"Продължаваме промяната": Позицията на президента за военната помощ за Киев е позорна

Депутатите на партията на Кирил Петков и Асен Василев ще гласуват "за" изпращането на оръжие на Украйна при гласуване в пленарна зала

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Две пишлемета загробиха страната за няколко месеца.

Позорна е вашата политика - подлоги на САЩ! И вие като Буда не разбрахте че сте избрани за да служите на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, а не на задокеанскиге си господари!

Позор сте вие Потурковци зомбирани.

Тези умни момчета от Харвард, които ми бяха симпатични, нека ми обяснят как Русия ще загуби войната. Това просто е невъзможно. Може войната да се проточи, може Русия да вкара в действие по друго оръжие, недай боже, може и още по-друго. Или ако Русия загуби, това ще е в края на 3та световна война.

Генерали говорят за мир, а хора неходили и в казарма искат да побеждават врага. Накъде отиде Света?

Не Президента,а всички вие сте позор и срам за България.

Ако те са срам за България ,ти с твоето нелепо и необяснимо преклонение пред северните диваци какво си - може би гордост? Жалък, малоумен плазмодий си ти ,който си заслужава мизерния живот.

Ти си се прекланяй пред нациситте. Сега е модерно.

Позицията на ПП за военната помощ за Киев е позорна и дебилна! Оставка, дебили!

Кирил Петков, Защо не си раздава Безглутеновите пасти - БЕЗПЛАТНО? А българско оръжие иска да раздава Безплатно? Българите не са глупаци Сиренето е с пари

" "Продължаваме промяната" е политическа партия, която ще защитава изцяло българския интерес. " МОЛЯ?! Я пак? Вие ли защитавате нашия интерес? Това опит за тъпа шега от Тъпото и компания ли е? Да, ама не ни е смешно, а вие преди ни бяхте смешни, но отдавна преминахте границата на смешното и сега сте мразени и неавиждани от всички, предатели на българския интерес и народ сте с всички ваши действия, които вече станаха толкова много и все пагубни, че спряхме да ги изброяваме, понеже вие на ден фабрикувате по няколко такива "гениални" действия и решения за "защит на българския интерес". Ще бъдете изметени от народа съвсем скоро, уморихме се да чакаме останалите политически партии да се престрашат да ви изметат със законово предвидената парламентарна процедура "Вот на НЕдоверие." и последната капка отдавна преля чашата, не е от днес, вчера или миналата седмица, просто в момента продължава да прелива безконтролно. Вън от управлението, гниди продажни, псевдородолюбци, импотентни политцици и лакеи. Вън!

Идиотино с дяволския ник “666”, кой си ти бе отрепко, да заплашваш българския премиер, че ще го “гръмнеш в челото”, ти си руска фашистка подлога и национален предател, както и комунистически терорист и теб трябва да те гръмнат в челото. Заради такива гнусни изроди като теб сме най бедната държава в Европа, ограбена от комунистическите разбойници, марионетки на фашистка русия. Жалко, че не ви изтребихме като тахтабици още през 1989 година, така както вие изтребихте елита ба България през 1944/45 години по заповед на московските ви господари.

Бегай, бегай на доктор. Ако имаш бедни познания за самия себе си да ти кажа, че си за психиатър и диагнозата е тежка :):)

А ти кой си бе подлога на чужди интереси.

Квиченето на русофилистиците е балсам, музика за истинските български патриоти.. нашата страна бе продавана на фашистка русия вече 78 години. Чест прави на сегашното правитекство, че обърна курса и поведе България по пътя на независимостта от Империята на Злото. пРезидента е позор за нашия народ, за лицето на България пред света. Той е учен да убива и руши и прилага това на практика, той е руска подлога и национален предател, нискоинтелигентен илитерат и нечистоплътна комунистическа креатура. Той трябва да бъде изгонен от Парламента, направи много бели с идиотското си поведение и заслужава само презрение.

основно задължение на Президента на България е да мисли за сигурността и благосъстоянието на Българите както и на тия миш.ци. Както и президент и министър председател да не се подават на внушения на външни враждебни посолства.

За всичко има време под слънцето, но скоро наближава времето, да спрем промяната !!!

Ще спреш Промяната на Свети Макавей! Колкото си успял да промениш гладката си мозъчна кратуна,толкоз изобщо можеш да промениш нещо.Затоява, бягай да миеш кацата със зеле,цървул прост.

Казаха ви го с факти и с цифри! Бедността ни е заради зависимостта от раша!

Бедността е заради търпеливия и прост народ и крадливите български политици. Време е вече да имаме отговорност за собствените си решения и бездействия. Все някой друг ни е виновен на нас.

Е те сега забогатяхме та се нас?рахме!

Към Кире Тъпото Сволоч недоклатена, аз имам син. И ако заради теб, детето ми вместо да защитава магистратура, бъде мобилизирано, не бих се замислила да те гръмна в челото. Ти не си българин. Ако само от филмчетата имаш представа какво значи война, то знай, че нашите родители вече са я преживели и са още живи. Помнят и разказват. Пази се от гнева на майките. Те са безкомпромисни и безжалостни. Ако никой не те измете от политическата сцена, то майките ще те ликвидират така, както вакханките са разкъсали Орфей. А той, все пак е бил творец, музикант и жрец. Ти си нищо. Животът ти, не е ценен. Но животът на сина ми, е безценен. Съвестта ми е чиста, защото не съм гласувала за теб. Ти не си мой премиер, но тровиш моята България с функционалната си неграмотност и политическите си изцепки. Тази война, не е наша война. А заплатата, която ме призоваваш да даря, си е моя. С нея си плащам кредитите, сметките, издържам студент, гледам болен родител и се опитвам да оцелявам, като повечето сънародници. Не смей да ни въвличаш в нещо, което не ни засяга. Събери си мозъка, ако имаш такъв и не пипай ветото за Македония. Не смей да се гавриш с паметта на Симеон Велики, на Йоан Асен ІІ, на Самуил, на Гоце и Даме, на Яворов, на братя Миладинови. Родоотстъпниците ги убиват с камъни, или ги овалват в катран.

Чамодан вокзал масква и ще си решиш проблема.

Камък, въже и море... И повече няма да те мислим.

Позициятга на това е убиствена за Българския народ тези долни мръсници се продадоха на америка и убиват Българския народ да ги изгоним не с снежни топки а с тояги

евала коко, показа на радеф че нищо мъжко няма в него.

Само национални стачки свалят продажни марионетки от власт.

Най добре е да дойдат ТАЛИБАНИТЕ за да ни ОСВОБОДЯТ от тази продажна Паплач???

Вие, гадини долни, сте срамът, позорът и петното за България.

Вие господа от правителството сте позор !

На резидента незабавно. Свиквайте наборите да тренират с ново въоражение. Само глупака чака да го нападнат неподготвен. Главния прокурор да обеси предателите на площада.

Тия, двамата, скоро ще разберат кой е истинският позор за България, въпреки менторите им. А да обявяваш желаното за действително, си е чиста проба футболна запалянковщина и не може да има място в политиката. Защото е база за грешни политически решения с последствия, които няма да засегнат само твоето жалко съществуване, освен ако не си осребрил подобна позиция и решение (което е нещо обичайно за български политик).

Поздравления за Асен Василев! Най-сетне умен, адекватен и достатъчно решителен мъж, който да нарече руските фашисти с истинските им инена!

Много си неориентиран и необразован, за да даваш подобни оценки.

Смешник,толкова си можеш- да сипеш обиди И?????? Толкоз! Щото си прост и беден!

нещо си се объркал. Асен, е жената в двойката. Мъжът, е друг.

Точно така, единият е професионален военен а другия професионалнен фжендър.

Джендър

Вие ПП ,сте позор за България.Грижите се за чужди интереси,не за български.Съжалявам,че се подлъгах и гласувах за вас.Мислех,че подкрепяте Президента.Заминавайте за Македония,Украйна и на май на та си и не се връщайте.

Тоя Асен Василев е тотално неадекватен. Щяла да победи Украйна. Откъде пък такава сигурност. Естествено никой не може да каже какъв ще бъде изхода от войната. Това негово изказване само показва че е абсолютно неадекватен за политик. С такива хора като него и Кирил Петков България може да се навлече големи неприятности.

Днес за пръв път чух нещо смислено от тези.Дано влязат в час

абе тези двете грации - мисирките на ББ - нещо много про-руски са го подкарали. Кога баце беше премиер не бяха толкова хлътнали по руснаците. Да се чуди човек колко ниско може да паднат. Кой знае с какво ги държат.

Тези ще ядат бой. Тотални некадърници, жалки подлоги и безродници.

Какъв Харвард - кой знае кви курсове са карали там.....

Позор сте!

необходима е спешна промяна в управлението, браво на Радев! Човек на място, истински българин, а ПП са пълни смешници, срам и позор!!!

Наркомани предатели

Z

Ако искате България да я има - изнасяме оръжие за Украйна!!! Ако ли не - скоро България ще бъде "освободена" от есесовците на Путин!!! България ще се превърне в Руска Автономна Област, а децата ви ще изучават РУСКИ ЕЗИК в училищата защото той ще бъде официален в България!!!

Колко прост платен плужек си ти.

прост, платен, но много прав. То не ти трябва да си сложен и умен, че да видиш накъде отиват нещата. Повечето българи видяха що е то АБПФК и не би трябвало да позволят това да се повтори.

Ти на Кире от белото ли шмръкна или така си роден? Американска подлога.

Вие сте позор за България! Тия говорят с езика на наркомана Зеленски. А. Василев руския "агресор "ще го посрещнем със цветя...

Василев срам ме е че гласувах за Вас. Ти в казарма явно не си бил. И историята в Харвард не сте учили. И в Хасково си я пропуснал.

Румен Радев е позор за България!

Киро и Кокорчо са позор. Да стягат куфарите и да бягат в Канада и там от където им нареждат какво да правят, щото тук ги чака линч- работят срещу България. Как може толкова да не стават за политици- украйна щяла да победи, президента не им харесва какво казвал, щото не мисли за тях, а за българите. То скоро българи няма да останат- или ще имигрират или ще умрат от глад.

жалко, че премиер и министър се правят на ощипани булки, явно е, че не ги интересува народ и държава, на всичко отгочаре се опитват да ни вкарат в американски пейзаж, най-сетне да спрат да искат от бедния народ да събира пари за усрайна, щото нии сме по-бедни от тях, отивайте си, времето ви изтича

Ще изгоним българирте и ще населим България с ешкенази, украинци и араби

Да не забравят , че след всяка война има Нюрнберг. Или Народен съд , ако така повече им харесва.

Щом един отявлен педераст като този стои начело на държавата, значи че и държавата е станала вече педерастка! Факт!

иде ново робство .... икономическо и нацията ще се стопи тотално

Всичките са завършени кретени. Трябва по-бързо да ги изметем , иначе лошо ни се пише.

Трол

Не попадаме на свестни политици. Предишните не ги биваше , а сегашните хич не стават.

"Мачът, в който някой се опитва да ни казва какво да правим и да ни насилва, изнудва, приключи" - т.е. не правим това, което искат от нас САЩ и западно-европейските лидери, не ни се казва какво да правим, а действаме самостоятелно? Спрете с това отношение и тия опорки, че Русия "изнудва, заплашва, насилва". САЩ оказват явен натиск към десетки държави по света, как да гласуват в ООН, как и с кого да търгуват, вие това защо не го говорите, сякаш е нормално? С какво пък тебе те е насилвала Русия бре, Василев??? Политиката на ПП е позорна, не на президента. Войната ще свърши, но това, което правим сега като държава, ще се запомни. Какво има да философстваш и да вярваш, че Украйна ще спечели - непоставима е военната мощ на Русия с Украйна. С оръжия може само да се удължи войната и трагедиите. Хора умират там, не го ли разбирате това? Как може украинските животи да не струват нищо, а най-важната цел да бъде - "да не оставим Русия да спечели" ? Струва ли си - за 2 парчета земя, където хората с референдум гласуват, че не желаят да са част от Украйна? И за неутралитет за НАТО? Мъдрите ви глави вкараха света в икономическа криза, направихте така, всички хора да плащат цената на войната, и направихте така да я продължите до степен да се разрушават градове и да умират десетки хиляди. Дано да сте горди от "неолибералната" си позиция, и впечатляващия ефект от действията ви. За справка - жертвите от втората война на САЩ с Ирак през 2003та са над 1 млн иракчани, САЩ и Великобритания нападат суверенна държава без причина, избиват, разрушават, на практика унищожават една държава - само за да сменят управлението там със свои марионетки. Защо тогава нямаше демократични лозунги против агресора, защо нямаше санкции срещу САЩ, защо не помагахме с оръжия на Ирак, защо не обсъждахме американския геноцид, защо не се говореше, че Буш е военнопрестъпник, защо и до ден днешен той не е осъден - даже няма повдигнати обвинения? Защо ревем само стещу Русия и Путин? Защо международните закони НЕ важат за САЩ, а само за техните опоненти? Позицията на президента е достойна, защото такава позиция ще спаси животи. В Украйна трябва мир, не продължаваща война. Позицията на ПП е позорната.

браво, много точно казано!

Ти си трол. Референдум т в Крим беше ход дулото на автомати. И едни зелени човечета, отпускари от руската армия бяха на екскурзия там.

Русия е пълна с военнопрестъпници и крадци. Мястото на русия е в изолация - икономическа, финансова и куртурна.

Браво на КП и АВ. Мен ако питате, Радев е националпредател и се направо за затвора.