Температурни рекорди отчетени в цялата страна

Температурни рекорди са отчетени в цялата страна, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология към БАН. Най-топло е било във Велико Търново.

Обратно в новината

Коментари - Температурни рекорди отчетени в цялата страна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Wonderful world!!!! Лека нощ на всички:)

като се замислим,зимата помогна на русите да победят Наполеон,помогна им да победят и Хитлер,а сега и сама нападна САЩ....така че никога не скачайте против братята руси

И НА НАС ПОМАГА.

Пазете посевите/лозята-ви, Българ(к)и ! (Малко слама по Земята и платнени увивки по дървесата. ... Че да Не отиде Зарезан зян !)

А не,не мога да слугувам и на лозите.Купувал съм студоустойчиви сортове и за 30 г.нямам замръзвания.Цяло лято им слугувам но зимата не.Само пия от виното им:)))

Браво ! (...пък ако-ли правите И Ice Wine ... :-)

Малко в повече ни идва тази новина! Не стига че, Орешарски не дава оставка, че Борисов и Първанов правят тайни завери, а Станишев рие земята, ами сега и бадемите цъфтят през януари !? А дали ще вържат е друг въпрос!

Хубаво! Но досега нямам спомен, както и нборите нямат, до 20 ян. да не е вяло сняг. Това хич не е добре. В същото време в Щатите се изсипа целияг полярен сняг. Ама те не се оплакват в крайна сметка, 'щото при тях се е появил сериозен проблем с недостига на вода в дългосрочна перспектива. В в някои щати дори ще се въвежда воден режим . В Калифорнийско вече е взето решение за това. Абе, човек почва да се пита, да не би случайно полюсите нещо това-онова, дето го пишат непрекъснато и ни държат в здравословно напрежение, да се е случило?! За България новините в това отношение са добри и бъдещето не буди тревога; но знае ли се как управляващите "елити" ще изтълкуват нещата и ще се възползват за да оправдаят нов ръст в цените на небогоугодните радости на населението. Впрочем след многобройните празници се забелязва тъкмо такава тенденция.

Изглежда си много млад.Такъв беше януари 1975-та.....слънчево като сега и ни изкараха на зимен лагер.Казвахме си кеф,ще изкараме като хората.....палатки от платнища и рано-рано сутринта по тия дати ни подкара северняка.Колкото сняг вън толкова и в палатката......гората не ни стигна за печките....ма млади момчета,все ни беше през крачола:)))

Укато прави, и нас дарява ни с зари!

Мръсните американци ни откраднаха зимата!

Самонадеяният ти и прибързан коментар, те издава , че си млад човек! Нищо лошо, но прочети отново първото изречение! Споменаването на "наборите" означава, че стнава дума за явление , което досега не се е случвало , т.е. до 20 ян. да не е валял сняг. А това, че някой тук по подобен първосигнален начин споменава за случай, когато на 8 март е имало снеговалеж, няма нищо общо с коментрара. Освен това, не усещате тънкия сериозен хумор, чиято цел е да събуди заспалите мозъци на балканските херои, за които по-високо от Витоша нема, и най-мразят да мислят! Не че са глупави, а защото са умствено лениви, тъй като мисленоето изисква усилия, а не само наличието на глава (нищо лично - само за протокола).

Казват - 'елитите' били били на Път да бъдат излиткани. ...ама Аномалиите в природата Са Сериозни..отделно - Са Комплексни (т.е. температурни+налягане+магнитни)

Не си "специфичен" , като какво ще ги правим "елитите?! Само с пожелания не става (не се ражда със стиснати крака както би рекъл народният гений).

А, как така? Кметицата на София обеща сняг и снегорини. Явно не е бил достатъчно и не е стигнал до нас...

Има ли тук някой да помни осми март 1993-та:))) Ако няма търсете какъв сняг валя в България..Зимата предстои,може да изненада някой но не и мен.

Най-гнусният и нечовешки рекорд е на гнойната коалиция, която никой не иска, но тя продължава да съсипва България и да краде като за последно!

Ей идеално! Киселото зеленце става вече и като застудее с червено винце и червен пиперец много върви!

Киселото зеле с ракия, а виното със свинско!

Предизборно време -червенотиквеничковчетата подгряват /за поредната загуба/.

от петък още ме въртят ставите и работата отива на зле. тия амплитуди ми разказват играта.

Деде,а стегни се де.Не са виновни амплитудите, ЕГН се казва:))))) И мен ме въртят ма ако се събудиш на тия години и нищо не те боли значи си умрял. Черен хумор но друго не ни остава. Никога не съм казвал на околните си какво ме боли и какво ми има.Все едно,не могат да ми помогнат.

Греяна с мед и карамфилче, после "Фастумгел" три пъти на ден и си 6.

Хвърлете поглед към магнитните наколенки/налакътници. Помагат. (А при рязки ставни обаждания - колчицин. )

...година май ще минем без кайсиева. Февруари ще цъфнат, априлската слана ще ги обере. Дано не позная.

А някой спомня ли си дъждовното лято преди 9 години, през 2005 г.? Всеки втори ден валеше и си беше като късна есен, тук-там с някой прилично топъл ден. В природата се случват и такива периоди, какво странно има толкова?

Помня го това лято... почти всеки ден и по-точно вечер валеше дъжд... една бита не можехме да изпием като хората :)

Помня. До 2008година имах буркани със стерилизирани гъби. Имах и торбички със сушени манатарки. Всяко зло за добро.

А Фънда се канеше днес да чисти сняг ... колко ли кеш е усвоила тази гейберска ламя?

Не е колкото гея, бея и злодея - това е ясно!

Нашите специалисти да престаната да играят на дама и да хвърлят зарове и да вземат да чукнат в нета където техните колеги освен листове хартия и моливчета разполагат и със съответната технология. Та господа и дами спецове там прогнозата е следната ....дъжд ще има ...сняг може и да попръска някой и друг ден а температурите през деня няма да слязат под -3.

На тоя Здравко навремето никой не му понеше името. Наричахме го "мъжът на Ритонката".

...блока, тук са новините. За Здравко Ритонов на "Лайф" в дясно.

Stava strasno, jako e cafnalo, pri minusovi temperaturi, koito obezatelno ste dojdat, vsicko ste izmarzne

Температурни рекорди отчетени в цялата страна Дано лятото да не се появят зимни температурни рекорди.

През 1956 година ЧЕРНО МОРЕ е замръзвало много повече, от това, което видяхме миналата година....... При това не само по Северното Черноморие, а до залива на Резово в българско и турско...

Независимо от несвързаните с темата два коментара по-долу, все пак става ясно, че топли зими е имало и преди, което води до заключението, че излишни истерии на тази тема са неуместни...

Много правилно...глобалното затопляне е като озоновата дупка преди 20 години....с две думи дрън, дрън.

Нека да е топло .Искам да е вечно лято . Мразя студа .

О, съвсем скоро ще ви се изпълнят мечтите! Тогава ще започнете да мечтаете: "Искам тази страхотна суша да спре! И чаша вода искам. На ден. Моля те, Боже!"

НО РЕКОРДЪТ НА ТЕМПЕРАТУРНИТЕ РЕКОРДИ Е ОТЧЕТЕН НА "ПОЗИТАНО"-20 +41градуса в сградата и +47 градуса в ЧАШКАТА ПРЕД МИХОФ!:)))

Зеуето да ти се вкисне, гербер! :))))))))))))))))))))))))

Виталий Кличко има американско гражданство 20 Януари 2014 16:13 Агенция "Фокус" Виталий Кличко има американско гражданствоСнимка: АФП Галерия Снимка: АФП Снимка: АФП Киев. Медии разкриха, че лидерът на украинската опозиционна партия УДАР, народният депутат Виталий Кличко, е гражданин на САЩ, предаде Обозреватель. Боксовата легенда Кличко е предал данъчна декларация, съдържаща номер на социална осигуровка в Съединените Щати.

Гнидо червена, какво общо има това с времето?