Коментари - Проф.Атанас Семов: Ние сме нездраво общество и отглеждаме безродни гастарбайтери | Днес.dir.bg

Проф.Атанас Семов: Ние сме нездраво общество и отглеждаме безродни гастарбайтери

Лутаме се безцелно. Членството в една или друга организация не са цели, осмислящи съществуването на нацията, категоричен е преподавателят по конституционно право

Обратно в новината

Коментари - Проф.Атанас Семов: Ние сме нездраво общество и отглеждаме безродни гастарбайтери | Днес.dir.bg

Коментари

Толкова именити, можещи и знаещи българи виждат разрухата на държавата, опитват да събудят обществото,но то е заспало мъртвешки сън и няма надежда , България и българите ще се превърнат в понятия за историята

Кои сте тея вие дето "отглеждате" бре? Дееба и очилатия скопен евнух с мания за превъзходство. Отглеждали били..

България се определя от : земя, граници, сила/войска. Все още земята е на българите. Все още границите са български. Силата/войската е но кантар. Тези три съставляващи определят всяка една територия дали е държава или цигански катун. Сегашното поколение в България е изтървано , но има все още надежда в 1/3 от популацията.

Кой съсипа образованието!? Безродници- царедворци на кобургището, та до днес!!!

"Радев избра за конституционен съдия юрист, отхвърлен от ЕС за генерален адвокат заради липса на опит и ниско ниво" https://faktor.bg/bg/articles/obshtestvo/zakon-i-red/radev-izbra-za-konstitutsionen-sadiya-yurist-othvarlen-ot-es-za-generalen-advokat-zaradi-lipsa-na-opit-i-nisko-nivo Да си знаете кой е Семов

Я пак...

ДОСТНОЕН наследник на най умнию Българан!!!

Поредният малоумник, говорещ глупости. Докато беше във властта какво свърши за България? Проблемът на България се нарича вълховенство на закона, затова и програмисти работещи за 20 хиляди на месец напускат България и отиват да работят за 7 хиляди евро на запад, но там им предлагат сигурност и че няма да бъдат убити от поредният пиян джигит.

Пълни глупости. Типичен партиен човек. Всеки който работи в частният сектор е по - добре от преди и става все по - добре. Тези които са зле са държавно партийният сектор или държавната администрация и фирмите хранещи се от бюджета. Иска образованието да обучава националност. Никоя фирма, дори партийната няма да ви даде 5лв. за вашата националност. До сега на интервю за работа никой не ме е питал за Вазов и Левски. Айде лека и успокой малко.

Споко, бе - едун курс у Харвард и вече ще е на ниво ;)

Редно беше тоя кретен да сподели колко десетилетия е в политиката, дали не се срамува от "резултатите" от неговата дейност и дали не мисли за оттегляне..

"От президентската администрация премълчават, че в парламента Семов бе депутат от партия РЗС, а лично днешната номинация на Румен Радев за конституционен съдия се изявяваше като един от големите защитници на подсъдимия тогава по мега делото „Октопод” Алексей Петров – Трактора." /Фактор/

Страшно е. Че на този МАЛОУМНИК са му дали трибуна да преподава и да заразява с Национал- нихилизъм си. България днес гъмжи от Национал-нихилисти. И все професори- културтрегери. Както онзи половин рускак Ива Христов, което не му пречи да е в Европейския парламент.

Баце, ти току що потвърди, че си точно такъв, какъвто този те нарече ;) Те на интервю за работа може и просто да те питат дали правиш хубави свирки, ама не значи, че всичко останало е излишно :D

Абсолютно си прав, но малоумниците сега ще ти напишат минуси. Мишлета, никой няма да ви плаща за това дали знаете химна наизуст или историческите личности в България. Учете науки, а не измислени хуманитарни, социални и правни науки, защото нискоквалифицирани дървени философи никой не търси. Или ставате инженери, програмисти и хирурзи или цял живот ще сте провалени и нископлатени малоумници и хейтъри.

А такива светила като ваз какво направиха за спиране на упадъка на нацията ни??? Когато за 30 г . от индустриална държава станахме бананови република ???

"Гастербайтера" Петър Увалиев за ПОЛОВИН ВЕК ВЕК "гастербайство" в BBC направи хиляди пъти повече за България, отколкото цялата ви СЪВЕТСКА КОХОРТА ПЕТОКОЛОННИЦИ. На първа страница на българската конституция трябва да стои "Похвално слово за Българското Слово" на Сладкодумеца на Българския език г-н Петър Уналиев.

Кой е този световнонеизвестен? Когато видя титла професор на някой над 50 веднага се сещам,че е продукт на ДС. Какво да правя в държава пленена от ДС, все още. Когато ги отнесе в по - доброто място каналът на Историята, може и да се върна.

Тоя не ти харесва. Сигурно ти харесва оня брадатия козел с лупите от по 10 диоптъра, който погреба България?!?

блюдолизец...

Даниел Вълчев ли, министър на МОН - на кобургището и тройната коалицуя наричат "гробокопач на българското образование"!? Той ли закри стотици учикища и обезлюди малките селища!? Той ли въведе делегираните бюджети и въведе анархия сред учениците!? Той ли чрез НПО-та въведе безродството!?

нали щеше да уволниш ББ?

Препродажба на съветски тефт, производство на КАПТАГОН, продажба на оръжие?

Причините са много и главно във властта която не мисли за България а за собственото си обогатяване. Това е накратко

на клепоухия...

Хахахахахах смешно , викаш да си икономист или правист те обрича на мизерия .

Тъпчо , престъпността на Запад е неизмеримо по-голяма от тази тук , Ама ти от Злокучене явно не си излизал а програмист си виждал само на картинка

Иди сега да печеш семки и произвеждаш кебапчета...

Даниел Вълчев ли, министър на МОН - на кобургището и тройната коалицуя наричат "гробокопач на българското образование"!? Той ли закри стотици учикища и обезлюди малките селища!? Той ли въведе делегираните бюджети и въведе анархия сред учениците!? Той ли чрез НПО-та въведе безродството!?

Бягат заради такива дърти комундели Професоре. Заграбили сте всичко и не пускате никой.

Селищата ги обезлюди бай Тошо

Абсолютно да. Измислени и нископлатени професии, а да не казвам, че има стотици хиляди безработни точно с тези измислени специалности.

С други думи - западаща държава!! Я кажи колко професора , академици , доценти има на глава от населението и защо при този огромен брой, простаците са в пъти повече от "образованиете"" . Защо ни управляват нискоинтелигентни и полуграмотни хора??

Вярно ли, мишко недоебана? Защото има официална статистика, а не четох във фейсбук?

Прав е . Еврейски диаспори имам в много страни , всикчи те милят за Израел и правят всичко възможно за да му помогнат . Гордеят се с произхода си , гордеят се държавата Израел и я защитават винаги , дори когато не е в правото си , Как мислите дали в израелските училища ги учат че са "граждани на света" без род и род и родина. Е за това Израел е държава

Коя граница, бре?! С Румъния айде, има река. С Гърция граница няма, а с Турция - хептен. От там нахлуват от мароканци, та до пакистанци. Кога ли ще цъфнат зимбабвийци накрая...

Прав е професорът,като чета коментарите много гастррбайтери са се засегнали.Всички плюете власт имащите и сте прави ,но за възпитанието на децата ви те вина нямат.Ще кажете училището това ,онова,а вие къде сте в възпитанието и обучението на вашите деца? Само,че сега вече родители са чалга поколението ,което в по- голямата си част е зле възпитано.И едно време родителите бяха оставили децата си да ги възпитава държавата ,сега- улицата.

Интервюто ти по БНТ беше пълно с противоречия. Хем нищо не било наред с "твоя" народ, хем бил много трудолюбив и...още каква ценност каза, че имал, че нещо не сещам. Въобще....така, в приказка назидателно мнооого лесно се приказка. Иначе, както един беше разправял-едма къщичка за пиленца направи и после давай акъл на другите дето също правят къщички за пиленца. За по-големи неща -после, малко, по-малко, стъпка след стъпка.

Може и онлайн. Даже може и на запис в ютюба...

Защото ние си ги избираме , А да си академик или доцент не те прави автоматично добър управник

Баща му много му даде, но го стягаше яко, както и брат му Младенчо. Измина си целия път - през репресии в казармата в България, и то какава, наказателна, учи въвФранция, асистент на Юлия Захариева, през д-р, през доцент, и вече на една нормална възраст - професор! Колко от професорите ни са минали през този път? Малко. Железен мъж, който имам честта да познавам! Само напред и нагоре! P.S.: Не помните, но той първи биеше камбаната, за това, какво се случва с неподготвените за ЕС новоприети членки. И защо не трябва да се затварят реакторите на АЕЦ "Козлодуй". Обосновано.

Къде си учил ти тупан с тупан, набийте си го в кухите кратуни, че н кочината нсе още има някой нормално образован човек, скоро няма да е така. Аз лично се махам завинаги от кочината, даедно със семейстното ми и собственоръчно ще си запаля паспорта. Всеки месец Випращам 1000 данъци, за един уй, здпавеопазване, ако не си платиш 0, полицай рекетьори, държавни служители който не знаят защо са живи, дребни терикати и дришлювци, като семерджииката, ония където му се запали нолвото в ареста или този който сгози Милен Цветков, те мерси.

Повече от очевидно е че образованието е нула в БГ. Лошото е че то е в основата на масовото опростачване на българина. Но още по-лошото е че тези които отиват в чужбина да учат или работят не се връщат тука. Пращат пари но когато тези на които пращат пари си отидат от този свят на кого ще пращат , ще се върнат ли тогава тука, ще искат ли да възродят тази държава. Дълбоко се съмнявам. Никой не иска да бъде управляван от простаци, крадци и мошеници. На такива дори и финансовите инжекции по програми не им помагат да създадат нещо устойчиво с което да привлекат работници. Та и бежанците ни подминават

Кви са па тия програмисти с 20 хилки заплати тук, бе?! То това не тийм лийдер, ами направо малък мениджър, бе...

Доцент по право, не знам си какъв, конситуционен съдия - човек, който никога на практика не е практикувал право. Никъде по света го няма това нещо. Само академична кариера без реална практика в нормалните държави не се насърчава и не се позволява хора без практически опит да преподават камо ли да стават конситутционни съдии.

Браво! Дай идея накъде се изнасяш, че и ние да знаем къде си струва. Ама то ние си знаем, де - ако не е Сингапур, не ми го хвали, вече. Разбирам да сме преди 30 години да има къде да се бяга, а сега...

Скоро и инженери ще има безработни (машинни, не ИТ) - ако с всеобщата си глупост и/или бездействие продължим да наливаме вода в мелницата на либерастките помияри. А с твоето мислене правиш точно това.

Когато няма държавническа политика , но си образован добре във фундаментлните науки ставаш един прекрасен служащ, на практика заплатаджия на чужди корпорации. А дори да си със собствен бизнес почти винаги си дължащ на банкови корпорации кредити и пак на практика работиш за други. Силните чужди икономики са създадени от хора, които не искат да се знае за Левски или Вазов, НО! от хора прекасно знаещи и познаващи Линкълн, Вашингтон, Бисмарк Чърчил, Айзенхауер, Труман, Де Гол, Кисинджър итн отн ( за някои Маркс, Ленин, Сталин) . Отделно всичкОтО софтуер инженер/ прогармисти щеше да е безмислено без Хардуерните решения - резултат на фундаментални познания по химия и физика, но и география и геодези ( от последните две се ползва минното дело, от което тръгват полезните изкопаеми, от които се правят материалите за хардуерното оборудване - към което да е забравяме е и електрическата мрежа ) . Проблем е за България е , че хората на върха , дори да са с реч и знания на интелектуалци си осатват си остават плод на една апартаментно партийна буржоазия. Включително другарят Атанас Семов . Хора като Семов дори да се обединят не могат да надмогнат липсата у всеки от тях на свободата извън еснафлъка на социалистическата , апартамента шлака и грубостта на партийния БКП шаблон по малките населени места. Иначе Семов е рационален, буден и родолюбив. България има възможност да се оправи, но се иска време и пълно отърсване от шаблони, клишета и чуждопоклноици по върховете.

Стотици хиляди .. ма статистика ли имаш , линкче нещо ? Бтв а аз познавам дивелпъри , които бачат за 2000 лева , но това нищо не доказва !? Пожелавам ти да не ти се налага да ползваш усулугите на средно ниво адвокат за да видиш колко са ниско платени, Без икономист всеки сериозен инвестиционн прокет ще иде на кино, Ма кво да обяснявам на дървен философ , който си мисли, че ако можеш да държиш скалпел или да пишеш код разбираш от всичко ,

И Рибният буквар да се върне, като единствен уччебник, децата след завършване на основно образование повече ще знаят. МОН е синоним на корупция, механизъм за физическо и духовно унищожение на българските деца - най-тежките и най-многото хартишлъци, пълни с ненужни творения на неудовлетворени "учени" - часпромаджии и крадци на бюджетни средства, евро-средства и средства на семействата-

Коментари - Проф.Атанас Семов: Ние сме нездраво общество и отглеждаме безродни гастарбайтери | Днес.dir.bg

Проф.Атанас Семов: Ние сме нездраво общество и отглеждаме безродни гастарбайтери

Лутаме се безцелно. Членството в една или друга организация не са цели, осмислящи съществуването на нацията, категоричен е преподавателят по конституционно право

Обратно в новината

Коментари - Проф.Атанас Семов: Ние сме нездраво общество и отглеждаме безродни гастарбайтери | Днес.dir.bg

Коментари

Толкова именити, можещи и знаещи българи виждат разрухата на държавата, опитват да събудят обществото,но то е заспало мъртвешки сън и няма надежда , България и българите ще се превърнат в понятия за историята

Кои сте тея вие дето "отглеждате" бре? Дееба и очилатия скопен евнух с мания за превъзходство. Отглеждали били..

България се определя от : земя, граници, сила/войска. Все още земята е на българите. Все още границите са български. Силата/войската е но кантар. Тези три съставляващи определят всяка една територия дали е държава или цигански катун. Сегашното поколение в България е изтървано , но има все още надежда в 1/3 от популацията.

Кой съсипа образованието!? Безродници- царедворци на кобургището, та до днес!!!

"Радев избра за конституционен съдия юрист, отхвърлен от ЕС за генерален адвокат заради липса на опит и ниско ниво" https://faktor.bg/bg/articles/obshtestvo/zakon-i-red/radev-izbra-za-konstitutsionen-sadiya-yurist-othvarlen-ot-es-za-generalen-advokat-zaradi-lipsa-na-opit-i-nisko-nivo Да си знаете кой е Семов

Я пак...

ДОСТНОЕН наследник на най умнию Българан!!!

Поредният малоумник, говорещ глупости. Докато беше във властта какво свърши за България? Проблемът на България се нарича вълховенство на закона, затова и програмисти работещи за 20 хиляди на месец напускат България и отиват да работят за 7 хиляди евро на запад, но там им предлагат сигурност и че няма да бъдат убити от поредният пиян джигит.

Пълни глупости. Типичен партиен човек. Всеки който работи в частният сектор е по - добре от преди и става все по - добре. Тези които са зле са държавно партийният сектор или държавната администрация и фирмите хранещи се от бюджета. Иска образованието да обучава националност. Никоя фирма, дори партийната няма да ви даде 5лв. за вашата националност. До сега на интервю за работа никой не ме е питал за Вазов и Левски. Айде лека и успокой малко.

Споко, бе - едун курс у Харвард и вече ще е на ниво ;)

Редно беше тоя кретен да сподели колко десетилетия е в политиката, дали не се срамува от "резултатите" от неговата дейност и дали не мисли за оттегляне..

"От президентската администрация премълчават, че в парламента Семов бе депутат от партия РЗС, а лично днешната номинация на Румен Радев за конституционен съдия се изявяваше като един от големите защитници на подсъдимия тогава по мега делото „Октопод” Алексей Петров – Трактора." /Фактор/

Страшно е. Че на този МАЛОУМНИК са му дали трибуна да преподава и да заразява с Национал- нихилизъм си. България днес гъмжи от Национал-нихилисти. И все професори- културтрегери. Както онзи половин рускак Ива Христов, което не му пречи да е в Европейския парламент.

Баце, ти току що потвърди, че си точно такъв, какъвто този те нарече ;) Те на интервю за работа може и просто да те питат дали правиш хубави свирки, ама не значи, че всичко останало е излишно :D

Абсолютно си прав, но малоумниците сега ще ти напишат минуси. Мишлета, никой няма да ви плаща за това дали знаете химна наизуст или историческите личности в България. Учете науки, а не измислени хуманитарни, социални и правни науки, защото нискоквалифицирани дървени философи никой не търси. Или ставате инженери, програмисти и хирурзи или цял живот ще сте провалени и нископлатени малоумници и хейтъри.

А такива светила като ваз какво направиха за спиране на упадъка на нацията ни??? Когато за 30 г . от индустриална държава станахме бананови република ???

"Гастербайтера" Петър Увалиев за ПОЛОВИН ВЕК ВЕК "гастербайство" в BBC направи хиляди пъти повече за България, отколкото цялата ви СЪВЕТСКА КОХОРТА ПЕТОКОЛОННИЦИ. На първа страница на българската конституция трябва да стои "Похвално слово за Българското Слово" на Сладкодумеца на Българския език г-н Петър Уналиев.

Кой е този световнонеизвестен? Когато видя титла професор на някой над 50 веднага се сещам,че е продукт на ДС. Какво да правя в държава пленена от ДС, все още. Когато ги отнесе в по - доброто място каналът на Историята, може и да се върна.

Тоя не ти харесва. Сигурно ти харесва оня брадатия козел с лупите от по 10 диоптъра, който погреба България?!?

блюдолизец...

Даниел Вълчев ли, министър на МОН - на кобургището и тройната коалицуя наричат "гробокопач на българското образование"!? Той ли закри стотици учикища и обезлюди малките селища!? Той ли въведе делегираните бюджети и въведе анархия сред учениците!? Той ли чрез НПО-та въведе безродството!?

нали щеше да уволниш ББ?

Препродажба на съветски тефт, производство на КАПТАГОН, продажба на оръжие?

Причините са много и главно във властта която не мисли за България а за собственото си обогатяване. Това е накратко

на клепоухия...

Хахахахахах смешно , викаш да си икономист или правист те обрича на мизерия .

Тъпчо , престъпността на Запад е неизмеримо по-голяма от тази тук , Ама ти от Злокучене явно не си излизал а програмист си виждал само на картинка

Иди сега да печеш семки и произвеждаш кебапчета...

Даниел Вълчев ли, министър на МОН - на кобургището и тройната коалицуя наричат "гробокопач на българското образование"!? Той ли закри стотици учикища и обезлюди малките селища!? Той ли въведе делегираните бюджети и въведе анархия сред учениците!? Той ли чрез НПО-та въведе безродството!?

Бягат заради такива дърти комундели Професоре. Заграбили сте всичко и не пускате никой.

Селищата ги обезлюди бай Тошо

Абсолютно да. Измислени и нископлатени професии, а да не казвам, че има стотици хиляди безработни точно с тези измислени специалности.

С други думи - западаща държава!! Я кажи колко професора , академици , доценти има на глава от населението и защо при този огромен брой, простаците са в пъти повече от "образованиете"" . Защо ни управляват нискоинтелигентни и полуграмотни хора??

Вярно ли, мишко недоебана? Защото има официална статистика, а не четох във фейсбук?

Прав е . Еврейски диаспори имам в много страни , всикчи те милят за Израел и правят всичко възможно за да му помогнат . Гордеят се с произхода си , гордеят се държавата Израел и я защитават винаги , дори когато не е в правото си , Как мислите дали в израелските училища ги учат че са "граждани на света" без род и род и родина. Е за това Израел е държава

Коя граница, бре?! С Румъния айде, има река. С Гърция граница няма, а с Турция - хептен. От там нахлуват от мароканци, та до пакистанци. Кога ли ще цъфнат зимбабвийци накрая...

Прав е професорът,като чета коментарите много гастррбайтери са се засегнали.Всички плюете власт имащите и сте прави ,но за възпитанието на децата ви те вина нямат.Ще кажете училището това ,онова,а вие къде сте в възпитанието и обучението на вашите деца? Само,че сега вече родители са чалга поколението ,което в по- голямата си част е зле възпитано.И едно време родителите бяха оставили децата си да ги възпитава държавата ,сега- улицата.

Интервюто ти по БНТ беше пълно с противоречия. Хем нищо не било наред с "твоя" народ, хем бил много трудолюбив и...още каква ценност каза, че имал, че нещо не сещам. Въобще....така, в приказка назидателно мнооого лесно се приказка. Иначе, както един беше разправял-едма къщичка за пиленца направи и после давай акъл на другите дето също правят къщички за пиленца. За по-големи неща -после, малко, по-малко, стъпка след стъпка.

Може и онлайн. Даже може и на запис в ютюба...

Защото ние си ги избираме , А да си академик или доцент не те прави автоматично добър управник

Баща му много му даде, но го стягаше яко, както и брат му Младенчо. Измина си целия път - през репресии в казармата в България, и то какава, наказателна, учи въвФранция, асистент на Юлия Захариева, през д-р, през доцент, и вече на една нормална възраст - професор! Колко от професорите ни са минали през този път? Малко. Железен мъж, който имам честта да познавам! Само напред и нагоре! P.S.: Не помните, но той първи биеше камбаната, за това, какво се случва с неподготвените за ЕС новоприети членки. И защо не трябва да се затварят реакторите на АЕЦ "Козлодуй". Обосновано.

Къде си учил ти тупан с тупан, набийте си го в кухите кратуни, че н кочината нсе още има някой нормално образован човек, скоро няма да е така. Аз лично се махам завинаги от кочината, даедно със семейстното ми и собственоръчно ще си запаля паспорта. Всеки месец Випращам 1000 данъци, за един уй, здпавеопазване, ако не си платиш 0, полицай рекетьори, държавни служители който не знаят защо са живи, дребни терикати и дришлювци, като семерджииката, ония където му се запали нолвото в ареста или този който сгози Милен Цветков, те мерси.

Повече от очевидно е че образованието е нула в БГ. Лошото е че то е в основата на масовото опростачване на българина. Но още по-лошото е че тези които отиват в чужбина да учат или работят не се връщат тука. Пращат пари но когато тези на които пращат пари си отидат от този свят на кого ще пращат , ще се върнат ли тогава тука, ще искат ли да възродят тази държава. Дълбоко се съмнявам. Никой не иска да бъде управляван от простаци, крадци и мошеници. На такива дори и финансовите инжекции по програми не им помагат да създадат нещо устойчиво с което да привлекат работници. Та и бежанците ни подминават

Кви са па тия програмисти с 20 хилки заплати тук, бе?! То това не тийм лийдер, ами направо малък мениджър, бе...

Доцент по право, не знам си какъв, конситуционен съдия - човек, който никога на практика не е практикувал право. Никъде по света го няма това нещо. Само академична кариера без реална практика в нормалните държави не се насърчава и не се позволява хора без практически опит да преподават камо ли да стават конситутционни съдии.

Браво! Дай идея накъде се изнасяш, че и ние да знаем къде си струва. Ама то ние си знаем, де - ако не е Сингапур, не ми го хвали, вече. Разбирам да сме преди 30 години да има къде да се бяга, а сега...

Скоро и инженери ще има безработни (машинни, не ИТ) - ако с всеобщата си глупост и/или бездействие продължим да наливаме вода в мелницата на либерастките помияри. А с твоето мислене правиш точно това.

Когато няма държавническа политика , но си образован добре във фундаментлните науки ставаш един прекрасен служащ, на практика заплатаджия на чужди корпорации. А дори да си със собствен бизнес почти винаги си дължащ на банкови корпорации кредити и пак на практика работиш за други. Силните чужди икономики са създадени от хора, които не искат да се знае за Левски или Вазов, НО! от хора прекасно знаещи и познаващи Линкълн, Вашингтон, Бисмарк Чърчил, Айзенхауер, Труман, Де Гол, Кисинджър итн отн ( за някои Маркс, Ленин, Сталин) . Отделно всичкОтО софтуер инженер/ прогармисти щеше да е безмислено без Хардуерните решения - резултат на фундаментални познания по химия и физика, но и география и геодези ( от последните две се ползва минното дело, от което тръгват полезните изкопаеми, от които се правят материалите за хардуерното оборудване - към което да е забравяме е и електрическата мрежа ) . Проблем е за България е , че хората на върха , дори да са с реч и знания на интелектуалци си осатват си остават плод на една апартаментно партийна буржоазия. Включително другарят Атанас Семов . Хора като Семов дори да се обединят не могат да надмогнат липсата у всеки от тях на свободата извън еснафлъка на социалистическата , апартамента шлака и грубостта на партийния БКП шаблон по малките населени места. Иначе Семов е рационален, буден и родолюбив. България има възможност да се оправи, но се иска време и пълно отърсване от шаблони, клишета и чуждопоклноици по върховете.

Стотици хиляди .. ма статистика ли имаш , линкче нещо ? Бтв а аз познавам дивелпъри , които бачат за 2000 лева , но това нищо не доказва !? Пожелавам ти да не ти се налага да ползваш усулугите на средно ниво адвокат за да видиш колко са ниско платени, Без икономист всеки сериозен инвестиционн прокет ще иде на кино, Ма кво да обяснявам на дървен философ , който си мисли, че ако можеш да държиш скалпел или да пишеш код разбираш от всичко ,

И Рибният буквар да се върне, като единствен уччебник, децата след завършване на основно образование повече ще знаят. МОН е синоним на корупция, механизъм за физическо и духовно унищожение на българските деца - най-тежките и най-многото хартишлъци, пълни с ненужни творения на неудовлетворени "учени" - часпромаджии и крадци на бюджетни средства, евро-средства и средства на семействата-