Проф. Любомир Спасов: Има неоспорими факти за злоупотребите в болница "Лозенец"

Ръководството на лечебното заведение трябва да бъде отстранено, защото наистина е източило НЗОК, категоричен бе бившият директор

Обратно в новината

Коментари - Проф. Любомир Спасов: Има неоспорими факти за злоупотребите в болница "Лозенец" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-големия крадец и мошенник вика "дръжте крадеца"! Безочието на този човек е безгранично!

крадецът вика "дръжте крадеца"..

Нека поздравим доцента ръководител на кардиологията, че е имал достойнството и смелостта, не само да не влиза в схемите им, а и да ги разобличи. Ако са повечето лекари така, онези боклуците ще са навряни в миша дупка.

Тоя плъх излезе от дупката, обаче е срамно и позорно точно този плъх да говори за морал и далавери. Точно при този плъх откриха незаконни трансплантации с лица от Азия / Пакистан, Афганистна, Ирак и т.н. (което е мега скандал и злоупотреба с човешко здраве) и мезонет от 500 кв.м. в неговата лична болница (поне такава беше в продължение на четвърт век - 25 години). И сега тоя плъх има наглостта да излиза в държавната медия и той наглеца да говори за далавери и нередности. Тоя плъх е за директен контролен в главата, пълен боклук и помияр, а те вземат че му дават публична трибуна.

"...квалитетни специалисти" Така се изразяват малоумни безродни нихилисти, мразещи родния си език!!!

след прилошаване в жегите ми поставиха диагноза инфаркт и ми набиха стент за нула време докато още бях ошашавен, после иди се жали...

Срам и позор са такива като този търгаш!!! Но рано или късно и той и тези, които го наместиха на новото му местенце ще си платят скъпо. То бива безочие и наглост, но продажниците в бели престилки удариха дъното!!!

Аз съм много хубав - другите са много лоши! Реално няма нито един управител на частна, общинска или държавна болница, който да не е правил необходимите гимнастики, за да има пътеки и да са доволни редовите лекари, щото без тях няма поток от пари. Системата е направена така, че да предразполага към ..... фалшиво здравеопазване. Там където няма нужда се правят и изписват какви ли не манипулации и медикаментозни лечения, там където има наистина нужда не се прави нищо подобно - даже не се спазва назначения лечебен алгоритъм. Както каза една старша сестра с дългогодишен стаж- ако ще умираш гледай да е бързо, защото няма кой да те лекува.

КОЙ го направи този боклук декан на МУ ! Този ще обучава бъдещите лекари ...какви да станат ако не като него ...боклуци

да работя в такъв кабинет - собствена кухня, джакузи и др. екстри. Да си ги плати

И това го казва лицето,положило основите на гигантска корупция там?!Мисирките дават думата на човекът с апартамента Х за стотици хиляди евро,тайно базиран в болницата?!Без коментар.

Едно прилагателно, което, по сръбски маниер, се използва за напитки и евентуални .. таковата!

1 болница 100 милиона ...1 лекарство 100 милиона...клинични пътеки @@@ милиона.... иначе сме първи по смъртност от сърдечносъдови и онко заболявания ...превенция НУЛА ...качество на здравеопазване НУЛА ...здравната каса е куче касичка която пълним за да е празна !!!!

Що за гигантска наглост от страна на Спасов! Никой не е забравил защо го отстраниха от директорското място, където кротко си живуркаше повече от 20 години без конкурс и без контрол! Незаконни трансплантации, търговия с органи, "чичо от Япония" на младеж от Украйна, строителство на собствени сараи, злоупотреби за милиони, търговия на влияние с политици... И този седнал да говори за морал и етика. Делата срещу него седят на трупчета, но рано или късно ще ги съживят.

-Сър, защо сте разделили остров Персенк на 4 части? -Джон, както знаеш аз по душа съм комунист и искам да има за всички! Една част е за президенството, втората за правитвелството, третата за парламента, а четвъртата за КС!

Има неоспорими факти, че рибата се вмирисва от главата. Депутати гласуват лобистки закон под олигархичен натиск, после се вайкат кой ми с.а в гащите и докторите им виновни. Ако операция с робот(или безкръвна) се плаща от здравната каса да е за всички. Ако се заплаща отделно да е за всички. (от застраховател или на каса) и да видите тогава как осигурител дава пари и ма ли злоупотреби...

До като няма осъдени доктори с тежки присъди, нещата няма да се оправят.

То да е само там. Здравната каса я точат отвсякъде, особенно частните болници.

А държавните точат държавата и то в по големи размери..

Лежал съм и в държавна и в частна, да ти кажа, такова точене като в държавната няма. Като им поисках епикриза с пълно описание на лекарствата, които са ми слагали и казаха - ама то сега не може, няма как то не ви е завършена клиничната пътека. Знаеш ли защо, защото всичко, което се полага по пътека е писано, че ми е сложено - лекарства, системи и т.н., реално за 2 седмици престой единствено ми сложиха един антибиотик и няколко перипатетици. Да не говорим какво беше нивото на хигиена в "Пирогов", защото там лежах. Ако не беше частната болница, сигурно щях да лежа още един месец, защото я не им работи рентгена я нямат лекар я нещо друго.

“По делата им ще ги познаете!” И по … оправданията (думите) да тях! Да припомня как се оправдаваше престъпната мафия (клика) веднага след 10 ноември 1989 г. за престъпленията, ОРГАНИЗИРАНИГЕ ЮРАЖБИ и КЮРУПЦИЯТА СИ: 1) Няма престъпления, няма кражби и корупция, които ще наричаме с безобидното клевети да ЗЛОУПОТРЕБИ, но всъщност е само едно безобидно УСЕЩАНЕ за корупция и престъпления от едни, дето .. СИ БИЯТ НЕГРИТЕ и са истински корумпирани! 2) Е, добре, след като повече не може да крием и отричаме НЯКОИ - но не ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, а ДАННИ ЗА … ЗЛОУПОТРЕБИ?!?!, ще ги дадем на … ПРОКУРАТУРАТА, където ПОЗНАЙТЕ ОТ 3 пъти КОЙ ЩЕ ГИ РАЗСЛЕЮДВА? Да, пак НИЕ! Нашите протежета, които ние като много умни и хитри (о ние - прости) мнооого отдавна сме се погрижили да инсталиране там точно ако и когато се стигне дотук - негодника Мръчков, негодника Татарчев, негодника Филчев, тунеядеца Велчев, негодника-тунеядец Цацаров, негодника Гешев, негодника Сарафов… 3) Е, добпе се - вина (и кражби, копупзия, рекет,.., убийства) има, виновни НАМА! Защото … такива са. такива бяха времената, щото “който не краде и те лъже е балък, тъпак, неудачник, лузър и гей, и животът му е тежък и жалък - кошмар… - тоест ВСИЧКИ СМЕ ВИНОВНИ - тоест никой! Сега сме точно на този етап - в този смисъл сега се връщаме около 33 години назад в началото но т.т. преход, защото не сме си научили уроците на историята!

А затвор кога за тия лекари?

Но виновни няма, нали? Знаем си ги нашите лекари.

Има неоспорими факти, че лекарите в България са престъпници. Не е като да не го знае?