17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Партия ДИМНС (Да изпратим Мунчо на село) води убедително в социологическото проучване на "Калъп" . На въпроса: "Искате ли Мунчо да бъде изпратен на село за да пасе патки и отглежда прасИта?" повече от 75% са отговорили с твърдо "Да". Да го направим на 14.11.21!

Интересно, КАК ще стане това??????? Някои са ВСЕ ОЩЕ КАНАДСКИ граждани???? Дебилите в Б-я свършиха!!!! Сега Те мият чинии и берат ягоди вАнглия/но не се знае до кога/!!!!!

Напоследък всякаква паплач става депутат в народното събрание. Така че защо и тези да не влязат??? Единият бил мошеник другия не зачитал конституцията Какво толкова нали?

Да, бе вярваме ви. Те структури за два месеца се правят. Тия от 4 месеца обикалят страната с държавни пари и правят предизборна кампания на ваш гръб.

Единият, не му знам името дори, ама му викам Очите - Осъден във ВеликоБритания за Кражба на Интелектуална Собственост, другият и на него името не знам, ама му викам Хилещият се - дори няма Българско гражданство! Идеалните Национални Предатели, с единствена цел - да Изсмукат Паричките на Българският Народ!!

Няма по тъп от наш Ганя. Кой от де дойде проектант и все червени. То не бе Жорж Ганчев, Лудото Яне, Бареков, Магарешки, Сидеров, Светльо Витков.... вероятно някой пропускам. До кога ще им се връзвате на такива? Не разбрахте ли най-сетне, че ви клатят дъртите комунисти и ДС агенти. Защо бе хора?

Какво ще направи новият проект за икономиката, образованието, здравеопазването-това са въпросите, а не колко безделника ще вкара в НС и как ще се отрази на президентската кампания!

Тези двамата ,като сиамски близнаци бе,накъдето и да погледнеш все са заедно....

За какъв проект говорим? Самият Петков призна, че още не е успял да купи никоя партия? Василев пък изобшо не е потвърдил, пе идка да участва. Послрдно идкаше време да си помисли. Може изобщо да не успеят да се сдушат с никого. Чешите си езиците.

Очаквам да се насерат всички медии да ги бутат до изборите.

Режисьорът и бивш депутат от СДС Евгений Михайлов постави няколко въпроса във Фейсбук. Той е озаглавил поста си "Прости въпроси за неудобни отговори: Какво трябва да са ти обещали, за да се откажеш от канадското си гражданство? Кога трябва да са ти го обещали, за да се откажеш още преди изборите на 4 април и преди да се знае дали въобще ще има служебно правителство? Струва ли си за два месеца министерстване да си загубиш гражданството на Канада? Колко месеца служебно министерстване са ти обещали и програмирали, за да предприемеш този ход - 2, 4, 6, 8...? Кой е измислил сценария - след два поредни избори да не може нарочно да се състави правителство, за да може служебният кабинет да стане дълготраен - 6, 8 месеца? Какво са ти преподавали в Хардвард, за да може едно "дясно", харвардско момче с охота да влезе в стратегическия екип на Александър Маринов - агент на ДС "Майстора" и да стане колега на комунистическия следовател Бойко Рашков и на отрочето на Александър Лилов - Янаки Стоилов!? Как се влиза в отбора на запасните комунистически полковници, генерали и агенти на ДС, назначени в правителството, областните управи и областните управления на МВР, от резидентът Радев!? Какво политическо и икономическо бъдеще са ти проектирали, за да се навиеш да си съучастник във всичко това? Какъв трябва да е залога, за да може президентът и министърът нахално да нарушат Конституцията на България? Кой плати за цялата медийна пушилка, която да замъгли здравия разум на обществото ни в продължение на месеци? Кой стои зад цялата едногодишна дестабилизация на България? Кой има интерес от слаба европейска и натовска България? Когато си отговорите на тези въпроси, ще разберете какво ни се готвеше от миналото лято, с участието на фоновата масовка от "младите, умните и интелигентните" революционери. А, ако си отговорите със закъснение... ще бъде твърде късно да се върнем на правия европейски път... Защото Евразия ни чака с отворени обятия!

симпатичен мошеник

И за чий ни е този проект на госпожа Мустафа?

Киро Лъжата се опита да отстрани ръководството на ББР като подаде необходимото още преди да е издаден указа за назначението му. Киро Лъжата източи цял язовир само и само да клевети ГЕРБ по поръчка на шефовете си Киро Лъжеца одобри раздаване на заеми без гаранции от получателя. Гаранции ще дава българския народ... Киро Лъжеца доведе банда албанци, представи ги за немци и сега ще им плащаме 70млн лева, още не се знае за какво Според мен този човек има психични отклонения.. Сериозно го казвам. С такава лекота твори горните издънки и си вярва, че това не е проблем... Такива хора са опасни

Кой нормален ще дойде от Канада в кочината, ако не са му обещали купища пари? Чудя се само защо плащаме на конституционни съдии. Трябва да бъде закрит КС. Никой не я има за нищо тази конституция.

Лява политика с десни методи щели да правят. Това ми звучи като десни педали с лява резба. Само, че мястото на десните педали е при предайбългарианците от ДКМС България. Там са наредени роднина-милиционер... чак смърди на БКП и ДС агенти омешани с техните деца и внуци за камуфлаж.

Кои са тези вярващи на двама лъжци, единия ужхарвардец уличен вече няколко пъти в лъжи и влязъл като министър като канадски гражданин, другия ужхарвардец три месеца крие, че назначения от него шеф на НАП, сам е подписал ревизионния акт, за дълг на фирмата му от над 1,5 милиона лева, завлякъл акционерите във фирмата му в Англия с над 9 милиона паунда??? Кои са тези? Или са суперНЕинформирани, или тъпи, та чак вдлъбнати или платени марионетки, очакващи да получат нещо, чрез тази партийка!

Teзи прости въпроси , са прости и цинични , като самият Евгени Михайлов , който се оказа и ренегат от класа. По скоро на подобни въпроси би трябвало да даде отговор самият той.

на времето показваше куршуми с които да убити румънци от Секуритате. Оказа се че ЦРУ е извадило ит моргите умрели румънци и демократите ги разхвърляли по площадите

Сега докато обикаля страната да намери време и да отскочи до Румъния да му видим най-после има ли сертификат за отказ от канадско гражданство. Иначе това си остава партенка.

Браво ! Унищожаването на ГЕРБ е моя мечта , а закриване на ДПС е основателно , защото по Конституция неможе да има Етническа партия в България !

Тия двамата калъпи искаха да извадят оръжейните заводи от държавната консолидационна комисия и да ги вкарат в министерството - нещо, за което руснаците от десетилетия си мечтаят и се чудят как да го постигнат, за да затворят заводите. Също така дадоха мило и драго да копрометират банката за развитие, а на заден план течаха бурни дискусии и преговори как тя да бъде приватизирана и пак замесени бяха руски пари. Бойко такива неща не си е позволил да прави през цялото си управление !

И чат пат някой джендър и лгбг протежета сред тия, които си описал.

12 г избира измекяра на бай Тошо а сега Чалгаджията циганизатор на две поколения българи

Пълни глупости … Руснаците си мечтсели ох боже простотия до шия от форумните ГЕРБоляци !!!

Царят беше сам. А тези са двама. За колко ли деня " ша ни опраят" ?

Хайде ГЕРБерасти почвайте да плюете … газ да видим Бойко добре ли ви е платил или сте мизерни крепостни селяни !!!

Голяма атака срещу тези двамата от разни социолози, политолози, гербери и депесари. Троловете са настръхнали по всички медии. ПИК и БЛИЦ вече само за тях пишат.

Прас на ГЕРБ главата !!! Време е за връщане на мечешките услуги хахаха

Няма по-добра реклама!

Симпатични са ми и двамата, но не разбирам защо от тази високо позиция ни залъгват - единия с уж прекратено второ гражданство , а другия с назначаването и поддържането на много, много неизправен данакоплатец. ЗА ТЕЗИ ДВЕ СЛУЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ И ОТ ПРЕЗИДЕНТА.

Мунчо ни натресе тази инфлация,криза във всички отрасли,омраза,разединение,хаос,страх,мизерия!

Тези двама глупаци ,няма ли да сложат вратовръзки ???? Де.ба долните мошеници...

Както ти звучи, така си го и набий, педалите каквито и да са, са с лява резба

Ще има правителство на всички партии без Герб и Дпс. Това е. Всичко друго е ала бала.

За Бога Братя и Сестрти,нека ги подкрепим на изборите заради нашите бащи и майки

A aко Кирчо Петков преди това влезе в затвора за измама с канадско гражданство, тогава ко прайм?

Ми твоята мутра си е по цял ден по селата, бе гербав трол.

Затвор готвим за сикаджийската мутра.

За две по 400 и едно духане.

ДГД, бе у й сплескан...

Тези двама професионални крадци ще вкарат в Парламента чистачи и бармана на бюфета ...Няма да вземат и 1 % ...

Няма леви няма десни , всички сме бесни педерасти .

Абе не е сигурно

Това, за което ще напиша не чух да го коментират в новините, но го прочетох в dir.bg. на 15.09 2021. Емил Георгиев, шеф на Екогласност Казва: „Трима действащи министри искаха да им продадем „Екогласност” срещу избираеми места в парламента”. В същия ден и пак в dir.bg Кирчо, без да се засрами, си призна за това. По този начин ли тези двамата ще започнат новата си кариера? Не че не са го правили и преди, но ще им го позволим ли и този път Това тяхното ако не е брутална корупция, какво е?

ДБ ги прави водачи в 24 и 25 МИР, дърпат листите яко, вкарват поне 2-3 от листа повече, президентът връчва мандат на ДБ, К. Петков го взима, прави правителство, което ще стане непоклатимо. Шах и мат!

Много си сплескан, да не си куртуриста.

Стеиа сте натрапвали измислени герои, които в същност са един лъжец и един крадец.

Вече на никого не вярвам от кандидатите за управленци!

И в кафявото ДИР че, много посерковци, а сега си представете 1 милион да гласуват за Радев и същите да пуснат за неговите хора Кире и Асеня и всички са в канала, мръсния