"Продължаваме промяната" след проверката за гражданството на Петков: Не ни е страх

Правораздавателната система в България има нужда от дълбока реформа, за да се превърне в истинска опора на справедливостта в страната, заявяват от партията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледайки хората на снимката, явно има изисквания за униформено облекло в ПП - бели ризи/блузи и черни (евентуално тъмно сини) сака. Доста скучно и не прилягащо на идеята за промяна, която принципно би трябвало да означава разнообразие и цветове ;-)

Прости Путки, Продължавате Подмяната

разбира се че не ги е страх; 'гарван гарвану око не вади' Всичко е пресметнато - решението на ВС - след изборите - когато оня ще има имунитет

За всяко противоконституционно действие има противодействие- това, че не ви е страх, не значи че ще се измъкне те като мокра връв!

Имам един банален въпрос към г-н Кирил Петков. Ето го въпроса: Встъпвайки в длъжност министър на намквоси, г-н Петков се е заклел, че ще спазва Конституцията на Република България и е подписал клетвен лист (задължително!). В същото време г-н Петков, по същият начин, се е клел във вярност и в Конституцията на Канада или по подразбиране, като неин гражданин. Та, въпросът ми към г-н Петков е, коя конституция е била с приоритет според него - българската или канадската? И как, в качеството си на министър на икономиката, би изпълнил задълженията си в случай някакви преговори с Канада? Чии интереси би защитил? Защото има вариант, като гражданин на Канада, да бъде съден за сриване на нейната национална сигурност. Както и от българска страна, между другото. Отговорът е?....

Страх те е Кирилке по погледа ти личи че си долна мишка

Не, не ги е страх!!! А ми да не ги е страх защото имат гръб и вече доказаха че са Над Закона и могат да го погазват както си искат, тея палячовци счупиха рекордите поставени от предните клоуни, като :Филип Димитров, Иван Костов, Симеон Сакскобурготски, Сергей Станишев, и Бат Бойко за финал. Те си мислят, че като имат Голуем презокеански гръб и подкрепа от клона който се представя за български президент,(а всъщност не е дори и "резидент" а обикновена подлога и разединител на нацията), че ще ги огрее, ама Не.!. Колкото и иди@та да са объчени от безмозъните им изказвания, в България и по света са останали достатъчно трезво расъждаващи хора за да не позволим на тези клоуни да извършат финалното Българоубийство...

Но пък българската общественост, я е страх, че не спазвате и погазвате българските ЗАКОНИ! За канадските, не сме на ясно...

Волта :)

Кирчо Петков е над българската конституция и закони, и е недогосегаем! Лично Радев му пази гърба!

Не е само гражданството, но и неправомерните действия на Петков, в БНБ и ББР.

Каква арогантност! А са толкова млади.

Кирчо, сваляш нивото, кака. Преди 20 г. един изключителен РЕФОРМАТОР обичащ ПОДАНИЦИТЕ направи ПРОМЯНАТА с думите: - ПОЧТЕНОСТ ВЪВ ВСИЧКО. Каква промяна ще ми имитираш и ще ми продължаваш? Само с мерак не става не , че не ти е голям...

Ако под Реформа се разбира НЕ СПАЗВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА То това е противоконституционно! Ако искате реформа, променете конституцията! Не спазването на законите, НЕ Е РЕФОРМА.

Остави ги, Тези се водят по Канадски закони! Не уважават българската държава и закони!

То, като тръгнеш по акъла на Радев, ТОЧНО до там стигаш, че погазваш законите на България, но се мислиш за невинен...

Искат дълбока реформа на правораздавателната система за да се превърне в истинска опора не на справедливостта, а на мафията в страната.

Не виждате ли че народа си иска Бойко. Той да ги оправя. Абе какво сте се хванали да вдигате жизненото равнище на тая мърша . Ще навирят носове, па ще станат и нагли и високомерени, не е работа. Че ще стане и скъпо и няма да можем да правим евтина почивка в България. Не, не ви трябва, оставете ги на Бойко,.

може и да си учил в Харвард , ама явно не си чел разказа Мерака на чичо Денчо ... ха ха ха ... даже и Мунчо май на го е чел .

Тоо, В харварда, българска конституция не се учи! Ето какъв пропуск е чуждестранното образование

какъв харвард бе, дипломка някаква от някакъв селски колеж от населеното място. китап да имаш е важно,че да цъкат бабите и дядовците с уста.

Преди да говориш за справедливост и дълбока съдебна реформа научи се да спазваш закона самия ти, канадецо!

Но той си спазва Канадските закони, Какво го интересува, някаква си българска конституция?

Нещо не е наред, това явно е чисто поръчкова проверка първо защо с това се занимава специализирана прокуратура. Ако има извършено нарушение от Петков с декларацията, то не е в качеството му на министър, а преди да стане министър; второ КС все ще не се е произнесъл, прокуратурата може да се занимава само след произнасянето на КС; трето ежедневно, ежемесечно стотиьци хиляди лица декларират нещо, според тяхната субективна оценка и като се направят проверките от оторизирани органи много от тях се оказват неверни. Рядко се налагат глоби, в повечето случаи не се обръща внимание. Има някакво задкулисие чак специализирана прокуратура да се занимава с това, като според закона се налага глоба за това деяние, ако има такова; четвърто защо спец. прокуратурата не проверява пеевски, младенов и др, за недекларирани обстоятелства или лозан панов и множество други задължени да подават декларации, което е идентичен правен казус; пето К.Петков не е гражданин на Канада от момента на подаване на заявление и връщането на паспорта. Това е обикновенна еднопосочна административна процедура при която резултата винаги води до премахване на канадското гражданство. Тук няма правен спор, няма и спорещи страни, няма съдебно решение, а само чиновническа обработка на документи и проверка дали самата канадска държава няма основания да отнеме гражданството на К.Петков;

Не, въпроси на лаици

Аре бегай, бегай шмекер

Това че не ви е страх е добре. Но ние искаме да знаем - вярно ли е, или не е вярно ? Въпросът се разрешава за една минута - показвате документите - заявлението, паспорта, отговора на посолството ? Скан и фейсбук. Не казват. Не отива на добре тази работа. И може да им струва разгромна загуба на изборите.

какво се правиш на много умен бе келеш, всичко е качено на сайта на КС дело 18/2021, искаш с куриер ли да ти ги пратят Аман от идиоти, ами четете преди да пишете.

Браво Кире, браво Асенчо ! Само така, приятели. Дай на българина салатка и вечерна ракийка и не го повече. Започвате с лъжа? Не се притеснявайте. Ние сме лъгани, лъжат ни и ще ни лъжат. Свикнали сме. Само се чудим кои са ви кукловодите.

" .. Дай на българина салатка и вечерна ракийка и не го ТЪРСИ повече... " Сори!

Кои са дамите на заден план?

Метресите им!

Мошенници!!! Така се усмихваше и Софиянски,

Каква ли е цената да излъжеш така елементарно за канадското си гражданство? Каква ли е цената президентът да се направи, че не знае за гражданството ти, или че не познава конституцията, или че познава конституцията, но умишлено я нарушава? Сигурно е много висока. Навярно задачата, поставена от задкулисието, е била много добре заплатена и е целяла раздаване на едни милиони, гарантирани от държавата, на едни наши фирми, които никога няма да бъдат върнати. Или има нещо друго. Предстои да разберем.

Айде стига, Радев има цял съвет с юристи, Не може да не е знаел!

Спукахте гума и каруцата ви е вече в дерето! Бай, бай !!!

Психясали Педерунгели скоро ще изчезнат. Жалко за комедиантите...

За страх не знам, ама как не го е СРАМ този да лъже така нагло за Канадското си гражданство, не мога да разбера. От друга страна, щом човекът до там е закъсал да се връща в България сигурно не е имал опции да остане в Канада…

Moron

нека да ти кажа какво е най-голямото нещастие за тази Планета, другарки и другари "толерастни". това е, че точно милиони плебеи се само-натрупаха с пари с помощта на външни сили и сами не знаят какво правят в това внезапно охолство. това е в основата на плебейщината. дори на зукърбърг и ротшилд, а и на плебеят сорос и неговата гладна, изпонъкацана по лицата от муите фамилия... изведнъж, стават богати и "демократии", а после осират всичко, само за да се задържат над водата на потъващия Титаник... самите им действия издават една вътрешна празнота, която с повечето пари не става по-малка, а напротив... става като черна дупка, която поглачта всичко живо и неживи, дори и светлината ни дадена от БОГА - а именно Словото! . помнете ми думата! ще има тотален краш, не а, безвъзвратно унищожение на системите ви. без възможост за restart! kernel panic! .

Кире, няма да те огрее! Следващият премиер ще се казва Делян Пеевски. :) Човекът е стопил 80кг и е истински патриот и пример за почтеност. :)

Иначе Киренцето не може да ПРИСЪЕДИНИ БГ към Канада понеже същата е подчинена на британската кралица и ПЪРВО трябва нея да излъже. Но да се пробва, де, упорит е...

Че още един от носителите на новия морал-лозан Панов има проблем с конституцията. Вицето му не може да събере 30 месеца пребиваване в България за последните 5 години. Каквото е изискването по конституция. И забележете-също като Кирчо-тя самичка си го призна:)))

Ей, това кризисния ПР колко е смешен. Ама как не ви писна да си мислите, че в тази държава има само простаци и че като се опитате да изместите фокуса на проблема някой ше ви се върже...

Симеон Дянков никога не е имал американско гражданство. Като служител на о не се е ползвал със специален статут и такова гражданство не му е било необходимо. И Доган и карадайъ и останалите нямат двойно гражданство. Колкото до Симеон Сакскобургготски-при него е малко по-сложно. Питайте съответния експерт-не знам как се нарича документа ама се дава на хора които в момента нямат гражданство. Защото навремето комунистическата партия му беше отнела българското гражданство. Доколкото беше обяснено-тоя документ му позволява да живее в Испания без да е испански гражданин. Макар че точно за тоя случай не го знам със сигурност.

Точно и ясно, жалко че е неразбираемо за кухите кратуни

Беше официално заявено, че Цар Симеон II венягу е бел български гражданин и никога не се е отказвал от българското гражданство, както и че никога никой не е отнемал българското му гражданство. Не се научихте да четете и да се осведомявате. Айде.

_stankow

На Симеон никога не му е отнемано българското гражданство. Търсени са начини, но не са намерени законни такива. След 1989-та му е издаден и български паспорт.

Герберастите. Понеже ви бръкна в гъзовете човека и се чудите как да се измъкнете от лайната опитвайки се да омажете и него в такива. Бахти маскарите смешни

Глупендера

Трябва да му се направи задълбочена проверка, че с подписа си като министър сигурно е присъединил БГ към Канада.

Де късмет, де.

Софиянецо "простия" Бойко слага в джоба си по няколко "умни, образовани". Да не приказваме за финансови илюзионисти като Киро и Азис, отделно техните фокуси са по западен модел и там да си ги въртят, има пари и от кой да крадат.

Диди, Диди, не всеки има акъл да пълни чекмедже.

Ако в Канада беше нарушил Конституцията, до сега щеше да е зад решетките........

А Борисов има ли Барцилонско гражданство ?

Ако не си пиян, значи си супер отпадък

Имат ли Саксобурготски и Доган двойно гражданство или не?

Нямат Да не мислиш, че Рашков не би изпял това досега?

Как тогава Сакса си отиде в Испания а Доган в си ходи редовно в Турция?

Че има някакъв проблем да ходиш редовно в друга държава. Освен финансов.

сега чакаме неминуемата оливка и на Киро Ментата и Кокорчо Офшорко.

Имат ли Саксии Доган двойно гражданство?

От няколко дни ми прави впечатление,че като маркирам дали плюс или минус,няма промяна в гласуването.Чукам няколко пъти,няма промяна.Тогава отивам на противоположния избор и веднага се маркира.От 7-8 години за първи път се усъмнявам в манипулации.

Простия българин не може да ги разбере тия умните и образованите. Той си иска Бойко и неговите некадърни калинки, и бояджиите му Тома Биков, Деница Сачева, Даниел Митов, Дани Каназирева, Лъчо Мозъка, Любен Дилов-син, комсомолеца със съкратеното име, фурнаджийската лопата от Видин...

Поне Бойко ги маха веднага! А тези наглеят!

Сакскобургготски и Доган да не би да нямат двойно гражданство или за едни може за други не?

Когато сгреши почтеният казва: сбърках, извинявай, а “почтеният” ни казва: да реформираме съда!

А един стежко чекмедже пуска само лакърдии... Мата Хари ...

Защото сега може да изскочат и други зайчета от храста. Като например че изобщо не е подал документи до август

С такива депутатаи като Ицо хазарта.промяната ни е сигурна.Друг е въпросът какво ще променяме.

И да искате, и да не искате, новите българи идват. Идват не от Москва и от школата в Симеоново, а от Харвард и други престижни университети. Връщане назад няма.

На ексел ли са ти тъпотиите?

Обаче панделата ги зове.

Да заповядат, само да не са лъжливи и крадливи като Кирчо и Асенчо.

Софиянеца, не ги слагай всички в един кюп, не обобщавай толкова пласко. Никой няма против завършилите престижни университети, те не са двама-трима. Тези двамата да не са представителна извадка? Когато непрекъснато говориш за почтеност, би било добре да си пример за това. И когато сбъркаш/това е повече от сигурно/, почтено да си го признаеш, каквото и да ти струва.

Всеки нарушил Конституцията трябва да го е страх.

То ако имаше правораздавателна система и справедливост до сега Киро щеше да е в панделата. За съжаление прокуратурата е натикана в ъгъла и каквото и да предприеме се изкарва, че е пристрастна. За това стои и не прави нищо.

Правосъдния да хвърля оставката.

Кво правим с Бойко Борисов? Той защо не е в пандиза подсъдим за чекмеджетата със злато и пари недекларирани, за незаконно харчене на държавния бюджет, за лъжи и измами, за кражби при обществени поръчки и т.н.? Кажи бе смешник?

По гуеми пердета от ушатия невнятен Мунчо и киката усетинеца ,време е Гешев да им обясни внятно къде се ходи за нарушаване на конституцията.

Ей, педерастчета, правете се колкото си искате на улави, но няма да заблудите нормалните хора. Не ги било страх. Трябва да ви е срам, че погазвате законите на една държава. Ако това тарикатче беше в Канада дали така нагло щеше да се пъчи, че не го е страх? И не, мерси от такава промяна!

Той вече не е канадски гражданин.

Продължавам да акам

Симеон Дянков защо не го коментирате? Че заяви, че се отказва от американското си гражданство почти месец, след като го назначиха??? А Сергей Станишев?