Проф. Огнян Герджиков: Ударното променяне на Конституцията е абсолютен порок

Това е последното, от което България имаше нужда. Не разбирам защо трябва да връзваме ръцете на президента, заяви бившият председател на Народното събрание

Обратно в новината

Коментари - Проф. Огнян Герджиков: Ударното променяне на Конституцията е абсолютен порок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тука само глупости се пишат!

Герджик, нали преди четири години подкрепяхте Пипи зеленото чорапче да бори мафията, да промени Конституцията. Ми стана, сега какво, пак сте недоволни. Утре ще едойдат талибани с двойно гражданство, боко харам за прокурори, хизбула за депутати. И какво му остава на Дани Люгер -освен обратно в Израел последна дупка на кавала

Тия промени в конституцията са пълен срам...

С тези стресови промени на конституцията, до една година България ще е във война. Украйнизират ни, навлиза терор и фашизъм. Кой в България желае съдбата на децата му да зависи от Пеевски, Борисов, Доган, Кокорчо и онова простото Кире. С промените легализираха антибългарското правителство.

В Румъния,президента е германец.живеещ в Румъния.Е и,къдее е Румъния,а къде е България.

Трябва да се свика Велико народно събрание и да се приеме нова конституция, която дава повече правомощия на президента Радев!

Дано за Коледа намериш презерватив под елхата за подарък, за да може такива нещастници като тебе и резидента да не се раждат.

Раде, ми той ако роди ще спечели едни 280 К паунда от времето на Виктория преди век! По днешен курс не мога ги сметна. Може пък да успееее, то опитите не са престанали

И сега Митрифанова министър- председател, Лавров- шеф на парламента. Сами си го изработихте,.

Вижте го как гледа към небитието.

Спрях да те чета отдавна, но новото тълкуване за джиросването и придобиването на акции на приносител сложи черешата, така че каквото и да кажеш, вече струваш лев и двадесет...

Когато народа спи,шайки,шмекери и шарлатани си присвояват общото

Народът гласува за депутатите от ПП-ДБ. Сега да му е честита новата стара конституция! Нали за това гласувахте? За събарянето на Моча и за промени в конституцията? Ако това не ви харесва (на някои от вас) тогава се задава въпроса, а защо сте гласували за ПП-ДБ? (тези от вас, които са го направили)

Понеже се клеха, че ще махнат ГЕРБ. Не че хората са виновни, че гласуваха за тях, а те излъгаха хората. Просто са лъжци, а това ги подведе и към предателство. Оказаха се негодни личности, което не си личеше преди тези избори, поне не ясно. Сега е не само ясно, а абсолютно ясно - това са едни чисти лъжци и много посредствени хора. А бе те имат генерална липса на представа за морал и принципи! Опортюнисти и посредници - търсят бърза и най-изгодна за тях сделка. А че става дума за България - това са индиферентни екземпляри. Предателството им е факт, признат от самите тях, т.е. очаквам да има момент, в който да бъдат съдени и осъдени. Никой няма право да обсъжда и координира длъжностите на националната ни сигурност за разрешение от външна сила! Та нали и за това се борихме против комунизма, че предаде суверенитета на държавата ни!? А тя каква стана? Сега неофашизъм. Неочаквано!

"понеже се клеха, че ще махнат, изчегъртат, герб..." а после, после, изкачиха стълбицата /на Смирненски/ и станаха братя, пардон, съ...каквито си измислите станаха деятели...с лозунга, че от тях и от тяхното правителство България се нуждае... е, насраха се!

е тоя Герджиков - не разбира ли, че дупетатите искат да си взимат заплатите, дори и да не вършат работа...

Следващият президент или премиер може да бъде и гражданин на Република Турция, но с двойно гражданство.

Всичко сглобката фтасала до паметника и конституцията опряла.! Продажни идиоти!

“ Проф. Огнян Герджиков: Ударното променяне на Конституцията е абсолютен порок” Герджиков, велики юристе и царедворецо, я ни обясни пак как цесиите в КГБ, с които банката бе доограбена и ти защитаваше толкова ревностно и съвсем безкористно били напълно законни и трябвало всичките веднага да бъдат приети дори без да бъдат разглеждани! И като става въпрос за разграбени банки, крадци, правораздаване и осъдени в Бъргария не е зле да се похвалиш и с твоята експертиза когато бе синдик на една друга разграбена банка преди КТБ а далаверите.

чакай вече да дойде Годо, като я няма специалната или там каквато беше прокуратура...некъв жалък беден малък прокурор от провинциално градче, или от кварталНадежда в София да се престраши ДА ОБВИНИ некой от големите акули... кой идиот ще го повярва

Това е за рубриката 'нарочно не придумаеш' 1. Радев назначава канадеца киро за министър в нарушение на конституцията. За целта киро попълва невярна декларация. 2. Киро променя конституцията лишаваки радев от правото да избере следващия път когото иска, като същевременно дава право да бъде избран канадецобългарин 3. Радев оспорва - по добре било да наруши конституцията следващия път, отколкото да избере друг киро, да речем арменец без проблеми

тея от ПП ПОДВЕДОХА рАДЕВ В самото начало, а се предполага той да не може да вярва толко...ама и той е човек де...вярва в доброто...начало

Време е народа да се намеси.Ако има такъв.

Професоре несе сърди.Вие създавате такива измислени некадърни юристи като сегашния министър-на татко момчето -Не разбирате ли каква профанация е мижитурство властват в този парламент.Едно крупие разбираш от далавери е шеф на бюджетна комисия да върти обръчите на татаринаѝедин профан по бюджет е министър и т.н.Какво да чакаме от такива мекерета на посолството.

Поправка Република Балканска.

Необходима е още една поправка. Да се преименува държавата на Република Бълканска. Да се премахне името България. За да не чувстват неудобство депутатите и министрите с двойно гражданство.

изчегъркаха герберите,паметника и конституцията,вината е на президента защото много дълго ги чакаше да направят правителство.

Човекът се извини, обясни че е бил подведен от кратунки и кокорки. Не само президентът се подлъга. Много българи искерно милеещи за промяна и прекъсване на опростачващата сераия на ГЕРБ припознаха в началото в ПП носителят на нов морал и грижа за обществото. Да ,ама не. С почването на СВО си показаха истинските озъбени алчни и проЗДи муцуни. Затова сега няма какво повече да се сочим с пръст, че сме се подлъгали. Така беше, осъзнаваме го и а сега искаме да си изчистим къщата от сглобкаджгийския боклук ППДБ-ГЕРБ-ДПС!

Президентът е с вързани ръце, за да не се налага после да му връзваме краката за релса. И после да има "цоп" в Искъра....

Ама колко сте готини заедно ДПС , ГЕРБ ,ПП ,ДБ. Любов и щастие. Умните и красивите просто цъфтят от щастие от любовта с Пеевски и ГЕРБ.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://da.gd/xlbio

Време е Студентите и Хората които са наясно с Конституцията да надигнат глас .

Когато народа спи,шайки,шмекери и шарлатани си присвояват общото

Проф. Герджиков: "Такова нещо цивилизованият свят не познава. Аз съм и омерзен..." Е, Професорът е ЗАИНТЕРЕСОВАН, би реплекирал Академика.

Тоя капацитет е голям мъдрец - то от 20 години се канят да я променят; не е кой знае колко ударно.

Sutor, ne ultra crepidam

Не смяташ ли че хвърляш бисери в копанята на прасето:-)

освен като ти я пишат господарите .. тогава не е проблем ... у лево путлерски подлоги

Шилo

Айде, още една мумия изкопаха да ръси мозък...

Редно е промените да бъдат спрени и всички гласували депутати 3 месеца обществено полезен труд

Герджика пак се изхвърли и сякаш не знае че тази конституция беше приета с абсолютното мнозинство на комунистите и агентите на ДС в Търново веднага след 89 г

Съберете 2/3 ти, гласувайте велико народно и я променете.

ДА ЖИВЕЕ НАТО, ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ, ВСИЧКИ СМЕ ОТ НАТО, ВСИЧКИ СМЕ ОТ ГЕРБ!!!

Да живеят платноходките в Черно море! Толкова е от НАТО баш гербаджията...

Съдебната система е изцяло подчинена на ДпС. Това е основата на днешната държава. Всички закони се изпълняват, доколкот това е в интерес на сарая. Така че, какво пише и какво не пише в конституцията е без никакво значение.

Тая конституция и без това никой не е спазва. За това няма значени какво пише в нея!

Тогава защо я променят?!?

това с промяната на конституцията го измисли бойко, когато имаше протести срещу него. Дани ръбъл беше написал проект. А и основното искане на ппдебилите. Сега те са доволни, промениха конституцията. И ДПС са доволни, защото властта им се засилва!

Ти пък какво разбираш

Ха ха ха - знаех си, че всеки умно-красив разбира повече от Герджиков от право :-)

Право думаш, професоре, но нали там из върхушката има шепа изедници, за които е наложителна промяната на конституцията...и ти най-добре ги знаеш кои са.

Всичко ги знаем кой е - Мунчо. Според него конституцията трябва да се сведе до едно изречение "България се управлява от пожизнен диктатор Мунчо". Точно как е при господаря му.

при Бай Дън.