Проф. Ива Христова: Заразеното с морбили дете може да е ваксинирано само по документи

Директорът на Центъра по заразни и паразитни болести обясни, че то няма антитела

Обратно в новината

Коментари - Проф. Ива Христова: Заразеното с морбили дете може да е ваксинирано само по документи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Престанете да си пускате глупостите а вземете и кажете от къде се е заразило детето и как ''няма'' други заразени..

Всички болести, които бяха забравени, на двата от лабораторията на военните им "партньори"- господарите на ГМО вирусите

А сега обясни също как при болен били липсвали антитела щото не бил ваксиниран? Как става тая работа? Кво ви има бе?

Да, лигичен въпрос, ама никой няма да я пита. А дали ваксините са качествени?!!

Има различни антитела в организма - ИгМ показват активна инфекция, а ИгГ - имунитет към болестта. Когато ИгМ изчезнат и се появят ИгГ, пациентът се счита за излекуван. Очевидно детето няма ИгГ антитела.

Има заговор срещу добрите и "работещи" ваксинки.. ДокТРОЛята ептем изтрещяха.. ХАХХАХАХА УУУУУУУ марш

При тази ваксина наличието на имунитет може да се установи по кръвен път, за разлика от някои други ваксини. Тоест, дали детето е реално с ваксина или само по документи е лесно доказуемо. Жалко, че ако родителите са платили на лекар да издаде документ, за да може детето да посещава детска градина, се разпространяват болести измежду всички останали деца.

Нали другите деца са ваксинирани. Би трябвало да са защитени. Или не вярвате все пак достатъчно на ваксините?!

А децата под 1г, които не са ваксинирани, какво да го правим? Да се оправят, нали, по български. Нищо, че има доживотни увреждания.

Най-вероятните причини ваксината не работи: 1. Неправилно съхранение и поставяне 2. Малко специфична за патогена субстанция и много неспецифични усилватели при евтините ваксини. Има имунна реакция но към инфекция, която детето я има случайно в момента. 3. Дефектна ваксина. 4. Резистентност към ваксината (но тогава и болестта е малко вероятна). За да се избегнат първите три фактора се прави изследване за антитела 3-4 седмици след ваксината. Като има болен се прави специфичен тест на всички, получили тази партида, започвайки от ваксинационния пункт. А другото е ами ние докторите сме прави по закон а вие не сте. Може и докторите, прокурорите, полицаите, политиците на власт. А тези от Брюксел и НАТО са божества.

Тази и други като нея с нелогичните си изказвания и действия компрометираха и доказното с времето необходимо ефективно ваксиниране. Баба ми казваше в такива случаи, че покрай наш Илия намразих и Свети Илия.

Как не ги е срам. Такива безгрижни към собственото им дете родители. Освен това те създават опасност и за ваксинираните.

То може и ти да си професор само по документи ...

Че липсата на антитела не били признак, че не си ваксиниран....

И тестовете за антитела и не е задавайте зелените си нацификати, нацисткооо

...не издавахте зелените си нацификати на хора с антитела на овцо през ковид планденията....сега същата обвинява детето , че нямало антитела

Много бързо забравяте как един поп не даваше децата му да бъдат ваксинирани и го принудиха ! Няма да се учудя някой татко да се е направил на велик и ваксината да не поставяна , а да е искан документ за да може детето да отиде на ясла !

А не може ли ваксината да е била фалшива (чиста водица) , да не изключваме и тази възможност, че контрол в България винаги след дъжд качулка...

Не, но може да не е съхранявана правилно и да е загубила ефекта си. Повечето ваксини изискват специални условия за съхранение.

Те затова ковидната я слагаха по капанчета в голямата жега. Щото контрола е стриктен.

Хубаво де, нали по време на ковид всичкото биолог, вирусолог, лекар и компания си извоюваха на ваксинирането да се гледа не като двоично (ваксиниран - не се разболяваш, неваксиниран-разболяваш се), а като на степенувано понятие - т.е. ако се ваксинираш, с това намалява вероятността да се разболееш, или поне болестта протича по-леко. Т.е. направиха самият ефект от ваксинацията тъмна Индия, доказуема само по статистически път, но с никакви лични гаранции, че ти, точно ти, ако се ваксинираш няма да се разболееш. Ето сега - след като вече сме се съгласили (защото не възразихме срещу такова разглеждане), значи трябва да приемем тази постановка не само за ковид, а изобщо за всички инфекциозни заболявания.

Всяка ваксина е различна, както и всяко лекарство, някои пазят от зараза, други от тежко протичане, някои за цял живот, други за няколко години, други сезонно. Винаги има малък процент хора, които не могат да изградят имунитет.

Какво да кажем ние дето по наше време единствено против Вариолата имаше ваксинация, и реваксиниране в детските години. Когато тръгнах по моретата задължително ваксинация вариола на 10 години, понеже мястото се заличаваше след дни, и се налагаше втора, трета контролни, с цигарата изгарях мястото да се образува мехур, а после да се появи гнойно изтичане, за да се завери имунизационния паспорт. Варицелата, морбилито, заушката си ги карахме подред, в по -късно време се появи ваксината за детски паралич. (иначе за трихомонуси,за сифилис, за трипер, за спин си беше на късмет -то и ваксини няма). Най вече ваксина против човешка глупост няма открита; доказателство за което е поне с 137 годишна давност

и Бацелова , Христовица са нейни пророци. Ама краво неграмотна с титла професор. Какво точно ти дава право да твърдиш подобно нещо? Нямаш доказателства , знайно е че и не всяко дете изгражда антитела ако и да е ваксинирано. Сега обаче случая е такъв че с оная проста твоя ортачка трябва да "вдъхновите" разколебалите се от неефективността на ваксината. Па и дирниците с охота ви дават трибуна. Що не вземете да се ваксинирате с противоковидната още барем 50 пъти, че да не ви гледаме мутрите.

Уффф. Сега ще се изредят всички медицински свтила да ни обясняват как това дете е било антиваксър. И накрая ще вземат да откажат наистина родителите му да го ваксинират повече.

За прием в детска ясла/ градина се изисква документ за сложени ваксини, иначе детето не се приема. Няколко родители ми се разсърдиха, че не им издадох такава бележка. Но има колеги, които издават бележки на неваксинирани деца за ясла/детска градина.

Колкото повече антиваксъри, толкова по-малко антиваксъри...

Колкото повече ковид фнатик ваксъри, толкова по-малко ковид фанатик ваксъри. А конкретно с детето, я е както казва тая (насрала да се лъже по време на Ковид епидемията), я не е. Никой не може да каже.

Това, да не сте вие, които преди 2 години се ваксинирахте само по документи, че ви беше шубе, ама трябваше да се пропагандира правата вяра.

При ковида нали ни обяснявахте, че се ваксинираш, но пак се разболяваш, а може и да нямаш анти тела след ваксината, защо се изненадвате сега ? Ковид промени медицината и това твърдяхте всички папагали. Тази доктор бацилова не я цитирайте, че звучито още по-зле и помним нейните ваксо истерии.

В момента в детето е пълно с антитела... Голяма работа, и аз си я изкарах тая шарка на шест години....

точно това мислех да кажа и аз - как така няма антитела като е болно. Баш сега е пълно с антитела, опитващи се да преборят болестта.

Съвсем нормално е. Има различни антитела в организма - ИгМ показват активна инфекция, а ИгГ - имунитет към болестта. Когато ИгМ изчезнат и се появят ИгГ, пациентът се счита за излекуван. Очевидно детето в начален стадий на болестта няма ИгГ антитела, т.е. лекарите могат да преценят, че не е имало имунитет. Сигурни са, че е морбили, защото е позитивирало за ИгМ антитела за морбили.

Те и болните от Ковид, бяха ваксинирани ама...