Проговори жената на бившия полицай, който взриви блока във Варна

52-годишната Антоанета е била пребивана редовно от 66-годишния Веселин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази жена е харесала и взела в дома си психопата полицай. Заради тази й глупост, колко хора страдат и една жена даже загина, а тази стрина вместо да замълчи обвинява съседите, че не били сигнализирали. Абе първата отговорна за съдбата си е самата тя, а и съседите може наистина да не са разбрали. Тя е тази, която е била наясно със ситуацията. Те ли да носят отговорност за нея? Значи тя не се е оплакала от страх, ами ако и съседите са се страхували примерно? Има много такива жени, които глупаво се обвързват с насилници и после ако кой опита да ги защити те се обръщат срещу него да защитават насилниците си. Горките съседи ! Че ги и обвинява по телевизията вместо да замълчи. Реално тя е приела в блока и прикривала насилник със своето мълчание.

Ще има протест на 29 Януари 2020 пред Народното събрания и на площада, но той УМИШЛЕНО е обявен , че е на Хотелери и Ресторантьори, което НЕ е вярно. Протеста е на малките фирми и обикновените хора срещу ДАНЪЧНИЯТ произвол на ГЕРБ. Срещу високите глоби, такси регулации и цялостната политика на ГЕРБ, обаче медиите и ТЕЛЕВИЗИЯТА лъжат, че е на даден бранш. Вестниците искат да излезе, че МУТРИ с Хотели протестират, а това НЕ е така. Прочетете в ДИР колко е противоречива статията и вижте да други места какво пише: https://business.dir.bg/ikonomika/hotelieri-i-restorantyori-izlizat-na-natsionalen-protest-na-29-yanuari Копирай това и го прати на приятел. По телевизията ще чуеш СЛЕД протеста!

Предполагам, че в една правова европейска държава никога нямаше да се стигне до абсурдната ситуация жената, която е и собственик на апартамента, да трябва да се изнася в защитено жилище. В цивилизованите държави полицията идва и подбира насилника, изчаква го да си събере багажчето набързо и вън. Така, че може би полициятя, ако си беше свършила ряботата и системата работеше, нищо от всичкото това зло нямаше да се случи. Искам да допълня, че не съм защитник на Истанбулската конвенция, а на правовата държава.

За какво да се чувства виновна? Типично за жертвите - да се чувстват виновни и отговорни. Тя нито е взривила блока, нито е казала на онзи да го взриви

Да намери начин да го сфитне оня - сега нямаше да има жертви

Шамари така, без нищо ?

При разлика над 5 години между мъж и жена НЯМА ЛЮБОВ, ОБИЧ И УВАЖЕНИЕ всичко е сведено до користни цели. Това е начуно даказан факт...

0

Пусни линк към "научното" доказателство

Мен ме интересува кой го е назначил за полицай преди години, с което затвърждава чувството за безнаказаност на този психопат. Що за полиция имаме вече, да не знаеш от кого да се пазиш повече, от престъпниците или от корумпирани и ненормални полицаи.... Има цяла служба кадри, кой, кой реши, че този става за полицай, кой?

0

В коментарите същите комплексирани насилници като тоя го защитават. Насилници, но над по-слабите и анонимно пред компютъра, иначе - понаакани мишоци.

Не само се чувства, а е и виновка. Ако преди там 15-20 г беше сложила точка, сега нямаше да има самозабравила се минцифайка взривила блока и невинни жертви.

Щеше да го взриви преди 15 години, бе тъпчо.

Яко не беше тази,шеше да е някоя друга. Ненормалния,койта даже не е помислил какво може да причини на съседите си е виновен за всичко. Горкия той,жертвата,нещастник....

По-добре съм от наврян зет ! Мъже,не отивайте при тъщи и жени

Не бих се учудил истината да някъде по средата ! А за блока също няма да се учудя ако след обстойно изследване се окаже , че трябва да бъде срутен ! След такъв взрив всичко е възможно дори конструкцията на блока да е заминала и да е опасен за живеене !

Тази жена не чух да се извини на съседите си от блока, да не говорим за жертвата от съседния апартамент.

За какво да се извинява. Каква точно вина има. Толкова, колкото и ти. Хайде извини се.

Можеше да се жертва само тя и други да не страдат

Прекалено дълго си чакала како,не ти е устискала душичката да го натириш навреме.Такива изроди заслужават да постъпват с тях,както с теб.Как не го осъзна за 20 г. съжителство?

Традиционно българско семейство, недокоснато от нищо норвежко и истанбулско.

Българско семейство - любов, разбирателство, подкрепа. Старите поколения обаче. Новите станаха точно норвежки тертип - изневери, лъжи, скандали. Хак да ти е, и ти имаш деца, или ще имаш и те ще теглят.

Тотални глупости! В българското семейство е табу да се говори за подобни неща! Ехооо, и бабите ни са бити и пребивани, тормозени и унижавани. просто българинът е неандерталец и сега, когато започва опитомяването му се вижда как вие до небето, че му развалят кефа да бие и убива! За това вият разни примати, че им развалят "традиционното семейство". В България "традиционно семейство" значи тати бие мама, мама бие децата! Вижда му се края на това "традиционно" шамарене! По един или друг начин ще се озъбтите :)

Той полицая, че не е бил добре с главата е ясно, ама и жена му май не е много наред.

По добре не се женете. По интелигентните жени с професии правят така. Деца -от донор, в ин витро клиниките има. Така имa и сигурност

Официална статистика - 70% от престъпниците идват от семейства с 1 родител.

Имаме новина, накратко: -Мъж - психопат; -Жена- глупак, - Журналисти - хиени! Четете бре!

Тази трагедия за пореден път доказва, че не е редно жената да прибира мъж в собствеността си. Жени, нашата собственост трябва да ни служи за да има какво да оставим ние на децата си, за да ни носи допълнителен доход, или за да има къде да се приютим, ако мъжа ни напусне или се окаже някой изрод. Винаги е било така - мъжът подсигурява семейния покрив. Не е работа на жената да прибира бездомници.

Не е работа и на мъжа да осигурява покрив на жената а тя да го цица .Човека е имал покрив продал го е кой знае как го е подвела обещавала е докато му вземе парите.Мъже щом видите че жена почне прекалено да иска сменяйте я редовно или поне на 5 години за да не съжалявате после.

Кое ще цицат от нашите така наречени мъже, бе смешник. Те за ракията си не могат да изкарат пари, да не им вземели нещо. ...Хахахаха. Че даже и на гурбет ходят жените от тази изостанала бананова държава, ако изобщо е държава. Жените вече могат сами да се оправят, вие не ставате и за чеп за зеле сами. Ако не сте сами е същото....

Проговорила била, да не е била няма, до сега?! А с какъв диоптър е?! За някои от пишещите по-долу, все още сме против ''турската НаДУпена конвенцийка''! В българското законодателствао, в раздел Семейно право, е заложено ''домашното насилие'', четете и се ограмотете, ако трябва. Не е необходимо да се перат още пари по темата и да се надграждат закончета върху законите. Тази пАТкА, да я питам, аз, като е ''проговорила'' - като е била малтретирана системно, малоумна ли е, та не си е потърсила правата?! И много такива ''овци'', като нея. Сега, да изплати щетите на хората. Толкова съдби са объркани, заради ''мълчанието'' ѝ. Ама, има си много диви жени, ей! Любов ли бе - да го опишеш?! Той луд, тя - ''безмълвна'' боксова круша. Те, затова, в блок, няма да живея никога! Ще 'завися'' аз, от нечии настроения, ще блъскам по цял ден, за да обзаведа и да го превърна в уютен дом и накрая, някой луд, като тоя бивш полицай, да го взриви ... Хора, наблюдавайте си съседите, и по необходимост, ако ви се стори, че някоя патка е застрашена, и е ''безмълвна'', не е лошо, да поговорите с дежурните органи на властта, за да набюдават. Понякога има и дечица, жертви, на такива сложни ''любовни'' взаимоотношения. Момичета, НЕ Е НОРМАЛНО, даже пръст да ви размахва някой! Не е! В една връзка двамата партньори имат равни права, седнете и поговорете, за всичко което притеснява всеки от връзката. Ако е намесен 3-ти, то вече спасяването на връзката е невъзможно, не си правете труда. Когато се появи трети, тогава - единият от партньорите е загубил напълно уважението към другия. Освен, ако не говорим за полигамия и двамата партньори приемат това за нормално. Няма нужда от скандали, ревност, заключвания и изключвания. По-добре си тръгнете, докато все още можете.

Намерете и прочетете и писмото на полицая ,защото дира взима само една страна и го трие.Той е ходил до редакцията на сайт правил е какво ли не да запази връзката ,след като и ремонтирал жилището и продал своето като и дал половината тя го изхвърлила от апартамента.Прочетете и тогава пишете.

булгаристански боклуци, що се занимавате с бълграски мъже нито парите са дпбри нито секса качествен.....хм

Да, вярно е, историята е много едностранна и някак съшита с изгнили конци. Ако това, което пишете е вярно, то и тя трябва да бъде подведена под съдебна отговорност. Луд изяжда и две баници, по-луд е онзи - дето му ги дава. Значи, мъжа си е плащал, за да я ползва за ''боксова круша'' и каквото друго са уговорили, а тя си е мълчала и е прибирала паричните му ... Това е ПРОСТИТУЦИЯ и това е заложено в Българското Законодателство. Във всички случаи тази жена носи вина, НЕ Е НЕВИННА!

При психарите като не им номера с агресията - започват да се правят на жертви. Една приятелка едвам се отърва от бившия си. След като го напусна - то не беше пиянстване, следене, заплахи, нападение и после ходеше и ревеше при социалните и в съда тя каква лоша майка била

значи кат чета тоз коментар ми иде да гръмна апартамента и да накарам съседо да изплати щетите, щото ма ощипа по гъ-а и ази се разлютих и - .... ше гърмя, ама да знаете - съседо е виновен. А ако умра, да плати унучето на суседо, щото виде, че той ма щипе, ама си замълча.

Бабо, бабо по-тъпа си от тъпия ъгъл на тъпоъгълния триъгълник.

направо съм си вдлъбдната ша знайш, ама туй е електорато - дебили, сър!

Не си баба, толкова тъпи жени няма, само някое подобие на мъжле си....

Абе дървен философ, тя е била наясно, че е опасен с непредвидени последици за семейството и детето й. Но такива всезнайковци освен да дрънкат, нямат акъл да преценят обстоятелствата. Ако се оплаче, какво следва, трудно и бавно доказване на вина от страна на МВР служител. Второ, най много да му дадат забрана да я приближава за известно време. Той може и да дочака края на срока преди да взриви дома им, а може и да не дочака, симптомите на психопат са явни. Насочи агресивните си словесни конструкции към тези, дето са го назначили за полицай, това доказва защо Сульо и Пульо са с власт и пищови, това далеч не е първият случай.

Aбе ти, говедо тъпо, чете ли ми коментарите?! Писах, има много ''овци'', като тази - дето за лесни кинти е подала дупаРта, ... Тя си го е знаела що за стока е, и той нея също. дето има една приказка ''Господ е събирач''. тя е търсила финансова изгода - той си е продал апартамента, направил е ремонт и е обзавел нейния, после - тя го е изгонила... Е, товая - няма как да остане без последствия, и за едния и за другия. каквото повикало, такова се е обадило! Моят въпрос е, защо трябва невиини хора да страдат, само защото са съседи на една проститутка и мъж с лабилна психика.

Взел си е на оня свят това което е направил за жилището и.Защо не казва че и е дал половината пари от апартамента който имал и е продал.Сега ще трябва да търси нов глупак спонсор .

Колко полицая застреляха жените си, колко ги взривиха, колко ги биха ?

99% от коментарите ме ужасяват. Обществото ни е болно, без чувство за състрадание, озлобено. Низост и духовна нищета...

Ти също си депресирана нещо...

Господ ще ти помогне, Чадо.

Цял блок замина заради една жена.

напротив....цял блок замина заради един луд...

двама луди, и мъжа и жената

Ами ако съседите си бяха мръднали пръста да помогнат на жената сега нямаше да са с взривени апартаменти. Малко им е даже. Когато някой има нужда от помощ не трябва да се правим на слепи, че може и на нашата глава да дойде!

Свършили са подкупите, свършила е любовта.

Милата, заради нея се самоуби...

Версиите на двамата са коренно различни. И такива хора са живяли 20 години заедно? Каквото и да ги е крепяло заедно, това не е било взаимно личностно привличане. И да, такава връзка завършва с взрив в случая.

Връзката се е крепяла на рушветите, които сте давали на корумпирания полицай.

LeGrandTulup

Бил е полицай до 1996-та. След това какви рушвети?

Жените, които се събират с полицаи и военни не знаят ли какво ги очаква обикновено ?

Пълно е с изпаднали жени....

Ама 25 г. обичала да харчи рушветите, които е взимал полицая, нали ?

Бяха писали, че полицаят е уволнен за корупция.

Преди 100 години

Човек проговаря веднъж в живота си, обикновено м/у 1.5 и 3.5 годишна възраст. Според дЖурналята от дир-а - и 40-50 годишни жени !

За всичко са виновни жените....и майките им...

Най-вече майката на този.

Пак Жена

Е, нали е имал и баща ?

Епа ти се сети...

Никога против майките!

Боят не е по-страшен от психотормоза, който доста жени методично упражняват.

Психическите натягания на определени жени водят да подобни резултати. ПсихоНасилието, тихото, бавно, подло насилие, коварството, гаврата, липсата не чест, са основа на съвременното женско поведение...Това е основата на ретура...

ама бегайте бе НИКОЙ НЕ ВИ ДЪРЖИ НАСИЛА, ние нито ще взривяваме, нито ви колиме, нито ви преследваме с новичок - БЕГАЙТЕ БЕ, що се врете в средата на психотормоза????????

Бегай ти у мааалата, да ти дойде акъла и мензиса..

Очевидно има жени, даже баби, които продължават да не осъзнават, че има мъже, които не могат да лъжат и манипулират.

пълно е с мъже, които нищо не могат и най-вече ги мързи и да лъжат, и да манипулират - щото иначе имате време да тракате глупости по клавиатурата - нема мъж, който да не лъже, друг е въпроса колко му е акъла за това. То вашто не е рев, не са сополи, вие убивате - нас сочите - за това имате чест, нали? Де гиди пасмина смотана, балканска, дива! Па и име си измислил ЕНТЕЛЕГЕНТО - небабоебец - въх, уби ма, мерако ми секна, джуруляк смотан, недоклатен.

Защо повечето жени не ги бият, а?

Щото откачените мъже, за щастие, все още са повече от комплексираните психопати, затова.

Нищо не оправдава търпеннето толкова години на един луд. Как има жени без предел, без достойнство, без мисъл?

Боко+цвъко+войвода+цаца и тп??

В нашия блок живее съмнителен полицай, къде да подам сигнал преди да е направил нещо лошо на някого ?

Злополука, апартамента си застраховай и се моли, защото наша полиция не ни пази

Мами, не ти трябва българския дивак, опазил те Бог да се омъжеш за просто и тъпо

Резан арабин Ви требва, да Ви направи всичките щастливи, хахаха….

Намерил си някой, който си мисли за теб, че си абориген, хахаха

Заради тази жена загина невинна жена.

Точно така е, заради такива гъски - мазохистки други страдат.

И ние имаме полицай съсед, дано не се случи нещо лошо с нашия вход.

Заради една жена цял блок.

Толкова хора са пострадали. Такива гадове трябва да биват контузени още рюпри първото им посягане със тигана в зъбите им. Но Господ всичко вижда. Жал ми за загинала жена.

„Абе бяха тихи и добри хора ама как срана така и ние незнаем”! Тюх ти да видиш какви съседи имаме!

Насилието над жени и деца в БГ-то са много , но иначе бяхме против подписването на Истамбулската конвенция! Жалко незнанието и неграмотността взе връх у нас!

И кой те е държал 20 години при него насила? Гъска !

че апартамента си е неин, бе, гъсок. Не разбра ли най-после, че насилниците сте вие и вие държите насила, не ние жените, бе, тъпак!!!!! Вие сте тези,които гърмите, взривявате и се кичите с прозвището "чаровен убиец" или "валиумен изнасилвач", а ние просто се опитваме да оцелеем между тоз букет от магарешки бодили.

Тези съседи са били свидетели на домашното насилие, на крясъците и нищо не са направили. Така психопатът се е чувствал окуражен да издевателства. Жената се е страхувала, и никой не и е помогнал. За да се чувства свободна и след като е бил взривен домът и, представяте ли си какво е преживяла. Психопатите трябва да се хващат на време и да бъдат затвяряни за винаги, за да не навредят на никого. Съседите би трябвало да са съпричастни към трагедията на човешко същество, след като са имали звяр в близост до тях.

Да, определено са си го задлужили съседите, без загиналата жена естествено.

Ако имах такава жена и аз щях да се взривя...

Такъв дебил като теб само усмърдява въздуха

Чехльо, вземи си живей и кефи на съдбата...очевидно си твърде щастлив...

Демек требва такава жена да си взема???

Да не би да е била няма?

От умиление за варненските Изаура и Алонсио.

Този блок (поне засегнатата част от него) би ли могъл да се ремонтира? Съмнявам се, че устойчивостта на конструкцията му не е компрометирана от ударната вълна.

Тази статия ако беше вярна ще ви кажа защо не е. Преди 13г.имаше тел.160 след това има 112.

изобщо пише телефон?

Жена съм, но абсолютно не мога да разбера въпросната жена!? Да, този наистина е бил пълен психопат, но заради нейното дълго мълчание и съгласие с държанието му към нея, съсипаха живота на колко невинни хора! Стресът, ужасът... Отделно загинала жена, която също няма нищо общо с техните взаимоотношения... И да тръгнеш да даваш интервю, че се чувстваш по-свободна, не чувстваш студ, приятно ти е да излезеш навън, че трябва да започнеш на нула - какво да кажат тогава останалите потърпевши???? Вярвам, че реално животът й е бил ад, не лъже за нищо и има много жени в нейното положение, но за кажеш такива тъпотии в интервю.. много грозно! Абсолютно! Даже се чудя що за човек би изрекъл тези неща след причината довела до това???

Определено , жената е глупава. Да не я виним толкова. Господ като иска да накаже някого - първо му взима акъла. Незнам откъде ми дойде този цитат. Умен човке на нейно място би мълчал.

Много добре казано!

е тъпото? Ако веднага го беше оставила, още преди 20 години щеше да ги взриви. Каква точно е ползата от това? Тя няма вина. Въпросът е кой и как трябва да неутрализира такива психари, защото са много опасни.

Виж сега.. не казвам, че тя е виновната за всичко. То не е зависило от нея, че мъжът е луд психопат, но все пак в дъното на случилото се са точно техните взаимоотношения. Само техните.. нищо че тя е жертвата. Самото казано, самите думи, че с една дума се е "отървала", свободна е от насилника си, но в замяна на какво??? Намирам го за неадекватно, напълно ужасно!

Като не сте го преживели, отстрани лесно се приказва. Тя е търпяла толкова години, точно от страх да не пострада и някой друг, защото тя е страдала, така или иначе. Ако я беше убил само нея, щяхте ли да сте доволни всички и щеше ли да ви изглежда интелигентна? Всеки има право на живот, свободен живот. А може би много хора можеха да й помогнат през годините, а не се интересуваха изобщо от нейното страдание...

защо стигнахте до извода, че именно заради нейното мълчание , бил съсипан живота на толкова хора? Според статията, тя е била в защитено жилище, не е била там, защо е взривил апартамента тогава? Какъв е шансът този психопат да беше сътворил същото деяние , ако не си беше мълчала, а се беше оплакала/напуснала по-рано? Спомняте ли случая със застреляната от изоставения си мъж жена, докато пие кафе с приятелката си? Как ограничителните заповеди и огласяването на тормоза пред институциите й помогнаха? Цяло чудо е , че приятелката й не беше пострадала също. Защо да се чувства виновна, заради действията на този ненормалник, че не е стояла при него да млати нея, вместо да взривява съседите си ли? Хора сбъркан ви е светогледът!

Съгласна съм с вас. Имам предвид нещата, които е казала в това интервю. Никой не оспорва, че е можело да предотврати случилото се. Въз основа на техните взаимоотношения, независимо кой е насилник и кой жертва, са пострадали странични хора. То си до човек, но лично аз съм убедена, че не бих говорила за колко ми е добре вече, че усещам свободата, а дори има жертва.

нещо не Ви е ясно. "Въз основа на техните взаимоотношения, независимо кой е насилник и кой жертва, са пострадали странични хора." Човекът е психар - на тази основа се случи, а не на техните отношения. Не може да няма значение дали си насилник или жертва. Това е абсурдно изречение. Според Вас, трябва да съдят и жертвите, ако има странични жертви, така ли?

Познавам двама-трима такива бивши ченгета, които са заплашвали жените си с убийство, че ще убият детето й, родителите й, жените се стразуват и съществуват като жертви. При това тези жени са висшистки, с положение в общество, обаче са отраснали в известни! семейства, в които бащата им е пребивал майката им... Българин ли? не ми го хвали!мачкат всеки, който им е под ръка...