"Продължаваме промяната" се прицели в поста на Росица Кирова, заплаши я с оставка

Парламентарната група ще разгледа поведението на зам.-председателката на НС от ГЕРБ, закани се Андрей Гюров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ме гледай, че съм тъпа, боса, ами гледай каква путка нося

Много секси путак, оставете го

На тази не и е мястото в Парламента. Заради брат й. И да- от ГЕРБ кадрите са все така. Затова бяхте завладели училищата с наркотици- гадове!

Тази да се маха от Парламента. Не мога да повярвам, че го обръщате на политика. Не че герберите не са питеци, но тази не и е мястото там. Твърдо!

Много тъпа и проста селянка

Абе цацата ка излъгА Салич бря

Как само повтарят, каквото прави ГЕРБ!Дали пък, ако ГЕРБ напуснат парламента и ПП-то няма да се засили навън?Струва си да се опита!

"Демокрацията".Престъпник да ръководи заседания в НС.

Е, ай ся па Росица Кирилова

Колко са примитивни от ПП. От чиста проклетия, решиха да си отмъщават на жената, заради техния муньо-маймуньо.

Коя е тази Венеция, ех, че име, ха ха

забравят, че вече не са на власт, не могат да се държат нагло, а за да има цирк, трябват циркаджии, такива са и БСП - ще напуснем парламента, ако гласуват военна помощ за украйна, самите те прогласуваха не само военнотехническа помощ за украйна, но и ще ремонтират танкове, които ще пращат срещу Русия.

Забравяш, че скоро ще утечете в канализацията!

А кой навлезе в чужда държава и заради него още да обеднеем.А тъпаците го поькрепят.

Тома неверни,ти си най-голямато леке и хамелеонче от мутренската партия.

Подлите Педали от ПП са супер нагли!!! Смотльото - фенът на Простото - Миро ненам кой си Баджанаков може да си прави каквото си иска от Трибуната на НС, да отнема думата, да наказва за щяло и нещяло опозицията, а Росица кирова да не може!!!!

САЩ моля помогнете с МАГНИТСКИ и чатовете на ГеШЕВ С ПР-Севи!

.!.

Намерили чували с рубли.Хм...

Много скоро ПП така ще се променят Че никой няма да ги познае и всички ще ги забравят ! Боклуци Съсипаха Държавата ! Няма нито едно добро което са направили !

Когато не ти искат под масата за да напълнят шкафчето на Бойко, много фирми ще дойдат в България и ще инвестират спокойно без рекета на ГЕРБ толкова години ! Браво на ПП !

Само дето инвестициите в България са намалели с 80% и няма нито едно евро по програми на ЕС !

ще да говориш. Няма за чекмеджан.

Когато не ти искат под масата за да напълнят шкафчето на Бойко, много фирми ще дойдат в България и ще инвестират спокойно без рекета на ГЕРБ толкова години ! Браво на ПП !

Долнопробни водевили в НС... Тая видинска мурва и онова гейтаче дето няма 1 ден реален трудов стаж са едно и също ниво. Нищо добро не ни чака. Който има цев да се запаси с патрони. Ще му трябват.

Какъв долен отпадък е тази Росица Кирова. Срам за България, срам за парламетаризма, срам за видинчани...

Само за учиндолския червей не е срам, защото си я беше избрал за "апостл" на видинската епархия. ха-ха... Тя па зе че се засили да лапа на бою мекия и стана една... не ти е работа. С лапане до заместник-председател на НС се стига, ей-й-ййййй! Чудя се само магарешки на кого лапа, че и той стана заместник-председател на червивата мърша кърджалийска поцинкована?

ако защитаваш този кадър на ГЕРБ ще получиш много благословии !

"управляващата" пасмина изобщо ли не следи, какъв "успех" има- 8 % (осем процента!!!) одобрение сред хората на ТОВА НС и 15 процента за пасмината в ТОЗИ МС. наистина ли си мислят, че с подобни инфантилни и долнопробни циркове тип " на ти си парцалите, дай си ми куклите" ще подобрят нещо?! впрочем, разбирам ги. те са толкова тъпи, зли и елементарни, че нямат и една малка, нормална идея дори, какво да направят, за вдигане на рейтинга си...

Така е , умните навсякъде са по-малко , но те водят света и прогреса . Така е откакто свят светува .

Биков няма и какво да го коментирам... А на онази пука й, тя си има пристанище с кораби.

поне един читав гербаджия парламентарист?

Тази е за затвора, ама пусти Гешев - не си гледа работата.

Венко Сабрутев и Роска трябва да направят една семейна клетка с кум г-н Биков и нещата ще се уредят. Мно-о-о-ого пара тече, ве-е-е-е..... требе да си кьорав да не станеш милионер. Сигурен съм,че г-н Премиера и г-н Министъра на финансите изобщо не подозират ква пара се усвоява под масата от Петата колона и кой прави неразбориите.