Проф. Балтов изпратил до ДАНС писмо срещу колеги от „Пирогов”

Поводът – протестите срещу него, докато управляваше лечебното заведение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почна топенето и наклепването. Много някои имат за казване. Няма нищо честно при бялото братство, само измами и точене.

Но тоя ББ му показваше до къде е стигнало строежа на магистралата. Да не очаквате, че е читав човек? Лайняно лекенце някакво.

Яко клепане му е майката!

Мишкар.. аре у лево.

Имало едно време един наивник, казвал се Хипократ.

Герберунгел.

А какво да направи професорът, тогава новоназначен директор? Да позволи да му се качат на главата шепа мрънкачи? Да остави без последствие саботирането на работата на стратегическо лечебно заведение в натоварения месец декември? Господ да е на помощ на злощастните пациенти, които обикновено го отнасят, когато се спречкат от медицинското съсловие.

Защо е скрит подписа!? То и аз мога да напечатам подобен компромат!

Гарантирано от ОПГ Герб !

Не мога да разбера защо добър лекар като Балтов се забърка в тази каша...Не парите са най важното в живота! И като лекар може да печели добре! За какво са му милиони и хората да го псуват и кълнат,вместо да го уважават и почитат!?!

А честито на хората които го защитаваха този боклук...

Прочетох писмото, не видях нищо "скандално". Единственото което видях е един човек да се опитва да усмирява една рота изтрещяли доктори...

Заради Закона за личните данни, умнико

Кое му е скандалното на това писмо? Някой е платил на разни мишки да правят саботаж на стратегическа болница, докато шефът ѝ е в командировка. И това с цел да се излагаме преди председателството. Правилно е пуснал сигнал човекът.

Той списък с причините за протестите едно към едно валиден точно в момента:))) Абе и всеки ли началник като стане началник прави едно и също в тая България?

Като всички гербери - доносник.

Всеки който се е забъркал със Гроб след това горчиво е съжалявал...

Гербоидите първо захванаха силовите структури, съдебна власт, прокуратурата. Такива чистки не е имало след 9.9. Не се учудвам, нормално е Балтов да очисти конкурентите или неподкупните. Ако трябва си ползва и партийни структури ДАНС, Прокуратура... , за да може безпрепятствено да източва болницата към партийните чекмеджета. А и по наследство вожда БМБ също е партиен член на БКП, доносничеството им е в кръвта..

Хора които го кълнат и псуват. Ти къде ги видя?

А това писмо как е изтекло, ако има закон за личните данни?

Вият ли ГЕРБерастите сега? Боеко?

Всеки който се е забъркал с Радев и неговата хунтата след това горчиво е съжалявал...

Колко жалък опит да се опишат действията на служебното правителство. Само да припомня-Мутафчийски ако не бъркам беше от БСП. Пък никой не го уволни по времето на ГЕРБ. Примери като него колкото щеш.

за герберастките наострени тролчета по традиция поздравче: Излел е Шкембе войвода, излел е со Балтов войвода, и като са окнали Боко, Боко, Боко …

и?

Пресен пример ... бибитко ?

и тези изготвят дневните сводки вервайте им

Откакто излезе социологическо проучване, че ГЕРБ ще спечелят следващите избори и хунтата на Радев не може да спи от яд, активирани са троловете и в момента серат под новината, фабрикуват компромати. Кеф за душата е да се наблюдава този предсмъртен гърч. И сто минуса да ми дадете на мен или на всеки друг коментиращ, народът вече ви знае какво представлявате. Успех!

Амииии - сега , защо е рев , че са го махнали ?

Е,тогава защо плаче и се жалва и толкова много го защитаваха.Той може да коли и беси,а когато му резнаха главата,рев до небесата.

Квик, квик, Радев, квик квик хунта , квик квик Кремъл, квиик квиик Бойко стабилност Квиик, квиик, квииик

Странно нещо са това гърбавите обратни. Когато техни плъхове протестират - всичко е ок. Когат други скачат срещу техните корупционни практики, шантажи, измами и безброй други благинки - червени тролове. Слуги на Путин. Проклети да сте.

балтов президенттттт ха ха ха ха

Ти трябва да не си в ред ако вярваш на социологически проучвания в Б-я. Поръчкови проучвания а не социологически.

И подмазвачи

Сега започва замерването с кал по Балтов. Сакън превантивно да отстреляме всичко,което е срещу матрьошката на Решетников. И разбира се,Киро Харварда да го бутаме напред,белким отцепи още нещо от ГЕРБ.

Защитаваха го директивите, които взимаха по 60 хил на месец и няколко наплашени санитарки

Директорите*

Не е нужно много, за да покажеш какви мошеници са герб

Марш, неграмотен родоотстъпнико. И ти си същия помияр - подмазващ се Ганьо. Отивай сега да натопиш другарчето за нещо.

Странно нещо са това хунтавите обратни. Когато техни плъхове протестират - всичко е ок. Но когат други скачат срещу техните корупционни практики, шантажи, измами и безброй други благинки, ги наричат "гербави тролове" и "слуги на Америка". Проклети да сте.

Абсолютно... За ГЕРБ е все едно, че ще спечелят изборите.. Прекалено е разпокъсан парламента.. Не случайно Рублен праща слугите Петков и Василев да правят нова партия.. Искат 10тина мандата, за да може Мая, Ристьо и Слави да сформират кабинет, който ще е курва на Радев.. Заради това не е важно кой ще състави кабинет.. ВАЖНО Е ТОЯ БЕЗАПЕЛАЦИОННО-НЕАДЕКВАТЕН И ПРОДАЖЕН БОКЛУК ДА НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ ПОВЕЧЕ....

Ти, който се представяш с ник-а ми...много оригинален си, няма що. Ама така е - истината боли, нали? Задаваен от злоба гербере. Като вожда ви, Великият Винету - Слънцето.

Агент Балтов сътрудник в четвърто главно управление на ДС звучи достоверно.

Каквито и фалшиви компромати да вадите, ГЕРБ печелят изборите с голяма преднина. ЗА ПЕТИ ПЪТ, драги хунтави!

Кой Данс бре ,дирник? Този на натовския генерал Грипен Решетников ли? п.с. предния ми коментар за служебната партия на натовския генерал го изтрихте. "Областни управители обслужват по заповед „служебната партия“"

Сега страхливецът Бойко остава без кандидат президент - сигурно ще хвърли Деси Атанасова да загуби, за да може после пак да си фантазира, че ако се е кандидатирал той е щял да спечели. Дебелият еднокнижник знае, че след тази победа Радев няма как да се кандидатира пак - може би тогава ще си покаже кратуната пак, но засега му стига да се снима с баби по нивите. Хахаха сигурно ги лъже, че е президент, защото вече никой не го помни

Ех, руски дядка, Долен и противен си като смегма на руски войник след парад на червения площад. Дано те наобиколят такива отрепки и ти дадат да я опиташ.

ако спечелят ? Те и през април спечелиха, ама не управляват . И сега ще е така . Ще спечелят 60 -65 места и другите пак ще ги игнорират . Умно ще е, ако всички, които разчитат на ГЕРБ за високи постове и много пари, да се преориентират към други партии. Тази вече нищо няма да може да им даде.

Само дето последния път изключително точно показаха процентите. Това мунчовците сте нечувани дрисльовци...