и накрая нищо. Всъщност не е нищо... основната цел по оплюването на ГЕРБ беше постигната.

След пресконференцията на прокуратурата Бойко видя,че не може да лъже повече за бюлетините и се почна едно изместване на вниманието,че чак става смешно.

Бойко и аз,ако съм на твое място ще се сърдя.Проклета прокуратура ,да му откраднат бюлетините и властта.

Бавно и полека историята поглъща ББ и ЦВ. Да им кажем сбогом!

ivo10

Бавно и полека ще се убедиш в противното червен нещастник. Таепърва някой ще го отнесе от червените.

Бойко, къде се скри в неделя, бе мишок. Пак ли риташе мач, та не отиде в НДК да поемеш народната любов - още по протестите те видяхме каква мишка си. Опитахте да спретнете с Цецко писмото от "прокурорите" снощи, ама нещо не хвана дикиш - както гледам май ще се окаже, че проблема на прокуратурата е бил ГЕРБ, защото докато управлявахте нямаше ни един от уловените от Цецко "бандити", който да беше осъден, а сега гледам как изведнъж всичко тръгна, едва ли онова засукано рускоговорящо серГейче може да фалшифицира всичко, пък и да доведе прокурор, нещо не ми се връзва - повече ми мирише на номера на физкултурник, ама май ще имаме физкултурник облечен почти като моряк, а дано

Боце що не вземеш пример от члена на ДПС аааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бойко, по-полека, че .....много като тебе вече плакаха.....стягай дупето, че става лошо......иии гледай да не срещнеш Сретан в цъфналата ръж!!!

ощетен бил с 5-6%, защото прокуратурата хванала 350000, а другите 350000 не успяла да хване

Един от днешните вицове, който много точно определя странната ситуация сега: "Говорителят от трибуната: - Какво искаме? Протестиращи: - Ново правителство! - Кога го искаме? - Веднага! - Какво избрахме? - Старото правителство!"

тъпо

тъпо, но вярно!

С този никнейм, за който не е трудно да се намери информация в интернет , на повечето хора им звучиш като название на контрацептив!!

Онегавон

Значи ти е толкова акъла, колкото на един контрацептив!

Ако изпратиш тези искания,с които съм съгласен до Вишински или до Президента и какво.Няма друг изход, освен този във вица: Питали един младок какво ще прави след изборите, а той отговорил: ами колебая се между Луфтханза, ЕлФранс и Бритиш Ер. .

какво ще стане ако едно пале бюлетини се обърне и повреди при разтоварване в избирателната секция ???? на коя партия няма да и стигнат бюлетините ? етапи : печат рязане сгъване лепене доставка до избирателната секция - дефект при печат - дефект при рязане компенсира се с изправно напечатани - дефект при сгъване компенсира се с изправно напечатани и рязана - дефект при лепене компенсира се с изправно напечатани и рязани сгънати - дефект при транспорт компенсира се с изправно напечатани и рязани сгънати и залепени бюлетини какво ще стане ако едно пале бюлетини се обърне и повреди при разтоварване в избирателната секция ???? на коя партия няма да и стигнат бюлетините ?

На кривата ракета и космоса и пречи, както казват жените. :))) Бойко, Бойкооооо, не ви бива даже една фалшификация да направите като хората. Съсипахте държавата и сега ще ви сърбаме попарата всички, ама и на вас няма да ви се размине.

Телевизия ТВ7 е нарушила Чл. 41, т. 1, от Конституцията като е осъществила правото да получава и разпространява информация, която е насочена срещу правата и доброто име на другите граждани, както и срещу националната сигурност, и обществения ред. ТВ7 и лицата Сергей Станишев и Лютви Местан са нарушили Чл. 39, т. 2, от Коституцията като накърняват на правата и доброто име на другиго и призоваване к...ъм насилствена промяна на установения ред, и към разпалване на вражда. Прокуратурата следи за спазване на законността, като по Чл. 127, т. 3, от Конституцията привлича към отговорност лицата, които са извършили престъпления. Същата е задължена да се самосезира, да разследва кой е изнесъл информация за следствените действия по сигнала за печатницата на бюлетините към ТВ7, и да привлече към наказателна отговорност ТВ7, Сергей Станишев и Лютви Местан, а не да чака санкция от ЦИК.

Цацаров, е "морално девствен", той не може да прави такива работи.

ЦАЦАРОВ, НЕ СЕ ПРАВИ НА ДЕВСТВЕНИЦА. НЕ СИ СПОМЕНАВАЛ ИМЕ НА ПАРТИЯ. АМИ ПРЕДИ ТВОЕТО ИЗЯВЛЕНИЕ МАЯ МАНОЛОВА И БАРЕКОВ ЗАЯВИХА, ЧЕ ПЕЧАТНИЦАТА Е НА ГЕРБ. ТВЪРДИШ, ЧЕ МОЖЕ БИ СИ ПРЕДОТВРАТИЛ ИЗНАСЯНЕТО НА ТЕЗИ БЮЛЕТИНИ. ДОРИ И ДА Е ТАКА, ЗАЩО НЕ НЕ ПОСТАВИ СВОЯ ОХРАНА ТОВА ДА НЕ СТАНЕ И СИ БИЛ ДЛЪЖЕН ДА ПРЕМЪЛЧИШ, ЗА ДА ЗАПАЗИШ ТОВА В ТАЙНА И ДА НЕ СЕ МАНИПОЛИРА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ. ОПОВЕСТЯВАТ СЕ САМО ДОКАЗАНИ ФАКТИ И ТО В СЪДА. ВСЕКИ ОБВИНЕН ОТ ПРОКОРАТУРАТА Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕТО ВИНАТА МУ В СЪДА. ЗАЩО НЕСПАЗИ ТОЗИ ЧЛЕН ОТ НПК, А ЦАЦАРОВ???????????КЪДЕ СЕ ИПОТУЛИ ПРОКОРОРСКАТА ТАЙНА Г-Н ГЛ. ПРОКОРОР. КАКВАТА СИ РЕШИЛ ЗА ИМУНИТЕТА С ЦВЕТАНОВ СИ ДЛЪЖЕН ДА ГО СПАЗВАШ ДО МОМЕНТА, КОГАТО ЩЕ ГО ПОИСКАЯШ ОТ НС. ПРЕДВАРИТЕЛНОТО ОГЛАСЯВАНЕ НА НАМЕРЕНИЯ БИЯТ ПО АВТОРИТЕТА НА ЛИЦЕТО. ЗАЩО СЕ ПРАВИШ НА ОТРЕПАН

Да бе г-н Цацаров, как посмя?! Вместо да помогнеш при товаренето... А борисов и цветанов така ти се надяваха, когато те избраха :)))

Абе някои от тия, дето твърдят, че четвърт милион и половината му отгоре са "брак" в печатница, на която МС плаща с народна пара, колко трябва да са им платили отгоре на тия за мърлявата им работа. Колко хартия отгоре е това, колко мастило? Значи или наистина са за манипулации, или са за надуване на сметката за отпечатването от "брак"

Разбира се, че е така, с право го е яд Боко. Ако тия фалшиви бюлетини бяха влезли в урните, резултатът на ГЕРБ щеше да е минимум 6 процента отгоре...

Боко Тиквата и Цецо Клюна нещо са се объркали - прокуратурата не им взе 5-6% а около 10% - Може би толкова са в палетите бюлетини от Костинброд!

Гнусни герберасти ,няма повече да видите власт , никога .

дай Боже, амин.....

Ако изборите бяха честни и имаше почтеност в ЦИК и по изборните секции , на кметове, работодатели ,политици и на някои Шефове на МВР по места,то "Герб,, максимум щеше да събере 23-25%, а в парламента щешяха да влезат НФСБ, България на гражданите и ДСБ-БДФ.За четири години управление Цветанов и Борисов ни доказаха ,че криминалнополитическата далавера е в кръвта им.За тях ,Тя- криминалнополитическата далавера е ,както слънцето и въздуха за всяко живо същество на земята.Дано Гл.прокурор Цацаров издържи на натиска на Борисов и групировката Му.

НИКОЙ, АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОБЯСНИ КАК СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИ С ТЕЗИ БЮЛЕТИНИ! Моля поне един да каже как става това и тогава и аз ще кажа: "Евала, Цацаров". Не разбирате ли, че това няма как да стане! Прочетете изборният кодекс и вижте каква е схемата на броене и попълване на протоколи и т.н. Моля Ви , поне един от плювачите на Бойко да излезе и да каже - ТОВА Е СХЕМАТА! Досега няма нито един, защо ли си мисля, че НЯМА И ДА ИМА!!!!

че партиите, които са опозиция на Герб наеха австрийската фирма за паралелно преброяване на гласовете. Щом са го направили, значи са наясно, че си има начини. А как става - вероятно трябва да си платиш доста на когото трябва и ще ти кажат как.

Нещата не са чак толкова сложни и невъзможни. Напр. с такива бюлетини могат да гласуват някои от над 800 000 "мъртви души", могат да се подменят отделни бюлетини при броенето, могат дори цели урни да бъдат "заредени" и подменени, същото може да бъде направено с чувалите (в Сливен напр. са ги носили бе полицейска охрана, по тъмни улички).... Всичко зависи от "човешкия фактор", а там никой не може да помогне. Кодексът е закон като всички други - спокойно може да бъде нарушаван от "човешкия фактор".

Геро, можеш ли поне ти да дадеш смислено обяснение защо са напечатани тия бюлетини (без заявка, т.е тайно, по лично усмотрение на някой, и са предназначени за градове, които вече са си получили официално заявените количества, и то в печатница на човек от ГЕРБ) !

ОЧЕВИДНО ИМА НАЧИН - КОГАТО, ОСВЕН, ЧЕ СЕ ПЕЧАТАТ В ПЕЧАТНИЦА НА ГЕРБ, СЕ И РАЗНАСЯТ В ЧУВАЛИ ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ГЕРБ, КАКТО НЯКОЙ ПОКАЗВАШЕ НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ...

Спомняме си баталните сцени от среднощното гласуване и удължаване на изборния ден на президентските избори през 2011 в Столипиново. И правим разлика със съобщеното по ТВ-тата от 12-ти - "Изненадващо в Столипиново изборния ден приключи в РЕДОВНОТО изборно време". А как само се бяхме подготвили. Дори застъпник за ГРОБ там ни бе не кой да е а лично ШЕФЪТ НА ЧИСТОТАТА!!!

Тоя път май Боко Боклуко и Цецко Слабоумний настъпиха котето ...

Както винаги, на Боко някой друг му е виновен.

Предлагам всенародно движение-ЦАЦАРОВ -МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ

Все народно движение - "От всяка цаца кило червена мас."

Бойко Борисов е достигнал до крайна фаза на нарцисизъм и абсолютизъм - всичко, което не му изнася "дестабилизира" държавата! Само дето е закъснял с няколкостотин години и няма нищо общо с френските крале. Вярно казват, че когато Бог реши да накаже някого, отнема му разума. То, не че Бойко някога е разполагал с особен интелект и разум, но явно и малкото, което е имал е загубено безвъзвратно.

ти да не си врачка.Ако предвиждаше тия работи,никога нямаше да подадеш оставка и още щеше да режеш лентички.Тъпанар.

НА КРИВ И ЗАЛОЕН Х.Й - НЕ САМО ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ.- АМА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА.... ЕХХ- АКО ИМАШЕ КАК БЪЛГАРИНА И ДА НЕ МОЖЕШЕ ДА МИСЛИ -КАКВИТО МУ БЯХА КАЛИНКИТЕ ...- ТЕ ТОГАВА , КАКВОТО И ДА КАЖЕШЕ , ВСЕ ЩЕШЕ ДА Е ПРАВ !!!

Имам приятел който много обича чуждите булки.Изработил сие желязна философия: -Не признавам, докато мъжът и не ме потупа по голото дупе. Бойко го надминава .И да го потупат, пак ще вика: - Това не съм аз бе ,това е Станишев.

Този наглец трябва да бъде изгонен с камъни,и след това съден.Цял свят знае за комисионните му,които лапа,за съсипания бизнес на десетки фирми,и пак има наглостта да се появява пред хората.ЗАТВОР за боко/с малка буква/

за пръв път разбирам, че в някои хора мислят в деня за размисъл за кого ще гласуват... аз пък наивно смятах, че човек мисли непрекъснато... тъпанар, какво искаш да кажеш, че трябва да се прикрие една фалшификация, щото денят не бил подходящ.... явно днес не ти е ден за размисъл...

Вчера дадоха угрижени животновъди ,как плачат пред "бащицата " и са уплашени ,че ще им спрат субсидиите ако не е ТОЙ.между оплакващите се имаше и една жена с вид на чиновничка ,която се изписа животновъд.По късно в една телевизия се обади човек и каза ,че тази не е животновъдка а служителка в Министерство на земеделието.Всичката работа им е такава -полуистини ,лъжи ,манипулации. Неистова жажда за власт.

Не съм се съмнявал, че Бойко ще открие виновния за собственото си осиране... За всички пишещи тук... толкова ли ви е трудно да се досетите, че сме свидетели на поредния фокус... и ни правят фокус след фокус. Какво се палите? Изпразнете залата и представлението ще спре... На изборите победи народа, който заяви, че не желае политиците. Никоя партия не е по-голяма от партията на негласуващите... от партията на отричащата политическите партии. Време е суверенът да упражни суверенната си власт. Време е за гражданско неподчинение... време е за революция...

А ДРУГИЯ ВАРИАНТ Е - ВСИЧКИ ТРУДЕЩИ СЕ - ВЪН ОТ ПРЕДЕЛИТЕ НА ПРЕСТЪПНАТА ДЪРЖАВА. ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ ИМ РАБОТИ , КОЙ ЩЕ ИМ ПЛАЩА ДАНЪЦИТЕ ....

има и друг начин - суверена един по един /всеки пълнолетен гражданин/си прекратява договора с Държавата в лицето на МС. А тогава кого ще управляват и от кого данъци ще съберат?