Проговори жената, чиято печалба от тотото опитаха да присвоят полицаи

Потърпевшата обясни, че не е очаквала фишът й да се окаже в ръцете на служители на реда

Обратно в новината

Коментари - Проговори жената, чиято печалба от тотото опитаха да присвоят полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зрелищно арестуваният от отдел „Вътрешна сигурност” към МВР заместник-директор на столичното Трето РПУ Красимир Любомиров е бил залавян още преди 10 години да присвоява пари в качеството си на полицай, но вместо да бъде уволнен и позорно изгонен завинаги от системата на МВР, се е издигнал до началнически пост.

Разликата между полицаи и разбойници е само в това, че едните са униформени.

Моля пазете се ПОЛИЦАИ

Полицаите много добре познават контингента джебчии, също както при проститутките...осигуряват чадър срещу процент. Когато са разбрали за фиша обаче, са решили да си "свършат" работата, за която получават заплата и веднага са заловили и намерили протфейла с фиша...

Аз също, при възможност бих присвоил печалбата на старицата, но с тази разлика, че ще и дам половината след това, за да ми е сравнително чиста съвестта.

Едно време се играеше на стражари и апаши. Сега се промени играта, стана стражари-апаши...

полицаите продължават делото на МИЛИЦИОНЕРИТЕ, а милиционерите ги създаде комунистическата партия, а тя е създадена по подобие на КПСС, а пък тя лЕнин я създава по образ и подобие на бандите, които са опустошавали русиЯ едно време...РАЗБРАХТЕ ЛИ ?

Единственото, което разбрахме е, че си напълно неграмотен. И, че си пропуснал да си вземеш хапчетата.

Полицаи сър

Гнили круши навсякъде !

Ами сега кой ще ни пази от полицията?!!!

Мутрите, май! Срещу застраховка!

И после някои ще ми разправят, че не сме били държава на Мафията.

Добре де, фишовете нали са на приносител? Как жената може да докаже, че фишът е неин? Те не са поименни?

Жената е регистрирала фиша и е чакала срок за проверката и изплащането му.

В такъв случай се дава банкова сметка, на която да ти преведат печалбата. Интересно как са смятали полицаите да приберат печалбата от чужда банкова сметка?

БРЕХ,БРЕХ МАЙ-МАЙ СМЕ ПО-ТЪПИ ПАРЧЕТА ОТ ВОЕННИТЕ????? КОИ СА ПО- ПРОСТИТЕ???

Преди време ми откраднаха раницата от колата на територията на това районно...Пуснах жалба, то се почна едно прехвърляне..."Ама къде видяхте че ви няма раницата?...ама то е било във вашия квартал..." Гледат набързо да приключат преписката и да те разкарат, за да им излезе положителна статистиката на "разкритите" престъпления...

Разказвали са ми случай през 1980-те, за мъртъв старец, ударен от кола на пътя който води към Нови хан извън магистралата. Полицаите от София-окръг го прибутали наколко метра, за да отиде в София град и да не се разправят с него. Но не си заличили добре следите и онези при експертизата установили че е завлачен. Имало някакви яки наказания премествания на полицаи в по-далечни места после...

ДА,ДОБРЕ,ИЗМАМЕНА Е ЖЕНАТА! А ИЗМАМЕНИЯ ЦЯЛ БЪЛГАРСКИ НАРОД?! ЗА НЕГО НЯКАКВА СПРАВЕДЛИВОСТ ЩЕ ИМА ЛИ НЯКОГА?! ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА,НАЛИ?! ДРУГАРИ КОМУНИСТИ, БИВШИ И НАСТОЯЩИ, ВЪРНЕТЕ ДОБРОВОЛНО ОТКРАДНАТОТО!

За ИЗМАМЕНИЯ ЦЯЛ БЪЛГАРСКИ НАРОД?! ЗА НЕГО НЯКАКВА СПРАВЕДЛИВОСТ ЩЕ ИМА ЛИ НЯКОГА?! ?! ВЕрвай ми, измамниците ще си получат заслуженото, но един по един. Когато посочвам кои и защо им се е случило да ги настигне възмездието, коментарът ми бива винаги затрит. ВИДОВДЕН се очаква да настъпи в края на пролетта и началото на това идващо лято. Нека поживеем, за да видим ВТОРОТО БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ.

ТОВА Е НЕЩОТО КОЕТО МЕ ДЪРЖИ! ТАЗИ НАДЕЖДА!

Полицията е легалната форма на българската престъпност! Само погледнете. За една седмица - полицай ограбва банка, полицай ограбва казино, полицаи на ръководно длъжност, се опитват да откраднат чужда печалба....И още - полицаи прекарват емигранти, полицаи разпространяват наркотици, полицаи .....Няма как човек да не стигне до извода, че част от дейността на българските полицаи, е незаконна и престъпна..Просто, зависи кого ще хванат!

Каквито ни джакпотите, такива ни и полицаите.

Браво! Престъпниците - с маски, и анонимни.... жертвата - вземете поне напишете и адреса и.

През далечната 1970 г. на една лятна ученическа бригада ми откраднаха нов часовник. Имаше и други откраднати вещи. Крадецът беше заловен и вещите върнати в милицията. Започна новата учебна година, но моят часовник не го върнаха. Питах в милицията, изпратиха ме при кварталния. Казах му че искам да си получа часовника. Милиционерът измънка нещо, след това свали от ръката си един стар часовник с мръсна мазна каишка и ми каза - подпиши тук, че си получил един брой часовник. Преди това бях намерил на улицата дамски часовник с верижка. Занесох го в милията и го предадох на дежурния на входа. Милиционерът рече: браво момче! и прибра часовника в чекмеджето. Та милиционерските номера не са от вчера.

Явно джебчията е в комбина с милиционерите....

За 12 хиляди лева! За 100хиляди какво ли биха направили началниците? Страх ме е да го кажа.

Спокойно биха очистили някого. И знаят как да го направят.

Егати джакпота от 12000 лева!

Тава е играта тото джокер от която няколко души си разделиха джакпота.

Нали се сещате, че това едва ли е първата им кражба. И че тази схема с прикриване на престъпления, срещу "процент" не е само в сектор "джебчийски кражби"

И как да подадеш жалба до полицията, че нещо са ти откраднали... Та те са по зле и от джебчиите.

Sara

Е толкова тъпи чак не са, защото чак толкова тъпи хора няма! Страхотна схема измислили!

Кокошкари Баш ченгето гепи целия тотализатор !

Парите не миришат. Просто не са му достигали да си купи минерална водичка, цигари и нови кубинки, че старите му са цъфнали. Било грозно, казва жената. Грозно, но ако минеше...

цялата система е опорочена! веднъж ми се наложи да ги викна органите на реда, затова че някакви хамали-разрушители ми бяха влезнали в двора да правят поразии,да искат пари и да заплашват. нищо не мога да кажа срещу полицайчетата, които бързо се отзоваха и разкараха хамалите, но после учтиво ми дадоха да подпиша някакъв протокол, в който пишеше че аз съм бил нарушавал обществения ред, защото съм влезнал в пререкание с хамалите, които бяха влезнали в моята собственост да ме притесняват. пълен абсурд!

Аз съм полицай..е ми е страшно неприятно да ме поставяте в един кюп с всеки дошъл от немай къде в системата за мен е чест..и усилие всеки ден..така не се говори!!

Ами изчистете си системата, който и да сте вие - доверие в нея няма, не очаквам полицай да ми помогне.

Първата работа на тия от трето, като ви спрат за проверка вечер на улицата е, независимо че имате документи, да ви прероявят портфейла за пари, и ако имате много кеш, да почнат да си измислят причина да ви арестуват, като междувременно ви намекват, че ако си платите, може и да ви се размине нощувката при тях. Междувременно, ако се опитате да разговаряте с тях и да им обясните, че нещо са в грешка, почват да ви заплашват, че ще ви пребият още на място и ако продължите да се опитвате да водите разговор с тях, ви арестуват, след което ви карат да подпишете протокол, че нямате претенции към тях, преди да ви освободят. Пълни измекяри!

И по другите районни ги има същите...образи

Под фуражка акъл не расте. Смятайте на кого се отчитат джебчиите.

И да издържат жената докато не си получи тото печалбата!

В цялата отвратителна история има и светъл лъч. Забелязахте ли, че шефът на СДВР не е прикрил колегите-мародери, а ги предал на правосъдието? Браво!

Не са се отчели. А и сумата не е много голяма.

А това не е ли по длъжностна характеристика и професионално задължение?!

Всичко е добре, когато свършва добре! Дано колегата им, който е подал сигнал, го е подал защото си изпълнява професионалните задължения, а не защото са го отсвирили от подялбата.

Вие шегувате ли се? Тия от трето са най-големите иззедници в София. Опитват се да арестуват хора без причина и взимат подкупи, за да не ги арестуват. Нищо чудно, че шефовете им са същите помияри.

Все си мислех и се надявах, че половината са негодници. Май са доста повече.

Преди няколко години имаше двама професори обвинени че са взели по 300лв.подкоп.Тук публикацията беше със тяхни Снимки Месторабота Трите Имена и други лични детайли. Моля същият стандарт да бъде приложен към полицаите. Снимките и месторабота и трите имена както при професорите. Между другото професорите ги оправдаха по късно. Студент им бил сърдит нещо та решил да си върне. И така кога ще видим снимки и имена

потръпвам от погнуса! всичките да един са овъртяни в схеми с дрога, проституция, грабежи и телефонни измами. По-гадни са дори от рецидивистите, с които са ортаци!

Ти явно си гъст с рецидивисти, за да правиш сравненията си.

Грозно е, ама 12000 са 12000! Тази година много наши хора ще настъпят мотиката...

Случаят да не стига до ушите на Мустакатка, че Тръмп ще забрани стъпването на тия двамата в САЩ!

А как един български офицер да е морален и да брани честта на пагона, когато вижда, че Резидентът мишкува на дребно и урежда омъжена жена с държавен апартамент, докато съпругът и като депутат се разписва всеки месец на 5000 лева ? Къв морал да спазва офицерът ?

И едни пагони има в БАН, ама какво от това. Чпвек винаги трябва да запазва себеуважение. Пък че някой по политическа линия ти се води шеф, какво от това. Не трябва да губим човешкото.

Хубавото в цялата грозна ситуация е, че поне един ЧОВЕК си е свършил работата. Значи има надежда! Сега остана прокуратура и съд да си свършат работата. Аз обаче силно се съмнявам в последното. Сега наглеците ще се окажат с чисто съдебно минало, ще са най-болните "хора" на територията, ще имат възрасти родители за които трябва да се грижат, ще се намерят "добри" хора да кажат две хубави приказки за тях и накрая всичко завършва в най-добрия случай с условна присъда. Тоест превенция никаква.

Работа ще има свършена, като ги осъдят на по 5 години ефективно с доживотна забрана за държавна работа и обществена позиция. Отделно глоба по 50 000 на човек за уронване честта на органите, изключителната дързост и поругаване на всякакви норми, закони и морал. Като всичко бъде траснлирано постоянно по телевизии, радиа и отразено писмено завинаги.

Скоро беше - министър на вътрешните работи, новоназначен от няма и две седмици си подаде оставката, защото отвлечено момиче бе убито, като преди това беше звъняло няколко пъти на 112 и не обърнали внимание. А тук ги крият като писани яйца, даже инициалите им не публикуват, увили ги като пашкули, а бвинението - "вещно присвояване". Двете гниди с месеци са кроили планове, карали са подчинени да се подписват, прикрили преписката, дали лична банкова сметка, представяли се за спечелилия с фиша и ..... "вещно присвояване" Отсега е ясно, че разследването умишлено ще се проточи с години, доказателствата ще бъдат негодни, гадините ще ъдат оправдани, ще бъдат върнати на работа и ще осъдят държавата за "уронване на доброто име".

В нормална държава за такова нещо си отива министъра и комисаря на МВР. Това да двама висши полицаи, начлници в столично рпу и СДВР, с дългогодишен стаж.

,,наштъ милиция ни пази,,

И защо да съдим полицаите, като кумирът им е Мутрата ? Няма да забравя времето, когато СИК ми предлагаха застраховка на магазинчето и аз отказах . На следващия ден то бе разбито и подпалено !

Защо се разпространяват доказателства, в случая показания на свидетел и то важен свидвтвл_, пострадал????.....няма ли тайна на разследването? За едни има, за други НЯМА!

Ми ...то това може да означава и, че изобщо не е невъзможно или много трудно полицаите да проследят и вазстановят откраднатото от джебчийте, но просто не го правят, когато нямат силен личен мотив.

Политиците грабят повече