Проф. Ива Христова: Няма данни, че "Омикрон" се прекарва по-тежко

Новият COVID вариант се разпространява поне два пъти по бързо от "Делта", смята шефът на Центъра по заразни и паразитни болести

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Прекарват" ви вас да говорите каквото трябва. Заболяванията....протичат, или се преболедуват леко, тежко и т.н. Къде е редактора???

Ако не бяха мерките, досега щяхме да сме забравили за вируса. А ако не беше масовата психоза, която се развихри покрай ковида, вероятно нямаше и да разберем, че има такъв вирус.

Професоре, говореше се , че до лятото на 2022 ще спре това нещо. Ама сега как стоят нещата - види ли му се края на тази така наречена пандемия , че има мълчание по този въпрос? А дали леко или тежко се понася това зависи от индивида, така че това не е информация за масова консумация.

“…срещу крокодили ръся захар…”, ама то няма - “…е щото ръся де…”.

Вчера 5 пъти по бързо, днес 2 пъти по бързо :))) Иве, лапай мангъровия!

Значи вече се разспространява-НЕЩО,ОТ КОЕТО ОСВЕН,ЧЕ НЕ РАЗБИРАМЕ,ЧЕ СМЕ-“БОЛНИ”...ВЕЧЕ НЕ ГО ЛОВИ И ТЕСТ!!!! ЩЕ НИ КАЖАТ ЛИ-КАКВО СЕ РАЗСПРОСТРАНЯВА.... ОСВЕН КЛЕЧКИ,”ВАКСИНИ” ЗА ТРИЛИОНИ,ДЪРЖАВНИ ПРЕВРАТИ И-ТЕРОРИЗЪМ!!! ДЪД,КОНФИСКАЦИИ И ДМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА/ТЕРОРИСТИТЕ!!!

Та значи ваксината не работи за вирус който не се изкарва тежко.. ама нищо вие се ваксинирайти и бустери си слагайте че трябва едни пари да се направят! Мамка ви мошенническа!

От всичко това става ясно че този вариант е ваксиниращ вариант против корона вируса. Иначе нямаше да квичат толкоз.

Сутринта бе три пъти по заразен,а сега 2 пъти,до утре ще са равни с Делтата... Поне признавате,че щамът е доста по лек от всички останали варианти... Този щам заобикаля ваксините,но естествения имунитет не,което ви се каза още от самото начало! Всички ваксинирани се превръщат в неваксинирани,но това си бе планувано,да се готвят за 5-та и 6-та доза,след това ще дойде още 5 пъти по заразния Йота,после Мю,после нанайси феродо,пичкосиматеро и ... Важното е психотата да станат на цедки и милиардите да влизат в бздънните каси на фармацефтите,нищо,че ваксините не ви пазят! Тези препарати и досега не ви пазеха,но те ще заявят,че ще ви пазят и от Омикрон,което изобщо няма да отговаря на истината! Важно е да си вземете дозите,а след това ще обявят 5-та и 6-та бустерни ваксини и ще кажат,че това са точно дозите за Омикрон,нищо,че след това ще обявят Йота и ще трябва да се бодете с 7-ма и 8-сма доза хипер турбо мега ваксина... За Омикрон изобщо не ви трябва ваксина,дори тежко болните на смъртно легло карат щамът леко,какво остава за останалите...

Значи...анигенен тест не го лови, ,писиар -съмнително и е прекалено мутирал за да му противодействат ваксините

Затуй тряат ощи тестове и ощи фъкзини и все новички не като старички! Туй шъ го пишат и в "Ланцет" и некой математик шъ го потвърди, че заради вас се е появил оня микроп в Африка! Ънтивъксъри! Съзнателен поданик треа да се такова от всеки бранд по четири дози, след туй и срещу оня микроп макя ви!!!!

ОЩЕ ЕДИН ТРОЛ ИЗВАДИХА ...... ТИЯ НЕМАТ СВЪРШВАНЕ