Коалиционните партньори одобриха програмата на кабинета

Първото заседание на Съвета за развитие не отчита към момента политически различия между коалиционните партньори. Те одобриха управленската програма на кабинета

Обратно в новината

Коментари - Коалиционните партньори одобриха програмата на кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как да има-всички са членове на БКП

Какво развитие има, че и съвет му създали...

Преобул се Илия поогледал се пак в тия. По старите хора освен че помнят колко по добре и сигурно се живееше при социализма,помнят и как се назначаваха хората на по отговорни държавни постове. О това което прочетох за новата коалиция разбрах че се възстановява ЦК само че сега ще се нарича СР /Съвет за развитие. Започва се от ППО които дават документ за лоялност към партията,след това през ОК окръжния комитет,след това НР националното ръководство на всяка партия,и окончателното решение се взима от ЦК на коалицията ,ох извинявайте от СР.

Е, нали тая патка преди няколко дни каза, че не не друг, а Боко е единственият, спрял три руски проекта, в това число ЮП! А сега - работело се по ЮП ?! В медицината на това май му викат шизофрения?

"В частта за външната политика кабинетът залага засилване на влиянието на страната в европейските институции, но и установяване на търговски отношения с Русия и големите азиатски държави." Най после разбраха че главна причина за да няма инвестиции в българия в производството е липса за нашите стоки на големи пазари като руския,азиатския и арабския, На тези пазари ние правехме огромен по обем и стойност износ,но нашите пишким политици го сведоха до нула.Само ако бяхме запазили позициите си на руският и арабския пазар износът ни щеше да е по-висок с минимум 10-15 милярда долара.Как ще разширим позициите си в руския пазар като президентът обяви Русия за враг номер едно на България,да сте чули някой друг президент от балканите да е изказал такова определение,ББ подкрепя безусловно позицията на президента,забраняваме на руски безнисмени да идват в българия,откриваме американски бази на наша територия за война с русия с две думи подготвяме се усилено да воюваме с Русия,Руското държавно ръководство не иска и да чуе за разговора с който и да било член на правителствотно ни.Днешните управляващи единствени в света продължават да обвиняват комунистите във всички възможни възможни престъпления в света,обявиха комунизма за геноцид.В Китай е на власт Комунистическата партия. Как ще развиваме връзки с комунисти.За арабския пазар не се говори защото там ще увеличим износът на демокрация чрез военни действия. Два са начините за развиване на отношенията - единият с преговори а другият чрез военни действия,ние вече като 51 щат ан америка избрахме войната за завладяване на чужди пазари.Ашколкун на тази реформаторска каолиция.

"В образователната политика управляващите се ангажират да създадат условия за държавно субсидиране на частните детски градини и училища"... Подозирам, че ще се повтори историята с частните болници - ще се нароят безброй много в София и още един-два други града, като основната цел на повечето от тях е да ИЗТОЧВАТ средства, а не да лекуват/обучават... Ще минат десетина години и ще се усетим, но, както винаги - след, а не преди...

Пълен консенсус относно размера на кражбите на принципа за всеки достатъчно!!!!!!!!!!!!!!!!

Как няма да са единни!Те всичките са синове,дъщери,внуци,братовчеди и роднини от бившето БКП

"...па плеснат с ръце и се прегърнат и търсят духа на..." Абе според мен не търсят никакъв дух. Търсят парата!

Ако се съди по новините из българско, премиерът тук май се казва Р. Бъчварова.

Тая квачка вятър я вее на бял кон... Две точки от Програмата отпадат още на "първо четене". Защото управлявящите нито смеят да разговарят с Путин за ЮП, нито са питали Джим-Джон за установяването на търговски отношения с Русия.

Париж. А тя му сервира кафе, и Баничка с праз!

Преди му викаха "Съвет на Тройната коалиция", а сега му казват "Съвет за развитие". Само дето развитието е със знак "минус".

Боко е обещал на партньорите си да им санира безплатно имотите и те са му повярвали!...

Тези хорица са толкова безмозъчни и толкова невежи, че непрекъснато се занимават с писане нищо незначещи програми, стратегии, коалицийонни споразумения и всякави глупости. Симулират дейност, а БГ затъва все повече.

Най-важного е, че лапането на парички по Южен поток ще продължи, пък ще се подпомогнат и по-богатите татковци и мамки с държавни субсидии за частните училища и детски градинки!

Може ли публично да се повтори за неразбралите: Няма политически различия между т.н. Патриотичен фронт и останалите управляващи по отношение програмата на кабинета. Важно е да се узнае и помни!!!

Има си хас да имат различия. Нали тепърва започва голямото лапане. А когато работата опре до пари, всички партии стават поразително еднакви.

Коалиционните партньори одобриха програмата за продължаване на гербаджийските кражби,първо от асвалта, после от панелките.Тъпият и гербаджийската чума, бяха изпустяли и сега ще крадат, като за последно!

Добро утро! Но как да има,след като няма различни "партии"?!

Защо са се мъчили да ги мислят тия приоритети, да беха земали едно издание от 1971 на Винету от издателство "Народна Младеж". Никой ли не разбра, че Тиквата държи телефона и какви са приоритетите той че решава, но сега и той не знае кои са, щото кой че рипне на протест още не е ясно.

Никъде не пише за източването на парите ни чрез кражби на ДДС и контрабандата в различните й варианти. без пари нищо не става!

Значи търговските преговори са били успешни.

Разбира се , че всички ще одобрят програмата на кабинета , защото всички са обединени в краденето на пари . Продажни тъпанари ето това са нашите политици , мислещи само за собственото си благоденствие но не за това на народа .

Тези заеми за какво бяха,нали да се случи това.Ще ги плащате драги ми с наказателните лихви.Пък липсата на правосъдие виждате до къде води,не се чудете вината е ваша.

Eгати и цирка, егати продажниците, егати наглеците. Bсеки със всеки се обединява само и само да пре*бе клетия и оскотял народ! Aз предлагам след това 99.99% обединение(забележете-по 1155 конкретни стъпки!) направо да се гласува и върне чл 1-ви от старата конституция.

Затлачиха се в папки и Гербовете,отиде та се не видя!

Ала-Бала !

Тази новина активира много кючек и казачок! Вероятно са я прочели дори в Кремъл и анкара.

В Кремъл и в Анкара са прекалено наясно с нашите "програми" и как ги изпълняваме!Едва ли изобщо ще обърнат внимание на поредното пускане на пара в свирката!

На едните пътят им за Европа свършва на южната ни граница, а на другите тръбата им за газ е още без газомер. Затова и едните и другите, взеха доста да внимават, иначе щеше ли да ги има българските жириновци и турските апаши.

Народа го е казал-кухи лейки!

Но, между тъпия и народа има!

Затова ли тук някакви подкрепят Сидеров ?

Политически, различия няма, проблема е как ще се делят парите идващи от Германия и Щатите.

Е хайде де! Откога чакаме да вземат да идват пари! Щото досега все отиваха!

Радвам се, че сте единни, но бихте ли обяснили накъде водите държавата!?

Към Европа, за да сте по-надалеч от турция.

sav@dir.bg

Там трябва да знаш езици ,а не като простия!

Море, като гледам последните совалки на Тиквето и на комсомолския по- ми се вярва, че сме се качили на сала- посока резервата на чероките в САЩ!

Аз лично не смятам, че посочените от един прост и неграмотен чалгаджия с мутренско минало индивиди могат да проведат адекватна политика в защита на Българските интереси ! Правителството на герб и преди и сега има за основен приоритет задоволяване на апетитите на цветелинка и прокопиев, на маджо и пашата, на ТИМ и вальо златев !

Каква е тази загадъчна програма,дето никой не я е чул и видял?

"спазването на годишното осъвременяване на пенсиите" вече го направиха!???? Замразиха максималната пенсия до 2018 година!Едната точка вече е изпълнена!

"Съвета за развитие не отчита към момента политически различия между коалиционните партньори." Тогава защо гласувахме за различни партии? Това една партия ли е ? В една и съща партия има политически различия, а в двадесетина партии няма. За какво ни са избори тогава. Когото и да изберем, все тая - няма различия.

Въпросът "Защо гласувахме?" е екзистенциален! Защото всъщност става въпрос за една партия - Партията на келепира и на селските хитреци.

А дано! Само да не стане ,''РАЗБРАХМЕ СЕ,ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ ----ДА КРАДЕМ''.

Успех на Правителството и Честито на Народа!

Успех в краденето!За сметка на народа!

Който и да е на власт ще краде, всички го знаем. Но поне да ни отърват от турските апаши.

Кой знае защо, тази програма ми звучи съвсем по комсомолски. Все в пожелателна и бъдещо-неопределена форма. А като знам и колко е вътъка на "комсомолския секретар", то това си е жив кьорфишек! Колкото свиня разбира от кладенчова вода, толкова и Тиквата разбира от високи технологии!