Програмата на ГЕРБ-ОП за вътрешната и външната политика

ГЕРБ публикува управленската програма на бъдещото коалиционно правителство с "Обединени патриоти", след като днес преговорите между тях приключиха успешно.

Обратно в новината

Коментари - Програмата на ГЕРБ-ОП за вътрешната и външната политика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако аз ви обещая след 4 години заплата от 8000 лв и пенсии от порядъка на 2500 лв. ще ме изберете ли !!! Че аз след като се налапам ,след 3 години ще си подам оставката и това е -елата ми хванете онзи ...Ебати бунаците българи.Но ние сме си свикнали още от къквартирантксо време

общинските съветници от ГЕРБ са гласували ЗА небостъргача пред Витоша. И това ли е елемент от вътрешната политика на правителството-да застрояват на най-неудачните места, да закриват изгледа към символа на София-Витоша! Единствената столица в Европа с планина непосредствено до нея! Да подпишем петицията против това кощунство:link Чуждестранни архитекти и специалисти в градоустройството са били поканени в София -били са категорични за проекта-НЕ...Но какво от това...КОЙ има интерес от този строеж???

Програмата е ясна - крадем пропорционално на резултатите от изборите.

Последните 10 години ПРАКТИЧЕСКИ УПРАВЛЯВА САМО ГЕРБ.А през това време България по всичко е на ПОСЛЕДНО МЯСТА В ЕВРОПА.Кажете: АКО ЕДИН ОТБОР ПО ФУТБОЛ 10 ГОДИНИ Е ПОСЛЕДЕН В ПЪРВЕНСТВОТО, НАЛИ ПЪРВОТО НЕЩО, КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ Е ДА СЕ СМЕНИ ТРЕНЬРА!!!! А ние българите упорито си държим негодния треньр - ГЕРБ да ни управлява!!!!Затова ще бъдем вечно на последно място......

Дай на простака власт/пари и му гледай сеира!

Сеира беше при умния и даже гениалния Жан, когато пенсиите бяха по 1 долар! Голям майтап падаше, една пенсия, една кутия цигари "Средец"! Добре, че народа отсвири БСП-то, иначе цирка щеше да се повтори!

Къв е тоя съюз, ква е тая биологическа симбиоза? 21 страници бля бля бля... Довчерашни уж врагове и с различни политически идеи, днес коалиция, пълен смях. До зимата ще изтраят, после ще има развод и нови избори.

не мoга разбера какво търси човек като волен сидеров на масата на властта!срам и позор!

правителство от същински сляндури с тъпи аграрни физиономии, айсиктер и глупавите избиратели и просташкия народ

Ами на думи ,остава на дела!Само че тези интегрирани електронни системи аджаба от колко калпака ще се обслужват,и как ще се защитават личните данни при положение, че хиляди служители ше бьрникат в системата!Те може да са администратори на лични данни ,т.е. да имат права да бърникат,но кой ще ги следи и контролира да не злоупотребяват или да се осигури т.н. превантивна защита!

води ни Партио води ни, към нови бъднини....какви ли ще са ?

ТЕЗИСИТЕ НА ПОЛИТБЮРО НА ЦК НА БКП И ДРУГАРЯТ ЖИВКОВ БЯХА ДАЛЕЧ "ПО-ИЗПИПАНИ" СТИЛОВО ЛЪЖИ! ТЕ БЯХА ВЪРХЪТ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РОМАНТИЗЪМ... ТОВА, ТУК, КОЕТО Е ИЗПИСАНО НЯМА НИТО ГРАМАТИКА, НИТО СМИСЪЛ! ПАТРИОТИТЕ ОТДАВАНА СА ОПИСАНИ ОТ БОТЕВ...; А, ГЕРБ - ОТЧАЙВАЩО ПОСТНИ "БЛА-БЛА... НЕЩО КАТО ОТЧЕТНО-ИЗБОРНО ШКОЛСКО КОМСОМОЛСКО СЪБРАНИЕ... НЕ ОЧАКВАХ ОТ ГЕРБ, ЗА КОИТО ГЛАСУВАХ, ПОДОБНА УПРАВЛЕНСКА САМОДЕЙНОСТ! БЪЛГАРИЯ Е 7 МИЛИОНА НАРОД, ПО СПИСЪК! ОТ ТЯХ 2 МИЛИОНА СА В ЧУЖБИНА, 2 МИЛИОНА И 500 ХИЛ. СА ПЕНСИОНЕРИ, 450 ХИЛ. СА СТУДЕНТИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ, 600 ХИЛ. СА НЕГРАМОТНИТЕ ЦИГАНИ... А, БЕЗРАБОТНИТЕ...! КАКВО ОСТАНА ЗА РАБОТА? КЪДЕ БЕЗ ИКОНОМИКА И КАКВИ УДВОЕНИ ЗАПЛАТИ НА УЧИТЕЛИ, КАКВИ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИ, КОЙ ЩЕ ЗАСТАНЕ НА ПОТОЧНИТЕ ЛИНИИ... НЕ ЧУВАТЕ ЛИ КАКВО КАЗВАТ ЧУЖДИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ АНАЛИЗАТОРИ - ЛИПСВАТ РЕСУРСИ.../ЧОВЕШКИ, КАПИТАЛИ И ИНДУСТРИЯ.../! СЛЕД ДВА ДНИ Е ВЕЛИКДЕН! БОЖЕ, БОЖЕ, ДАНО ОЦЕЛЕЕМ НИЕ, ОСТАНАЛИТЕ НА ТОВА ПРОКЪЛНАТО ПАРЧЕ ЗЕМЯ!

Ако направите 20 % от това което сте написали ЩЕ ВИКАМЕ УРААА !!! Но ..... дълбоко се съмнявам.

"ГОЛЯМ ТРУД",СА ПОЛОЖИЛИ ПРЕГОВАРЯЩИТЕ!!!СЪЩИТЕ ОБЩИ ПРИКАЗКИ,ФЕОДАЛА ГИ ПЛЕЩЕШЕ ОЩЕ ПРИ ПЪРВИЯТ СИ МАНДАТ!!!КЪДЕ СА ОТСТОЯВАНИТЕ ЦЕЛИ НА"ПАТРИОТИТЕ"???ЛАМЯТА ГЕРБ ГИ ПОГЪЛНА,ОБЕЗЛИЧИХА СЕ,ПРОДАДОХА!!!ХУБАВОТО НА ПРОДАЖНИЦИТЕ Е,ЧЕ СА АЛЧНИ И КАТО НИЩО ЩЕ СЕ РАЗРИТАТ ПО НИКОЕ ВРЕМЕ!!!И ТИЯ ПСЕВДО ПАТРИОТИ,ПО СТАР ОБИЧАЙ НА КРАДЛИВИЯ ПРЕХОД,ЩЕ ГРАБЯТ ДОКАТО МОГАТ,ЧЕ ПОСЛЕ НЯМА ДА ИМА,КОГАТО ГЛЕДАТ СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ ОТВЪН!!!

Тва умотворение, мъдрено цели три седмици, не е никаква "програма", а план-график за "усвояване на едни пари", но за жалост на едните, мнозинството, ще им се наложи да делят с другите, които са доста гладни и ще отворят едни усти, стой та гледай...

Глупаци, без икономика, всичко е въздух и празни приказки.

Стария Цар е мъртав, да живее новият Цар. (Стария Цар=БСП=БКП; новия Цар=ГЕРБ) Новия Цар по стара традиция дава нови зрелища и хляб на простолюдието. Нищо ново под Слънцето/на Земята/ вече над 2000 години. Роба не иска да бъде свободен, той иска някой да му дава пенсия или заплата, да му казва какво да мисли и прави, да го лекува. Роба не би искал да става свободен. Той не би ощелял като свободен, той не знае как да изкарва пари, не знае как да мисли и не може сам да реши какво да прави. Той се е родил роб, цял живот е бил роб и иска да си умре роб.

Човече,научи се да пишеш правилно.

Без Национална банка, която да финансира и гарантира програмата, същата е фалш. БГ е се източва през Монополите и през банките, а младите хора през университетите. Няма отговор защо се облепват стари блокове, които стават опасни вместо да се строят нови по-малки здрави и удобни малки кооперации? Член 5-ти на НАТО защитава само ако Нечлен на НАТО нападне. Ако ТР каже "Ха сега Дръж!" само с 190 000 1-ва Полева Армия- Истанбул какво ще стане? Ааа.. ще приложим Член 3-ти-Всеки сам се защитава! А НАТО /разбирай САЩ/ ще проведе мирна конференция за БГ в Женева, в същия хотел където са конференциите за Сирия и преди това за Кипър. Защо БГ политиците не поискат от САЩ Гаранция за териториалната цялост на БГ за да излезе всичко на светло? Защото както вървят нещата САЩ образува Нова държава Кюрдистан, /План от 90-те год/ като отнема част от турската територия и дава Компенсация на ТР земите от Старата Османска империя- Такъв е План Давутоглу/Кисинджър, като турчинът е само говорител, а идеите целите парите са америк.

Прилича на мероприятия от комсомолско събрание

Абе всички пишете , че щели да продължат да ви грабят , ами да бяхте гласували на изборите . Тези "патриоти" се оказаха поредните предатели . Това са лозунги , а не програма.Честито ви още 5годишно ограбване.

Тия тримата и оня другия ще ни управляват. Това ли е цветът на Нацията. Как толкова години един свестен не се появи. Какви физиономии. Какво минало има и тримата. Колко псувни, колко мръсни прякори си лепнаха един на друг. И сега тези нищожества ще управляват държавата, т.е. Територията която населяваме. Тежко и горко на тая територия и на на това население.

gonzales

файда от програми,предложения, обединения - никаква. не разбрах ние ли ще ядем мюслитата или те нас ? с тези ОП-а министри има да викаме "оппа" та пушек ще се вдига. да подготвят от сега следващите избори , които трябва да са скоро. с кеф бих се присъединил към протестите срещу тези хрантутници.

Бла..бла...бла ...:)) Кратункьовците написали програма ::)) Аз, такава "програма', щях да им напиша , сам, за един ден и половина ::))) Какво разбрахме и какво НЕ разбрахме от това литературно творение ..:: Разбрахме, например, че дълбоките путински агенти - сидеровчето и кара-ДС доносника и кабелджията , ВЕЧЕ са евроатлантици ::))) Путин може да разчита на тях ::)) И НАТО и ЕС - също ..:))) Хахахахаа Не разбрахме има ли ,въобще, някакви ПРИОРИТЕТИ в икономиката ???::) В земеделието , пак ли само 'житарите" ще властват ,. например ::)) Не разбрахме , 'националният приоритет", например- Образование - на колко процента от БВП може да разчита ?? Няма го ::)) Не разбрахме и същото за здравеопазването ...:) Да не говорим за Съдебна реформа ...Цацата , щяло да се 'работи" - да идвал на три месеца в нар. събрание- да им чете доклад ..>:)) Е, да де , ама , ако ИСКА - ТОЙ, а не кратункьовците ...:)) Разбрахме , че имаме турска граница и бежанци, но не разбрахме -отсреща в Крим или Украйна - как са границите и какво става там ??? ::))) Разбрахме и , че няма нищо за АЕЦ-и, южни потоци и Газпром и Лук- монополистите ..Там страницата е празна и ..всичко ще си е по СТАРОМУ - за руската мафия ...:)) Когато и каквото ТЯ , руската мафия пожелае - да заповяда .>Има кой да и ходатайства - сидеровчето обича руските рубли ::))) Изобщо няма и най- бегли ЦИФРИ _ за нищо , освен за две заплати и пенсиии- ако и когато станат - не по 300 лева ...:)) С две думи, мафиоти и нац - лумпени се готвят да управляват 4 години ..:)) Е, няма да стане ...:))) Друг път - повече , за програмата , с която ще ни будалкат мутри и лумпени ..И искат 4 години, даже ::)))

Сидеров, Каракачанов и Симеонов в последните години израснаха като политици, истински държавници са вече ! И най-важното ,че не са били на власт и не са крали както БСП и ДПС! Корнелия Нинова има още много да учи, поне 7-8 години още.

gonzales

не били на власт ли ? да не би да са копали?

В началото на 2015, Сидеров коментира открито Валери Симеонов: "Вие в голям парламентарист се превърнахте от провинциален олигарх и разпространител на гей порно". На което Симеонов лаконично отвръща, след като беше попитан от Люба Кулезич как приема обвиненията на лидера на "Атака" Волен Сидеров: "Много ми е интересно защо колегите са се втренчили в гей порното... Който иска спорт, гледа спорт. Който иска музика, гледа музика. Който иска новини, гледа новини". Левски, Ботев и останалите ПАТРИОТИ, загинали за СВЯТА И ЧИСТА БЪЛГАРИЯ, в гроба се обръщат! ПАЗИ БОЖЕ от тая пасмина! АМИН!

Тази управленска програма е мнооого бедна.За края на четири годишния мандат можеха да обещаят всичко,защото догодина ще има нови избори.

няма смисъл пак Бойко Борисов ще победи, а Курнела ще е твърда опозиция.

Сериала ''наказани в ъгъла с вдигнати ръце'' продължава., Народа пак изрита БСП/ДСП на бунището за поне още 4 години!

Програмата е ясна - КРАЖБАТА 3 част. Интересно но тук никъде не видях нещо да говорят за промяна на статута ни на най бедна страна в ЕС, за доходи, заплати и пенсии и дума не обелват, като наближи 2020, 2021 г. ще се сетят пак, че има и население тази страна.

Трябва да работиш! Не мисли за моята заплата , а за твоята! Тези които работят не чакат от правителството да им вдигат заплатите, освен ако не са държавни служители.

Не бъркай Кражбата с работата бе ГЕРБЕРАСКО недоразумение на природата. Я опитай ако не си част от мафията наречена ГЕРБ да спечелиш нещо обществена поръчка или по някоя евро програма да участваш, нямаш никакъв шанс.

Сериалът " Разграбването продължава" - 3 сезон в който освен основните актьори от гражданите за европейско разграбване на България, сега вече и със специалното участие на полудипломирали се "патриотари", но вече овладяли до съвършенство актьорското изкуство на лъжата, манипулацията и крадежа в поддържащи за целта роли !!

БСП=ДПС да бъдат наказни и да не докосват управлението на държавата 4 години! Корнела и Карадайъ имат право само да врякат и крякат.

В сложните програми човек може да се обърка и да направи нещо не както трябва. Затова новата програма много интелигентно е написана изключително кратко, събрана е само в една точка с една дума: Програма на коалиционното правителство: 1. Крадене.

Две седмици си драпаха МЪДИТЕ и накрая изплюха нещо, което наричат програма. Аз разбирам да има точни сметки, да се каже, доходи за четири години, всяка година с толко и толко процента, пенсии толко процента, мачинство толкова, инвалиди олкова, а това което чета можех да го напиша за два часа. Това е същото на което викат програма и правителството на Орешарски и бандитите на царя и сините мангасаряни на Костов. Общи приказки и после като не изпълнят нищо, ще замазват пак очите на хората, че не са казали точно с колко са обещали да им подобря живота. Тая коалиция след председателството или по негово време ще бъде наистина изгонена с камъни. Бялата Златка да си вземе бронирана маса да се крие под нея.

Само две точки от съдебнта реформа изпълнят ли се и сте за затвора всичките.Затова скоро такава няма да има.

Не виждам нищо ново в тази програма. Същите дъвки, които се дъвчат вече 27 години.

veska

програмата е всеки да краде от падналото му се от ТОТО-то министерство, но трябва да вдига послушно ръка за всички предложения на гербаджийския главатар!

Риформаторите е. баваа Баце доста брутално, а тее - бая патриотично.

Поне да ни пратят по една Програма по пощата - се кяр е .. за тоалетна артия.

Безмислено. До тогава с ЕСЪТ я камилата, я - камиларят. А и Падишахът отдавна ще е минал пак от тука. .?

"Програмата" беше да ни докарате на власт. А това е за вас, да си го четете когато ви е скучно.

А ДОХОДИ НА НАСЕЛЕНИЕТО КЪДЕ Е?

На олайнянено дупе чисти гащи не вървят!

Ако тази "Програма" бъде написана от студен в СУ, ще го изгонят с шутове - хахахахаххахаа

Като гледам "големия" брой коментари т.е. големия интересе по темата ме осеняват две мисли : 1.Тя , програмата, не интересува никой или почти никой !! 2.Тя, програмата, е толкова, тъпа, клиширана и популистична, че не си заслужава внимание !!

понеже си направих труда да я прочета, мога само да потвърдя, че се отнася към т.2 Оформят се няколко сериозни възможности за крадене и източване, както и за неадекватни управленчески решения водещи до същия краен ефект.

гнусни предатели агенти на ДС и откровенни простаци пак ще управляват ганьовците до пълното затриване на тоя прост народ

Сидеров явно е в ремисия!

АКО ВДИГНАТ МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА ХИЛЯДИ МАЛКИ ФИРМИ ЩЕ ФАЛИРАТ

Е и защо бе Стояне ?? Защото се осигуряват на МРЗ, ли ?? А, ако се осигуряват на МРЗ след години ще вземат пенсия с покупателна способност равна на сегашните 250-280 лева !! Имам пресен пример за това !!

Мутрата 1 изпълни само 10% (и то наполовина) "обещанията" си.

спират парите от еврофондовете? Дали обединителният лозунг на тази безпринципна коалиция не е "Да крадем като за последно и след нас - потоп!"?

Общи приказки без грам конкретика и никаква яснота от къде ще дойдат парите при положение че няма работеща индустрия

......или просто казано продължаваме както досега, с бързи темпове да ликвидираме страната, аз друго не видях

За първи път от 27г. насам съм доволен от управляващите България. Браво на Патриотите най-вече. И на ГЕРБ разбира се. Сега вече се знаят всички точки и приоритети по които ще се работи. Всичко е прозрачно и ясно. Народа доволен и ще може да държи сметка ако някои от точките в програмата не е изпълнена.

Ха дано,ама на дали!!!