Проф. Кожухарова: Взимат се политически, а не експертни мерки за COVID, не знаем колко са болни

Много малко хора се изследват и не е ясна реалната заболеваемост, заяви епидемиологът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе нали ги видяхме тия “експертни” мерки : всяка сутрин по телевизията ни казваха, че яко ще се мре, затваряха паркове и градинки, КПП - та по пътищата и блокиране на цели градове, онлайн обучение и затваряне на моловете ? Това ли са “експертните” мерки ?

Дали всичкото туй нещо не е хафиф - форте ???

Мангърчета, слагайте си тенисистки ленти на главите за да не ви сезалепят вилици и лъжици по слепоочието, че самолетите постоянно пръскат! :)

Работата е сериозна. СЗО трябва да знае бройката на всички, които са кихнали и пр..ли.

https://tkp.at/2022/06/29/kbv-korrigiert-zahlen-der-nebenwirkungen-ein-arztbesuch-pro-61-covid-spritzen/ Под натиска в Бундестага са представени цифри за платените посещения на лекар, вследствие на ваксиниране. Цифрите са драматични. Поради инжекция Covid отне малко под 2,5 милиона посещения на лекари. Но сега има регенерирана За 2 487 526 посещения на лекари в 2021 година, се съпоставят 153 750 725 наложени дози ваксини. Така че това ще бъде едно посещение на лекар на всеки 61 дози.

Професор Harald Mates от клиниката Charite в Берлин. При проучване на 40 000 ваксинирани, осем от всеки 1000 ваксинирани се бори с тежко ПОСТВАКСИНАЛНО усложнение. Това е 40 пъти повече от досега зафиксираните усложнения. Според професора, аналогични са резултатите в Швеция, Израел и Канада. Подобни са резултатите, дори и от собствените изследвания на производителите на ваксините. Интересно тъкмо вас ваксинираните ви сегрегират и подтискат, като ви лекуват с успокоителни и обезболяващи. Тъкмо мнозинството в България, не се поддаде и няма как да пострада от експерименталните генетични псевдоваксини. Така че работите отново срещу себе си СТОКХОЛМСКИ синдром.

Че решенията са политически е истина. Такива са от самото начало и нямат нищо общо с медицината. Че има малко тестове, също истина. На хората им писна. И много малко от тях ще изтичат да се тестват заради кихване, главоболие или слаба температура. Тази какво

Яко трият педалчетата.

Ако бяха експертни, щяхме да сме в постоянен локдаун. Не се наядохте, крадливи докторчетата и фармацевти...

Много добре знаем, че мерките са политически. Продиктувани от парите (на фармацията), желанието за контрол (на "демократичните" политици) и нездравия интерес към лошото (медиите). Направо светата троица. А някои "специалисти" много отдавна плюхте на медицината.

Тази какво не разбра, че тази есен няма да оцелее при опит да докара по външна поръчка нов локдаун или че и без него ще и видим сметката заради всичко което натвориха досега.

Дръта мастия. Възраждане ще ви изрие всичките!

нещата си отиват към бой...

Според мен дори са със засулка в тази посока :)

ПАК НИ ЛЪЖАТ ! Кантар мантар пак кинти печели !

Абе Бабче, пишман станахме от вашите експертни решения бе!! Вие "експертите" , задниците на политиците с маски ли ги целувате бе?? Абе психясахте народа бе?? ТОй и без това прост като галош а вие още масло в огъня наливате. А спрете се де, не се ли наядохте бре??

Люде мои излете от градовете за да не споделяте наказанията им!

На тая не бих и дала да ми полива доматите, тя тръгнала да ми дава акъл как да се грижа за себе си и близките си…

Ами главния държавен здравен инквизитор, който е със 100 болести и едвам оцеля набоден не знам колко пъти миналата години, който се "грижи" за здравето ни, а сам за собственото си не е могъл?

Айде стига с тоя ковид бре не се спряхте докога ще ни мачкате психически????

Докато им позволяваме!

След ковида стана нещо страшно - 2/3 от статиите в медиите са за смърт. Отваряш сайта и те блъска вирус, война, жертви по пътищата и самоубийства. От както си позволявам да чета новини само в среда, се чувствам много по-добре…

Болниците са храмове на лукавия а "лекарите" негови слуги !

Дето дава 100 милиона за да види изолирания covid вирус. Къде да дойдем да си приберем парите от вас? Значи пропагандата да ти кажа ли къде да си я завреш???

Да махат всички мерки и третират като обикновен грип. Нито стотинка повече. И на съд тези наложили ковид лудостта, с което постигнаха за 2 години поне 68 хиляди повече почнали. Второто най-смъртоносно здравеопазване след Перу. Заслуга на такива като тази! Сринаха другото здравеопазване. Също икономиката, инфлацията, потъпкаха права, свободи, демокрацията, конституцията, закони и така нататък. Направиха хора луди, с обсесивно-компулсивно разстройство страх от вируси. Може да видите и цените в магазините, за което това също допринесе. В момента сме при почти рекордно ниска смъртност, 2-3 пъти по-ниска от при мерките, които постигат смърт. Проверка: https://nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/умирания-в-българия-по-седмици Има долу и на Ексел за предните периоди. Последно давано смъртността по седмици е 1700-1800 човека. Най-новите резултати са най-неточни, че ги сменят нагоре в последствие. С мерките по 4753 починали на седмица и 21 последователни над 3000 и разни над 4000 починали. мерки = смърт Съд за тези, за жертвите на мерките!

Да обяснят как все София е в червената зона, когато още предната година се хвалеха с 46% ваксинирани, при други региони с по 20-ина процента, са пъти по-добре?

Къв Ковид бе? Сарс 2 умира за час koгато е на повърхност при такива температури. Хора, пратете този линк на всичките ковидари от правителството. Науката не може да бъде чак толкова манипулирана политически. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7856623/ При липса на ваксина, предотвратяването на разпространението на тежкия остър респираторен синдром коронавирус 2 (SARS-CoV-2) е основното средство за намаляване на въздействието на коронавирусната болест от 2019 г. (COVID-19). Множество проучвания съобщават за наличието на генетичен материал на SARS-CoV-2 върху повърхности, което предполага, че предаването на SARS-CoV-2 чрез фомити е възможно. Инактивиране на вируса при висока температура е било предполагано преди, но не е показано. В настоящото проучване ние изследвахме екологичната стабилност на SARS-CoV-2 в клинично значима матрица, изсушена върху неръждаема стомана при висока температура. Резултатите показват, че при 54,5 °C полуживотът на вируса е 10,8 ± 3,0 минути, а времето за 90% намаление на инфекциозността е 35,4 ± 9,0 минути. Тези констатации предполагат, че в случаите, когато околната среда може да достигне температури от най-малко 54,5 °C, като например във вътрешните кабини на превозни средства, когато са паркирани на по-топъл околен въздух, потенциалът за излагане на инфекциозен вирус върху повърхности може да бъде намален значително за по-малко от час .

Мерките може да си ги наврете, където не угрява. Пак включихте черната радиостанция и от сутрин до вечер ковид. Въпреки това по улиците няма един човек с маска. Коя са ви експертите? Ангелов, Кунчев, Радка и Витанов? От тях не бих си купил сирене, камоли да приемам съвети относно здравето ми!

Чакай, сега подгряват. Тръмп обяви че ще се кандидатира и извадиха всичко коз предварително.

какво мога да кажа повече, което не съм казал?!

Ало "експертите", от вируса умират под 1% от заразените и то предимно такива на преклонна възраст. А мерките са пагубни за икономиката и най-тежки за нак-бедните. ЗДРАВЕ, ПЪЛЕН ХЛАДИЛНИК и СВОБОДИ са различни неща и в известна степен взаимноизключващи се.

Никога България не е намалявала с над 400 000 човека за близо 2 години! Иначе България намалява средно с между 80 000 и 100 000 човека на година. Умират около 110 000, раждат се около 50-60 000 и още около 40-50 000 емигрират. Тези записани с ковид за над 2 години са едва 37 000, като там има и починали в катастрофа дете и жива учителка, която е записана, като починала от ковид.

Разбивка на починалите за седмицата към 9 юли в Нов Южен Уелс, Австралия Плоскоземци (0 дози) - 11 Полуплоскоземци (1 доза) - 3 Кръглоземци (2 дози) - 19 Умни кръглоземци (3 дози) - 47 Умнокрасиви кръглоземци (4+ дози) - 15 "Ваксините" работят!!

човечеството не познава. Сложете една доза викат експертите, сложете и втора, че първата нещо не стига, и една бустерна, че и втора бустерна, и след четвъртата хората пак заразени. И главния спец Фаучи и той след четвъртата доза, двете маски и 20 метра дистанция си го изкара надлежно.

И ние гражданите взимаме политически решения, казват се "ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ" . Скоро ще заигре и винкела и арматурата по ковид тъпанарските сектантски тикви.

Не им ли увря в кратуните, че го няма общественото доверие? Успяхте с разнородната и дори погрешна информация да загубите това доверие! Спрете да ни занимавате с този грип!

Те не им пука виждаш, че налгат маски без епидимична обстановка, което е противозаконно, както и налагат административна санкция за неизпълнение на заповед, а не на закон, което също е незаконно.

Ама имало било моля ви се "норма" за тестване в ЕС. Т.е. "големият брат" от ЕСССР ще се сърди. Абе шо така ми мирише на тричане много скоро?

Абе тия като искат да правят реклама на тестове и ваксини поне да изкарат някоя млада научна работничка с напърчени цици та да има ефект поне някакъв. Тия бабички дето ги пробутват само негативи могат да им донесат.

Няма толкова зависими и продажни млади специалисти, които да имат липса на съвест и морал.

Те лекарите, особено младите, за пари са готови на всичко. Един задник в нашия блок след като завърши отиде да слага филъри на мадамите. Като го питах знае ли колко са вредни ми каза, че не го интересува, хората го искали и се печелело много добре.

Тия млади с напърчени цици не стават научни работнички

имат акъл в главата! Освен това, едва ли карат на едната пенсийка само и за някой лев да са готови пълни глупости да плещят..

се вижда, че живота си върви нормално и без маски, и без затваряне и без експертните ви мерки, и напук на изчисленията и прогнозите и заклинанията на професора математик. Който иска да си носи по пет маски, който иска да си седи затворен у къщята, който иска да се ваксинира.

След като мерките не били правилни. Да последваме Примера на другаря Путин и на братския социалистически Китай? Щото гледам в другите статии много ги хвалят значи би трябвало да са умни и да знаят какво да правят.

То това е целта, но за след Коледа.

Насраната бабичка вмирисана ще дава насоки кой ще работи,кой да влиза в болница.

И каква е ползата от изследванията (освен за лабораториите и за производителите на тестове) . Да разбера, че причината на настинката ми е вируса Пешо, а не вируса Иван. Всъщност няма и да разбера дали е Иван или Пешо, защото тия тестове показват, че може би има нещо, което вероятно да е незнам си какво, ама може и да не е така!

Вие ми отговорете можете ли с PCR да разграничите 147-те варианта коронавируси и как ще направите разлика между тях? Освен това ако направим NGS може да излезе много интересен резултат, защото симптомите, които имаме в момента отговарят на Инфлуенца А и Б. Знаете ли какви токсини се отделят при SARS-COV-2 и как увреждат белия дроб или други органи, защото за Инфлуенца знаем от 30 години.

Бъркат в носа ,който е с хрема PCR отчита зараза. После в Ковид отделението и в гробищата

Самите пръчки на тестовите има синтетични влакна който се чупят във лигавицата на носа и създават кристален нано блок. Може дари част от тестовете са са заразени. Изобретателят на този ПСР тест беше убит преди 2 години. Той самият казва че този тест не открива подобно нещо.А открива съвсем други неща който има всеки човек.

ПСР-тест с над 25 цикъла (лабораториите масово правят по 30-35 цикъла) дава 56% фалшиви резултати, защото отчита частици от SARS-CoV-2, които остават в тялото до 100 дни след заразяване. От там идва и големият брой "безсимптомни" случаи. Доказва се чрез отглеждане на взетата проба в лаборатория и се следи дали се размножава. Това е основната причина СЗО на 20.01.2021г. да оповести, че положителният PCR тест сам по себе си не е равнозначен на инфекция и за да бъде поставена диагноза Ковид-19 трябва да има клинични данни за заболяване, доказани с различни методи.

Който иска да се самоубива с ваксините .

колко е бройката на ваксинираните, които са починали от ваксината?

Според данни от правителствен сайт над 1400 "ваксинирани" са починали. При опит за поставяне на линк се трие коментара.

Всеки карал заушка в детската знае че повече до гроб не повтаря пак вирусно заболяване по натам коментара е излишен

А грипа какво заболяване е и колко пътик повтаря?

Не съм карал грип от повече.от десетилетие без лабораторни модификации грипа щеше да е изчезнал преди 50-60 години.

Как да не знаем - болните са 42-ма - тези в интензивните отделения.

Антъни Фаучи с 4 дози се зарази и се разболя тежко. Уж ваксините са истински и предпазвали.

Права е жената, какво не е истина от казаното?

То истина е, че всички починали са пили вода. Водата ли е причината?

Пачата иска да стоим вкъщи месеци и да умрем от глад.

Дъщерята като отиде на София да се запише студентка каза МАМО пламнало е от Ковид, всеки кашля, ходят без маски като нейдерталци, УЖАС Е!

Научи се да пишеш! Неграмотна лъжкиня!

да си стои на село тогава.

Дъщерята чий го дири на София? Да си стои у село, да си кóпа градинката и да не си застрашава здравето.

Я запиши да учи на село, има университети и в Габрово и в Свищов и къде ли не!

Личните лекари дават безплатни антигенни тестове и който даде положителен резултат се карантинира. Без работа и в изолация.

не си длъжен да се тестваш :) Просто отказваш и искаш лечение за грип. Мрънкат, но ги пращам елегантно на майната им :)

Взеха са изпълзяват всЕкакви спецове....и ковидарите блеят радостно....

Давам 100 милиона евро на първия който изолира Ковид 19 и го снима под електронен микроскоп.

Това е направено още преди 2 години... https://www.cureus.com/articles/29459-brief-review-on-covid-19-the-2020-pandemic-caused-by-sars-cov-2

малко сте позакъснели с подобни гръмки изказвания. Вирусът отдавна е изолиран и го изучават. За зла беда мутира твърде много (всъщност като всеки други вирус) и ваксините не са особено ефективни (както е за други вируси, не толкова заразни)

ангел кунчев 6 юли 2022 "Очакванията коронавирусът да стане все по-близо до един грипен вирус са налице, прогнозира доц. Кунчев. Той посочи, че и сега голяма част от хората го карат доста грипоподобно и ако не са бързите антигенните тестове, няма да знаят от какво точно боледуват."

Не им вярвайте . Отклоняват вниманието от 50-те процента инфлация и от липсата на природен газ. Целта е тотален Локдаун и минимална избирателна активност.

Чиба...аман от професори по грип...

Никакво спазване на измислените им мерки, никакво ваксиниране...Винаги против системата и матрицата. Когато несправедливостта се превърне в закон, съпротивата е задължителна...

Българският народ вече разбра, че няма друга алтернатива, освен убедителна победа за ГЕРБ-СДС на предстоящите избори, ново правителство начело с Бойко Борисов и 2/3 мнозинство в парламента!

Какъв Ковид ? Той не е изолиран и не може да бъде изолиран. Защото несъществува. Вярват в някакви китайски тестове реагиращи на месо, мляко,домат и пилешка супа.