Борисов се размина с разследване по Уикилийкс

Прокуратурата няма да разследва верни ли са твърденията в скандалните дипломатически грами за премиера Бойко Борисов, публикувани от Уикилийкс, стана ясно от изявление на главния прокурор Борис Велчев.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се размина с разследване по Уикилийкс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забрана на партия ! Това не ви ли звучи познато . Преди 9 ти и след се забраняваха партии. Сега само избирателя казва кой ще го представлява и кой ще стои на резервната скамейка а не ви ли звучи по-добре в къщи пред телевизора с дистанционното за да следи бързо различните програми как се спихва процента му .

ГОСПОДА,ЕКСПЕРТЕН КАБИНЕТ И ПАРЛАМЕНТ Е НУЖЕН НА РОДИНАТА. 80-100 ДЕПУТАТИ РАБОТЕЩИ НА СЕСИИ И ТО ЗА БЪЛГАРИЯ. СТИГА СМЕ ХРАНИЛИ ПАРАЗИТИ И ПРЕДАТЕЛИ. ИМА МНОГО УМНИ БЪЛГАРИ,НО ПАРТИИТЕ ПРЕЧАТ.РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ Е ТЕХНИЯ ДЕВИЗ

Почна се...

Червен лакей обслужващ който е на власт.

Интересно,до сега имаше публични арести, раздаване на присъди и калификации както от шефа на МВР , така и от всички министри на ГЕРБ, на базата само на клюки и приказки в селската кръчма.

Като чета коментарите се убеждавам все повече,че по честен и почтен политик от КОСТОВ,в България не сме имали.

Как ли го държат в ръцете си СРСсарите от ГЕРБ !?

"Няма да успеем да опазим прокуратурата от опити на политици да я използват покрай изборите", призна Борис Велчев. Да, ама тя отдавна е загубила девствеността /честта си, Велчев - ти най-добре го знаеш...

Ето защо всички с нечиста съвест и минало се нахвърлиха върху агентите на ДС! Боко, Цецо, Костов, Доганчо, Симеончо, РОвчо и кой ли още не си изчистиха досиетата и заметоха следите, ама се оказа, че тези на ЦРУ и КГБ са запазени. Там трябва да погледне прокуратурата! Сега Герберското НС да приеме закон за изгонване на всички чужди агенти от посолствата в България, че само петнят невинните ни управници. Уорлик първи трябва да си ходи!

СПОРЕД ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР : "Ако допуснем някой да бъде разследван по твърдения, представяте ли си каква държава ще бъдем" АМИ АКО ТОЗИ "НЯКОЙ" НЕ Е КОЙ ДА Е, А ПОСЛАНИКА НА САЩ И ТОВА ЛИ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. Не е ли редно да се запита същия с каква информация разполага за да твърди, че настоящия премиер на България е криминално проявена личност?? ОТ КАКВО ПРОИЗТИЧА ЗАВИСИМОСТТА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР КЪМ СОЧЕНИЯ ЗА БАНДИТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НЕ Е ЯСНО. ЯСНО Е, ЧЕ ПРОКУРОРА Е СМЕШЕН И ЖАЛЪК.

Защо да АБИ НАРОДНА ПАРА, за да разследва нещо, за което всички знаят, че е ВЯРНО.

за к'ва държава говориш, бе пръдняр :))))) погледни се колко си смешен дори на себе си :)))))))

АЗ ПОМНЯ , ЧЕ НА ГЛ. ПРОКУРОР ДЯДО МУ БЕШЕ ЧЛЕН НА ЦК НА БКП-ЕДИН ОТ НАЙ ПРИБЛИЖЕНИТЕ НА БАЙ ТОШО. А ВИЕ СЪЩО ПОМНИТЕ ЧЕ МУТРАТА БОКО БЕШЕ ПРИСЛУЖНИК НА ДР. Т.Ж. И НАПУСНА МВР ЗАЩОТО НЕ ИСКАШЕ ДА СЕ РАЗДЕЛИ С БКП. НЕ СХВАЩАТЕ ЛИ НАКЪДЕ ВЪРВЯТ НЕЩАТА. ТИЯ ДВАМАТА СА ОТ ЕДНО КОТИЛО. ЗАТОВА СЕГА ПРОКУРОРА МЪНКА - АМИ ТО ТАКОВА , ТО ДОКАЗАТЕЛСТВА , ТО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЯСНИ , ПЪК НИЕ ЩЕ ВИДИМ И Т.Н. С ДРУГИ ДУМИ ТОЙ НА МЕНЕ АЗ НА НЕГО , АНА ВАС ПРЪСТ СРЕДЕН И ДА НЕ ЗАБРАВЯТЕ ,ЧЕ МУТРИТЕ СА СИ ПЛАТИЛИ И СА НЕДОСЕГАЕМИ.

Докога ще я търпим тази номенклатура от бай Тошово време? И какво по-голямо доказателство иска тоя брадясалия от грамата на висш американски държавен служител? Защо не изпрати запитване до държавния секретар на щатите дали тези грами са истински и ако получи утвърдителен отговор да самосезира прокуротурата за връзките на ББ с подземния свят?

Правилно, защото ако хванат ББ с чувал анфитамин на жълтите павета проверката пак ще докаже че не е вярно

разследване има в страна с нормална съдебна система като Америка например. В клозети като българския, дето има алкохилик вместо прокурор и алчни ненаяли се прасета вместо съдии и апатични, необразовани и гладни индивиди за полицаи, мафиот за министър-председател, любовница на мафиота вмесно българска народна банка, садист вместо министър на финансите.....за какво разследване ми говорите?

АКО ТАКИВА ДАННИ БЯХА ИЗНЕСЕНИ ЗА МЕН, СИГУРНО ОТДАВНА ДА СЪМ РАЗСЛЕДВАН И В ЗАТВОРА, НООООО...ЗА Б.Б. НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА. ЩО СИ НЕ Е...Е МАМАТА?? ЗАЩО НИ ПРАВИТЕ НА ГЛУПАЦИ, АМА СИГУРНО СМЕ СИ ТАКИВА, ЩОМ ВИ ТЪРПИМ ВСЕ ОЩЕ

Уважаеми г-н Прокурор, уважаеми г-н Бойко, Както добре се сещам, до вчера всички вие твърдяхте, че посланика Уорлик е символ на гениалността, честността и прозрачността в България, респ. сека негова дума следва да се кредитира като кристална капка дъжд. Питам ви тогава, каква е разликата м/у Уорлик и посланик Байърли? СЛед като ще кредитираме всичко казано от Уорлик, следователно важно е ад сторим същото и с другия хамерикански посланик

Живеем в криза. Глухо време. Отчаян съм и погнусен. Животът ни е като бреме. Не вярвам в утрешния ден. От некадърни политици България е болна днес. Омраза сеят зли езици. Загубихме достойнство, чест. Засмукал ни е ОКТОПОДА с отровните си пипала, ВЛАСТТА нехае за народа, ЛЪЖИ заместиха ДЕЛА. Девизът стар: "НА ПОЛЗА РОДУ!" е претърпял държавен крах, така в очакване на ГОДО ще оцеляваме със страх.

Никой не е очаквал г-н Бойко да бъде разследван. Нали първо трябва да се изясни термина,, достатъчно доказателства,,- те никога няма да са достатъчно. И за предходните на Бойко от БСП- не се намериха достатъчно доказателства, а за царя магьосник??? Не очаквайте чудеса. Има решение.. и то е да излезем да гласуваме.

След като не може да разследва престъпниците като Боко Тиквата-ОРАНГУТАНА и връзките му с престъпници.....то тогава, да си подава оставката тоя некадърен гла/д/ен прокурор. Аман от боклуци и псевдо прокурори....

да си направя прекрасен албум със снимки на видни политици. Тази ще е една от челните. Ще я последва снимката на ББ как си бърка в носа и т.н.

НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ В ОНЯ ПРОЕКТОЗАКОН АКО ТЕ НАКЛЕПАТ НАПРАВО ТИ ВЗЕМАТ ВСИЧКО И ПОЧВАШ ДА ДОКАЗВАШ ЧЕ С ИНЕВИНЕН А СЕГА НАОПАКИ - НЕКЪВ ДВОЕН СТАНДАРТ СЪЗИРАМЕ ТУК!!!

г-н Прокурор вземете се угащете щото ви се вижда жълтото по бельото . Когато един посланик изразява мнение тои със сигорност не го прави в кварталната кръчма и със сигорност думите му имат някаква тежест.Това че охраната на Баи Тошо по някакво недоразумение стана кокорбашия на раята по никакав начин не трябва да го лишава от правосъдие макар изхода да е пределно ясен за всички

Прав е човека. За да се самосезира прокуратурата трябват факти. Съда и прокуратурата работят с доказателства. Тези които могат да проверяват съмнения, слухове, данни от пресата, разкази на доносници, свидетели, и т.н. са полицаите. Може да няма данни за образуване на дело, но има данни за започване на полицейско разследване. Само че няма как да се стигне до такова - полицията я ръководи Цветанов - разбирай Бойко. Шанс има ако започне интерпол/европол да разследва и такива случай.

Да, той не напразно беше издигнат до главен секретар на МВР, за да се изтрие всичко за него в масивите на МВР. А сега иди и търси доказателства.Това което е казал "някой" може да е клевета.Ама тези янки били големи "шегаджий", бе - първо пишат, после си го опровергават- майтап, майна.

Как да разледват то гарга на гарга око не вади!

тинтири минтири,казваше баба ми!

Синът на другря Борис Велчев упорито продължава да не изпълнява задълженията си. Боим се, че ако се разлюти, ще реже глави по избор, а не по закон. Как добре ги знаем онези от татовия хайлайф...А можеше да направи страхотно впечатление на нацията, да изплува в държавата като нейн лидер, има куртурата... Но не би - просто нямаме коментар. Глупаво, тъпо, като цялото ни съществуване.

внук на Борис Велчев.Какъвто е и Борис Панкин.Все хора на Бойко.

Сигурно главния се е допитал до КГБ и КАЛИТКО, а те са му разяснили нещата, че да му стане ясно, така както ни ги разясняват на нас по форумите. Стане ли въпрос за тиквата, никога няма да се намери основание за обвинение. Впрочем както и за предишните, но нали тия сегашните щяха да накажат и осъдят предишните.

и на него ще му видят сметката. торнадото бб не се спира пред нищо.

Ако на най-висше държавно нива се занимават с такива клюки,представям си на най-нисше нева ,няа обикновен човек с какви глупости ще се занимават,това е недопустимо!

Какво е публикувано от Уикилийкс, изпуснал съм!!!???

Да, след корупционните записи с Мишо Бирата последният беше ликвидиран. Сега да чакаме да свитнат и някой посланик ли, г-н прокурор?

Мене ме разследваха и очерниха по анонимни писания, а после дори и не ми се извиниха, камо ли да пътърсят отговорност от драскачите, които излязоха междувремнно наяве! Държава на абсурда сме!

Само, че няма изобщо държава! Лутаме се в абсурда!!!

нали я знаете тази. Та значи каква стана тя ако боко цеко подозират някого, почва да се тръби по медиите какъв велик престъпник бил и т.н. а ако боко и цеко са на мушката, нееее не може така та това са само слухове. Надявам се последния поддръжник на герб вече да се е осъзнал.

Много правилно! И без това и да започне разследване резултатите ще са ясни ! По-добре да не се хабят пари от бюджета!

Незнам струва ли си да се коментира въобще ...

Борис Велчев - Удобният.

Затова никога няма да се оправим!

Не дават "да се оправим", защото не искат"да се оправим"! Ако ние "се оправим", те трябва в панделата да влязат начело с Гладния прокурор!

Колко неубедително. Ако Борисов е чист, да ги съди за клевета! Ама това няма да стане, нали? Защото тогава наистина ще разберем верни ли са твърденията, публикувани в Уикилийкс.

Защо ББ да ги съди за клевета? Тези дипломатически грами са били само за вътрешно ползване. Те изразяват вътрешното убеждение на всеки един от американските посланици. А всеки има право на мнение, нали? Едва ли някой от тях е подозирал, че тези грами ще видят бял свят. Интересно е да се разбере, дали настоящият посланик, Уорлик, е писал нещо по темата? И ако "ДА", дали е много ласкаво за управляващите :)

О, съвсем не за вътрешно ползване! А за определяне политиката и конкретните решения на САЩ към България! Да се знае от какво са зависими нашите политици и каква полза за САЩ може да се извлече от това! И пр. и пр.

За какво точно да ги съди, като всичко е от рода "Говори се, че..." или "Предполагаме, че..."

ЖАЛКА КАРТИНКА!!!ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА Е НАДУПЕНО!!!

Да се проведе разследване и ако се окаже, че изнесеното от Уикилийкс е вярно, или поне част от него е вярно Борисов да си понесе последствията, не да се при на кристално чист.

Нали знаете какви хора наричаме Фурнаджийска лопата? А някои ги наричат и с по-други имена. Ами такива, които са готови да си сменят мението, ако въобще някога имат такова, в полза на силния на деня. Та от всичките отговори за мен именно това лъха. А какво трябва да е прокуратурата? - ами вижте например Италия за сравнение, срещу Берлускони какви разследвания се водят. Бе зповече коментар за "независимиата прокуратура" - да , тя е независима, от нея нищо не зависи

К'во ще го проверяваме Боце, нали си е наш, все едно на Масларката, Доган да се бъркаме!!!

Значи по доноси могат да разследват, по анономни сигнали могат да разследват, ама да принизяват писанията на държавен служител на САЩ на наша територия за жълта пресаговори само за надупване..

Да не би някой да е очаквал друго от прокуратурата?! Мутрите, начело с ББ управляват държавата и правораздават. Какво правосъдие, какви 5 лева, след като и ченгето Уорлик едвали не се извини за шпионската дейност на САЩ в България и "кукловодната" дейност, която упржняват върху политиците. Светът се управлява от престъпници и простолюдието няма думата, независимо дали е фашизъм, комунизъм или демокрация наименуването на строя!

как ли пък да не се самосезира прокуратурата? Някога да е имало такъв случай и той да е завършил с успех- т.е. да е бил осъден някой висшестоящ политик? Няма и може би скоро няма да има- нали парите се отпускат от правителството и се назначават на такива постове хора от водещата политическа партия. Е как тогава да осъдят този който им "дава хляба". За цветанов е толкова прозрачно, че крал, рекетирал и какво ли не още правил, но някоя институция да си свърши работата- да го е изпратила в съда/ той и там си назначи свой човек.../- всичко в тази държава е произвол и безобразие! И какво ще ми говори Цветанов- като завършела полицейската операция тогава щял да разследва- ами то дотогава си "смачкал" лицата на поне няколко семейства и няколко души са били пребити или изтезавани!!! В цялата държава цари беззаконие и полицейски произвол- само се опитват да омаловажават проблемите, за да се задържат още малко на власт- това е!!!

И ние данъкоплатците продължаваме-ли-продължаваме да плащаме заплатите на такива ясно-чии креатури ... Опа ! Ама наистина ли ще продължаваме ?!

ТИ ЛУД ЛИ СИ ДА ПЛАЩАШ ДАНЪЦИ?!

ОК ... спирам ! (..ама тия пусти професионални деформациии ;-) )

Това е положението, на всяка стотинка, изкарана с труд - данъци, на всяко панелче - данъци, за да има за управляващите, съдиите, полицаите, прокурорите и чиновниците! НЕ МОЖЕМ ДА НЕ ГО ПРАВИМ, ЗАЩОТО ТАКА СМЕ ВЪЗПИТАНИ!

Позволете да вярваме, че утрето е винаги по-мъдро ... и никога не умира !