Прокуратурата атакува заменка с решение на СОС от 2006-а

Софийска градска прокуратура внесе протест в Административен съд София - град против решение от 26.10.2006 г. на Столичния общински съвет.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата атакува заменка с решение на СОС от 2006-а | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да!

хариза имот в Дружба на Иван Драгнев - ДАНС.Сина му го застрои и продава апартаменти!И кво?!

тия столични кметове!Тогава е бил кмет - Бойко Борисов!!!А,като Главен секретар на МВР, колко имота от Гранични войски е харизал на своите момчета!

На тия НИКМИ вместо да им вземат разрешителното и да не им дават и кучешка колиба да строят след тая 10 годишна изцепка на НДК...

НИКМИ е турска фирма печели всички поръчки .

НИКМИ е мноООо яка турска фирма , на ДПС . Цецо Цветанов най-добре знае , от къде му ПОДАРИХА 6 -те апартамента . От НИКМИ !

Народа да си гледа работата , небостъргач ще има . Ние сме силните на деня , казано е : ---''НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА''...

d4

заменка, концесия, обществена поръчка, анекс... все мръсни и смърдящи на корупция съществителни...

goose

Къде спа прокуратурата 12 години? Чака да мине абсолютната давност, за да си прави ПР и след това да каже "Ми то давността е минала, ние нищо не можем да направим"? От какъв зор изобщо харчат пари за разследване на нещо, което няма никакъв начин да вкарат в съд заради изтеклата давност?

Някой знае ли какво беше това НИКМИ? Това май е "научен институт по керамика, материалознание и инфраструктура", което си беше държавно предприятие. За какви заменки става дума тогава?

НИКМИ е фирма, близка до Софиянски!

Една от любимите ми теми: заменки, общинари, законодатели, прокуратура, съд. С една дума, банда престъпници, мафия. Просто, се е намерил някой по-отракан от ж.к. Стрелбище, който знае как да се оправи. А при останалите заменки, гражданите кучета ги яли.

Това е една многото далавери на Боко като кмет на София. Я да извадите и далаверата с продажбата на хиляди декари общинска земя над Бизнес център в Младост 4. Тя беше продадена от Боко на Плевнелиев на цена като земеделска земя. Веднага след това и се сменя предназначението и става земя за биснес строежи и цената и се качва няколко пъти, в резултат на което Плевнелиев става богаташ. Е, сигурно се отчел на благодетеля си, защото след това беше избран от него за министър и след това за президент. Явно издалаверената сума е била от ключово значение за спечелването на изборите за Боко. За подобни далавери в САЩ се влиза в затвора, а тук се става богаташ или виден политик.

Добре, че не е от 1806г. заменката. Все пак какво са 12 години?

Не става дума за наказателно преследване, протестирали сделката.Всичко в софето е фалшименто, имаше и някаква сделка за много декари в центъра, с подправен подпис на кмета.....Не вярвайте на написаното, а само на видяното..

А той Станишев и БСП са виновни че разрешили сделката. ББ само подписал ама той така и не разбрал нали е чел само Винету. Къде ти ще чете някакви си разпоредителни документи за сделки. Бития бит .......

Естествено, че не е само БСП. Добавете ДСБ, НДСВ и ще заформите картинката. Кметът не може да не подпише решение на СОС. Такъв е законът. Писан от престъпници, за да защитава интересите на престъпниците.

"Кметът не може да не подпише решение на СОС." ,както и министър председателя не може да не подпише решение на Министерския съвет. Тяхно задължение е единствено да режат лентички.

При положение, че България е сравнително малка по площ държава, а по брой прокурори на глава от населението е в челните места, това 12 годишно туткане ми говори следното: 1. Прокурорският мат'риял е много некачествен и/или мързелив; 2. към 1 добавяме и силно зависим от финикийските знаци!;)

ти не си ли зависим

В началото на века К.Люгер- кмет на Виена за 15 години кметстване създава 1 млн работни места,зелени пояси,прекрасно здравеопазване,образование и транспорт.Нашите само от комисионните станаха милионери.Под крилото на правоохранителните институции.

Това е сделка отпреди 12 години. Прокуратурата трябва да бъде съдена, че чак сега се сеща. А пък за участниците в приемането на това решение - да не говорим! Трябваше вече да са си излежали присъдите.

ОТ СЕГА ВИ КАЗВАМ "НЯМА ВИНОВНИ"?

Кон за кокошка ...