Коментари - Проговори още един изнудван от Нотариуса - гръцкият бизнесмен проф. Йоаким Каламарис | Днес.dir.bg

Проговори още един изнудван от Нотариуса - гръцкият бизнесмен проф. Йоаким Каламарис

Съдружници и партньори в ИКЕА и София Ринг Мол се оказват жертви в система за рекет, разкрива разследващия журналист Слави Ангелов

Обратно в новината

Коментари - Проговори още един изнудван от Нотариуса - гръцкият бизнесмен проф. Йоаким Каламарис | Днес.dir.bg

Коментари

Последно, изнудваниют професор ли е или бизнесмен?

И двете. АМа понеже си прост, не можеш да осмислиш повече от 1 факт накуп

Тази държава все повече ме отчайва! Ще направя всичко по силите ми един ден децата ми да се махнат оттук! Никаква надеежда не виждам за оправия. Обикновеният човек няма как да се пребори с целия държавен апарат + поддържаната от тях мафия. Това е положението.

Колко си прост, от кое село е тоя диалект? "Ко" ...?? Няма значение човека дето е рекетиран какъв е точно. Страшното е, че кочината наречена държава е едно много по-дълбоко блато, от което човек си представя. Мафиотите боклуци - са самата държава. Институциите също. Тоест всичко е пропаднало.

Нито едното, нито другото, ама карай... У нас почвата е много плодородна за всякакви вносни митомани с комбинативен ум :)

Ето за това нормалните хора напускат територията .И на края тия ще се изглозгат по между си щото няма да има кой.

Бизнесмените да вдигнат цените на пластмасовите кутийки и парцалките в мола, да отделят по некой лев и да си внесат подизпълнители от Чечня или Сърбия да позачистят.

Егати и мафиотската държава,в какво се е превърнала моята страна.Да ти настръхне косата.четеш всичко това и си е като едно голямо изумление.Каква Европа,какъв Шенген търсиме???!!!

И за какъв чеп ни е ЕС,НАТО и ала бала тогава!? От 20 години сме членове на тези прогнили организации,и в резултат в България вече не се живее и хората избягаха да слугуват на западняците.

Като нямаше лустрация навремето е нормално това ,което виждаме. Тогава комунистите се промениха на демократи и разпределиха държавните предприятия като ги дадоха на висаджии и сикаджии които им бяха протежета, след време се получи някаква симбиоза между престъпния свят и държавния апарат захранвана икономически от престъпни милиони. Как един магистрат ще си направи къща за милиони в Бояна или вила на морето със заплата 5000лв, пълен абсурд, но почти всички имат такива имоти...

Мафията си има държава и това е България. Целия репресивен апарат е включен в изнудването на гръцките бизнесмени - Прокуратура, съд, ДАНС, ГДБОП, данъчни . Да не говорим за останалите по веригата - РИОСВ, пожарна, кметове и т.н. Ето защо още сто години ще седим в чакалнята за Шенген. Ето защо ще бъдем най-бедната страна с никакви инвестиции. Самата държава гони инвеститорите.

ТАЯ ЗАРТОВА МНОГО ХИТРА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ !!! ЕДНА ОТ НОВИТЕ МИЛИАРДЕРИ !

Тоя "професор" всъщност също е алчен мафиот, също като другата страна! Един дол дренки са. Просто нямате достатъчно информация. Което не прави отрепките от адвокатско-прокурорската мафия по-готини или невинни. Просто искам да кажа, че всички са за въжето!

Мисля, че ChatGPT щеше да се справи по-добре с тая статия. То едно че цялата схема оплетена, ами и авторът се е постарал да разберем само, че професор Каламарис е "бизнесмен и универстетски преподавател" - загубих му броя колко пъти се повтори.

По-добре слуга западняците,отколкото платен трол на късото...

Аз обаче си мисля, че ти си по-прост. Тъй като професор е преподавателска титла, възниква въпросът как так един преподавател в университет успява да съвмести просветната си дейност с тази на бизнесмен. Ами, поне да бяха казали другите прости, дето са писали статията по какво е професор въпросният бизнесмен. Но въпреки, че не е ясно на тебе Простьо, ти е ясно!

Вчера казаха,че Нотариуса е бил поканен на купон на софийската прокуратура!?!Това показва всичко за всичките му прегрешения и липса на ефективни присъди.

Може и да съм от друго село на твой'то ама сме си селски, така, че не се прави на ощипан.

И ние съвестните и съзнателни данъкоплатци съвсем дисциплинирано и отговорно си плащаме всичко . А те крадат ли крадат - изнудват - заплашват - рекетират тези съвестни хора. И ние съвсем съвестно отиваме и си гласуваме за такива изнудвачи. Е крайно време е да вземем нещата в нашите ръце . Тоягите и дим да ги няма. Много братя се пръкнаа дерибеи и от бога братя страх си нямат и от него вересии собират - да емним дерибеи - с пушки и саби - с чифте пищови - да ги пратим братя горе у пирина - гласи една песен на Володя Стоянов.

Тоя т.н. нотариус добре е направил , че е умрял. ЗАщото както вървят работите в най-скоро време всички главни герои от 'Ако можеха да говорят' ще проговорят срещу него. Сега проговори гръцки 'бизнесмен', очакваме турски, и прочие най-накрая някой македонски бизнесмен за цвят и мирис. Или както казва народът ' на умряло куче нож вадят'.

Големят обществен проблем не е в бандюгите. Проблемът е във всички , които са знаели и са си го прехвърляли от единия крачол в другия. И сега даже не разбират , че са виновни. Това не може да се случи в западните европейски държави.

Шило

И кво излиза? След смъртта на Нотариуса, държавата ще тръгне напред, защото вече няма да има кой да изнудва, да въздейства върху съдебната система и т.н.? Доживяхме, ей!

Шило

А, не може...Разликата е, че там го правят доста по-префинено.

А колко още такива като тоя нотариус има? И какво искате да кажете че службите не са знаели за дейността му и за частния клуб? Чакайте чъжди инвестиции, чакайте държавата да ви защито, чакайте справедлив процес!

Шило

Сам не знаеш, колко си прав. Но ние виждаме само пяната- Черния, Иврото, Нотариуса и още някое друго име...Те са никои, по-важни са онези, които са зад тях.

Схеми още от римско време - отворили са сергия за продажба на юридически услуги и този са го избутали на преден план да върши незаконната работа. Ама е натрупал информация и се е опитвал да изнудва. Което показва, че МВР и правоохранителната система следва да са подопечни на военна полиция, която да работи с военното контраразузнаване, пряко подчинено на пряко избираем президент и за правоналагащата система специално законодателство за нелоялност - без строги изисквания за доказателства, данните от ВКР по принцип стигат, хахаха

Днеска почему ще приемете гей сватбите Полезно при пътуване – кратък гръцки разговорник добро утро калимЕра

Службите не само знаят за тях, но в голяма си част работят като ортаци все пак друго си е да взимаш заплата всеки ден

не е мафиот. въпросният е изнудван от мафията . мафия е структура, която се сраства с държавата . тук държава НЯМА . не бъркайте престъпник и мафиот . божков също не е мафиот

Нивото на цялата държава е страшно ниско. Управлява се от хора без скруполи и морал - престъпници. Единствения изход - диктатура, иначе няма оправия...

Трябва публичност,имена,факти,за пред обществеността и с най-малките подробности около случая защото хора ,които са били притискани от Нотариуса да имат смелостта да говорят открито.

Че не е човек на гръцките служби? А и та кой знае кои други? Мръсна история е това, воняща!

По кво е професор тоя мазен Оклук

Лесно е. Сравнявате това, което имат те и семействата им, с декларираното като доходи. Конфискация и затвор над 20г без право на предсрочно освобождаване, за подкопаване основите на държавното устройство, в частност съдебната система. Помолете гръцките колеги за списъка с имотите им там. Вижте във Франция, Испания и Италия. Русия можете да я пропусните, там не купуват нищо. Не пропускайте и регистрите на яхтите в гореизброените страни.

Приживе всички мълчаха като гъзове, включително и държавните органи. С Алексей Петров беше същото.

Шило

И? като го кажат сега, кво? Нотариуса вече е в отвъдното, останките му хранят червеите. Трябва да се наричат нещата с истинските им имена и на светло да бъдат показани тези, които дърпат конците на такива, като него. Сараи ли са, банкянски зайчарници ли са, посолства ли са, квито и да са там. Че чувахме за "Монтерей" и други такива, и кво?

частен клуб имат и едни от квартала, половината са пенсионери (с добри пенсии).по-евтино им излиза, ако си плащат наем на помещението и си купуват алкохол от магазина. службите се занимават с две неща - чакане да дойде време за пенсия и разчистване на конкуренция за дребни бизнеси .

Приживе няма разследване, започва пост мортем. Нашето е пост-мортем-ратура, не е прокуратура.

е ти си описал как се прави диктатура

Много ни е къса паметта. Я си спомнете каква касапница по времето на Иван Костов и Добрин Митев беше във Варна. Башибозуците Иван Стефанов , Георги Живков , Кочов наложиха такъв рекет и терор, че Лаврентий Берия е чавдарче в сравнение с тях. И какво - нищоооо, никой не им потърси сметка след това. Психопата Добрин Митев уж го осъдиха , но го пуснаха да избяга чак в Ноа Зеландия, Живков се пенсионира и го прибраха в Мтел, софиянци се чупиха обратно и ......БИТИЯ - БИТ, другото го знаeте. Роби се били и роби си останахме.

Каква наглост и супер безочие от хора на висок пост в държавата. Това са хора, които трябва да бъдат за пример и ние разчитаме на безпристрастност да решават истински проблеми. А вместо това ,същите тези са потънали в корупция ,забравят за какво са назначени и единствената им цел е лична облага. За съжаление ,ние хората не събрахме смелост точно в този момент да излезне на улицата и да им покажем, че така не става. Хубавото е, че едно убийство разклати мафиотските структори и нека продължат да се избиват ,но да се изчисти и големия и малкия боклук.

А тази Зартова живяла с него четвърт век ,едва ли не ,и нямала и хабер какви ги върши? Извинете, детенце няма да повярва на тези приказки . Няколко шамара и да си каже какво знае ! Ние много хуманни , а простаци престъпници мачкат наляво и надясно !

как открадна ТехноПолис от вече не помня кой собственик. Точно по същия начин. Нашите пишман бизнесмени престъпници така действат.Заради това няма на територията никакъв сериозен бизнес и инвестиция. Строят се хотели,молове и бардаци. Не в сив ,в черен списък сме за инвеститорите.

дали не е изнудвал и Тодор Живков тоя непослушен Марти ?

Не свършва до Нотариуса, свършва до Тиквата и Пеевски.

Гръцкият бизнесмен-професор смазва живущите в къщите около земята, където ще се гради новия му проект. Не ми го ФАЛИ. То не са закани, жалби, пращане на хора, пукане на гуми, чупене на врати...

Гръцкият бизнесмен-професор-"жертва" смазва живущите в къщите около земята, където ще се гради новия му проект. За който е взел бая пари от едни араби. Не ми го ФАЛИ!

Тая Невена Заркова има изключително елементарен вид, аргументи и поведение- не отговаря на висотата на поста, който е заемала !! Откъде я намерихте и кой я назначи в съда ??? Може ли да си съдия и да кажеш, че живееш с някого само на приятелски, но и семейни начала, и нищо от професията, която е обща за двамата, не споделяш с него ?! Тя мисли хората за дебили и много простее, липса на базова интелигентност. Трябва да влезе в затвора !

Дираджиите са както винаги актуални. Това е вчерашна новина, бе, блейки - излезе в 24 часа.

То, па, щото видът и акълът на Сарафов отговаря за поста му, а на Боко и Шиши като де факто управители на държавата - хептен. За Кокорко и Кико с клиничния им вид даже не говоря.

Коментари - Проговори още един изнудван от Нотариуса - гръцкият бизнесмен проф. Йоаким Каламарис | Днес.dir.bg

Проговори още един изнудван от Нотариуса - гръцкият бизнесмен проф. Йоаким Каламарис

Съдружници и партньори в ИКЕА и София Ринг Мол се оказват жертви в система за рекет, разкрива разследващия журналист Слави Ангелов

Обратно в новината

Коментари - Проговори още един изнудван от Нотариуса - гръцкият бизнесмен проф. Йоаким Каламарис | Днес.dir.bg

Коментари

Последно, изнудваниют професор ли е или бизнесмен?

И двете. АМа понеже си прост, не можеш да осмислиш повече от 1 факт накуп

Тази държава все повече ме отчайва! Ще направя всичко по силите ми един ден децата ми да се махнат оттук! Никаква надеежда не виждам за оправия. Обикновеният човек няма как да се пребори с целия държавен апарат + поддържаната от тях мафия. Това е положението.

Колко си прост, от кое село е тоя диалект? "Ко" ...?? Няма значение човека дето е рекетиран какъв е точно. Страшното е, че кочината наречена държава е едно много по-дълбоко блато, от което човек си представя. Мафиотите боклуци - са самата държава. Институциите също. Тоест всичко е пропаднало.

Нито едното, нито другото, ама карай... У нас почвата е много плодородна за всякакви вносни митомани с комбинативен ум :)

Ето за това нормалните хора напускат територията .И на края тия ще се изглозгат по между си щото няма да има кой.

Бизнесмените да вдигнат цените на пластмасовите кутийки и парцалките в мола, да отделят по некой лев и да си внесат подизпълнители от Чечня или Сърбия да позачистят.

Егати и мафиотската държава,в какво се е превърнала моята страна.Да ти настръхне косата.четеш всичко това и си е като едно голямо изумление.Каква Европа,какъв Шенген търсиме???!!!

И за какъв чеп ни е ЕС,НАТО и ала бала тогава!? От 20 години сме членове на тези прогнили организации,и в резултат в България вече не се живее и хората избягаха да слугуват на западняците.

Като нямаше лустрация навремето е нормално това ,което виждаме. Тогава комунистите се промениха на демократи и разпределиха държавните предприятия като ги дадоха на висаджии и сикаджии които им бяха протежета, след време се получи някаква симбиоза между престъпния свят и държавния апарат захранвана икономически от престъпни милиони. Как един магистрат ще си направи къща за милиони в Бояна или вила на морето със заплата 5000лв, пълен абсурд, но почти всички имат такива имоти...

Мафията си има държава и това е България. Целия репресивен апарат е включен в изнудването на гръцките бизнесмени - Прокуратура, съд, ДАНС, ГДБОП, данъчни . Да не говорим за останалите по веригата - РИОСВ, пожарна, кметове и т.н. Ето защо още сто години ще седим в чакалнята за Шенген. Ето защо ще бъдем най-бедната страна с никакви инвестиции. Самата държава гони инвеститорите.

ТАЯ ЗАРТОВА МНОГО ХИТРА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ !!! ЕДНА ОТ НОВИТЕ МИЛИАРДЕРИ !

Тоя "професор" всъщност също е алчен мафиот, също като другата страна! Един дол дренки са. Просто нямате достатъчно информация. Което не прави отрепките от адвокатско-прокурорската мафия по-готини или невинни. Просто искам да кажа, че всички са за въжето!

Мисля, че ChatGPT щеше да се справи по-добре с тая статия. То едно че цялата схема оплетена, ами и авторът се е постарал да разберем само, че професор Каламарис е "бизнесмен и универстетски преподавател" - загубих му броя колко пъти се повтори.

По-добре слуга западняците,отколкото платен трол на късото...

Аз обаче си мисля, че ти си по-прост. Тъй като професор е преподавателска титла, възниква въпросът как так един преподавател в университет успява да съвмести просветната си дейност с тази на бизнесмен. Ами, поне да бяха казали другите прости, дето са писали статията по какво е професор въпросният бизнесмен. Но въпреки, че не е ясно на тебе Простьо, ти е ясно!

Вчера казаха,че Нотариуса е бил поканен на купон на софийската прокуратура!?!Това показва всичко за всичките му прегрешения и липса на ефективни присъди.

Може и да съм от друго село на твой'то ама сме си селски, така, че не се прави на ощипан.

И ние съвестните и съзнателни данъкоплатци съвсем дисциплинирано и отговорно си плащаме всичко . А те крадат ли крадат - изнудват - заплашват - рекетират тези съвестни хора. И ние съвсем съвестно отиваме и си гласуваме за такива изнудвачи. Е крайно време е да вземем нещата в нашите ръце . Тоягите и дим да ги няма. Много братя се пръкнаа дерибеи и от бога братя страх си нямат и от него вересии собират - да емним дерибеи - с пушки и саби - с чифте пищови - да ги пратим братя горе у пирина - гласи една песен на Володя Стоянов.

Тоя т.н. нотариус добре е направил , че е умрял. ЗАщото както вървят работите в най-скоро време всички главни герои от 'Ако можеха да говорят' ще проговорят срещу него. Сега проговори гръцки 'бизнесмен', очакваме турски, и прочие най-накрая някой македонски бизнесмен за цвят и мирис. Или както казва народът ' на умряло куче нож вадят'.

Големят обществен проблем не е в бандюгите. Проблемът е във всички , които са знаели и са си го прехвърляли от единия крачол в другия. И сега даже не разбират , че са виновни. Това не може да се случи в западните европейски държави.

Шило

И кво излиза? След смъртта на Нотариуса, държавата ще тръгне напред, защото вече няма да има кой да изнудва, да въздейства върху съдебната система и т.н.? Доживяхме, ей!

Шило

А, не може...Разликата е, че там го правят доста по-префинено.

А колко още такива като тоя нотариус има? И какво искате да кажете че службите не са знаели за дейността му и за частния клуб? Чакайте чъжди инвестиции, чакайте държавата да ви защито, чакайте справедлив процес!

Шило

Сам не знаеш, колко си прав. Но ние виждаме само пяната- Черния, Иврото, Нотариуса и още някое друго име...Те са никои, по-важни са онези, които са зад тях.

Схеми още от римско време - отворили са сергия за продажба на юридически услуги и този са го избутали на преден план да върши незаконната работа. Ама е натрупал информация и се е опитвал да изнудва. Което показва, че МВР и правоохранителната система следва да са подопечни на военна полиция, която да работи с военното контраразузнаване, пряко подчинено на пряко избираем президент и за правоналагащата система специално законодателство за нелоялност - без строги изисквания за доказателства, данните от ВКР по принцип стигат, хахаха

Днеска почему ще приемете гей сватбите Полезно при пътуване – кратък гръцки разговорник добро утро калимЕра

Службите не само знаят за тях, но в голяма си част работят като ортаци все пак друго си е да взимаш заплата всеки ден

не е мафиот. въпросният е изнудван от мафията . мафия е структура, която се сраства с държавата . тук държава НЯМА . не бъркайте престъпник и мафиот . божков също не е мафиот

Нивото на цялата държава е страшно ниско. Управлява се от хора без скруполи и морал - престъпници. Единствения изход - диктатура, иначе няма оправия...

Трябва публичност,имена,факти,за пред обществеността и с най-малките подробности около случая защото хора ,които са били притискани от Нотариуса да имат смелостта да говорят открито.

Че не е човек на гръцките служби? А и та кой знае кои други? Мръсна история е това, воняща!

По кво е професор тоя мазен Оклук

Лесно е. Сравнявате това, което имат те и семействата им, с декларираното като доходи. Конфискация и затвор над 20г без право на предсрочно освобождаване, за подкопаване основите на държавното устройство, в частност съдебната система. Помолете гръцките колеги за списъка с имотите им там. Вижте във Франция, Испания и Италия. Русия можете да я пропусните, там не купуват нищо. Не пропускайте и регистрите на яхтите в гореизброените страни.

Приживе всички мълчаха като гъзове, включително и държавните органи. С Алексей Петров беше същото.

Шило

И? като го кажат сега, кво? Нотариуса вече е в отвъдното, останките му хранят червеите. Трябва да се наричат нещата с истинските им имена и на светло да бъдат показани тези, които дърпат конците на такива, като него. Сараи ли са, банкянски зайчарници ли са, посолства ли са, квито и да са там. Че чувахме за "Монтерей" и други такива, и кво?

частен клуб имат и едни от квартала, половината са пенсионери (с добри пенсии).по-евтино им излиза, ако си плащат наем на помещението и си купуват алкохол от магазина. службите се занимават с две неща - чакане да дойде време за пенсия и разчистване на конкуренция за дребни бизнеси .

Приживе няма разследване, започва пост мортем. Нашето е пост-мортем-ратура, не е прокуратура.

е ти си описал как се прави диктатура

Много ни е къса паметта. Я си спомнете каква касапница по времето на Иван Костов и Добрин Митев беше във Варна. Башибозуците Иван Стефанов , Георги Живков , Кочов наложиха такъв рекет и терор, че Лаврентий Берия е чавдарче в сравнение с тях. И какво - нищоооо, никой не им потърси сметка след това. Психопата Добрин Митев уж го осъдиха , но го пуснаха да избяга чак в Ноа Зеландия, Живков се пенсионира и го прибраха в Мтел, софиянци се чупиха обратно и ......БИТИЯ - БИТ, другото го знаeте. Роби се били и роби си останахме.

Каква наглост и супер безочие от хора на висок пост в държавата. Това са хора, които трябва да бъдат за пример и ние разчитаме на безпристрастност да решават истински проблеми. А вместо това ,същите тези са потънали в корупция ,забравят за какво са назначени и единствената им цел е лична облага. За съжаление ,ние хората не събрахме смелост точно в този момент да излезне на улицата и да им покажем, че така не става. Хубавото е, че едно убийство разклати мафиотските структори и нека продължат да се избиват ,но да се изчисти и големия и малкия боклук.

А тази Зартова живяла с него четвърт век ,едва ли не ,и нямала и хабер какви ги върши? Извинете, детенце няма да повярва на тези приказки . Няколко шамара и да си каже какво знае ! Ние много хуманни , а простаци престъпници мачкат наляво и надясно !

как открадна ТехноПолис от вече не помня кой собственик. Точно по същия начин. Нашите пишман бизнесмени престъпници така действат.Заради това няма на територията никакъв сериозен бизнес и инвестиция. Строят се хотели,молове и бардаци. Не в сив ,в черен списък сме за инвеститорите.

дали не е изнудвал и Тодор Живков тоя непослушен Марти ?

Не свършва до Нотариуса, свършва до Тиквата и Пеевски.

Гръцкият бизнесмен-професор смазва живущите в къщите около земята, където ще се гради новия му проект. Не ми го ФАЛИ. То не са закани, жалби, пращане на хора, пукане на гуми, чупене на врати...

Гръцкият бизнесмен-професор-"жертва" смазва живущите в къщите около земята, където ще се гради новия му проект. За който е взел бая пари от едни араби. Не ми го ФАЛИ!

Тая Невена Заркова има изключително елементарен вид, аргументи и поведение- не отговаря на висотата на поста, който е заемала !! Откъде я намерихте и кой я назначи в съда ??? Може ли да си съдия и да кажеш, че живееш с някого само на приятелски, но и семейни начала, и нищо от професията, която е обща за двамата, не споделяш с него ?! Тя мисли хората за дебили и много простее, липса на базова интелигентност. Трябва да влезе в затвора !

Дираджиите са както винаги актуални. Това е вчерашна новина, бе, блейки - излезе в 24 часа.

То, па, щото видът и акълът на Сарафов отговаря за поста му, а на Боко и Шиши като де факто управители на държавата - хептен. За Кокорко и Кико с клиничния им вид даже не говоря.