Проф. Николай Габровски - неврохирургът, за когото мозъкът е люлката на всичко, което сме

51-годишният лекар е син на доайена в неврохирургията в България проф. Стефан Габровски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пирогов тъне в дългове.Той като зам.не направи нищо за болницата,а ще стопанисва цяла държава.Да си гледа частния кабинет и да връща мандата.

Е , че този индивид преди да дойде на власт Тиквата и тиквениците е бил никой и след това изведнъж тръгва стремглаво нагоре.Което навява веднага асоциацията с полит проститутка , която в името на кариерата си е разтворила широка задника и облизва топките на вожда.

Първата снимка казва всичко! Боко -тиквата дава акъл на професора! А може би професора показва какво ще имплантира на боко-тиквата, та да има нещо в кухата му кратуна?!? Но и в двата случая - язък за професора, дето се подложи на боко!

Камъкът си тежи на мястото! Този човек, ще бъде много полезен и ценен, но в хирургичната зала, защото има експертизата за там, а не за политика. Никога не е късно човек да стане за резил, все пак.

Проф, беше заместник на Балтов. Връзката е ясна. Защо ГЕРБ употребява докторите, тази партия е завзела всичко, уволниха много от лошото управление на болниците и те ги връщат. България има нужда от доктори, те ги употребяват. Този професор до Дуловката и дзурлата е ясно доказателство как простите са превзели светилата.

Дзурла?!?

marketor

тоя умник и балтов са лявото и десното МАДО на бай тиквоний. Между тях им е пуснал нещо да виси за облизване. отвратителни близачи за пари и майка си ще продадат тия ояли се докторчета. Безчовечни боклуци

Не е като кирчо, кокорчо, корнела, бойкикев и т.н, но какво да се прави, като е по-умен от тях.

Докторе, сигурен съм че си светило в областта в която работиш.Чест и почитания. Но защо залагаш името и авторитета си с най компрометираната партия. Помисли.

И Славиту заложи на "учен" - Пламката Николов, ама се оказа "отучен"...

Този театър го гледахме, да влезе следващият.

Бойко ще прави експертно правителство и в това кълбо от обществени и световни проблеми ни предлага какъв мислите експерт -неврохирург. Явна заявка за човек, който нищо не разбира и ще е кукла на други. Освен това докога ще ни подхвърлят хора, които никога не са заявявали публично позиция , за да си съставим мнение. В България има хиляди компетентни по обществени проблеми хора с позиция , изразявана публично . Бойко има един голям проблем, че от тях никой ни най-малко не му симпатизира. Бойко просто иска да ни наложи един човек заради титлата си, това има под ръка. Този професор никога не е съм го чел или виждал да изрази мнение по какъвто и да е въпрос. Неврохирург тесен специалист е последното , което ни е нужно в този заплетен свят. Един хирург работи 12 -14 часа , няма време да чете и няма поглед върху какъвто и да е проблем . Трябват хора с добри познания по общество, икономика, , политика, управление, право , история, международни отношения европейско институции и политики. Неврохирургията няма нито една пресечна точка с тях. Да предположим, че е някакво изключение от хирурзите и е енциклопедист съ широки познания. Ами не достатъчно, Ное нито го знаем какво мисли, нито можем да се съставим мнение, искат просто да се доверим на титлата на човек предложен от един доказан негодник и да ни поставят пред свършен факт. Наясно са, че няма да стане и го жертват , но това е начин да се закрепи положението.

Семейство Габровски са име в неврохирургията! Добро или лошо, го решават пациентите. Добре е, че не го познавате, защото "познанството" с тях става при едни не много приятни за преживяване ситуации. Иначе съм напълно съгласен с това, че един лекар и то с такава биография е много по - ценен като професионалист, отколкото в ролята на подлога на един доказано - компрометиран политик. Бил той и Меси от Банкя!

Тиквата го еонодил

...или обратно!

Работи с огромни дългове .Габровски като зам.директор не може да оправи една болница,ще оправи държавата. ВЕрваме му.

Само не ми го хвалете щом е "полегнал" на Банкянския обирджия!

Е не мога да разбера, как след като кредото му е че камъкът си тежи на мястото, е тръгнал да игре по свирката на Бойко и да става министър председател.

Кой сега ще оплюе професора? Единият бил пожарникар и простак, другия руска подметка, трети псевдо хардвардско недоразумение и т.н. .... чалгаджия, фатмак .... КОЙ искате да е начело на държавата в крайна сметка, КОЙ?!!!! Явно никой можещ, интелигентен и доказал се в своята област не е достоен за малоумниците в тоя форум!

Иван Костов !!!!

Явно точно мозъка на тоя неврохипар е разлюлян за да се хване на лъжите на един парапитек ограбвал българия 20 години .

"Да смекчим политическия тон " казва Габровски. И да върнем на власт, крадливата партия ГЕРБ ! А помните ли, че срещу ГЕРБ, имаше година и половина протести, за свалянето им от власт ?

Тоя чичко да си се връща в кабинетя. Къ се почни от учителя по физическо, стругарката, тираджията и т.н., Тиквата все ги намира по завоите на разклоните. Няма начин цар Тиква да не е отредил подобаващо място и на личния му уролог, и придворния масажист.

боко крадеца избра друг крадец келепира е толкова голям че наркотрафикантите се тръшкат от яд

Слави беше предложил за премиер шахматистка. Сега ГЕРБ предлагат за премиер неврохирург. Шахматистката и неврохирургът са безспорно доказали се личности. В същото време кандидатурите им са лишени от всякакъв политически смисъл. ГЕРБ е авторитарна партия с феодален владетел българския Меси. Един неврохирург може да бъде само смокинов лист, зад който Борисов да скрие корупционния си модел. ГЕРБ с човешко лице е стар трик. След премиер от Харвард ГЕРБ се опитват да изравнят резултата с премиер неврохирург. Разбира се, в ГЕРБ решенията се взимат еднолично и няма значение кой взима мандата, а кой консумира властта. Това е поредната ПР маневра на ГЕРБ. А изпирането на ГЕРБ с поредния професор само показва, че Борисов търси поредния аватар, зад когото да скрие истината за управлението си през последните 12 години. Толкова много популизъм е на избори.

Да остане служебното правителство - в него има доста разумни хора.

Борисов като потъва завлича и всички, които е правил зависими и са му се продали, така научаваме имената на тези обединители на нацията с гръмки титли и имена.

Про-западната маска на Бойко отиде, това е добрата новина. Поредната руска коалиция между БСП-ГЕРБ-ДПС, демек Берово безвремие, демек БСП и ГЕРБ са едно и също под различни имена.

Подхвърлят ни някакъв премиер. „На ви, ръфайте“ – казват. Няма да го направя. Тая мръвка е отровна, затова ни я мятат. Циничните жертвоприношения са задължителен похват на властващия национал-садизъм.

Мозъкът -люлка го е залюлял в най-грешната посока.

BE6E DOKTOR ,SEGA SI DARTA KYRVA NA BOIKO. EBAXTE MAIKATA NA PROFESIATA OT AL4NOST.

да отвори на тиквата крадливият мозък

Че твоят мозък няма, кой да отвори.

Така ли ти каза Киро простото?

Буци има богат опит с всякакви психиятри, неврохирурзи и всякакви други лекуващи болния му мозък.

Тоя човечец явно силно се е намразил, за да се набутва в лайната.

От това , че самовлюбеният егоцентрик Борисов няма доблестта да се оттегли като нормален политик , има и нещо положително. Като потъва завлича и всички , които е правил зависими и са му се продали , та можем да им научим имената и да ги знаем всички тези обединители на нацията с гръмки титли и имена. Лошото е , че са много , което не говори добре за моралния облик на нацията.

Да повярвам, че има олигофрени подкрепящи мошеници и крадци, като Червеният сатрап Рашков Наркомана Ицо Хазарта Напушеният Наско Крадецът Асен Мошеникът Спецов Лъжливият крадец Киро и плюят, българското, лекарят работил цял живот за родината си. Срам!

Я кажи кой стои зад този професор! Тиквата,разкостилБългария! Габровският сбръчкан картоф, който открадна над милиард за електронно правителство! Деса-общата! Тома Биков -най - голямата политическа проститутка! Вежди - пияница, който едва не затри жена на светофара! Да изреждам ли още? Да спомена ли и Владко Горановия! Да същия, който уж беше бездомник!!!!

За мен този "голям специалист" свърши като човек и лекар, когато в лицето на смазаната от скръб майка заяви безпардонно, че сполетялото й злополука дете ще умре. А то вече десетилетие макар и инвалид живее, работи и носи радост в семейството си!

Жалък си!

Жалък?!!! С това, че истината е нелицеприятна за този тип! Нека поне научим имената на всички, свъзани с ОПГ ГЕРБ!

Типичния лекакар-циник. Те 90% са такива.

НА ДОБЪР ЧАС ПРОФ.ГАБРОВСКИ! Един достоен син- на майка България! Изключително ерудиран,с високо научно равнище,възпитан,тактичен,с голям авторитет! България се гордее с чл.кореспондент Н.Габровски! БЪДЕТЕ ЖИВ И ЗДРАВ И НА ДОБЪР ЧАС!

Типично за Борисов и вече добре известно и на малките деца.

Явно страхотен спецалист и лекар, НО защо по дяволите се обвързва с гнусната мутра и кохортата му ?!? Ще го изцедят и захвърлят, както с всички.

Защото се е продал за пари с гузната си съвест!

Но се чудя защо професора им се хваща на номерцата.

Предполагам,че Тиквата е бил обект на изследване на хеврохирурга.искал е научно обяснение как може безмозъчен тип като Борисов да бъде премиер на държава.

трябваше да се свърже с киро канадеца, нали?

Този отдавна забрави, че е ЛЕКАР и престъпи Хипократовата клетва!

Си ти и другите безмозъчни същества, като теб.

Срам е когато лице, скрито зад плаща на голямо светило в областта на медицината, се продаде на една бандитска групировка! За какво? Пари, компромати ?!

На снимката младият лекар, доцент (може би вече професор) Минкин. БЛАГОДАРЯ ВИ. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ.

Може би най-добрият в България в неговата област. Не съм гласувал, но и ако тази фигура не обедини българите, няма спасение.

Вече писах по темата Габровски, но имам доуточнение/корекция. Може би по женски/кифленски да съм overprotective и да не смея въобще да го метна у дълбокото от страх да не се удави. Ако другите партии решат да се обективни, а не партийно-пристрастни, може пък да има консенсус за Габровски, както стана с Вежди Рашидов.

Ще остане в историята наравно със Пацо Шнорхела от ИТН, Николай Василев и Петър Илиев като провалени кандидат-премиери

Много лекари сред пуделите на Бойко. Балтов, Мутафчийски , Габровски,. Разбирам някаква селско ПКП или Дуловска катерица да стане зависимо от Боко , понеже няма други опции , качества и възможности. Но за хора с позиции , потенциал и авторитет е обидно , обидно е дори за околните и деморализиращо.

След като предварително е ясно че ПП, БСП, Възраждане няма да подкрепят правителство предложено от ГЕРБ, защо си играете с авторитета на малкото останали специалисти в България !!!

"Няма как да бъде подкрепен, тесен специалист, който няма нищо общо с политика, държавно управление и т.н." Верно ли бе? А Кики Шизофренията какъв политически опит имаше, когато ти самия гласува за него?

Стига с тия изтъркани номера бе Буци, не ти ли стига провала с Мутафчийски.

"А този парапитек, какво прави до лекаря?" Ако професорът е поканил в клиниката си г-н Борисов, когото ти смяташ за "парапитек", това какво говори за умствения ти капацитет?

А този парапитек, какво прави до лекаря? Поне се опитва да гледа разбиращо.

Бойко Борисов отново доказва защо е Бойко Борисов. Извади един от най-добрите професионалисти на България, за да обедини нацията и да затвори устите на хейтърите. Дано проф. Габровски да се справи!

XAXAXAXA

Боко е раздавал доста порции за 12 години, има доста зависими и гузни съвести, които да му играят лице на обединител на нацията и подръчен парцал за заблуда на глупаците. . Гребнеш ли с черпака вече не си автономен , а на Боко.