Главният прокурор отказа да предаде на Австралия Джок Полфрийман

Прокуратурата е отказала трансфер на австралиеца Джок Полфрийман, който бе осъден на 20 г. затвор за убийството на студента Андрей Монов, който бе намушкан с нож в гърба, съобщиха от държавното обвинение.

Обратно в новината

Коментари - Главният прокурор отказа да предаде на Австралия Джок Полфрийман | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова. едно голяма БРАВО на Гл.Прокурор! Мисля ,че сте несправедливи- това е международна ситуация и не се измерва с подкупи. Когато някой извърши нещо правилно - трябва да се похвали- мисля , че на \Цацаров му е струвало много този отказ , а и още ще има натиск

Чета и си мисля, на Цацаров малко подкуп са му дали. Аз ли се побърквам, или? Така е, доверие в българското правосъдие нямам. Нама как да стане да повярвам- колкото и да ми се иска. Та дали е достоен българин Цацаров- времето ще покаже - утре мизата може и да му хареса.

и аз си мисля че малко са му предлозили на цацата,да не го пусне, ама те пак сте предлагат,има време цацата сега доиде,помнете ми думата до края на мандата сте са се разбрали,и изрода сте си е в австралия. дано насте затворници се погризат халката му да стане кат бирено шише. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най-после ние, като българи, да се поизправим малко. Стига сме се кланяли на едни или на други. Убиецът си е убиец и в България и в Австралия.

Да да ама не. Ако беше американец отдавна щеше да си е дома при жената и децата.

Най после едно справедливо и разумно решение! Спомням си някакав английски калтак който беше екстрадиран за УК след явно и безспорно престъпление в България. Техния съд естествено веднага го оправда...

този е известен като Джокондата и заради палавия му характер го ръгат.......... в гръб

Благодаря ви за подкрепата, другарки и другари. Този капиталист е посегнал на най-милото на другаря Монов. Неговият син. Народен съд и разстрел за злия австралийски фашист.

Мислиш се за остроумен ли?! Глупак.

Процесът срещу Полфрийман е бил несправедлив. Случаят е подробно описан и всички кирливи ризи на българската правосъдна система са подробно изложени в книгата на Belinda Hawkins EVERY PARENT'S NIGHTMARE link

Разбира се, че е бил несправедлив - като се има предвид името на авторката и езикът на който е написано разследването щях да се учудя, ако потвърждава справедливост.

Според такива автори и робство сме нямали,и Баташкото клане не се състояло и т.н.

Тоя случай си го спомням - разглезено англоговорящо момче дошло в бг и си мислело че с пари може да купи всичко - дори и човешки живот - тоя не е за затвора - тоя е за разстрел

Браво, Цацаров!

Най-накрая имаме ЦАЦА на поста Главен Прокурор. Страхува се от рибарите с големите въдици и се перчи на дребните кукички. Сита ЦАЦА на дребна стръв не кълве ! Направо е лапнала по големите захранки !!!

с какво си се надрусало?

Най-накрая имаме МЪЖ на поста Главен Прокурор. Дано само не го застрелят някъде и ще видите, че доста мутрафони ще посетят панделата.

TIREX

ТА С какво цацата е добър? той обслужва мафията нищо за борисов дянков миро мършата и ред доказани престъпници? дебелия толуп прикрива и тиквата и работи в услуга на мафията.

убитото момче е син на депутат от бсп

има ли значение чий син е?!?!? Толкова ли сте зомбирани вече!

Да и то точно на този, който нарече птротестиращите "интернет лумпени" поради факта, че неговият син не доживя да стане точно такъм пък при това и комунде.

Така е. Дошъл в България, смята ни 2-ро качество и може да убива?!?!?

едва ли е убил, защото ни смята второ качество, този си е просто откачен, психопат с агресивно поведение. със сигурност където и да беше попаднал щеше да извърши нещо подобно.

Ами няма значение какво е момчетол този авст,а.иец за мен е убиец и т,абва да си понесе наказаниетол а не да им го в,ъщаме и те там да го пуснат!Така мче е правилно решението на гл.прокурор!итак

Добре, че се намери един чужденец да го осъдят като хората, че то бълг. съд беше забравил що е то справедлива присъда! Ами нашите български престъпници, май ни един няма в затвора! Колко деца намериха смъртта си от свои състунти или съученици, или от пияни шофьори! Кой от тези родни престъпници е в затвора? Питам!!!

Абе хора нали се сещате, че това момче лека му пръст Андрей Монов не е случайно дете. Баща му е "Депутатът от БСП Христо Монов се извини за "интернет лумпените"", което няма значение де. Имам предвит, че тоз австралиец ще бере душа. Няма да има прошка за него.

Е бива бива тъпотия, но герберизмът е ненадминат! Какво значение има чие дете е, нали е българско момче! Какво друго, освен омраза може да роди един тиквен мозък!

По принцип не би трябвало да има значение чие е детето лека му пръст. Но ако беше на някой обикновен човек без възможности и без влияние присъдата на убиеца щеше да е друга. Почернени родители чакат присъди с години и дават присъда от рода на 5 - 6 г. затвор. В моя град лично познавам хора с убийства от същия тип с по 1-5 г. излежаване. Явно не мисля като теб.

Браво, веднъж главния прокурор да направи нещо смислено.Досега действаше само в поткерепа на мафията БСП ДПС Атака и ще продължи да го прави.Но поне това му решение за помилването е правилно

то пак е в подкрепа на бсп, убитото момче е син на депутата от бсп христо монов(този дето ни нарече интернет лумпени)

А не си ли ???

Браво на Главният прокурор-така трябва!Австралийците си имат аборигени-на тях да нареждат! Нали преди няколко години пуснаха един англичанин,който беше нападнал наше момче на морето,да си излежи присъдата в Англия.И какво-щом пристигна и го помилваха!А за нашето момче продажните журналисти нищо повече не казаха!

Ото,ти сега катоси под влияние....да ти забият нещо отзад,а може и доволен да си.

TIREX

а иначе когато дъртия доносник и гнусен продажник ви нарече лумпени скачахте и врещяхте..а когато скриха записите от охранителните камери където се вижда ордата да напада Едни човек това го одобрявате..е да ви срещнат така 15 гаменчета с мъстити татковци и да ви огрухат и после фондации да правят на тяхно име..Браво На Джок Истински ПИч!

Убиец,а можело и двоен.Като е защитавал циганина да се е жертвал за него ,щом е такъв човеколюбец,а не да отнема чуждия.И....защо няма вътрешна присъда като не спазва правилата,така колкото лежи повече ще му остава.

Пол нападнал сам 15 човека пияни и дрогирани олигофрени и отрепката на Монов дала фира.:) В крайна сметка Пол в затвора, дрогирана отрепка в гроба а Христо Монов в Парламента депутат от БСП. Такава свинщина само в България може да се случи.

Само изрод може да говори така за едно починало младо момче, убито в гръб.

Цацаров да пусне австралиеца, а да задържи Волен, Станишко и Местан. Давай Цацаров, освободи българският народ!!!!

По-добре е да приберат такива безродници като тебе ,смотаняк! Щом ви наредят отвън ,сваляте гащите и се хващате за палците!И ви е кеф!Извратеняци!

вашата мечта е да се насадите върху ника си. Нали?

Брей, Цацата намерила време да направи и нещо нормално.

TIREX

благодарение на дъртия доносник монов изкараха австралиеца че нападнал сам 15 човек футболни хулигани и синчето н а монов един дегенерат и наркоман бе Заслужено Убит! Свобода за ПОЛ!

Ами с Брендо какво ще правим? Там, в Италия ли ще го оставим - и той за 20 години? Ами с българският капитан в затвора в Панама - невинен лежи, защото до този момент няма ни присъда, ни обвинение? Ами с Гълъбин Боевски в Бразилия? И изобщо с хилядите българи по затворите по целия свят - какво ще правим?

Не сравнявай Боевски, Брендо, Мрендо и не знам още кой с Полфрийман. Всеки случай е индивидуален.

Ами ще си излежават присъдите, и тях ли да мислим сега!

браво на цацаров, един които да защитава българските интереси и да не се кланя на чужбинци.

Браво на г-н Цацаров,най-после достойно решение,България не е някаква си полуфеодална джамахирия ,а страна в ЕС,освен това при тази суперлибералност много трудно чужденец би бил осъден ,ако не е виновен на 200 процента,а и не е честно спрямо Австралия да им изпращаме доказан престъпник,ние да не сме Великобритания,която навремето е ползвала най-малкия континент като затвор

В тази "полуфеодална джамахирия",както я наричаш ти,хиляди българи отидоха да търсят препитание.Именно там,а не в "милата родина","земния рай","част от ЕС"...Само този факт трябва да те накара да се чукнеш по главата коя е истински сбърканата държава..

Случаят с медицинските ни сестри в Либия беше несраним с убийството с нож в ГЪРБА, извършено от Полфриймън! То беше безспорно доказано, докато при делото с медицинските ни сестри въпреки международните експерти и силните им аргументи тамошната тоталитарна система в условията на диктатура не позволи съдът да вземе честното решение да ги оневини. Така ме не сме пристрастни и заслепени, а сме за достойнството ни. Което г-н Цацаров добре защитава! Браво на него!

TIREX

така наречените сестри имат следните нарушения на законите там производство и продажба на алкохол проституция сделки с валута и злато. кражби подправяне н адокументи мнозина експери се изказаха че са Взели$ да тества нелегално ваксини.и от лакомия са оплели конците. т.н доктор палестинеца е учил 2 години медицина и някак си няма как и фелдшер да е но взе солидно обезщетение/само той обаче/ а законите са за всички. в "интелектуалната " ни страна на дегенерати, търговци на дрога лумпени като монов правят фондация..

Цветанов, ти ли си бе, баце? Как пък ги квалифицира толкоз бързо!?!? За половината от изброените от теб престъпления щяха да ги осъдят буквално за 1 час и да ги обесят публично бе, юнак!!! Ама тъпата глава ГРОБарска, освен да злобее, нищо друго не може! Когато ти го "избра" за главен прокурор - ставаше, сега, като те подкара - не става! Ай сиктир, бе!

тоя като се е правил на гангстер в България ще си търпи наказанието в България и по българските условия. Иска му се да отиде в Австралия и да си гледа кефа дори и внякой затвор то условията ще са къде-къде по-приятни от тукашните. Да ама НЕ. Тук да стои. АДМИРАЦИИ за Главния прокурор на Републиката.

Добре, че се намери един чужденец да го осъдят като хората, че то бълг. съд беше забравил що е то справедлива присъда! Ами нашите български престъпници, май ни един няма в затвора! Колко деца намериха смъртта си от свои състунти или съученици, или от пияни шофьори! Кой от тези родни престъпници е в затвора? Питам!!!

Свобода за Полфрийман и държавно отличие за ликвидирането на дрогираната отрепка, копеле на комуниста Монов.

много ама много си простттттттт....

Разправям аз, че има още живи фашисти.Обаче някои се обиждат.Ти поне си си избрал подходящ ник да не те обърка някой.

Няма ли кой да прибере на топло извратеняка ОТО СКОРЦЕНИ за пропаганда на фашизъм и насилие

А ние искахме медицинските сестри да си ги приберем от Либия,нали?Ех,пристрастни и заслепени български душици сме!

Правиш ли въобще разлика между двата случая?!? Май не! За нашите медицински сестри има множество преки и косвени доказателства, че не са извършили това, за което бяха обвинени. А този?

Да, нашите сестри не бяха правили това, за което ги държаха осъдени, но бяха направили други неща, много далече от добрите нрави, за които медиите си замълчаха...

Браво на Цацаров. Да видят австралийците че не ядем доматите с колчетата

Ти си комплексар, бе човек. Ей сега точно им показа на австралийците....и колчета, и домати. Те нито знаят къде е, нито се интересуват от България

Тоя изрод би трябвало да получи доживот без право на замяна при строг режим - В БЪЛГАРИЯ!!!

За почти 6 години тоя си е станал българин в тоя затвор.. за какво да го местят :D

Направо Българка е станал.

Хахахахахахаххааххаха и ти си прав :D

Отново ще кажа - Браво на главния прокурор цацаров! Защото вече в България идват всякакви чужденци и много от тях си мислят, че тук може да се прави всичко. Спомнети си и случая с англичанина, който уби едно момче. А и съдебните системи на австралийците и западняците изобщо не са чак толкова прехвалени - имате сега и примера с българката Гергана, която очевидно е невинна, но се иска нейното екстрадиране в Сащ. Затова трябва да си държим на достойнството! И който си е позволил да направи очевидно голямо нарушение /в случая с Полфриймън е убийство с нож в ГЪРБА!/ в България, да си излежи присъдата тук! Браво на главния прокурор!

Г-н Цацаров беше почтен и честен съдия като шеф на Пловдивския окръжен съд! Дано повече хора, заемащи отговорни постове в БГ, са като тоя читав и справедлив човек! Успех, г-н Цацаров в тая трудна и неблагодарна професия!

По целия свят австралийската правосъдна система е известна с неподкупност и безпристрастност. Което не е така за българската.

Сметай, че щом стъпи на Австралийска земя ще бъде освободен веднага. Дотук с безпристрастността им.

Имам лични наблюдения за Австралия, но не мога да кажа колко неподкупна е съдебната им ситема. Пази Боже да опира някой до съдебна система по принцип. Това, което ми прави впечатление обаче е, че австралийците яростно защитават гражданите си, попаднали под ударите на закона където и да било по света и независимо дали тези хора са виновен или не. Гледах няколко предавания за това момче по австралийската телевизия. Във всички от тях се говореше, че момчето е невинно като при всяко предаване се променяше причината за това да е невинно. Един път беше, че се е самоотбранявал и убитото момче го е нападнало. Друга версия казваше, че е бранил момичето, с което бил, защото убитото момче и негов приятел я закачали.Трета версия беше, че всъщност защитавал циганин, който бил нападнат от убитото момче и т.н.и т.н. Говореше се за това колко корумпирана и калпава било българското правосъдие. Нямам претенции да раздавам правосъдие. Едно мисля обаче, че България трябва да научи от Австралия - как българските институции трябва да защитават гражданите си.

Преди време гледах филм за австралиец, осъден доживот в Тайланд за контрабанда на наркотици. Събраха небето и земята, за да го върнат в Австралия от Тайланд (където, междувременно, наркоманът беше хванал СПИН). Сега си има приятелка и живее на свобода в Австралия. Това би "сполетяло" и този, ако го върнат в родината му. Те не се интересуват какви престъпления е извършил в чужбина, стига у дома да е хрисим.

Като говорим за некорумпирана и справедлива съдебна система се сетих, че навремето гледах един български филм от времето на соца.Та там имаше такъв лаф: "Правосъдието е паяжина за дребни мухи". Много ме впечатли !

Ако Гл. прокурор го беше пуснал, щяхте да зейнете с все гърло. Сега, понеже не го е пуснал, пиар си бил правел, статията си бил поръчал... Не може да ви се угоди, ей...!

Чета коментариите и си мисля: ЗЛОБНИ, много злобни са не малка част от участниците в този форум. Главния прокурор е пастъпил като мъж, като истински българин!!! Не знам как бихте се чувствали вие, които плюете по него, ако ваш роднина или близък бе пострадал от ръката на този звяр. Не стига другото, ами така нагло се държи в затвора. Какво? Да отиде в Австралия и да го пуснат на свобода ли? Нека да бъде за назидание на всички чужденци, които идват в България и посягат така безцеремонно на човешки живот. Сякаш сме хора втора ръка.

Ще разясниш ли къде е написано, че ще го пуснат и как си го представяш това, че в Австраля се нарушават грубо законите за да се пусне затворник?

Уважаеми г-н Цацаров, Вие сте на зът да върнете вярятя ми в правосъдието и в българските държавници. Дано нещо не Ви уплаши, дано не успеят да Ви спретнат компромати и да Ви пречупят. Стискам Ви палци. Омръзна ми повече от 20 г. да гледам безгръбначни мъже във властта

Твърда ръка ти се приискала, сталинско мекере.

Коментара ти е злобен и неуместен. Ами ако беше твоето дете

Коментара ти е злобен и неуместен. Ами ако беше твоето дете

Хитлеристко копеле недоклатено ?

Гледната точка на австралийците към случая е доста по-различна от съобщенията в този форум. има цяла книга написана link в която българското правосъдие е представено такова, каквото всички го знаем... процесът не е бил справедлив.

Коментара ти е злобен и неуместен. Ами ако беше твоето дете

Много си е уместен. Тука е дива джунгла. Не казвам, че е невинен но от български съд може всичко да очакваш. Осаен това наистина Австралийците са известни със своята неподкупност и там ще лежи до край. Разровете се малко нали имате интернет

ЦАЦАРОВ СИ ПРАВИ ПИАР, ЗА ДА СИ ВДИГНЕ АВТОРИТЕТА!

Цацата не го пуска на курорт в пандизите на родната му Австралия, ама я да го видим сега през септември, когато г-н Цветанов се завърне във властта каква песен ще запее!?

Кога се върне убития при родителите и приятелите си, тогава го пуснете тоз австралопитек! Даже и да не са минали 20 годин.

да го оставят на австралийците. Осъдили сме го, лежал е тук- правилно сме го осъдили! НО! След като е задействан техния главен прокурор явно Австралия сериозно се съмнява, че са защитетени правата му при излежаването на тази присъда. Да си го дадат на австралийския съд и да се оправят там с него- и без това БГ затворите са препълнени- за какво е този инат да го държим тук- ако няма някакъв реваншизъм- и ако цацаров не е зависим от родителите на убитото момче??

А правата на убитя?Къде са неговите права?! Аман от "съжалители" в тая държава!

Поредна поръчкова статия за вдигане имиджа на Цацаров :(

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ!

Случаят напомня на този с българските медици в Либия.

От една страна имаме изкуфял военен носещ с два касапски ножа и заклал Българин пред свидетели и камери и опитал се да заколи втори.. При другия случай имаме скалъпено политическо обвинение от диктатор към невинни работници.. Наде като правиш връзки айде мисли си по-малко за надениците където папаш и тогава коментирай с тая същата глава!

Гузен не гонен бяга-та казвате надница!-Вашата колко е?

Слбед като е осъден и присъдата е потвърдена от всичкине три инстанции, нека си излежи присъдата тук. Какво като е австралиец - браво на главния прокурор, че не им кляка на австралийците! Реда е за всички - включително и за тях! Още повече, че този Полфриймън не е показал никакво поправянел

Редът е за всички, най-вече за агентите на ДС.