Русия може да премести производства от Турция в Сърбия

Производството на части за руски автомобили може да бъде пренесено от Турция в Сърбия, заявиха в Белград сръбският премиер Вучич и руският вицепремиер Рогозин.

Обратно в новината

Коментари - Русия може да премести производства от Турция в Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е по удобно териториално.

ами то има ли някои,кито да купуват руски автомобили днешно време !се чудя аз!!

Пак тръгнаха да плюят по Русия. Да се чудиш защо Турция досега е ПРОИЗВЕЖДАЛА за Русия?!!

Защото Турция внася 15 млрд куб. метра газ и 5 милиона тона пшеница от Русия (да добре чухте, 5 мил. тона пшеница от Русия) годишно. С какво да ги плати, ако не изнася за Русия ? Абе добре си търгуваха те, ами да се сдобряват по-бързо, че не е в интерес на никого. Да се извиняват и да плащат там самолета, какво толкова !

А докато Рогозин и Вучич си ги преместят от единия крачол в другия: 14 юли 2008 1 $ = 23.3 рубля! 08 юли 2014 1 $ = 32.92 рубля! Бля! 08 юли 2015 1 $ = 57.22 рубля! Бляаааа! 17 декемнри 2015 1 $ = 70.40 рубля! Бляааааааа! 13 януари 2016 1 $ = 76.60 рубля! Бляяяяяяяя! Бляяяяяя! Бляяяяяя! 13 хххххх 2016 1 $ = 100 рублей! Пиздец, бляяяяя! Путин е ГЕНИЙ на всички Гении!

Това е заради американските петролни интриги. Н-о-о няма как да сме с интригантите ;)

А ти си едно обикновено чалголайно, с мизерна и усрана душичка.!. Близо 2,5 милиона българи живеят с доходи под прага на бедност, който се изчислява на 295 лв., а половината българи като цяло живеят с доходи между абсолютната бедност и 560 лв. Само 1 400 000 души живеят с по-високи доходи, но не са богати, нито са и толкова бедни. Все още структурата е подчертано ориентирана към продължаваща бедност, ширеща се сред широки кръгове от населението, поясни президентът на КНСБ Пламен Димитров: Динамиката е много позитивна в подобряване на стандарта на българското население, но все още структурата е дълбоко драматична с подчертан превес на бедните домакинства. 1/3 от българите продължават да живеят в условията на тежки материални лишения. Не става дума за бедни, не става дума дали им стигат парите, а това значи да се лишават от храна, от основни стоки и услуги, които в 21 век в държава-членка на Европейския съюз като че ли би трябвало да бъдат гарантирани за всички, допълни Димитров. Тези данни в условията на европейската действителност поставят 40% от българското население пред риск от социално изключване. Според проучването на Евростат, което ни отрежда и незавидното място далеч под средното ниво за Европейския съюз, процентът на заплашените от социално изключване е под 25%. Средната работна заплата расте с близо 8% за първата половина на годината, но ръстът й се обосновава предимно от нарастването в частния сектор, където се наблюдава и ръст на заетите. Докато при обществените и бюджетните организации се наблюдава задържане на заплатите, както и редуциране на заетите. Проучването на КНСБ отчита и ръст в цените на хранителните стоки през последното тримесечие, обясни Виолета Иванова от Института за социални и синдикални изследвания: При хранителните стоки се наблюдава тримесечен ръст от 0,5%, а на годишна база с 1%. По-осезаемо се отличава повишението на тримесечна база при хляб и зърнени храни, риба и рибни продукти, животински и растителни мазнини, плодове и плодови консерви, яйца, кафе, какао, чай, захар и захарните изделия, като само захарта е нараснала на тримесечна база с 3,9%. На пресконференцията на синдикатите бяха обсъдени и балансираното и здравословно хранене. Категоричният синдикален отпор получи данък "обществено здраве", който предложи здравният министър доктор Петър Москов и който беше приет от Министерския съвет за допълнително облагане на нездравословните храни със завишено съдържание на сол и захар, както и на безалкохолните и газирани напитки. Целият производствен сектор е в стачна готовност, защото този налог ще доведе до 20% съкращения, до затваряне на малките предприятия и до напускането на големите инвеститори, подчерта и Жана Величкова, която е изпълнителен директор на Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки.Дата17:54 30.10.2015Дата1810Коментари 5

Ami ti be samoy gnusnoy ....day statistika da vidim kak giveiat v Rusia v regionite!Ili vav novite Kitayski provincii v Sibir

Сега е моментът Сърбия да си завземе (върне) руските пазари. От ЕС нищо не могат да им кажат, свърши тя да ги изнудват, че "няма да ги приемат". Аз не знам дали още някой иска да го приемат в ЕС в този му вид.

Това е коварната, имперска позиция на "дядо Иван" - да "освободят", т.е. окупират България, НО да подкрепят Сърбия.

Що руски проститутки, що нещо.

Русия отново ухажва Сърбия, което вещае неприятности за тази държава. Очаква ни втора вълна от етнически сблъсъци там.

означава че си объл , даже полиран

да ги мести в чукотка .... Сърбия иска да влиза в ЕС ..... ЕС ще има реципрочни мерки спрямо рашките .....

Много си зле :) единствените в Сърбия които в ЕС са техните дупетати !

Да припомним на вувузелите, темата е, че Русия може да премести производства от Турция в Сърбия. И че КАМАЗ е отлична руска марка, която редовно побеждава на рали Дакар. Тази година три руски екипажа с КАМАЗ заеха първите три места.

как се продават камази ? колко харчат ? кой си купува камази ? с какви двигатели са тия камази ????

То и Макларън печели във Формула 1, но по улиците ги няма. Същото е и с Камазите - дори в самата Русия е рядкост да видиш КамАз на улицата...

дори не си ходил в Русия , а тук ще ги видиш не паркирани пред МОЛа , а на отсечките дето се строят магистрали и други пътища , почти 90% са такива

А разработката на камазите чие дело беше? На англия, Германия, че и САЩ им помогнаха на гениалните руснаци? А това че са печелили Париж-Дакар е факт, но там серийни камиони не участват.

Всъщност Хане, в Русия има доста повече чужди инвеститори, от колкото у нас. Не защитавам ботушите, но ао се разходиш из Москва или Питер ще видиш. Ако пък им влезеш "у моловете" :) ще си като на 5то авеню в Ню Йорк со все всичките марки, дето у нас ги няма и няма и да дойдат.:)

1 долар вече се продава за 77 рубли, така че скоро Русия трябва да произвежда в Севрена Корея, за да може ГАЗ-ките им да са достатъчно евтини, за да ги купи някой. Обезценяването на рублата само за последната седмица е - 4,7%

"Русия е една от страните, с които ние имаме най-голям търговско-икономически оборот, той може и трябва да бъде още по-голям", отбеляза Вучич. И ние имахме такъв, но предпочетхме да сме роби в ЕС, да внасяме полски картофи, китайски чесън, канадски боб и да не изнасяме продукция, да си закрием промишленоста, да не произвеждаме нищо и да внясаме 3-то качество продукти от запад, предвидени за източно-европейския пазар.

Русия може, а Обама вече си го премести от единия крачол в другия!

фашагите ще го преместят от единия крачол в другия!

Eeex, Русия! Ще ви кажа какво мисли голяма част от Балканската интелигенция, Русия наистина може да бъде алтернативен водач на един по различен Световен ред или поне да е инициатор на една много силна коалиция.Грандоманщината на олигархията и пречи хората да подкрепчят руската политика.Путин не е подходящ за Лидер от гледна точка на алтернативата. Много хора и аз там сме с руския народ и неговото бъдеще. Няма съмнение ЕУ френски и немски боклуци водят пагубна за момента политика !

Най-големия виц за днес. "руски производства" :D :D :D те освен фабриката за тролове друго имат ли?

Ами съсвсем скоро ще се убедите дали нищо не произвеждат, особено ако ни се изсипят серия от ракети,, та дори само върху БЕЗПЛАТНИТЕ американските бази в БГ! То бива КРЕТЕНИЗЪМ, ама чак толкова!

Има и други производства-КГБ-то бълва тълпи от малоумници, а те заразяват малоумниците по целия свят, вкигат ги русофили!! Нормалните хора са РУСОФОБИ!! АЗ СЪМ ОТ ТЯХ!! ТОВА Е МОЯТА ГОРДОСТ!! ДОЛУ РУСИЯ!!ЦЯЛОТО ЗЛО-САМО ЗА НЕЯ!!!

Турченце, такива като теб са русофоби, защото 5 века ни тъпкахте и точно русия ни освободи от прадядовците ти. затова си русофоб резняче

Много си зле байновото!

Сърбите не ги ли подпомогна една друга страна? Руснаците ли им бпмбандира мостовете с хора върху тях? Или ТВ кулата, или згради? Ей, голямо подпомагане му удариха... . Цитат "май ( нерегистриран ) 12.01.2016 09:19 още не сме видели страна подпомогната от руснаците да дръпне напред... сърбите днес даже имат по- ниско бвп на човек от нас, което никога не е било в историята... "

Popa

Обама също реши да си го премести от единия крачол в другия!

Скоро ще си мести офиса в по-краен квартал, че му отслабнал рейтинго и само ще си го мести от крачол в крачол ;)

Ееейй тоя путинчо-не се спре, а той като унищожи цели държави, сега за един свален самолет направи световен проблем, егати и злобния лешояд!

Спрете рускините да пътуват за турция, да карат на ръчна тез цвалячи (и на самолети)! Само така Великият Император Пути Роамнов, ще победи доскорошната му дружка султан Ердоган.

Русия може да премести производства от Турция в Сърбия но за да достигне до там пак ще трябва да мине през българска територия, както спряния Южен поток.

През Гърция и Македония в Сърбия. !Или Румъния-Сърбчия. Чао Булгаристан !

Браво.

Браво, я! Сърбите си поддържат добри икономически отношения с Русия. Не са като нашите балами да се зъбят на братушките!

Махат коментари, защото накърнявали доброто име. Явно в ДИР.БГ смятат, че първите лица в България имат добро име. Не е похвално за една медия, да не знае за това какво име имат първите ни лица сред хората у нас и в чужбина. У нас - не е добро, в чужбина - не се интересуват от тях. При това, интересното е, че колкото са близко до България, толкова по-малко се интересуват чуждите политици от дадените лица. Справка - инижаващия разговор по телефона на Давутоглу с Бойко Борисов. Той покзва, че турчина го няма нашия за нищо.

Руснаците като са толкова велики, що не си произвеждат частите сами? А?

велики са, но много пият и работата и пречи.

А сърбите ще ги изработват тези резервни части в сряда;)

abasador

пък, турците ще си го преместят от ляво в дясно, или както е казано в старата поговорка... кой каквото сам си направи, друг не може да му направи.... Лек ден

Точно така. Турция над всичко и зад всеки.. Обичам те.

Стига сте плакали за Турция! Това което остане от нея, пак ще е по-вече от останките от БГ!

А да питам каква е раждаемостта в Германия или в Щатите например?

- Най-после дойде краят на долара! - зарадвал се путюрашофилистикът, прочитайки табелата "Долари няма!" на вратата на московско чейнджбюро. :о :о

По интересно ще е когато прочетете тази табела върху КИТАЙСКОТО ЧЕНДЧБЮРО, а това ще е скоро , вервайте ми!

Преди години на една ограда в началото на бул. "Патриарх Евтимий" се мъдреше един надпис, който гласеше: "Балкански к.. за НАТО".

Руснаците и сърбите винаги са били праволинейни и горди нации. Ние уж сме близки до тях, но ставаме явно сама за гъзолици- общо като нация имам в предвид

хвала на "такиз" български предатели......забравили Балканската война русофилистиче или ти никога не си бил българин....ТОВА Е ПЕТАТА РУСКА КОЛОНА В БГ И ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЛИКВИДИРА!!!!

Няма начин- по-силни сме, по-умни сме и сме повече от вас гъзолизци !

А ти знаеш ли ИЗОБЩО какво е пета колона?

Не забравяй,че едни от най-големите проблеми на следосвобожденска България идват от Русия и нейните верни пипала сърбите...в последствие и румънците. Е,тупаме ги като брашнени чували и едните и другите, а аз лично съм горд че съм наследник на тази нация!!!

Не забравяй, че сме отделна от Турция държава, благодарение на пролятата руска кръв. Не забравяй, че сме единна държава, благодарение на дипломатическата намеса на Русия, да спре Турция да не възстанови статуквото с военна сила след обединението.

abasador

не слагай, ако обичаш уважаеми, всички Българи при себе си. Вашия отбор си е ваш, какво превите и кого как обслужвате, си е ваша работе и не представлява интерес за нацията ни. Лек ден.

ЗА ДОСТОЙНИТЕ СЪРБИ, НАПАДНАЛИ БРАТЯТА СИ В ГРЪБ, КОГАТО СА ИМ СЪЮЗНИЦИ ЛИ ГОВОРИШ? ИЛИ ЗА ТИЯ ДЕТО БЯГАТ КАТО ВИКАМЕ "УРА" НА ФРОНТА????

Твоите дядовци са викали ура и сърбите са бегали, игърците са бегали. А вие сега ходите там на екскурзии, унижават ви, но като дойдете тук с олигавени бради разправяте и се хвалите колко е хубаво там и кви хубави хора са сърбите и гърците.

виж само каква подкрепа с плюсове имаш газолизецо на хемароидите на путин!

Наистина коментарите ти са доста ограмотяващи. Запознават със спуснатите от Запада опорни точки, които "либералното общество" приема за азбучна истина.

Все по-вече източноевропейски ръководители осъзнават дълбоките геополитически промени в света, и вземат национално отговорни решния за добруването на народите им. Само нашата Тиква дреме и се снишава.

преговаря косвено за хъбчето. Само не е ясно при тия цени и курс в Русия колко комисионни ще може да постигне : "..Во вторник, 12 января, американец на открытии Московской биржи поднялся на 0,81 рубля до 77,01 рубля. Европеец же взлетел на 1,02 рубля и стоит сейчас 83,80 рубля..."

Щом още си пазят мумията на сифилистика Улянов... Нищо не става от тия пияници!

Така ами, ако бяха народ на място, щяха веднага да приватизират всичките заводи, да отдадат на концесия петроло и рудодобива, умните и красиви младежи да свалят Путин, след което да имигрират в Англия и САЩ, а новият им военен министър да се погрижи за масово разоръжаване и продажба на негодните, морално остарели боеприпаси на спешно нуждаещи се Африкански революционери. Ама не са народ, а мърша тези рашки, тотално увредени от пиянство и национална гордост на гол г*з.

Ти сериозно ли, или на майтап го казваш това? Щото някои са го приели твърде насериозно, имам предвид господа либералите.

Според Bloomberg, през 2016 Рашата ще е четвърта по най-лоша икономика в света (!) Радвайте се рашки, ще я задминат Венецуела, Бразилия и Гърция :-D :-D

Блумбърг да си гледа тоталната амерканска задлъжнялост и падането на Дау Джонс за американската икономика

Братко, и ти си неграмотен като мене. Добре, че ги има такива като тебе за да сме болшинство.

БългАриец

Не унивай, продължавай да ме четеш и ще се ограмотиш, "братко" :-)))

Русия е на нивото на Еквадор в икономическо отношение.

А кой Ви е казал. че критериите по-които се определя икономическият ръст на държавите СА ВЕРНИ? Бъдещите критерии ще са: броят на въоръжените сили, количеството оръжие и суровините! А тук Русия има възможноста да се превърне ако не в първа ,то (след Китай) във втора световна сила! Бъдещият свят ще се състои от ИМПЕРИИ(КИТАЙ, РУСИЯ) и АНКЛАВИ(БГ)! ХАУ!

Аз ще си купя КАМАЗ. Велика и проверена руска марка за българските пътища. Но ме спира цената на винетките. Лилето каза през април, че няма да ги повишава, а през ноември ги повиши с 50%. Кой знае с колко ще ги повиши догодина, ако още е министърка. На кого да вярваш в България ??? На Бойко, или на министърките му.

Вервай на Путин- може и да ти подари некой КАМАЗ от музея :-D

Че на кого другиго да се вярва освен на руския президнт. На Меркел/тя е пътник/, на Барак/и той, горкия, си отива/. Или на Ердоган. При него отиде Местан За Бойка не си струва ...

Я покажи накой от останалите, дето да си държи на думите, пък и да му вярваш. Нали знаеш за кой скандират Германците? Не е за Меркел.

Най-здравите и успешни камиони в Париж-Дакар са КамаЗ-и!!

Заменям КАМАЗ за винеткаааа!!... :)

Я,какви непознати думички: Производство? Инвестиции? Туризъм? Партньорство? Сега,понеже на власт са Роско Булонката и Боко Спиращият руски енергийни проекти, тези заводи вместо в България ще се построят в Сърбия; вместо ние да храним руснаците като едно време с нашите зарзавати и да получаваме за това технологични производства ще взимаме заеми. Русия фалира,казват протестърите. Към момента виждаме,че Русия фалира Турция.

Иди на почивка у Турция, да видиш колко е фалирала. Тъмън ще сравниш с родната руска тайга :-))

Скоро, скоро

До краят на годината от прекрасните курорти в турция ще са останалио само СПОМЕНИТЕ! Ако ВСЕ още не сте разбрали в момента ТУРЦИЯ е в гражданска война, която постепенно навлиза в ГОРЕЩА фаза!

Сутринта по БНТ имаше кратко предаване за демографското състояние на България. На първо място сме по смъртност и на последно по раждаемост (без война и големи природни бедствия). В България тия които имат високи заплати не вземат детски защото трябва да се дава на циганите и "мигрантите". В отговор на водещите гостът посочи за пример Русия където давали по 25 000 евро и там раждаемостта се повишила. А според нашата Кристалина "мигрантите" ще ни оправят демографията. Много са глупави тия руснаци ще дават излишни пари. А сега пък заради накърнената си гордост и заради удар в гърба от турция решиха и санкции да ѝ наложат, че и производства да местят. Няма ли най-после да изтрезнеят и да се държат нормално като нас.

В "Московский комсомолец" от август 2015 има статия: "В России упала рождаемость: эксперты спорят о демографической яме" Та тия 25000 (не са ли рубли?) май не действат, бате ;-))

Пак не си в час и четеш весниците като истински комсомолец

2007г. след като въведоха плащане за първо ,второ итрето дете/съответно 7000,10000 и 13000 евро на родител/ има необратим естествен прираст на населението.Това го признават даже и от Свет.банка.

Селски глупак,ти 25000 евро виждал и си изобщо?ех,спирам да ви чета простотиите тук,че колкото повече спориш с глупаци толкова по-надолу слизаш към тях...айде храчете си в оф сайта и дано той ви нахрани дебили тъпи:)))))

"Черната душа на Рашата" ! . . . нефта Уралс, най-после успя да достигне цена ($27) под себестойността си (ок.$30) ! (Саудитците произвеждат за $8-10 на барел). А и Иран излезе на тържището с нов сорт нефт (качество м/у Iran heavy и Soroosh) според Bloomberg, след кат им паднаха санкциите (Путин им ходатайстваше ;-) Май ще уволняваме "нефтянники"- пичовете произвеждат само загуби !

Май ще уволняват теб, за идиотщините, които пишеш

Аве МангоАриец , когато бенина на БГ бензиностанциите стане 0,93 стотинки тогава квичи и си върти опашката..

БългАриец

Още ли не си заминал за Сирия, където братята ти гинат от бедуините ?

че нещо си объркал не искаш да четеш -разходите за пълнене на един барел петрол в Русия -2,8 долара ,пълна себестойност на един барел 15 долара, в САЩ -себестойност на един барел шистов петрол -48-55 долара Блумбърг-фалира 80 % от шистовите фирми в САЩ с многомилиардни кредити.

Popa

Пресно, пресно, от мейл.ру! "Газпром закла Северен Паток-2"!!!!!

Пак не си разбрал нещо

Нещо пак фантазираш, нема там такава статия.!. Виж че Русия няма да продава повече ток на покрайната има!!!

Konstantin

Газпром отменил тендеры на строительство части Северного потока-2

Popa

Сигурно не съм разбрал! "11 часов назад Экономика РБК "Газпром отменил тендеры на строительство части Северного потока-2"! А го преведи на български, та да го разбера!

А можеше в България да се започне някакъв бизнес и да се даде работа на хората,а сега сърбите ще се облажат,но пък за сметка на това може да няма работа и никаква икономика,но сме горди,че сме в ЕС,където не им пука за нас и ако има и малка възможност да си оправим икономиката,веднага се намесват и ни дърпат ушите.

То като ни даваха работа руснаците толкова години виж докъде я докарахме. Чакай ти бизнес от руснаците. те могат само да ни цоцат, я за газ, я за бензин и дизел.

Вече и Петербург мръзне ! Според rosbald.ru от проспект Ударников, Васильевский остров, проспект Большевиков, Невский район, Дунайский проспект и други валят вопли за полярен студ, щот не се осигурява отопление, топла вода и ток ! Според местните СМИ само за седмица- 14 тежки аварии в битовото снабдяване. Синеубиецът Петър I сигур се върти у гроба, виждайки кво правят путинци с народа в града му (пестейки от топлото за войните, които водят в Украйна и Сирия) !

разказвай още вицове.

Литейний проспект ... Тук не се чуват такива работи. Българоариецът вероятно дочува вопли за помощ от САЩ. Там в няколко щата няма ток, вода и бензин ... И доста премръзнали хора

БългАриец

Имай търпение, и при теб ще дойде 'глобалното затопляне', кат в изброените по горе ;-)

Пак си чел блога на Олега ЯраКЧука, или тва е от tapunger.ua.!.};-)))

Не ги мисли руснаците. И без тези екстри ще преживеят. Санкт Петербург е преживял и блокадата. Ако си БългАриец мисли за България и българите.

loyola

Да ви кажа ли какво ще стане с нас, като се разпадне ЕС и еврото го зарежат?

Popa

Сигурно ще възкръсне СССР и в света ще се възцари рублата! Познах ли?

Ние произвеждаме храна и няма страшно.

Popa

Щом имате вече хляб от брезова кора няма страшно! За справка в Гуглата "Изображения на березовый хлеб"!!!!!

Нищо не произвеждаме.Всичко идва от Гърция и Турция и Македония.

Руснаците могат да местят производство. През ВСВ са преместили цялата промишленост на изток. Ако поискат ще го преместят в Китай. Ние нищо не можем, освен да висим на европейски фондове с които Борисов се хвали

Не можеш да преместиш нещо, което го няма. Дори самите руснаци не си купуват автомобилите, познай колко бройки се произвеждат на година - сигурно по-малко от колкото в китайския завод до Ловеч.

Руснаците проивеждат ракетни двигатели за САЩ. Въпреки ,,санкциите"

още не сме видели страна подпомогната от руснаците да дръпне напред... сърбите днес даже имат по- ниско бвп на човек от нас, което никога не е било в историята...

Историята се повтаря. Хамериканците щяха да събарят Русия с производството на шистов газ. Провалиха се тотално. Фирмите фалираха, екологията в няколко щата се наруши, сланци няма ... Сега картелът САЩ, СА и Катар се мъчат да да причинят вреди на Русия с ниски цени на въглеводороди. Въпрос на няколко седмици е историята със шистовия газ да се повтори и всичко да си дойде на място

Popa

Историята се повтаря. СССР фалира при петрол 20 долара! Като гледам динамиката, петрола пак върви към 20-те! И после ко шъ праим?

Шило

Това ли беше причината, или я подкара тролската?

Вувузел, ти отдавна си фалирал ментално

Заводите в Турция са турски, направени от турците, с турски капитали! Руснаците само си поръчват детайл , турците го прявят1 В СЪРБИЯ ЗА ДА СЕ ПРАВИ ЗАВОД, НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ИЗВАДИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ КАПИТАЛ. БЕЗ ПАРИ НЕ СТАВА. СЪРБИТЕ НЯМАТ ПАРИ, РУСНАЦИТЕ ХИЧ:))

Шило

Бъди сигурен, че ще извадят. Но прави ли ви впечъатление, тролчета слепи, че се говори за производство? Нещо, което тук го няма?

Младите соросоидни орки не знаят, че още през 80-те годзини Сърбия, тогава Югославия изнасяше дори и в щатите автомобили. На тях марката Юго не им говори нищо, но сърбите биха Фолксваген по продажби в щатите тогава. Та сърбите, макар и бомбандирани от същите американски кучки, ВСЕ ОЩЕ ИМАТ производствени мощности. Тъпак.

:)))))))))))))))браво селски трол,това ми беше за десерт което си написал,толкова много се смях,че си разлях кафето......заставата юго която я гласиха за щатите знаеш ли колко я продадоха там???точно 5 коли за реклама и тя е толкова сръбска колкото и ловешките коли са български но така ти се иска да бъде......дава й все така и гледай да е по обяд,че да има десерт всеки ден:))))))))))))

ЩЕ СТРОЯТ СЪРБИТЕ МУШМУЛИ ! Руските заводи са под път и над път. Тези едни щипки за пране не могат да направят, щели да правят камиони! Хахахаха.

A ганю, мотокари правеше и японците ги купуваха като отпадък, заради оловото които ползваше ганю за балансатор!! хахаха..

не могат да правят щипки за пране но пряват кораби,самолети,подводници,атомни реактори,камиони автомобили, космически апарати и т.н.За щипки за пране наистина не им достига капацитет.

България слава Богу прави части за западната автомобилна индъстрия. Никой не иска да се занимава с руски таралясници! Кара ли някой руски таралясници в България? Отговорете колхозници?! Руски бус, камион, автомобил в България не се вижда , ако ще и с лупа да търсиш!?

Само ще те попитам: защо не изнасяме продукция И за Русия, както за другаде? Какво пречи? Защо да има дилема ИЛИ/ИЛИ ?

Изнасяме за там където някой има пари да купува. Русия е слаба държава , икономиката и вече е след тази на Испания!!! РУСНАЦИТЕ НЯМАТ ПАРИ ДА КУПУВАТ, ОБЕДНЯХА!

Popa

Не изнасяме, щото Путин смъкна цената на нафтата от 150 на 30 долара, е мъните им свършиха! Сега в Навосибирск е на мода хляб от сушени и смляни брезови кори! Те са извън всякаква конкуренция!

Защото са мутри от световен мащаб, не като нашите. С мутрите бизнесът е кратък, с активи само за тях и всички възможни пасиви за партньорите (България). Колкото и пари да имат, те си остават нашественици и окупатори (Украйна). Ето за това!

Западняците правят автомобили, руснаците - космическа техника. Американците пак закъсаха за ракетни двигатели за ракета Атлас. Вече няма ,,санкции"

само да ти вметна, че таралясниците , които ганю кара, обаче, пърдят из страната със гориво от лукоил, а тя, ти е известна чия е??!! освен това, централата в Kозлодуи, която произвежда ток, от които ти си включваш компютъра за да ръсиш глупости, също е построена от руснаците и те я зареждат със гориво!! да не говорим за газта с която се топли страната ни и се захранва производството ни,....нещастнико!!! хахахаха....;)))

Ами нали затова е проблема. Уран ли нямаме? Имаме, ама не те ще правят ядреното гориво. Така е и в много отрасли. Умишлено ти налагат тяхна технология, за да не можеш да се развиваш и укрепваш. Да зависиш всячески от тях.

БРЦК

Основен акционер в Лукойл е САЩ - Ротшилд. Първо си проверявай опорните точки!

но в цяла Азия с територии някол;ко пъти колкото Европа това са превозните средства

Шило

Ти уби змея с правата лопата!!!!! Това, че не си виждал слон, не значи, че няма. Поразрови се, виж КАМАЗ какво е най-малко...