Проговори жената на застреляния на стадион „Герена” Георги Христов

„Не знам защо животът те отне от мен от детето ни, обичам те повече от всичко на света, моя единствена истинска любов. Сбогом! Почивай в мир!”, написа Ева Кралева

Обратно в новината

Коментари - Проговори жената на застреляния на стадион „Герена” Георги Христов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха ха

Някой е свършил работата на съда.

Не знае, че е бил престъпник?

Дир-а, само да питам! Вие подигравате ли се на хората, какво! Без малко да се разплачем за този престъпник и убиец. А принцесата не я мислете, другата седмица ще си е намерила друг спонсор. Изрусено гладно няма.

Е, щом вече може да говори, ще си намери поредния престъпник.

А за убития невинен човек не рева , нали? Твоето злато най- златното ! Леле, колко тъпотия има по хората !

Сега като го виждаме как изглежда и с този ковид... По-добре така...

Какво ни занимавате с уроди, този е убиец, бягал от закона 10 години, лежал 3 години за убийство и 2ма ранени при обир... Искате да имаме съчувствие към измета на обществото ли ?

ДИР майка ви да еба проста!

В тази посрана държава това е единственият начин

Нямаме справедливо правосъдие и някой е трябвало да довърши работата на съда. Ще убиеш и раниш още двама и няма да получиш справедлива присъда….. това е само в България

Не разбирам как подобни хора намират сили да пишат постове. ?! Някак ми се струва, че човек в такъв момент не знае къде се намира, какво остава да пише постове и словоизлияния….

Вижете в какъв Лукс са живяли Родителите и децата с парите от Убийства и Грабежи от 2005 година .Така живеят всички Пресръпници в България - за това ЕС , САЩ и Русия пишат Доклади за България .

Милаъа ни рпдна картинка. Кочина ОТ - ДО. Осъден на доживотен, без обжалване. След това ОБАЧЕ, му е намалена присъдата. ОБАЧЕ, не е ясно за никой колко е лежал и кога е пуснат?!?!?!?!??! Лежал ли е озобщо??? WTF???

И как точно присъда "доживотен затвор ,без право на замяна" се заменя с по-лека ? Аз ли нещо не разбирам или......

Който е с минало, няма бъдеще.

Как не се знае кога и защо е на свобода? Явно някой е свършил работата на държавата .

Плъхове, сега тинета, малко по малко нещата се нареждат.

Седя и чета, после само седя после па чета и така и не разбирам това за чии сте го написали.

Подлогите са си подлоги - пишат каквото има наредят!

сама жена съм , но винаги се чудя как може да се обясняваш публично на боклуци..Прехода тотално обърка ценностите на хората

Едно сърце и две ръце спряха да бият.

Много интересно. Никой нищо не знае за осъден престъпник. Да не би да са започнали да ги изтребват?!. А дано, ама надали.

Както казваше Тиквата в секретарските си години - "Ако беше в затвора, сега щеше да е жив."

"Мъж на думата, мъж на честта"... абе това някаква шега ли е бе, дираджии, ще ми поствате повърнята на някакви кухи кифли, които възхваляват убиец с доживотна присъда!?!?! Абе вие НОРМАЛНИ ли сте бе, веднага махайте тая скапана статия!!!

По добре да беше си мълчала,като се има в предвид миналото на възлюбения и.Съдебната система ни е топ ниво. Кокошкарите в затвора,убийците на свобода.

Под това заглавие друго очаквах да каже!

Албанеца си е свършил работата и вече е в Косово, наред са останалите.

Напишете и направо че тази си търси нов спонсор, качествен крадец който да ѝ подсигурява лукса. Незнам що за гавра си правите с близките на убития преди години от този урод който е трябвало да бъде в затвора, но видиш ли не се знае дали въобще е стигнал до там….. бг грозната действителност, култ към престъпниците и гавра с убитите от тях

Един боклук по-малко, дано изгние в ада.

Ха, ха, в предишните коментари написах, че тоя ще е или плешив, или офъкан. Абсолютно по шаблон ги вадят тия мутренца. Обаче на този може да му е дошло отвсякъде - както от неговите среди, така и във връзка с онова убийство, щото турците са яко отмъстителни, което им го признавам за качество. Гръмали са го в грозната сура тоя назобен и нататуиран дебелак. Вероятно за по-дискретно са го гръмнали с пистолет, но нямаше да е лошо да го бяха думнали с рязана двуцевка - 18 броя сачми 13/0 и да му я отняма кривата и грозна глава.

Мюсюлманите се подкрепят, а косоварите са първи приятели на турчолята. Предвид, че този е нападнал турска фирма навремето...

На Бойко кирливите ризи почват да излизат... Цацаратурата и гешефтурата са си свършили работата, престъпниците са на свобода.

Аман от глупости. Сега трябва да слушаме излянията на някаква си куха лейка, любовница на убиец. Ай сиктир!

на втория ден написа ,че не е заменим...

Страшен мъжкар нема що обирджия, крадец и убиец! Такива като тоя го оправя само куршума! А тая като й гледам умствения багаж още утре ще се метне на някой подобен мъж на честта!

Много хубав човек. Тоя сигурно е приятел на Боко. Ама курвата става.

гоце и марин захлебиха яко от амнистии съдиите винаги са били на страната на парите мафията съдийска е виновна за трагедията наречена булгаристан. на кадрото курвандел и дебил .

пуснах сълза. каква драма.. сега няма кой да плаща режиините на курвето... --- майтап бе.. да гние в гроба убиецът...

демек тя си има друг

Или на сестра ти, а?

Един престъпник по малко.. Ще се пръкнат 10 нови. Така си е в България от край време. Нищо ново. Такова ни е обществото, такава ни е държавата.

Странно защо хич не ми е жал за този, даже ми е едно приятно.

Бати тъпия циганин и гълтачката на сп-рма ;)) Някои хора оставят нещо на тази земя само когато клекнат..

Изпълниха му присъдата, кукло. Да ти е яко дупето сега, всички мутри ти се точат.

Една сган по-малко

Големите престъпници ги освобождават по-рано от затвора, след което те стават задължени на тези, които са помогнали за освобождаването им, и после ги използват за мокри поръчки. Също като при мафията.

До къде деградира всичко, да се преписват душевни повърни на някакви пълни шутове от сайтове за запознанства и да се представят като национални новини!!!!!

Мил, справедлив, некорумпиран, роден български съд!

Осъден доживот който явно не е влизал в затвор и за награда са му намалили присъдата. А парцала който тъжи за него няма и да го коментирам. И това наричате държава от Европа