Проф. Анастас Герджиков: Аз не съм политик, а българин, готов да плати цената на обединението (видео)

От коалиция ГЕРБ-СДС вече обявиха, че ще подкрепят кандидатпрезидентската двойка Герджиков-Митева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н кандидат президент проф. дфн. Анастас Герджиков, Ректор на Софийския университет, обявихте, че ще бъдете обединител на българския народ и още от началото го разделихте на две части! Заявихте, че ще подкрепите и ще търсите подкрепа от т.н. десни и десноцентристки партии и обединения. А лявата половина, която в своето мнозинство се състои от пролетариата, работещите бедни и отрудени хора и от патриотичната интелигенция, остава настрана от вашето внимание и това ако не е парекселанс РАЗЕДИНЕНИЕ на нацията, здраве му кажи! Не искам да използвам неприлични думи, вулгаризми и цинизми по повод окачествяването на вашето изказване, както това прави Борисов, който е най-ревностен ваш защитник и донор! Бихте ли отговорили как бихте постъпили, ако една лява партия би ви подкрепила в бъдещите президентски избори! Щяхте да ги отхвърлите или като обединител да приемете подкрепата им?!

Гледайте Хаджигенов по БНТ. Направи на нищо льольото на Борисов и Пеевски. Герб + Дпс = вечна дружба !

Надупил си се пред ГЕРБ и ДПС, не те знам какво плащаш с това.

Когато обясниш на народа как направи една мутра издигната от мафията за да може да краде и ограбва както народа така и държавата я направи учен и почтен човек който е лежал в затвора в ЕС за кражби и сводничество е решил да ти се отблагодари за това като те слага за президент.Нима си толкова глупав че не разбра че за ЕС и САЩ го иг прибраха и не го броят в сметките си Жалко че 90% от студентите които ти вярваха в почтенността разбраха каква подла личност се крие под маската която мисли само за власт и пари.Вие сте първия който подкрепя мафията и тя застава зад Вас за да продължи теория и наглостта над милиони невинни граждани на България.За Вас ще гласуват само търтеите и идиотите които няма да разберат що за личност в действителност сте Вие.

На луд ли се правиш или ти платиха? Не знаеш ли че половината народ иска да види новия ти господар ББ на подсъдимата скамейка. Е как ще ги обединиш?

Господине,моля да ме обедините с нощното шкафче на ББ !

"Как се казва съпругата на ГЕРБжиков, женен ли е изобщо, разведен ли е, има ли деца, къде учат… Изобщо, има ли информация, с каквато ни заливаха за семействата на Корнелия, Румен Радев и всеки НЕгербераст? Или ще се окаже привърженик на част от Истанбулската конФекция."

Добре де, не можа ли толкова да я посъветва госпожата за тва... говоря за деколтето. Нали уж интелектуарците ги издигнаха. На мен ми е малко странна с тези тситси.

Чак сега успях да погледна био-то на Невяна и съм адски впечатлена! При това CV kаправо трябва да й се извиня за вчерашната (или онзиденшната) ми корекция/допълнение с допускането, че тя може да не е постигнала всичко сама, защото има качества, а защото ловко се е закачила за правилната ракета-носител, пардон съпруг. Мисля си, че при това CV тя е просто бетон и никой няма и да си помисли да я атакува на тази тема. Перфектен избор! И това го казва един заклет перфекционист като мен! От Герджиков също съм много, много, много впечатлена, но от нея съм очарована, омагьосана и прочие. Спечели ме от раз, само много Фнимавай в картинката да не ме разочароваш, че от високо лошо се пада, а ако е и без парашут, е съвсем страшно. (Моля да не се тълкува като заплаха, това естествено, че е на майтап. :) :) :))

В началото на 90-те от военното училище излязоха първите жени - лейтенанти и ги назначиха като офицери за връзки с обществеността. Командира им даде най-добрата канцелария, но започнаха техните оплаквания. Искаха специална тоалетна, която да е далеч от войнишките тоалетни, искаха стая на жената, специални условия за хранене и още куп неща. Командира се хвана за главата от тях и успя да се отърве, като след половин година ги изпрати в щаба на армията. В последствие нас полеваците ни съкратиха, а те, чиновниците, гледам станали полковници с половин година служба в поделенията.

Малко ме притеснява вашият перфекционизъм ако тези двамата ги имате за идеални

А кога настоящият президент ще плати цената на разединението . Докога едни ще попиляват държавичката ни , после ще идват други , които ще ни затягат коланите , докато оправят белите им, а за награда ние ще ги отстреляме и пак ще си изберем тези, които ни е....т мамата. Изобщо заслужава ли този народ , който те полива с помия , да се бориш да го обединяваш . Питам се и отговор нямам. Но възрастните хора казват , че будала човек и вързано куче го хапе. Май ще излезем много будала народ, който се има за много умен.

Обединява левите и десните, потдържа слабите, подтиска силните? Не, не е кандидат за президент, а сутиен. :D

Защо рекламирате Меката Китка ! Ананас и Тиква = Коктейл Доганка

Искате доган да продължи да раздава порциите във властта? Искате бибитко да продължи да се прави на незаменим и да обяснява, че сте прости? Искате дебелян леевски да продължи да усвоява пари от ББР? Искате стенли котарака да точи парите от метрото? Искате 7 млрд годишно вместо да отиват за пътища да се трупат напачки и кюлчета в чекмеджето? Искате България да продължи да бъде сочена като дестинация извън ЕС, в която се правят незаконни трансплантации на богати евреи в Правителствена болница? Искате плазмодият с черна униформа да крещи като фюрер всяка вечер от екрана на телевизорите ви, че ще се мре яко? Искате мутрите на незаконни охранителни фирми да се правят на полицаи и да бият децата ви? Тогава топлата връзка на дпс и герб, герджика, потопил СУ до 1200 позиция на световните университети е вашият избор! Той олицетворява всичко това! Той е хамид хамид и тома биков в едно! Той е! Ваш е! И е безпартиен! :)))))))))

Герджиков спокойно може да се конкурира с Луна !

Нито е толкова артистичен, нито може да пее като нея. Не знам как е в аналната любов, но и там сигурно го бие Луна.

кажи какво мислиш за шкафчетата, златото и пищова? а за мата хари? ходил ли си войник?

С кого ще ме обединявате г-н Герджиков?

Господин професоре, като не сте политик, защо се навирате в тази гмеж и то от името на политически разложила се ОПГ? Да не би да ви направиха предложение на което не можете да откажете (защо вие си знаете) или имате да връщате „специфична услуга/и“?

Дайте да видим тоя човек има ли жена , женен ли е , омъжен ли е , има ли деца ?!

Герджиков , сменете си слогана , това обидинен звучи глупаво и обидно ! С кого ще ни обидиняваш с Боко , с гербаджиите ,с крадците ?! Не виждаш ли как минаха изборите , под наслов изчегъркване , ами по голямата част от хората ви мразят ,буквално!

Пичове боко даде ли ви парите. На мен вече ми дава 500 евро да пиша тук глупости. Смяната ми свърши. Айде, чао .

Всичките ще ви изловя след изборите и ще ви натикам в затвора барабар с боко тъпия.

Тиквун защо го нямаше на тази сбирка? Да не чете втори том за “Винету”?

Не го чете - ЧЕТАТ му ГО и го онагледяват с картинки, след като са го превели на каруцарски език!

На Мунчо троловете не се спират. Изливат мъката си вече два дни под тази статия. Чак ми домиля. Нищо не им върви на горките, нито протести, нито въстания, нито лъжи - веднага ги излавят, нито НС, нито правителство, нито президент. Тролете си, ако така ви олеква, че ноември още по-голяма мъка ще ви налегне, а някои и бай Ставри ги чака. Айде венсеремос!

"Айде венсеремос!" "Айде, ще победим"? Някак си не ми севръзва като словосъчетание, но Вие си знаете.

Мани го тоя мръсния депесар, не искам президента да е на тулупа послушник. Не искам нов плевньо или нова цецка, уж интелигентен човек, професор , а памперс на еднокнижния, не благодаря.

Герджиков може дфа спечели ако го подкрепя. Аз обаче няма да го подкрепя, ерго той ще загуби. Който както си е постлал. Фокусирайте се върху другитре избори, не че там ще постигнете кой знае какво, но поне гласовете няма да са на вятъра ами ще вкарате някакви депутати. Поздрав от репресираните от Режима

Призива на Герджиков го разбирам така: Който крадил-крадил. Всичко да забравим и да се обединим. И ако може тиквата пак да си обикаля с джипката, а герберастията и боковщината си остават непокътнати. Да, ама не! Номера на боко няма да мине. Народът се събуди. Разбра истината защо сме бедни и безработни. И на 14 Ноември ще ги изритаме всички!

няма как да го разбереш ти, щото си неграмотен селяндур - основния електорат на Радев. За съжаление в България простите и неграмотни селяни са повече от нормалните, образовани хора. И това е единствената причина, поради която тръпи гномове могат да бъдат на политическата сцена, че даже и президент да бъдат.

Ей , образованите гербаджии , уж образовани пък подгрявахте електората с Миле Китич. Досега се правехте на десни, сега и на образовани. Намерили сте и чучело за тази цело. Много ми идва. Трява даб ви смажат гниди крадливи селски. За пръв път за комуниста ще гласувам

Не се прави на много умен и не обиждай селяните, че не е културно!

Ти си българин готов да вземеш цената под масата, за да "обединиш" българите!

Турско робство не е имало, и това трябва веднъж завинаги да се реши, и да си приключи този въпрос. Това коментира кандидатът за президент на ГЕРБ Анастас Герджиков, в едно от първите си интервюта за чужда медия – турския вестник “Сюлейма Хаканет”. “Турското робство” е измислица на комунизма, за да оправдае Възродителния процес. И преди, и след това, всички учени са на едно мнение – такова робство не е имало, а българи и турци, а и други народи, са живели заедно в идилия. Омраза между тях не е имало”, добавя ректорът на СУ.

Сигурно и Вазов е измислица, а Ботев и Левски са едни бандити. Нека да помним това на 14 Ноември.

fake news

Изказ,визия, знания,ИМЕНА в инициативния комитет.Тук вече си заслужава .В тази президентска двойка има много качества и бих гласувал за нея.

Някой от тези имена в инициативния комитет не спряха да обикалят като коледари из всички партии, не биваше да ги споменаваш.

Какво е семейното му положение

На избори си пратен ,не за да обединяваш , а да отцепваш , професоре Затова те е изтърколил напред Тиквича, да отцепиш интелигенция, че стана много опасна и активна , взе да вреди на олигархията. Сега сериозно. Какво ще се получи ако се обединят класически език и избирателите на Джипко , които подгряваха с Миле Китич на изборите ? Можем ли да очакваме нещо като Василис Карас? Или Сома му? Ами , ако прибавим , че професорът казва , че не е политик , а българин, нещо , което не е от Аристотел, който винаги се държал на логиката, то какво да очакваме? Чалга, гръцко и българин?.Нещо като Азис, може би? Еманация на цялата схема на Тиквата с ректора. Мерси,професоре, буламачи не не ядем, според мен и с ДПС отзад , няма да стигнеш и Цецка. Аз лично за пръв път ще гласувам за комунист, ти опетни едно от малкото читави неща -СУ., .Ако изборите бяха в Университета джипковците нямаше да вземете и 4 процента. Резилът е за теб , Черен Нойко няма как повече да се очерни, ти с един ход се окепази за цял живот.

мутра в тога = вълк в овча кожа

С това Мото за ОБЕДИНИТЕЛ, Господина ТВЪРДО се дефинира като Поредния УНИЩОЖИТЕЛ на Народа Ни! Обединението което той Иска да Направи между ВЪЛКА - Мафията и СИЕ и СТАДОТО-Народа, Обрича Народани на Нечии КУРБАН и УНИЩОЖЕНИЕ !!!

Представете си какво е било 12 години управление на мутри ГЕРБ и ДПС и ЗАЩО толкова много хора емигрираха и избягаха от скритата диктатура на режима на мутрата Борисов ГЕРБ - Доган ДПС. Цялата държава е била превзета от мафията ГЕРБ ДПС. От обикновен човек работник в община до шеф на полиция, главен прокурор, съдии, редактори на медии, та чак до ректори на университети.

Ама, как само се кефеше Черепа от записа, че манипулира тълпата и как се уговаряше с Огнян Стефанов платената прости..утка от “Фрог нюз “ и депутата от БСП да инсценират и подтикват към протести и след това да назначават фигуранти като Радев на ключови места в държавата и да отнемат правомощия на Главния прокурор(както направиха и с бюрото за защита на свидетелите). Добре че имаше законни подслушвания разрешени от честни съдии и прокурори за да знаем за всичко това.

Де е Лом, де е Лондон! Анастас Герджиков е на светлинни години и като ерудит, интелигент и като човек пред простоватия, елементарен и глуповат фигурант Румен Радев! Голям удар на ГЕРБ-СДС като избор! Ще отнесе зеления чорап на втория тур като бръмбар сламка!

И ще ни вкарат в нови 12г.

Виж какво смрадлив троле.Кръстил си се на един българин с доказано бандитски уклон.И сигурно знаеш как е свършил-като уличен бездомен пес.Е , помисли ти как ще свършиш.

Не е мой този коментар, но печели приза! “Като гласувате, помислете добре кого искате да гледате в 12 без 5 на Нова Година!” Браво! Право в десетката! И аз бих гласувал с две ръце за Герджиков само да не гледам на Радев простата физиономия и мрачните апокалиптични слова на празничната трапеза и баницата с късмети на Нова Година.

"Да върнем нормалността в политиката" - това е лозунгът на ДПС, Мустафа Карадайъ постоянно го повтаря.

Точно обратното , хиено, пратен си да разединяваш и отцепваш от по-интелигентните българи , тък като старата олигархия е на път да си замине и притисната до стената. 12 г не професопри от СУ , а калнки и мутроиди управлявха, а СУ беше най-авроритетната и голямата опозоция на Джипко, Дебелян, Цацо, Каскетс Доган и мафията. Сега чрез теб целят разидение точно на интелигенцията и ти си приел тази мръсна ролица. За 12 г за чест на СУ никой от не се изкуши да стане слуга на Тиквата. Сега явно са вдигнали мизата и ти си поддал. С Ъова е добре , щом.са опряли до теб явно са много застрашени.А ти си изгуби целия авторитет само с един ход и спечели презрението на поне хиляда колеги в СУ. Мислех да не гласувам на втори тур на президентските, но явно ще си променя мнението, щом мафията е опряла до такива предатели ,та да цепи презряната от нея интелигенция, значи е много уплашена от случвсщото се. избор да приключим с нея.

Много тъпо,банално клише като послание за начално представяне. Напълно лишено от смисъл и съдържание.

Професор Мутафчийски отказа да бъде слуга на мафията.Но този,мазния...

Д-р "Смърт" Мутафчийски е част от мафията.

Тоя редовен ли е ще ме обединява с олигархията , калинките и мутрите и то от тяхно име и като техен слуга. Много гнусно амбициозен и нагъл парцал на Джипко , Каскета и Дебеляновците. Голямата амбиция помага до едно време, може обаче така да те заслепи , че от висотата на Аристотел да станеш бърсалка на Винету.

таа свиркаджийка била жена на оня дет се праи на командос, а е подлога на боцко и окраде поделението... ясно как е зела пагоните и тая.. вече е срам да си офицер по тези земи!

Чест и почитания професоре, Щастлив съм,че ще ме обедините с такива почтени джентълмени,като дон Толуп,дон Каскет,дон Свиня и дон Сокола.

много са мазни ,кат кифтета от селски сбор! Толкоз и струват сигурно!

Пожелавам пълен успех на кандидат президентската двойка Проф. АНАСТАС ГЕРДЖИКОВ полковник НЕВЯНА МИТЕВА

Дори и малките деца знаят, че мафията раздава пари на продажни идиоти като тебе професоре, за да разводнят вота.

Най-комичното в цялата ситуация е, че 95% от вас хал хабер си нямат кой е Аристотел и какво е неговото учение и философия. Но пък за сметка на това сте чували името му и смятате, че щом турчина е превеждал негови трудове, е голям разбирач и ще оправи държавата. За да не се излагате допълнително, вземете попрочетете Аристотеловите размишления и тогава се върнете да защитавате ректора.

Явно и ти не си запознат философе. Ако имаш предвид онази история на какво е учил Александър македонски - това не е доказано.

Алооу,професоре,, Помниш ли Румяна Желева? А Искра Фидосова? А пък Цецка Цачева? Е,това те очаква и теб.

Е поредният локумджия Изсран от борисов На избори Няма срам мрънкят Толуп

Кого ще обединява този бе? Хитлеристите и евреите ли? Червените кхмери и камбоджанци ли? Може ли диктатора да се обедини с жертвите?