Радев подкрепи Нинова за продажбата на земеделските земи

В България е необходим широк обществен дебат за дългосрочните последици от либерализирането на продажбата на земеделски земи на чужденци.

Обратно в новината

Коментари - Радев подкрепи Нинова за продажбата на земеделските земи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продажниците и предателите след като съсипаха, приватизираха и разпиляха заводите и индустриата сега искат да разпродават и земята на България за печатаните като тоалетна хартия и без покритие долари. Както е тръгнало скоро няма да има място за Българи в България. Продавайте продажници. Явно всички политици са чужди агенти под прикритие, които имат за задача да съсипят страната!

България трябва да се освободи от,ГЕРБеращината,простащинта и техните последователи. Сатанизъм в галоп. Загиваме.....Народът е обезкървен и обезверен. Хора,не чакайте поява на нов мисия. Решението е наше.

Време е Гумен да изгони руските колонизатори и да им се конфискува и национализират имотите в България за да сме стабилни от страна на националната сигурност.....утре може да искат да анексират част от България.

не може да е вярно! от къде на къде радев ще подкрепи нинова? това е прецедент в световната практика!

Такива като тия двамата отнеха земята на старите, инвентара им и перспективата на фамилията. Както я карат ще доведат нещата до обезлюдяване не само на селата..

Такива , но не съвсем същите. Като не може да ти роди нещо смислено тиквата преминаваш на произволни твърдения.

За да се предотврати обезлюдяването на селата се откриваха цехове към заводите в близките градове, но сега няма никаква перспектива за младите в България, затова вкупом заминават предимно в Англия, защото знаят езика, изучават го в училище.

Те и руски учеха , но нещо не ги влече натам....

ПО ПОРЪЧКА НА ПАРТИЯ ГЕРБ - СИК- УБО - ЖИВКОВИСТИ , ДИР БГ СПИРАТ КОМЕНТАРИТЕ КОИТО КАЗВАТ ЧЕ ТОДОР ЖИВКОВ Е НЕЗАКОННО ДЕТЕ НА ФЕРДИНАНД И ЦИГАНКАТА МАРУЦА - ПРИСЛУЖНИЧКА В ДВОРЕЦА ВРАНЯ :)) ... ДЕМОКРАЦИЯ

От една страна може най-после земятя да попадне в добри ръце и да се обработва, от друга стане това което стана с почти цалата приватизаця ментета инвеститори да дойдат за ограбят и малкото останало.

българския туризъм навярно.

ВЪПРОСА Е САМО КОГА ЩЕ ЯДЕ НОЖА МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА И 3-ТЕ МУ ДРЪГАРЧЕТА ПРАСЕНЦА .. ПРЕДИ КОЛЕДА ИЛИ ДО 3-ТИ МАРТ ???:)))

На трети март, Батюшка!:))) На 9.9.'17----само ще ги евем!:))))

Фейсбук не отваряйте Петел.бг и Брадва. бг-фалшиви новини

Събрали се двете нули да се подкрепят :))) 00 :)))

Пак увоняха ефира

Закон за Спасение на Държавата от протестърската чума... Радев, не се ослушвай, а сядай и пиши!

Радев, като президент не може да пише закони и слава на всевишния! Единствената възможност за това е в случай на служебен кабинет, чрез него президентът да прокара някакъв проект. И това е трудно, защото Радев и БСП са заобиколени от празнословци и некадърници.

Нали опита , за малко да няма президент да даде следващия редовен мандат

И сега при този закон чужденци купуват земя. Необходимо е само да регистрират в България търговско дружество. Тази тетка пак се кани да става министър-председател, но пак вероятно ще се препъне на финалната права. Такава е съдбата на амбициозните, но интелектуално ограничени субекти!

Купуват къщи . А ако купят земя , то е за да я сеят с жито или нещо друто . При покупката се пише , защо е закупена и с каква цел . И в двата случая правят фирма с някой българин , за да им е наред покупката .

Заднилът с гащите се подкрепили , само дето и идея нямат какво искат

Не ме интересува чия ще е земята. Важното е да не ни спрат гей-парадите. ха ха ха

Не ми е ясно какво обсъжда Нонова с президента! Тя еникой в държавата,президента -също. Какво обсъжда тая кокошка и с кого няма никакво значение за гражданите на България! Има значение само мнението и решенията на министър-председателят,който управлява тази кочина .

А ти кой беше? Пък нещо и мнение писал! Баси извращението на природата.

Толкова ненаситни комунисти.Уроди ограбихте всичко което беше на народа,а сега и земята му продайте. Защо на граждани извън ЕС. Турци и китайци и араби да се шишат по нашите земи,пропита с кръвта на. предците ни .Нали сте загрижени за паметниците,а сега играете като настинари върху жарава.Тая бояджийка изобщо и нямаме доверие.Ненаситна селянка.Спри се ма кучко

Близо една година стана откак сте единодушни петимата с Пеевски, Борисов и Цацаров. Генералът се бе засилил да прилага румънския модел (за 2016-та - 880 високопоставени крадци с окончателни присъди и 660 милиона евро върнати в бюджета). При нас общи приказки и нищо друго - керванът с кражбите в санирането и НДК си върви. Сигурно е същото с магистралите, метрото и европроектите, но кой да ни каже, щом като вие мълчите. Мантрата на прехода - ние пазим вашите, вие - нашите крадци. Стабилността в блатото да не би да бъде нарушена.

Ако някой ми беше казал преди време, че ще съм съгласен с пловдимския митрополит Николай, щях да се изсмея. Но, дойде времето - напълно подкрепям думите му от преди 2 дни: Вижте в какви времена живеем. Мракобесни сили се надигат, за да подтиснат всяка искрица на свобода, достойнство, почтеност и морал. Атаката е страшна и за да устоим, на нас ни трябва всяка една помощ, всеки един човек. Вижте какво става. От няколко дни четем и слушаме, че ЕС щял да наказва България, че нашите закони не позволявали продажбата на наша земя на чужденци. Не било либерално. Затова трябвало да стане напълно либерално. Щели да глобяват. Защо ще ни глобяват, да започнат направо да ни убиват. Разрушиха икономиката, отнеха ни стопанството, отнеха ни децата. И това не им стига. Не, те ни искат и земята. В света има безумно количество пари и с тях ще ни купят. Помните ли, че през 2008 година в новия си устав БПЦ записа едно просто изречение - църковно имущество не се продава. Църковната земя не се продава, поради една много проста причина. Земята на църквата не е просто земя на някакво юридическо лице, а на божията църква на земята. На народа божи. Още някой ли ще каже че църквата е несъвременна, ретроградна и нелиберална. Това ли искаме - земята на църквата да остане единствената българска земя. За жалост тя не е много. И българите ще станат мигранти в собствената си земя. Питали ли сте се защо Израел не продава земята си? Ами запитайте се!

Аз също . Но го поздравлявам за тази му защита ! Искам един достоен управник на България като ОРБАН . Мисля , че Генерал Президента Радев му прилича . Дано успее !!!

Отдавна земята е разделена"в реални граници"между нашите хора чрез рекет,фалшификации и измами,така че това си е жива демагогия.Ще си продават земята на когото си поискат,а ние ще ручаме жабетата,и ще се правим че им вярваме.

Земята около морето е подарена от цар Борис ,или от Българското Правителство , на бежанци от Одринско които са бягали от Турските кланета ! Цар Борис дава на всички семейства бежанци по 6 декара , които сега продават по жълтица за квадратен метър !

Чувал ли си за архива на Несебър,който по време на реституцията не се разбра първо изгоря,или се наводни,след което земята се"върна" на "истинските" собственици с фалшиви документи.Във всяко селце има подобни случаи.

Радев преди имаше смелостта да се репчи на предишния си шеф Борисов, а на новия си шеф Нинова само козирува.

Това което пишеш го изсмукваш от чорапите си миризливи ! Той не козирува , той е дипломатичен и разговаря равно с всички лидери на партии ! Тъпунгер никога не забравяй че 2,5 милиона Българи са гласували за Президент Радев , но ти не си гласувал за него и мълчи !

Земята не е ли вече частна собственост, че политиците и президентчето да решават вместо мен на кого имам право да продавам и на кого нямам право. Те могат да решават само за общинската и държавна земя.И КОЙ изкупи имотите по Черноморието

Комунистите .

Добре че и двамата са с едно мнение , то Гълъба на Ердоган , стана Мечо Турист и не му знаем мнението му ! В момента Мечо Турист иска да вкара в бизнеса с газ Цветелина Бориславова и Хъб Балкан да бъде неин , няма време за НДК , няма време за Откритието на Магистралата , та друг я открива !

Не знам дали протестърите осъзнават колко малко време им остава, да цапат свещената земя Българска, с приъствието си още.....

СМРАД опять спря мненията под Людмила Живкова. " чийто ремонт преди председателството днес скандализира политици и общественост. " Ако сега трябва да се строи нов НДК, КАФЯВИЯТ И КАФЯВИТЕ, ще теглят 100млрд ДЪЛГ, и ще го боядисват 100 лета.

Извинявай , но това беше грозно , пък и защо трябва да ни напомня с присъствието си за комунистите ?!

Съгласен съм с Нинова за земята! Да разрешим продажбта на земи е равносилно сами да си свалим гащите,хубавичко да се надупим на комшиите и да ни .......така,както те си знаят.Не че сега не сме с полусвалени гащи.

Липсва ми ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА КАФЯВА ДРУГАРКА ГАБРИЕЛ. ГЕРБЕРСТСКАТА ЧАЙКА.

Вчера ръсеше тъпотии по ON AIR. Водещата я попита какви цели или цел си е поставила като комисар , подобно на онази дето е постигнала отпадането на роуминга. Тая наща клавиатура щракаше някакви клишета от рода ''да съм по-близо до хората , да разговарям ......'' . Подобни простотии.

Дира стига неграмотни писания ! Какво е това заглавие тъпо , пишете нормално !

Имаше един крадец в " зората на демокрацията " , който с мед на устата повтаряше непрекъснато за необходимостта от либеризация на цените ! От тогава започна рзкостяването на България и окраждането на парите на народа и !

Не искам комунист да купува земя , искам АСАН, МОАМЕД ХАЛИЛ нали затова Бойко ходи да си празнува рожденият ден при Ха сега КОЙ, КОЙ

"страхува ли ви Бойко, страхува ли ви??"

,

Винаги се страхувам когато пиян управлява МПС-то и тъп - държавата.

Намери и продай мангал , ако искаш ! Но се съмнявам да имаш и ар !

дебати се водят от три години тая къде беше че ги проспа

Абе тая работа ми се вижда смешна. В Гърция всеки може да си купува земя и имот и гърците само си печелят от това. Та и сума ти българи даже си накупиха там имоти. Кажете ми турците ако исдкат да купуват земи и по този начин да решават някакви стратегически техни цели защо ще купуват тука, а не в Гърция? Или Румъния? Или Словения? Или Австрия? Или...

Първо турците ще си купят земя тука после лека по лека ще я населят.Тука не е Гърция.След 10-15г няма да остане и един Българин, само цигани, а те лесно се асимилират. КАПИШ

Като руснаците ли ?

''Та и сума ти българи даже си накупиха там имоти'' Само тапетени спекуланти офшорковци.

В другите страни има закони , които работят . В милата ми България , законите са не работещи и ако някой купи 1/3 от Бъгария от към Турция и си я заградИ , иди да го съдиш ... остава ни само да си скубем косите и да се вайкаме , напразно ! Човек не може да си опази собствената си градина от идиоти цяла тумба , които ти я обират пред очите до последното листо , И НИКОЙ НЕ ТЕ ЗАЩИТАВА В ЖАЛКА БЪЛГАРИЯ , където има ДОБРИ ТРУДЕЩИ СЕ ХОРА !!!

Бъркаш недвижим имот със земеделска земя.

Какво ни интересуват мненията и становищата на Нинова по куп въпроси? За кого е интересно това? НАРОДЪТ избра друг да управлява, а не нея. На следващите избори да предлага нейни концепции и виждания за БЪДЕЩОТО нейно управление и тогава народът пак ще решава.

Вместо да я подкрепяме този път е права , вие по инерция я плюете . Аз не искам българската земеделка земя да се продава , защото може да изхрани цяла България с хубави зеленчуци и плодове . Трябва да сме ПРОТИВ МОНСАНТО и да си променим начина на мислене , за да отглеждаме всичко качествено както е било преди комунистите . Дори и малко , но да е качествено . България беше АГРАРНА СТРАНА , нека всеки да може да си отглежда каквото пожелае и да може да го продава лично по сайт на хората около района . Да научат всичи частни производители да си служат с интернет и българите ще ядат качествена храна , и няма да имат нужда от тези супер магазини .

Ти един домат до сега отгледал ли си , та мнение ще даваш Ами ходи гледай , земя бол , така си стои непродадена и нежелана

Когато нейното мнение съвпада с моята гредна точка , че и ръкопляскам . Няма да я плюя . А когато има други мнения , които не одобрявам , казвам НЕ това НЕ . Но да плюеш по инерция не ни докарва до НИКЪДЕ . Българският народ - живеещ в България , ТРЯБВА да се научи да бъде КОНСТРУКТИВЕН , а не да руши всяка позитивна мисъл !

... гледна точка ... не удобрявам ... НЕ само НЕ

само турската партия дпс иска да продава бг земя на турция ,а турция иска заем от русия за покупката на С-400....

Този , който е писал това загравие е неграмотен ! " Радев подкрепи Нинова ЗА продажбата на земеделските земи " ???????? трябваше да пише ... Радев подкрепи Нинова ПРОТИВ продажбата на земеделските земи !!!

За продажбата на земеделките земи - НИНОВА Е ПРОТИВ и Президент РАДЕВ Я ПОДКРЕПИ .

точно това се има предвид. На български това се пише така 'Относно продажбата ...'. Но журналята български не знаят. Те завършват някви псевдоуниверситети на Сорос и после ... всички ги виждаме.

Ще я подкрепи, Радев, как да не я подкрепи.. "Никоя крачка срещу БСП няма да ви бъде простена!"

Дъртия СИК--аджия ----казвва същото, КАКО! :))))))

Нали тя го назначи да лапа и заплата към пенсийката , ще козирува даже

ка бях трепнал че няма да има подкрепа

Аз съм против Закона на Порожанов , който иска да продава земя на Араби и Турци които са извън ЕС ! Това че Президента и Корнелия Нинова са се срещнали е добър знак за решението ! То ББ стана Турист , обикаля и си веее пръ , а в Държавата скандал след скандал , а разрешаване на лица извън ЕС да купуват Българска земя ! Двата ми дядовци и пра дядо , своя кръв са проливали във две ,а прадядо три Войни ! Трябва да се реши въпроса по-бързо и да успокоим Обществото ! Четете Маските на задкулисието !

Откакто 77000 руснаци купиха имоти в България тогава се сетиха да не се продава българска земя.

Тука се говори за земя не за апартаменти.Неграмотник

И аз ще продам 20 дка на Руснаци ! По добре на Руснаци , а не на Други ! Соросоидите на Боклука на историята !

Като го гледам Лайньо Радев как се е надупил вероятно си припомня как е бил новобранец. И на всеки мл. сержант е търябвало да "набива крак". Солдафонът си остава солдафон - мачка този с една звездичка по-малко и лиже гъза на този с една звездичка повече. И пораженията са за цял живот. Това че Лайньо радев подкрепя г-жа Курнелия не е новина. и не може да бъде новина. нали той си получава заповедите от Позитано 20. Или може би от руско-съветското посолство. Или пък направо от путьовците в Кремъл (защото лично Путьо надали ще с езанимва с него) Ако беше един нормален мъж и един нормален президент щеше да се държи на положение. Коя е Кърнелия. Никоя. Дупетат някакъв си. Шеф на някаква си партия. Която никога няма да управлява. А ако съвсем случайно дойде на власт ще бъде свалена след 1 г най-много (както правителстъвото на Обущарски). Но Лайньо Радев е свикнал да бъде подлога на началниците си. Да им с еумилква. "Да им души пръднята". И в същото време да се пише на голям началник. Жалка работа!

Като повърна , чапкънино----олекна ли ти? :))))))

Пройно, ма дърта лельо! Оди гледай бобеца, че ще изгори и пак ще има бой с черпака!

Това утре сутринта можеш да го изтресеш в тоалетната и бързо пусни водата защото ще се усмърдиш.

Едни са киртаци за две зими, други си остават киртаци за цял живот!

Слушането на дойчевеле не прощава ! Страшни поражения на личността !!

Има си хас? Някой допуска ли поне по един, едничък въпрос да се различават Радев и Нинова?

Нещо лошо ли са казали?

Радев подкрепил Нинова. Има си хас - нали тя му е началник. Кукла на конци.

ама инак радан, плевенлиев, меркел, бойко, са ташак на конци.... а баба врътнала конеца... и на кой се съдра гъзеца под дъгата?

глобалистите залагат на покупката на земя, защото глупавите туземци продават и земята си, за хартиени "ценности", наречени мъни,мъни, мъни... стъклени топченца, евтини дрънкулки. И когато след веселбата им кажат, че са били господин за един ден, те не знаят на кой свят са изпратени. а то е най-вероятно на Сатурн. без земя под нозете, всеки може да бъде изпратен на "мисия" на Марс да сади пластмасови моркови... с уан уей тикет! хахаа

като погледна Нинова и винаги си я представям с Костов - дали така са се гледали в очите и държали ръцете, а може и нещо повече - били са млади и убави.

ауууууу каква либов струи от снимката

С една дума: ГНУС!

Президентът Ал Бънди се отчел пред началничката си Свининова.

Не обиждай свинетката

по Х.Ботев: "....соросоидни псета и вълци вият в полята Старци се молят Богу горещо Жените плачат, пищят децата....." .... Газ---може да купим от Русия или Сащ! Земя----няма откъде!

Ай сега кенефна поезия!

Свари ли нахутя, трътло??:))))

и не протестират, както през 90-те, селяните радев и нивова ще ни вкарат в евразия, а техните дечица в Щатите.

Спи народът. Глухо и страшно ехтят окови. Това сме ние в Задунайская.

Прави са-земя на чужденци не се продава. Проблемът е, че част от земята вече е открадната от местни.

Тази циганка на черен кон Курнелия пак симулира лятото някаква активност. Дано простолюдието не се излъже за пореден път и дръпне държавата пак към дъното с БСП някой ден!!

В конкретния случай съм напълно съгласен с президента и г-жа Нинова . Кой в България иска да станем ивицата Газа ??? Мислете преди да пишете простотии.

Ти или не знаеш или се правиш,че не знаеш. Руски капут!

Не знам , ти на какъв се правиш , но ти е време да си одиш в Анадола !!!

Но може да дойдат инвестиции в змеделието и хубавата бългрска земя да се обработвва и да не пустее. Изискванията трябва да да са високи за да филтрираме некачествените инвеститори, като тези от прватизацията. Само това което е свястно да купува.

Радев е стълбичката на Нинова. Докато води нагоре ще се подкрепят и гледат влюбено като на снимката. Ако тръгне надолу, изведнъж Нинова ще открие "ужасяващи и скандални факти от мракобесното минало на Радев". Даже съм сигурен, че отдавна си е подсигурила такъв комплект в сейфа. Не е вчерашна.

Бойко гледай---КАКО---че всемогъщия ---почна да губи ситуацията!:)))))))

Време Укрите да изритаме от България !