БСП дава Борисов на прокурор заради US-доклад

Ако прокуратурата не се самосезира, БСП е готова да поиска проверка за миналото на премиера Бойко Борисов и за сегашните му зависимости, заяви депутатът Антон Кутев по повод скандалния доклад на посланик Джон Байърли, публикуван от Уикилийкс.

Обратно в новината

Коментари - БСП дава Борисов на прокурор заради US-доклад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А що не се сезират да разследват другарката Цветка Карагьозова? Дали защото е дъщеря на комунист и ДС офицер? ... или пък само, защото неийните банки перат БеПеСарски пари?

САЩ ще го потупват по рамото, а той ще джавка около тях /т.е.ще ги слушка/ - и вълкът да е сит, и агнето да е цяло. Интереса клати феса.Това е цялата истина. Народе български знай: вълкът козината си мени,но нрава-никога. България ще пати вечно с такива като ББ и компания.

Най-после нещо реално и отдавна чакано! Редно е да се даде на прокурор за първите си стъпки в мафията, за прането на пари, за връзките с мутрите, за хаонорарите на Златев, за хиляди още неща. И за тези, които тепърва смята да сътвори.

Е всичко е пределно ясно-Бойко сериозно ги разтревожи тези от партията на крадците!Все пак истината ще възтържествува:чакам опровержението на Байърли от Москва,придружено с горещи извинения!Станишев,брат му,Масларова,Петков,Овчаров,турските министри -на подсъдимата скамейка за кражби,далавери,заменки,разменки и превземки!

"По думите й победата на Борисов ще е илюстрация за продължаващата българската политическа Незрялост. " ако Борисов победи на изборите, на САЩ им предстои "трудна езда"

Борисов има Автобиография на Затворник с дълга присъда . За самотните промити мозъци и платени глупци подкрепящи ГЕРБ= Унищожението на Родината си,в еднообразни и Повтарящи се "мнения": -Американските посланици говорят за Борисов и Златев ,а не за Кутев и "комунистите".

каквото и да направите пак за боико ще гласуваме!!!

сигурно си "доцент" от Пеунишкия универ

Ех, Путев, Путев! Да можеше само да се видиш отстрани и да проумееш какъв си нещастник, но това е непосилно за теб! Такива тъпаци като теб, двете истерички дето все не мога да им запомня имената, другаря Станишев и още много други от вашата партия не сте способни да свършите каквато и да е смислена работа. Единственото на което сте способни е да демагогствате, да заблуждавате своя все по-малък електорат и да пречите!

"путев, путев" ми харесва !

Абе какво си решил окончателно?ти си комунист и в л.....а ,а сега се правиш на интересен!Никога не си гласувал за друг освен за червените задници!

Бойко Борисов е крал, за да дойде на власт, а предходните дойдоха на власт, за да крадат.

Язък, Кутев! Как така досега (от 2006г.) никой да не ви каже какъв калпазанин бил Борисов!Ама така е, като не сте в добри отношения с американските "партньори", нищо няма да ви казват! Или те е яд, че ти липсва капацитет да спретнеш такъв доклад! Всъщност, специално ти , Кутев, освен да плачеш на чужди гробища, за друго не ставаш!

Колкото и да се правят света вода ненапита,комунистите изкрезиха от злоба!Фактите говорят сами-вързаха се като първи простаци на слухове!Това е добре-от тук трябва да започне боя по тях,докато дишат!

Шо е то Кутев? Дърдорко описват го онези в БСП, които виждат в медийното му присъствие лековато репчене: Кутев няма плътност и тежест. Гледа да е ефектен. Той е правоверен в лошия смисъл на думата. Смята, че който не подкрепя линията на партията, не подкрепя самата партия. За жалост, той не стига до сърцата на хората, не може да ги развълнува. Когато подобни фигури напуснат политическата сцена, за тях никой не съжалява. Не е тайна, че в партията е най-близък с Емилия Масларова. През мандата на триадата правеше, струваше и все рекламираше успехите на социалното министерство. На столичната общинска арена протежето на Масларова обаче не блесна с постижения. Затова пък наложи стила си да хвърля фойерверки и да е на нож с опонента, когато има публика. Наскоро в позата на атакуващ правителството напомни на бившия кмет за заменките в София. Но се оказа, че и Кутев подкрепил три от общо пет замени, предложени от Борисов.

започнем разплитане на змииското кълбо наречено БСП!Бойко няма да остави на мира тази престъпна олигархична организация докато не бъде унищожена из корен!А "дебелия задник на Кутев ,който изпива по кило уиски всяка вечер ,да не е станал такъв с честен труд!Бойко,искаме от тебе да убиеш змията ,за да те благославяме цяла България!България има един враг-комунистите!Америка ще помогне!

Е да, БСП и Кутев ще дооправят нещата. Хърбера срещу шърбела- Лицемери са всички- и американци и БСПарите !!!!

А кой е тоя Антон Кутев: Червената Касандра - Антон Кутев - В БСП издигането не става случайно. Родословието и кариерата на Кутев ту се преплитат, ту се раздалечават. Големият композитор Филип Кутев е негов чичо. В края на 80-те и племенникът се запленил по изкуството.В Москва следва икономика на киното, в София завършва История на изкуството, а през 2003-2005 г. (вече 35-37-годишен) намира време за европейска публична администрация в СУ. Като изкуствовед няма и ден трудов стаж. Както мнозина в прехода пробва късмета си с различни начинания. Работи като брокер и бизнесмен. Търгувал с пирони от Румъния, парочистачки от Сърбия, тоалетна хартия от Полша, дрехи от Турция... Въртял и шивашки цех в Божурище. Докато светът на художественото си остава хоби, родословието внезапно го сближава с партийната работа. Баща му Константин Кутев е дългогодишен партиен работник. И кариерата в БСП на Кутев-младши стартира с избора му през 2003 г. за съветник в СОС.

Ако променят конституцията аз твърдо ще гласуам за Станишев! Няма по достоен?

БОКО ЗДРАВО ЗАТЪНА В МАЙСКАТА КАЛ. И СЕ НАДЯВА НА АВГУСТОВСКОТО СЛЪНЦЕ, И НЯМА КОЙ ДА МУ КАЖЕ, ЧЕ ОКАЛЯН И НАСРАН НЕ СЕ СТОИ НА СЛЪНЦЕ, ЗАЩОТО....

тия пък тъпаци крадливи комунисти, не можете нищо друго да измислите и се хващате за това????!!!! мизерници..........Пак ще гласувам за Боико Борисов за да се наслаждавам как ви МАЧКА гадни комунисти. Само Герб

лелееее, колко сте жалки гербери , разбирате че вашето управление върви към пълен провал- такова управление-некомпетентно,крадливо,лъжливо до сега не е имало

Има една приказка "Като си нацвъкан много, много да не чуруликаш"!Господа комунисти /международни терористи и престъпници/вие сте създателите на тази престъпност в РБългария!Не прокурор ами самият сатана не може да се справи с вас гнусни негодници!

А вярно ли е това, което пише в US-доклада за Бойко? Ако е вярно, защо се нахвърляте върху Кутев, а не търсите сметка на Бойко?

Знаеш ли защо - защото дори и да е вярно ние не искаме да ни управляват доказано крадливи партии, като БСП чийто лидер - Станишката, е супер безочлив след като беше марионетка не само на чужди интереси ами и на собственото си правителство. И ако не си чел м/у редовете на световната история нека ти кажа - няма случай, когато се е сменял строй или се е създавала нова върхушка, или аристокрация и всичко да е ставало съвсем честно и почтено. Не ме интересува как точно е станало "първоначалното натрупване на капитала", въпреки че донякъде може да се каже, че всеки от нас е пострадал от това - интересува ме кой какво прави, а както се видя - последните две правителства НИЩО не направиха за нас (както и това на батко Жан Виденов)! Айде сполай ти - не всичко е само черно или само бяло.

Ех че се изцепи това Кутевче от най-крадливото БСП-котило брей... Та нали контрабандата е изтъкана от неговата терористична партия БСП де... Какво безочие и ето защо трябва да дойде и у нас един Пиночет и такива около 5, 6 хиляди комунистически и ченгесарски кретени да ги помете... Не е нужно да ги избива дори - да ги изгони в Русия най добре! Но и там боклуци не искат вече!!!!!!

Аман от комунисти! Ужасно нещо са комунягите! Прости, алчни, злобни, лакоми ...! Да им дадем отпор!

Ползата от реализиране на АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В българия е ПЪЛЕН РАЗКОШ ОТ МИЗЕРИЯ И ОМЕРЗИТЕЛНО ПОРУГАНО ДОСТОЙНСТВО.!!! ЕТО ТАКА Е ПРАВИЛНО ДА РАЗБИРАТЕ АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В българия !!!

Когато е писано никой не си е и помислял, че е за ползване от "Позитано" 20. Напротив. Ако прочетете писаното за хамстера си и за президента си ще останете още по изненадани: те просто са комунисти. Ужас.

Тоя па комунистически цървул, те неговата партия цялата трябва да я забранят и половината и хора да увиснат на въжето, а другата половина да влязат в затвора, пък той акъл взел да дава, дрисльо

Прав си.......................прав си....

Прав си, престъпна капиталистическа отрепка - БОКО ТИКВАТА СЕГА УНИЩОЖАВА И БЪЛГАРИТЕ, КОИТО СА НЕГО. НАЛИ ТАКА ?

Какво всъщност искаш да кажеш? В нетърпението си да се "изкажеш", не изяждай, моля, думи, че се губи смисъла от изявата ти. А може би нищо не се губи...

Кутев, я спри с простотиите си, защото аз ще пусна искане да те арестуват за системно пиянство и кавгаджилък. Ти си толкова зле с човешките възприятия, че едва ли нещо разбираш, от бръщолевенето си. Каквото са ти казали - това си и лаеш. Искам да се явиш на избори и да видим колко гласа ще събереш....2 или 3, от които единия твоя, а другия на патрона ти - агента-доносник Първанов.

Додо,простака си ти.Никога не съм гласувал за БСП ,но да подържаш Борисов значи си пълна ОВЦА и като виждам колко овце има във форумът няма оправия.

ох писна ми всеки ден от публикации, че все някаква партия сAди друга или се клеветят едни други-аиде малко да си вуршат работата и вместо да си губят времето да ровят боклук за друите, нека го загубят за дурявата-уяс

Г-Н КУТЕВ, НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ ЗА МИНАЛОТО НА БОРИСОВ АМИ ИЗЛЕЗТЕ И КАЖЕТЕ ЗА ВАШЕТО МИНАЛО, ЛИЧНО ВАШЕТО А И НА БСП - ЕДВА ЛИ ИМА ПО-КОРУМПИРАНА , ПО-МАФИОТСКА, ПО-КРАДЛИВА И УРОДЛИВА ОТ ВАШАТА!

Василева, вие явно сте спокойна за миналото на вашата любима мутра. И ви харесва. Но не всички сме съгласни такъв кроманьонец да бъде министър-председател на страната ни. Рано или късно Борисов ще си получи заслуженото, първо на избори, а не след дълго и от правосъдието.

много яко звучи: герберастите казват, че си знаят, че боко е бандит, и питат "какво от това"? комунягите пък и те си знаят, че съпартиецът им е бандит, ама щели да обадят, че е такъв. Сините и те знат, че боко е бандит, ама това било едно време. От цялата тая помия става ясно, че боко тиквата е негър, ама бивш.

А ти си Кутреса, с тройно ккк. Много Ви бърка Бойко, но ще Ви го "постави"на всичките доносници и мошеници. Явно си един от тях.

не знам в какво е бил обвинен борисов ,но знам че американците го обвиниха в 20 убииства по време на педизборната борба за премиер,и след като на борисов му бе направем на очна ставка и му дадоха изструкции,че или ще трябва да им играе по свирката или ....не се знае какво ще му е бъдещето.а тия наглеци от бсп требва да се изринат от паеламентатрябва да се приеме закон с които да се приеме изриване на всички бивши загубили изборите дебелосерци,които са бетонирани там с десетилетия и си предават щафетата по наследство!

КУТЕВ, ГЛЕДАЙ В МОМЕНТА КАНАЛ 3 , И ЩЕ ВИДИШ РЕАЛНИТЕ ПРОГНОЗИ ЗА ИЗБОРИТЕ.

ЕТО ТОВА Е УНИКАЛНАТА ТЪПОТИЯ НА НАЦИЯТА НИ!Нали този глупак Диков е голям реалист,на него явно му е кеф да прави реклама и да ни показва по канал 3,че в България е съвсем нормално най отявлените престъпници и изроди човешки да ни показват по коя пътечка да вървиме и да ни управлават!Целия български народ сме олигофрени и най големите бандити и престъпници,са единствените богоизбани,които да управляват тази збирщина от олигофрени!Ето това е най голямата световна истина,че световната мафия си има държава -България

Всички гледаме, но не виждаме, че на всички избори водещи партий пропадат и я видят следващ ПАРЛА/МА/МЕНТ Я НЕ А ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ПОСТОЯННО ПРИСЪСТВА С ДОСТАТЪЧНО ДЕПУТАТИ, ТАКА ЧЕ ??? ИЗВОДИТЕ СА ЗА НАС!!! ДОЛУ БКП

Дадоха 65 години "тон" на народа как да стане мързелив, злоблив и недоучен! Не случайно до 1939 г. сме били на четвърто място по стандарт, ей, хора-а!!! А ви лъжеха, че сме изнасяли само газ, пирони и цървули, за да копате и вярвате на петилетките им и да ви мотаят по разни митинги и да им носите плакатите с тъпите физиономии. А що народ изтребиха тихом и мълком и не толкова тихо-о, само те си знаят, щом посегнаха и на своите. Сега децата им са "бизнесмени" и "гении" с дипломи от престижни западни учебни заведения, моля ви се! И още акъл раздават и се пишат борци за социални права на мизерстващите старци.

КУТЕВ ,ВЧЕРА ТЕ ВИДЯХМЕ КАК РЕВЕШЕ В "ШОУТО НА СЛАВИ"- МНОГО ЕМОЦИОНАЛНО , БЕ!!! ЩЯХ ДА ТИ СЕ КЕФЯ ,АКО НЕ БЕШЕ СОЦИОЛОГ!! АМА, СИ- И ТО ПЛАТЕН!!!! КАЖИ НЕЩО ЗА ЧАСТНИЯ БИЗНЕС, БЕ КУТЕВ?!?...НЕЩО ЗА ГОЛФ ИГРИЩАТА , А...?

Тъй, тъй, Бат Бойко дрънкаше за Румен Петков какво ли не, понеже му взели визата, пък сега се оказва, че той е същата стока като него в очите на американците. Мъка за България, мъка, от где ги намериме тия да ни управляват, не е истина!!!

БСП СЕ ПРАВЯТ НА ОЩИПАНИ ПАК ТОВА ДА НЕ БИ Е НОВИНА

Кутев, що се изхвърляте пак? А вашите действия, съвместно с г-н Доган, за какво са? Не за прокурора ами за международния съд в Хага. Га крадяхте с г...а си мълчахте, сега Тиквата ви е виновен. Поне от кумова срама да бяхте замълчали, че и на слепите им стана ясно що за "социалисти" сте! По-скоро "социални крадци" ама нейсе...ще дойде видов ден и ще ви лъснат задниците на мегданя..

Очевадно е,че Б.Борисов има недотам чисто минало.Той е бил една от най-големите мутри,а и сега връзките му с този свят продължават/това се разбира от провежданите от него разговори за Мишо Бирата и други/.

Я, прокуратурата за министъра шестак не направи нищо, та за доставчика на амфетамини ли ще направи?

ех,товарищ кютефф-вие с каво сте по-различни от боко тиквофф?нали всички сте от едно котило!Никой от вас не биваше да бъде на свобода,а трябваше да ви затворят в лагери и да работите ,докато пукнете,там вътре

Истинският проблем е, че изборите са крайно опорочени, както и тези които избираме. Явно системата работи безотказно и хора, които нямат тъмно минало и/или настояще не изплуват, за да гласуваме за тях. Точно Антон Кутев ли ще говори за съмнителен бизнес, след като точно негова фирма се създава дни преди провеждане на търг за търговия с електричество и точно тя печели. Та същия този видите ли се събужда богат, с легален бизнес от дейност, за която преди това едва ли е и чувал и образовяние в крайно друга насока. Та нека първо той обясни за доходите и произхода на бизнеса си бил той и легален

Първо всички БЕСЕПАРИ в затвора и тогава от там за който Ви е мъчнно го привиквайте,но си вземете и главният прокурор Велчев да Ви обясни ,че все няма доказателства.

Нали - мамин сладък той, нерде история на изкуството, нерде - електричество;о))

Абе този Кутев ли е ,какъв е нго зная,ама след като е депутат независимо от кои,си мисля,че трябва да има по сериозни занимания.Но не се учудвам,иска човека да подражава на шефа си,а пък и забрави,че пукната пара не струваха преди 3 години и народа ги изрита.Ама нейсе,дерзай г-н Путев,като нямаш по сериозни занимания

Много странно поведение на БСП - когато американците писаха, че Р. Петков пикае във обществените фонтани, което само по себе си е наказуемо, не го дадоха на прокурор, даже дума не обелиха, а сега изведнъж скочиха да дават Боко. Дали случайно няма излезе в тези документи и нещо за Кутев - баща преседател на БКП на Димитровски район на Столицата (район Възраждане), игрички около износа на зърното по Жанвиденово, частни бизнеси и други такива... незнам, направо незнам какво пишат тия американци

Прагматичният Петков поддържа добри връзки в целия политически спектър: от Бойко Борисов вдясно, до твърдата левица в БСП и представители на ДС, минавайки през ДПС. Като мениджър на предизборните кампании на БСП и финансов отговорник неизбежно е свързван с обвинения за корупция и връзки с организираната престъпност, но "скромният му начин на живот по-скоро сочи, че го е правил за партията, а не за персонално обогатяване", твърди още Байърли преди 5 години. Като кмет на Плевен Петков е преследван от скандали, някои сериозни, а други, като нощния арест за уриниране в обществен фонтан, илюстрират невъзпитания му стил.Кутев, Кутев.Като метнат Борисов от прокуратурата няма начин да не стигнат до Петков с близки взаимоотношения...

Ама ти пак се появи от тинятя и започна да ръсиш глупости. Дай идея някакна, нещастнико.

а на комунистите връзките с руснаците кои ще даде на прокурор?

Толкова доклади изтекоха за България за български политици - наскоро за г-н Румен Петков.Единствено за този последния доклад посолството на САЩ излиза с официална декларация.Защо не го направиха за приятелчето на Кутев - Петков.Защо Кутев не поиска проверка за Петков от прокуратурата ?Не го ли обиждат квалификациите в доклада - работи много и пие много.Голям смешник е този Кутев.Пази хранилката здраво че ако трябва да се върне към частния бизнез - фалит след фалит.Той си знае.

Този Кутев не е никакъв смешник, а долен скапаняк, спукан КАПУТ и безпринципно мекотело.

Ха, ха, ха! - изсмя се Джони на развален английски. Абе нещастници, защо не се заемете с националното предателство на доносника агент Гоце, бе. И с връзките ми с бандити като доц. д-р Тракторов. или пък с престъпните му спонсори. какво да кажем за "висшия клир" на БСП-то. Ами че там освен че е бъкано с престъпници като Кирил Добрев и румен Пикльото и далавераджии като Р. Овч., аз не знам накой дето не е "дриснал в качамака". Когото да хванеш - все за затвора става. И то за дълги години затвор, както се полага в Германия и САЩ. То за такава пасмина народът добре го е казал: "не вижда гредата в своите очи - сламката в очите на другия гледа". Ама какво да ги правиш - комундета.

Ха-ха! - изсмях се аз на правилен български и довърших на куцащ италиански. Всички ще си отговарят, всички! (ако са виновни!) И тия, които си изброил, и Бойко, и другата пикантерия в парламента. Щото всинца се правят на убавци преди да дойдат на власт. А като седнат в парламента, удрят ни в джоба, продават ни на Турция, разхождат се из чужбина. А в туй време ние тока и хляба не можем да си платим!

Не си наясно колко си прав!! БРАВО!!

Драги ми Йори, както се вижда, пак си забравил да си хапнеш магарещки будили (да си пиеш хаповете). Много преди бат ви гойко да стане кмет се говореше, че Вальо Дизела му дърпа юздите. Апропо, като всеки недоклатен доскорошен роб и ти реагираш неадекватно на истината и почваш да оправдаваш бб с факта, че и други са били като него. Да 99,9% от сегашните управници са за затвора, но само един е министър-председател и ни "представа" пред света и то по доста селски и просташки начин, а в комбинация с тона е и почетен член на едно общество от криминализирани индивиди - мафия.

Имало още хора да вярват на машината за дезинформация на армията на САЩ.

Ех, Кутев, та това са неща, които отдавна са известни! Защо не реагирахте когато Борисов стана главен секретар на МВР? Нали по това време новините за деня започваха и свършваха с това какво е направил др. Борисов. Сега вече е късно, безнадеждно късно....

Този политически труп кутев пак проявява изблици