"Продължаваме промяната" започва преговори с ДБ, БСП и независимите депутати за кабинет

Решението за започването на разговорите е взето на заседание на Националния съвет на партията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЕГА тЪРСИ ПРИЯТЕЛИ СРЕД ВРАГОВЕТЕ СИ - РАЗУЗНАВАНЕ И РАЗУЗНАВАЧИ! нОВ ЕТАП В ПРОМЯНАТА! ПРЕДИ ВСИЧКИ БЯХА ЗА бузлуджа, сега САМО НЕКОЙ ДЕТО СЕ СКРИХА! дА ЖИВЕЯТ ПРИНЦИПИТЕ И ДРУГИТЕ ОБЩОЧОВЕШКИ ЦЕННОСТТИ!

Гласовете за падане на правителството бяха 124. Един ДПС депутат излезе веднага след това и обяви, че системата му е объркала вота. Не че не е дребнаво, но никоя медия не отчита точния брой гласове. Иначе ПП явно търсят нови избори, щом въобще не търсят за разговор ИТН. Странно е да обявиш една партия за мафия, но да искаш нейните депутати.

Кире ще гласувам за твой кабинет ако ти Лена и Кокорчо ми направите по една свирка с повишена трудност

Просто Киро и розовото пони Асен Василев са я закъсали яко... Тези хора морал и достойнство нямат. И моля не ми казвайте какви големи борци срещу корупцията са......... Нещастници на квадрат

Киро Канадеца продължава закупуването на липсващите пет депутати

За този човек простото Киро няма Конституция,няма правила и той ламти отново да е на власт и да краде.Сигурно отново е отворил бакалията в НС за покупка на депутати- само заради това не заслужава да е министър председател. ДА не говорим за другите неща,които върши.

Благодарение на вашата не компетентност горивото гони цена от 4 лв/л при условие, че продължаваме да внасяма руски петрол, а не американски. И за какво ни беше това изключние за Руския петрол при услови, че плащаме на цената на скъпи. От това, ще се облажи някой, но не и българския народ!!!!

Според писледните социалистически проучвания за изборите е страцно - Бсп - 63% Герб - 4,7% ПП - 3.1% ИТН - 1.7% Ние идваме - 0,001% ДПС - не е българска Атака - не е българска Възраждане -не е българска

и като се събуди, Курнелата я гонят с камъни

Промяната започна с бсп и продължава с бсп - беден, по-беден и най-беден и прост народ. (Отнася се само за гласувалите за бсп).

а вие, не знам кои сте, сте едни убааавци, та знаа ли се.

Върховната бедност на българина си е напълно заслужена. Има си пропорционално правило - колкото си по - тъп, толкова си по - беден, а в България 95% от населението са бедни.

То и Тесла е умрял беден, но не бих го нарекъл тъп. Има и други интересни примери, но и това ти стига.

SirBob

Айде пак със соросоидните опорки. Има пример за един куп гении, творци и изобретатели, които са живели и умрели в нищета. То не е само да сричаш учебника от УНСС.

БСП - партията столетница, и нейте отрочета ДБ и ПП, хахахахахахахахахахахахаха все номенклатурчици и борци против България!

Да се разследват всички кметове на общини в северозапада. Северозападът е беден, защото кметовете там са милионери и милиардери. Те пък се отчитат на началниците в София, а те пък на началниците в ЕС.

Имахме си тройна Ламя, сега е.четворна!

НИКОГА повече във властта !!!! Тези нагледци/4-та коалиция/ за са затвора!!! Докараха населението до просешка тояга!!!!! НОВИ избори!!! Колкото по- бързо, толкова по-добре!!! Президента да не се мота!!!!

Дива борба за кокала..Цигания

Според последните социологически проучвания направени от "платените" и не толкова платените агенции: - 56% от българите не искат нови избори, - 42% от българите искат нови избори, - останалите не знаят какво искат. Та въпросът ми е: Тук 100% искате нови избори, не бяхте ли само 42% ?????? Или по-важното е кой колко силно вика ?!?!?! Или най-важното на кой за какво му плащат да пише и да вика !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Такова е българското разбиране за демокрация.

Изборите не са до искане, а до процедури описани в конституцията на България. В конституцията не пише, че ако Галъп или дир каже няма да има избори

Когато СоДа Харис ми сипят гориво и ми напазаруват, ще започна да се съобразявам с тях:))) Естествено че не искам правителство, донесло бедност и празни магазини:)))) Дори да скалъпят задкулисие с ДБ и БСП и "независими" депутати, никога няма да повярвам на Дамаджани, Импексови лели и гномове:))) Който иска да им вярва:))))))

Браво ПП и ДБ! Успех!

Момчето си отива!

Тези от ПП май съвсем изплискаха легена - не могат да отидат при президента, а правят заседание на Националния съвет на партията - заседание на Националния съвет на партията дава мандат за преговори без да имат мандат от президента - изоборите щели да бъдат референдум.... но няма да ходят на ибори - Само Кирчо ще е премиер - може и без Кирчо премиер

Слушам доносника на Шесто на Дс Богдан и се чудя Хартиените бюлетини застрашавали честността на изборите. Ами как не след като от партията му ДБ не могат да фалшифицират изборите с машините на Мадуро

нещо за българско лято ??? хахахаха

Най-хубавото в Промяната са стария Еднорог и иноватор Дамаджан, невероятната евроатлантичка импексовата Биролица и Великия гном-стартъп Атанасов:)))) Статуквото си смени опаковката и сега поне няколко години ще заблуждава, че е нещо ново:))) Мизерията продължава:)))

че то има ли такава партия че и национален съвет провели сигурно става дума за партията носител волт или болт на настимир

Да ви ева киро и лорер Да ви еваасен василев и елена буриславова, Доло агента богдан Доло плазмодия генерал

Споко бе ! По-кротко не се ядосвай !

Територията на България, гласувайте за ПП и Герб.

Тоест за двете противоположности?

Toя няма изчегъртване. Превърна се в карикатура.

Да хванеш за ... рима да има !

Поткрепа за киро и лорер Само асен василев и елена буриславова, Доло герба Доло бурисов

Викаш само Корни и Ицкаха!!!

Шанс за правителство има, но само ако Кирчо и Кокорчо не са в него. Заради Егото им, ще се отиде на нови избори !

Киро не е чувал песента "Вън вей тикет" на Иръпшъните. Я една уредба под прозорците на Мин съвет и волумето на макс. И волни дарения от гражданите да му купим билета. Нечуван гьон сурат. Ти го плюеш, то мисли дъжд вали.

Не беше ли one way ticket.

Незачитане, неуважение, без страх от Бога. ПП и БСП. Мислите си, че Киро е хванал ленчето за гъза, вместо парапета? Пред цяла България, с обичайната си наглост той хваща всички нас за... кой каквото има, и демонстрира такъв морал че недоумявам. Има ли възмездие? Някъде има ли мярка?

Отдавна стана ясно кои хора са на онзи клип ! Кирчо поне в тази ситуация е невинен.

кажи

Това предполагам Линда ти го е споделила, милата наивница. A В хотел Хаят, вместо уж на Среща на лидерите, с правителствения самолет, кои хора са? Пак ли е инсценировка?

Гербаджиите и Депесарите ще бъдат изчегъртани със закона БГ МАГНИТСКИ. Асен Василев ще ги вкара в затвора и ще им отнеме пари,имоти,сараи, пристанища. Кирил Петков и Асен Василев ще унищожат Гербаджиите и Депесарите.

Михлюзин,нищо не споменаваш за БСП те са ангели дошли от Рая а!?!?

На Асенчо по ще му хареса в затвора.

Махайте се , тия преговори с разни партийки са мафиотски прийоми !!!! Защо не отидете при избирателите да се договаряте с тях , а вместо това тайничко се договаряте с разни мошеници кое министерство да им дадете за да го крадат !!! ПП ползва същите мафиотски методи както ГЕРБ !

Лъжци, измамници и предатели!

Ей няма време за още един летен курс в Хардард, с Ленчето!

гледаш-политическо заглавие. статийка, снимчица, все едно е нещо сериозно. пък то-тъп политически виц.

Ех Канада,ех Канада ще продам последната си риза за билет да Монреал и виза(НЛО).

Кирчо, Кирчооо, дано поне си задоволил Иленка, щото във всичко останало се издъни, бате...

Не е Иленка, просто Ленка

Извърши си предателството, получи си сребърниците! Няма да ни липсваш.

Кирливчо все повече заприличва на циганин хванат по бели гащи. Той и преди си беше баш циганин, просто сега е съвсем явно, че е по бели гащи.

се говори за : ОРЕЛ,РАК и ЩУКА,а тези са : ЛЪЖЛЪО,ПЕДЙО и ЮДА !!!

Как беше, пътя към Ада е постлан с добри намерения.... Борбата с корупцията се оказва, че е за овладяването на чадъра и по харвадски тарикатщина за цоцане от народа.... Защото Народът не може, то дай Боже всеки управляващ да получи заслуженото!

преди 6 месеца гласувах за ПП, нищо, че Кирил Петков погази тогава Конституцията на Р. България. От тогава, всяка дума, всяко действие и бездействие, ме карат категорично да НЕ гласувам пак за ПП. Няма да е и ГЕРБ - то против тях гласувах. Не и БСП, ДПС, ДБ. Останаха Възраждане. Ужасен избор, но никой от другите не оправда доверието ми.

Ти нормален ли си д гласуваш за копейкин ръското мекере във време, когато държавата се опитва д се отскубне от руските лпи. Чуд как може да има толкова тъпи хора

да, иначе означава да се принизя до качеството на написаното от теб.

Че не е нормален то се вижда - щом е гласувал за ПП. Какво го питаш, въобще?

Е защо сега започва? Те не си ли говорят в коалицията? Те тези са същите като и сега ... Само някви 6 люспи и а в повече

Кирчо и Асен с циганското име срещу корупцията? А това, че назначихте ваши енергийни посредници, не е корупция? Че окрадохте милиарди, които ние ще изплащаме?

Това е преврат, или поне опит за такъв. Без мандат от ЕДИНСТВЕНИЯТ, който може да го възложи. Конституция ли? Закони? Кво е това? Отврат. Оставка подадена по Еконт със закъснение, незачитане на никакви норми. Овен йе стандарт - йебеш и фъргаш - нов стандарт по Киро. Още не подал оставка и баща му каза - кой ще е новият премиер... Всички сме чели, че възгласа " Да живее кралят" е само след " Кралят умря".

Първият успешен вот за последните 30 години, хората ви мразят, не ви ли стана ясно! Изгониха ги, те пак искат да се връщат същите малоумници! Какво хубаво направихте вие за българите - цените на всичко са нагоре, a помощи за обикновените хора йок, ама за украинските бежанци има! Пълни некадърници, на които ЕС трябва да им върши работата, щото не ставате за нищо! Нито визия, нито дипломатичност, нито лексика, за мисъл да не говорим!

Некадърници, здраво вкопчени във властЪ и пазаруващи продажници с нашите парици. Мнението на матряла няма значение, поне докато не излезе със сопите пред НС и МС. Бяхме ги позабравили тия мурафети от времето на червено-синята мъгла, затова сега си ги припомняме по трудния начин.

ТОВА СА ТИЯ ДЕТО НЯМА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА НАЕСЕН!

Махайте се къш къш

Ако успехите се измерваха с лъжи, Кирѐ да е цар на вселената, а Кокорчо - негова вярна съпруга.

БСП и Да БГ заедно в кабинета Явно това ще е промяната

Лорер и жена му сега борци за свобода ли са или задкулисие? Защото шуробаджанащината при ПП по нищо не се отличава от пурибаджанащината при ГРОБ.

При Борисов за всяка издънка съответния излиташе моментално. И при Борисов се работеше пък сега не. Сега само се краде.

Никой не коментира че ПП са пионерчета, а ГЕРБ бледи чавдарчета за акумулиране на Народната пара. Никой не желае нико чавдарчета нито пионерчета, че както го караме да не дойдат батковците комсомолчета, че вече със сопи трябва нормалния човек да излезе за да разрине политическите авгиеви обори.