Коментари - Проф. Балтов: Борисов е стабилен, Радев трябва да е под карантина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щото ти в такива случаи си мълчиш.

Борисов не е стабилен.Пере го съчмата.

И КОЙ ВИ ПЛАЩА ТЕСТОВЕТЕ ПИТАМ?! ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА СЕ РЪСЯТ ПО 100 ЛВ. ЗА ТЕСТ, А ВИЕ НА ПРИНЦИПА-ТУКА ИМА, ТУКА НЕМА, ПО ТРИ ТЕСТА НА ДЕН, ОЧЕВИДНО НЕВЕРНИ ПРИ ТОВА! КОЙ ВИ ГИ ПЛАЩА ПАК ДА ПОПИТАМ? НА РУСКА РУЛЕТКА СИ ИГРАЙТЕ КОЛКОТО ИСКАТЕ И НАЙ-ДОБРЕ НЕ С ТЕСТОВЕ, А ИСТИНСКИ, С ОРЪЖИЕ!

Информация за Розовото трио на Отровените, които разиграват простичък театър, които вършат черната работа на Радев, който явно е без идеи и в Стратегически застой. Оставката му е поискана но не смее да отговори. Бъдете Непримирими към тях. Кои всъщност са тези лица? Видният протестър и един от водачите на опита за метеж срещу държавата - адвокат Николай Хаджигенов се оказа семеен приятел на банкера-беглец Цветан Василев, разкри Блиц, позовавайки се на източници от юридическите среди. За първи път Хаджигенов лъсна в публичното пространство именно покрай Цветан Василев през горещото лято на 2014 година. Тогава на 14 юни той се изпъчи пред медиите като защитник на един от тримата задържани за подготвяното убийството на депутата от ДПС Делян Пеевски - Георги Христов. Това даде повод на Хаджигенов да се настани в удобното кресло на "120 минути" при Светльо Иванов и напоително да се изказва като експерт за съдебната власт. От тогава до момента Хаджигенов е сред любимците на кръга "Капитал" и е обгрижван старателно от bTV. Покрай "протестърските" си убеждения Хаджигенов бе нает да защитава арестуваната и осъдена на две инстанции кметица на "Младост" Десислава Иванчева, а след това и на сърдечната приятелка на Васил Божков - певицата ЛиЛана и нейния брат. Преди месеци Хаджигенов стана редовен събеседник в студиото на скиора Сашо Диков заедно с другите двама участници на "отровното трио" Арман Бабикян и Велислав Минеков. Не по-малко интересен е и Бабикян, който се превърна в прислужник на обвинения в 19 престъпления хазартен бос Васил Божков и не спира да го защитава пред медиите на олигархията. Помага му и Мая Манолова, която лъсна на снимка до Васил Божков, но упорито твърди, че не е била финансирана от него. Нещо, с което съпартийците й от БСП не са съгласни. Според тях Манолова от години е захранвана щедро от Божков, но след това, за да си спаси кариерата, му обърна гръб. Предполага се, че точно за това Божков си отмъсти и в медийното пространство се появи нейна снимка в служебния му офис на столичната улица "Московска". Третият участник от "триото" Минеков произхожда от кървавочервен комунистически род. Облеченият във вехто елече склуптор е любимец на същия кръг "Капитал", на който вече обърнахме внимание и не спира да се кипри на телевизионния екран. Колкото и да се представя за демократ, Минеков не може да избяга от миналото си, колкото и упорито да се опитва да го прави. Вероятно Хаджигенов, Минеков и Бабикян се надяват, че след протестите могат да се уредят с министерски постове, но както се казва в една поговорка "Мечтите са безплатни".

КЛИНИКИТЕ "ГЪРМЯТ, ЗАЩОТО СТЕ ГИ НАТЪПКАЛИ С ХОРА ДЕТО НЕ СА ЗА ТАМ, ЗА ДА ВДИГНЕТЕ ЗАБОЛЕВАЕМОСТТА! ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО, ЗАЩОТО ХВЪРЛЯТЕ ЛЪЖА ВЪРХУ ЛЪЖА! ПРАВИТЕ ГО ОТ САМОТО НАЧАЛО НА ТОВА БЕЗУМИЕ!

Вие защо не лекувате хората, за каквото ви се плаща, ами сте хукнали по радиата и телевизиите и човек от вас не може вече нищо друго да види и чуе. Там ли ви е мястото - да повтаряте като папагали един през друг едно и също, вече не знам колко месеца. Отделенията в Пирогов гърмели от заразени. Ами стой си в Пирогов и си върши работата!

Мафията в бели пристилки просперира.

А свестните лекари мрат поради липса на предпазни средства.

ТАКА ЛИ ВИ КАЗА БОРИСОВ ДА ГОВОРИТЕ ЗА РАДЕВ - КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ КОГАТО ПАДНЕ БОРИСОВ ПАК ЛИ ТАКА ЩЕ ГОВОРИТЕ КАКВО ТРЯБВАЛО СПОРЕД ВАС ДОКТОРЕ ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЧЕ РАДЕВ СИ Е НАПРАВИЛ ЧЕТИРИ ТЕСТА И СА ВСЕ ОТРИЦАТЕЛНИ А БОРИСОВ??????

Един идиот...аман бе!! Къде ви отглеждат бе?!

Клоунът (Васил Найденов) Превива цирка кръглият си гръб щом клоунът танцува неуморно но външноста излята във калъп разпада се в тясната гримьорна. На масата е другото лице разтегнато от смях, наивно бяло, а истинското в двете му ръце пред матовото тройно огледало, а истинското в двете му ръце пред матовото тройно огледало Рефрен: Клоунът след чаша чай си тръгва, тръгва уморен изгубва се в прегръдката на мрака. Клоунът сега е пак съвсем, съвсем обикновен. До утре, до утре, до утре, до утре вечер в другия спектакъл До утре, до утре, до утре, до утре вечер в другия спектакъл Ла ла лей ла ла ла лей ла ла лей ла.. Той пак е сам говори без слова с предметите от своята окръжност бе писал някой нещо за това, че клоунът винаги е тъжен. Макар че не на всеки този свят безценното предимство е донесъл изкуството да бъде вечно млад и през сълзи дори да бъде весел, изкуството да бъде вечно млад през сълзи дори да бъде весел Рефрен:...

И защо Радев да трябва да е под карантина след хиляда отрицателни теста направени?

За назидание. Както всички останали с отрицателни тестове дето са пили кафето си не с който трябва! Тук командва медицинската мафия. Даже и война да ни обявят трябва да са под карантина грипозни!

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be

DGD o!o

Бибитко винаги е бил стабилен - и на килограми, и на чекмеджета, но здравеопазването ни е в разруха заради такива г@золизци като тебе, мазен Балтов!

През последните три дни се наслушахме на лъжи и глупости. Имало било наредба за декарантиниране на важни личности, ама никой не я цитира тази наредба и накрая се оказва, че такава наредба НЯМА. Лъжа първа. Борисов имал два отрицателни теста, а после тези тестове се оказали положителни. Лъжа втора. Борисов си бил направил още два теста, които били положителни. Лъжа трета (PCR тест, в зависимост от теста, отнема миниму 12 часа. Референтно потвърдените отнемат 24 часа. Тоест тоя няма как да си е направил 4 теста за ден и половина.) Вчера оня математик от БАН ни обясни, че ако се заразим днес, ще боледуваме по-тежко, от колкото ако се заразим след една година. ГЕНИАЛНА ПРОСТОТИЯ, плюс че е лъжа. Ама си ги заслужаваме, драги зрители!

Аз си правих тест за морето. Резултатите излязоха за 4ч. После се разболях. 6ч. Ако това ти е грешно, какво ли пък вярно си написал?

УШАКА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАТОЧИ ВЪН КИТАЙ ЗА НЕГО ВИРУСА КОВИД 19 НЕ СЪЩЕСВУВА МАКАР ЧЕ СЕ КРИЕ КЪТО НАТРОВЕН ПЛЪХ.

стабилен е,кон да го ритне няма да мръдне

Театрото започна!

Радев под карантина, евтаназия за подлогата Балтов ! Този солта..ак на борисов направи добри парички с т.нар. ремонт на Пирогов ! Добре си натъпка гушката, сега трябва да говори продажни глупости . "Независим" хирург, "знаещ" повече от вирусолози, лабораторни доктори и инфекционисти ! България е пълна с уродливи продажници !

Президентът на СЗО е направил тревожно съобщение,че в БГ тестваните с PCR са 3 пъти повече от тестовете,които официално са внесени от държавата като прави извода,че или са купувани на черно и внесени или държавата лъже в цифрите за положителните резултати. И се пита в задачата - Ко прайм ся?

Спермояд, искаш ли кожен термометър?!

Професоре, като кажеш А, трябва да кажеш и Б. Ананиев трябва ли да е под карантина?

Балтов, вземете се разберете с колегите ти от РЗИ, щаб, МЗ и т.н. политически шизофреници! През пет минути по телевизора говорите различни, в повечето случаи - противоречащи си, неща! КРЕТЕНИ!

Тиквуний ще оздравее, защото Господ не пуска крадливи мутри в Рая, а в Ада пък не пускат с неправилно поставени маски. Това е положението, Минке. хе-хе

захохо Ти че си хо хо си .но СИ и ЧЕРВЕН ПЕДЕРУНГЕЛ.

Червения пезевенк Рундю Естонеца да каже ,как организираха активното ДС мероприятие с прекрасната госпожа и нарисуваха чекемеджета ,пачки и пищови с флашмоба в спалнята на премиера,докато прокуратурата още не е стегнала примката около врата му !

Борисов си призна за чекмеджетата с пари бе троле. Ква примка. Личи си че си някой платен идиот

Даже Туск знае за пачките, само ти не знаеш. хе-хе

Балтов е кум на Лъчо Мозъка. Така се напредва в медицината. Отвратителна шуробаджанащина!

Радев трябва да е под карантина. Мутра Фигурант карантина и закон не спазва. Остават му няколко месеца, и ще бъде въдворен за организиране на държавен преврат. Тримата бабикяни ще му правят компания.

пак ще се повторя....хъх базиктар

Проф. Балтов: Борисов е стабилен, Радев трябва да е под карантина - един път подлога - цял живот подлога !!!

Както каза един по надолу, Балтов се бори за министерски стол

Малиий

Абе то не означава, че като е под карантина, не може да дава оставки,. ....... или май теста е фалшиф, за да си покрие още малко задника.

Цялата завера с болестта на Тиквун е насочена пак срещу президента - за пореден път. Дебили прости.

Продажника Балтов се хвърля на амбразурата, нядява се на министерски пост. Организираха контактнна ситуация на Радев и веднага го изолираха (по протокол). После Бацко беше контактен, ама имало забравена точка, че важни за управлението хора няма да се карантинират и хоп, Бацко не е карантиниран, и от немай къде свалиха и на Радев карантината. Обаче вируса като бумеранг разболя Бацко и сега той лежи в къщи уж карантиниран, ама си работи, защото няма кой да решава къде, на кого и колко пари да се раздават (няма да изпусне баницата, я...). И веднага карантинираха Радев, защото бил контактен, като забравиха за специаната точка. Всичко е пунта мара с цел изолиране на Радев от публични изяви. Но народа не е толкова прост, колкото Баце си мисли!!!

е спрял ваксините за грип след като 48 души в Южна Корея починали от тях

Много семпла душица е тоз платен клакьор, бре !!! ТО не бе тунинг, гърмене...чакаме още простащини от придворния щаб.

такъв и клакьора...

Балтов винаги е дежурен ковидиот в понеделник...

Да си жив и здрав, Баце! И Господ здраве да ти дава! Връщаш се още по мотивиран. България има нужда от теб. Удряйте с Гешев олигарсите, мафията и мутрите в президенството! Народа е с вас!

хъх...базиктар

Кои точно да удрят, Божков,на когото му вдигнаха запора,на жена му, която след 8месеца я пуснаха, защото не можаха да и повдигнат дори едно обвинение?!?! Хайде стига глупости, платени троле...

Ортопед ще говори за карантини. Все едно аз програмист да говоря за архитектура.

Като трол да говори за чекмеджета - кой от каквото разбира. Един знае ситуацията в Пирогов, друг знае как да пише анонимни коментари.

Определено ортопеда Балтов е политически клакьор на Борисов от породата на лекето Тома Биков,но облечен в бяла престилка.

Колегата "На всяко гърне мерудия". Бори се по стълбата нагоре

Докато е време да му запишем час в швейцарска клиника за евтаназия! Цените са все още поносими.

Балтов да карантинира майка си, да се карантинира сам в затвора. Това е очеваден брутален фашизъм. Една тиква сложи две-три мекерета който колят и бесят. "Аз мисля че президента трябва да го карантинираме", има опасност да е болен от Ковид буби... То стварно като малки деца, буба лази, буба лази,-хайде полицейски час, карантина, затваряме градовете, глоби по 3000лв кой не се е пазил от бубите...

Миналия път Балтов се издъни с лъжата че Мангъров говорил на хората, че нямало вирус, сега тази тъпотия каза. Тоя човек кой го пуска да говори пред журналисти

Борисов го пуска да говори пред мисирки, които правят предизборна агитация. А Балтов се бори за пост в управлениео, който да му дава достъп до парите на данъкоплатците.

Тоя пък що за глупости коментира? РЗИ пусна без карантина Борисов и останали, а Борисов даде 2 положителни теста. Радев даде 3 отрицателни теста в последните дни и на него този му иска карантина!

Ако някой от твоето семейство се зарази, може да имаш и десет отрицателни теста, ама пак ще те карантинират.

Кой от близките на Радев е заразен?

С новите заразени сестри и лекари.. Там пациентите дет се лекуват - в пашкул ли ги държат.. Не трябва ли да бъде в ПЕРМАНЕНТНА карантина.. Като всеки редови доктор, сестра, санитар от болницата му.. Или той не стъпва в Ковид зоната, щото е опасно.. Знае само по приказки от блюдолизци.. Щото при всяко прекрачване на прага на ковид зоната - следват 14 дни карантина, а не РАБОТА В НОВИНИТЕ..

Начии заразения е добре а не заразения трябва да е под карантина. Това ли се опитва да ни каже този ОРТОПЕД

Интересно къде - в къщи, или в болницата. Минава повече от една зедмица от заразяването му и ако има усложнения ..... лошо ! Бойко и "рисков", ама и той ако изкара вируса на домашно лечение, явно Мангъров ще излезе прав - много позитивни, но малко болни.

Ти ще носиш венеца на погребението

Абе, къде ще са общонародните тържества по случай заболяването на Премиера?? Бабикян и Минеков не са ли казали? Щото нали целия български народ мрази Борисов и подкрепя протеста - както водачите му разправят наляво и надясно? Долни нещастници - за шепа рубли са готови и родната си майка да продадат!

Правилният въпрос е, защо Борисов не е разследван и съден за престъпления? При непрестъпник главен прокурор, който не бездейства престъпно, можеше да има примерно 100 обвинения.

Борисов уважаемий е Премиер на България от 10 години - ако той не може да си позволи шкафче със стотина хиляди евро, кой тогава? През тези години той живее на пълна държавна издръжка! Въпросът е как например Божков може да напълни цяла една стая с евро и да притежава незаконни археологически артефакти на стойност колкото е пбюджета на столицата за години? От кого трябва да иска обяснение Главния прокурор - от Божков за артефактите или от Борисов за шкафчето с театрален реквизит?

Тииии нормален ли си бе МерКУРий. Премиер на една държава не би трябвало да има пачи евра в чекмеджето си заедно с килчета злато. Всеки един лев негов трябва да бъде доказан. Да не говорим че оръжие не може да бъде оставено така, ПО ЗАКОН трябва да е в сейф, но присъдата е затвор за не си спомням колко време.

На проф.Балтов може ли да се вярва ,като проправителствен доктор и пиар на Борисов ?

Не, че нещо, но Радев е военен - мъжът се поддържа физически - и истината е , че такива хора са по-здрави хора...

Не че нещо, ама сканадала с Радев е в резултата на контакта му с друг военен-генерал, който обаче пак, не че нещо, ама също изглежда в добла форма, но.....позитивен на вируса.

Позитивен, не значи болен.

Балтов,ти трябва да си по карантина,а не президента Радев.