БНТ увеличава времето за ”Лека нощ, деца”

Новият програмен директор на БНТ 1 предлага телевизионното време на рубриката "Лека нощ, деца" да се увеличи.

Обратно в новината

Коментари - БНТ увеличава времето за ”Лека нощ, деца” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И преди, и след 10 ноември, това девойче все е около силните на деня. Дали не е от ония списъци, които Комисията по досиетата още не е отворила докрай? Едно нещо трябва да й се признае-винаги навреме сменя обкръжението си с...правилните хора.

г-жо около 17 август беше обявено ,че иво инджев ще бъде гост в бнт в предаване с бградио,но беше отменено и гост беше л.дилов-син ,защо направихте тази подмяна страх ли ви е от пряко предаване с инджев? вие ли упражнихте натиск над журналистите ?

браво за въпроса!

Моля ви махнете тоя дългуч дето ръхомаха по новите от 16 и води предаването за глухите всеки петък. Няма ли толкова по млади там да сложат да бъде по атрактивно и млади преводачки. Направете това в името на глухите и приятели.

16:9 формат на картината, стерео звук, ефирно цифрово излъчване с EPG, а не сегашния мултиплекс, който замазва очите на ЕУ, че излъчваме DVB-T! Да се купи софтуер, че когато гледаме баскетбол да не се чудим колко време остава до края, да има статистики и снимки на играчите! Хайде малко да модернизираме техниката, пък после да мислим за програмата, а?

..откъде изпълзяват тези динозаври в БНТ, направо ме захласват! Тези хора не разбраха ли, че съвременна телевизия не става с Дино (римейк на "нов бардак със стари к...и не се прави")! ОК - да запазим обществената й насоченост, ама защо модела трябва да е от времето на Флинтстоун?! Тази телевизия се издържа от бюджета и определено трябва да изискваме от нея повече - като гледам плана им ще въртят стари филми и ще увеличат Сънчо.. остава и пак да вземат Хачо Бояджиев за новогодищната програма и вече ще рева на глас...

ми аз пък много си харесвах новогодишните програми на хачо, и до днес ми липсват, на фона на сегашните тъпотии, еле пък на нова година турят капак

Хахахах! Абсолютно!!!!!

Телевизионните театри трябва да са поне 12 - всеки месец по един нов спектакъл! Все пак поздравления !

Тия самозвани менажерки не могат да намерят средства за културен продукт като ТЕЛЕВИЗИОНЕН ТЕАТЪР, но "за компенсация" ще удължат времето за ежедневна дебилизация на децата ни.

Направо да го вземат от турската национална телевизия, то където да щтракнеш вече всичко е на турски

ако госпожа Шишманова чете тук - много хора искат НБА и Евролигата по баскетбол.

Подкрепям, но доколкото знам NBA имат условие да ги излъчват само по кодирана телевизия. Виж за Евролигата няма проблеми,но няма как да стане,защото по това време върви "по света и у нас"......

БНТ е една от телевизиите, които гледам най-често. Предпочитам новините по този канал, най-професионално ми стоят на екран водещите! Успех и дано ни зарадват с нови и интересни предавания!

Поздравления за всички упоменати тук идеи и начинания /макар и подновяване, а и обновяване/, на "стари", но много добри предавания, като Лека нощ, деца; Телевизионен театър и др. подобни. И нека бъдат по-чести, а не само няколко излъчвания годишно. От сърце желая много успехи и на Шишманова, и на целия екип на БНТ 1 ! Бъдете живи и здрави, радвайте повече българите !

Удължаване на "Лека нощ деца" за сметка на турските новини. Не виждам от какво друго може да се съкрати.

Дали може да стане , след като новият програмен директор е с турски произход ?!?

8 минути новина на турски език за 24 часа- и те трън в очите ви! Много нетолерантен и сляп народ. В България има 800 000 етнически турци, които са данъкоплатци като всички други.Тези хорица не са гастебайтери от Анадола, а коренни жители на България от векове...и със сигурност по-големи патриоти от най-големия българин!

В много градове на България няма никакви турскогоговорящи, защо трябва да ви слушаме турските бръщолевения? Пускайте си новините ако щете и 24 часа, но по регионалните радио и телевизия. Или си слушайте направо турските канали - и без това се хващат стотици в България. И аз съм данъкоплатец и не желая да плащам за новини на турски. Дай сега да излъчваме новини и на сръбски, македонски, румънски, гръцки, руски, арменски, иврит, цигански, арабски и не знам още какъв си, че имало българи с такъв етнически произход. И с какво сте вие повече от тях, че за вас да има, а за тях не? В България официалният език е български и официалната държавна телевизия трябва да излъчва на този език.

БНТ е най- качественната телевизия в България.Последните години се появиха много добри водещи, да продължават да залагат на млади и умни лица и ако може малко да изтупат нафталина, че има един, двама още си живеят в соца/като тази, която представя филмите в понеделник например/. Успех!

Подкрепям това мнение!

Не, моля, няма нужда, ние - родителите, и без това само с превключване на интересния Канал 1 заспиваме тутакси непробудно.

Егати концепцията!!! Какво разбира Шишманова от програмиране? С "Лека нощ, деца" ще изтрепат рибата!

Какво, още ли югоизточни сериали ще гледаме, адашке? Я направо да се включим към някой арабски сателит...

БРАВО САМО ТАКА

Новата шефка започва ударно! Ще ударят здраво конкуренцията............:)!!!!