"Продължаваме промяната“ отиват сами на изборите

"Демократична България" остават наш естествен съюзник, заявиха от ПП след проведения Национален съвет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно ДБ са поискали много за да са в играта и не им се получи…

Неолиберализмът, такъв какъвто го познаваме като икономическа политика, система, засягаща труда и обуславя новия характер на труда, произтичащ от новите технологии, има вече нов политически израз. Всяка икономическа система е естествено да се стреми към политическа власт и да консумира обществените условия през нея. В случая, вече имаме достатъчни социални условия за да можем да обобщим, че неолиберализмът, като икономическа политика, се изявява в неототалитаризъм - в политическа форма и власт над хората. Тази неототалинарна власт има за цел да укрепи неолиберализма, сиреч свръхлиберализма, насочен към свръхексплоатация на наемния труд, дерегулация на държавата и стремеж към глобални политически отношения. Вече има натиск от страна на политическите елити да ликвидират националната държава. След маргинализация се минава към тотална ликвидация. България е пример за такава ликвидация на националната държава, Ние вече не можем да защитим националните ни интереси. В политологията говорим за демокрация, демократична система, как през избори произвеждаме власт. В държавите, които са вече псевдодържави, че и в развитите даже, виждаме тенденции така наречената демокрация да не произвежда власт от долу до горе чрез избори. Политологията трябва да се ревизира вече изцяло. Ние отиваме на избори, но не произвеждаме власт. Защото дори избирателната система е пропорционална, или мажоритарна, затворените партийните елити подреждат листите. Партиите назначават политическите фигури за харесване и избор от народа. Те предопределят кой ще е избран. Партийните елити са лобисти на едрия капитал. Сиреч едрият капитал подрежда листите. Той си купува листите. Вредата от дерегулацията на държавата води до хаос и беззаконие. Днес неототалитаризмът засяга глобално целия свят. Едрият капитал вече притежава държавите. д,п.н.,проф.Мария Пиргова

Без ДБ имат повече шанс, мисля аз, щото ДБ вече никой не ги харесва или поне не са хич много хората, дето още им вярват.

аз не познавам и някой да харесва ПП, тия дето са гласували за тях, от хората около мен няма да повторят

христо и ко сигур режат вена, така се надяваха милите

да се насочи към ЦС затвор

"Демократична България" ако се явят сами може да не преско/ат бариерата и да не влезнат в парламента!

НАСТЪПИХА ОТНОВО МОТИКАТА !

Е нали ще отидат заедно с ДБ да подбият коленца на Козяк... ох извинете, да ги съветват... ох, пак грешка, на закусчица. Вън от България продажни мърши! Вземете тиквоча и крушовенската фея с вас по пътя ви към канализацията.

То беше ясно, че няма да се коалират с тези от ДБ. Остават наши естествени съюзници, ама няма да ходим на изборите заедно. :) това ми прилича на следното: когато един мъж иска да разкара някоя жена й казва: виж , скъпа, аз бе съм достоен за теб.

ЛОШОТО ИДВА ТЕПЪРВА ! ....ЩОТО И ЖЕНАТА ГО ЗНАЕ !

Логично беше. Ако се явят поотделно имат математически шанс да получат 2-3 депутатски места повече. А в следващия парламент и половин депутат може да се окаже от значение. Проблемът е друг. Ако тия се върнат на власт така ще ни закопчаят за "западния свят", че няма да можем и до тоалетната да отидем без писменно разрешение. И преди разни с причесчици и брадички да скочат, само ще кажа, че няма никаква разлика дали руснаците ще ти врътнат кранчето на тръбата или американците ще забавят следващия танкер. Диверсификация не означава да замениш един монополист с друг! Диверсификация означава да получаваш от три източника и при отпадането на единия винаги да може да компенсираш с единия от другите два или с двата едновременно. Останалото е просто смяна на един монополист с друг. А винаги, когато се предоставиш на някой монополно положение на даден пазар, има награди. И нашите така - местят ни от едните към другите и чакат награди. А разликата ще плащаме ние! Не се заблуждавайте!

АМИ , СЛЕД КАТО ЗНАЕМ ТОВА , ... ДА СИ "ГИ " ПЕИЗБЕРЕМ ?

Защо така бе Кирчо ?? Защо така бе Кокорчо ?? Ходим гладни, некъпани и нестригани. Нашето Бойкиче ни обеща Прокопиев, Маджо или Бобоков, а накрая получихме.....Дайнов. Ттцтцтц, еййййй ква я мислихме ния ква стана та....

Промяната продължава - от никъде за никъде!

Киро, зад теб сме! За да те изритаме на изборите!

Боко Маймуната спря Хемус докато още беше на власт, плати първо 6 милиарда лева от Автомагистрали на знайни и незнайни фирмета, направиха една малка отсечка от Хемус и замразиха всичко -после Маймунека се возеше в хеликоптери и показваха как строели около тая отсечка а те тупаха топката на място година две с покатено всичко напред и парите изнесени към сметки в С.Арабия, после Радев като взе властта даже изчисли, че са нарпавени 15 % а платени 75% и взе да им дава зор да я строят а не да бягат по тъча - взеха да притискат тия фирмета с ДАНС и прокуратурата поне платеното да си построят..... примерно възела на разклона ПЛевен ЛОвеч, кога беше платен 100 милиона и колко години седяха там паркиртани трякторчета и правеха нищо, а иначе взели парите....

Направил съм лека грешка като съм написал, че прокуратурата притискала крадците а тя не може защото е труп в приведен в състояние на кома от ГЕРБ и ДПС и те не могат никакви крадци да притискат свързани с ГЕРБ и ДПС а съм имал предвид МВР и ДАНС а не прокуратурата и ДАНС

Т О Ч Н О Б О Й К О ,, ЩЕ ви ПРАТИ ПО Д Я В О Л И Т Е !

Боко Маймуната отдавна се е пратил сам при дяволите а мястото му реално е в клетката....а не на свобода да съсипва държава и промива маломни мозъци като твоя как строял....

Ако не беше ГЕРБ нямаше да има нито Дунав мост 2,нито втори и трети метролъч,нито Тракия,Марица,Струма и Европа. За Хемус питайте тези невнятници защо я спряха.

Епа така е, Бай Тошо което е построил другите немогат да го биядишат, а бай Тошо 2, по известен като баце, следва плътно по стъпките на учителя си...

Руснаците не само ще се оттеглят от окупираните след февруари 2022 г . територии,но и от Крим. Да вдигнем юмруче,и чий да е Крим и What you want questions , interview or what?

Руснак ли е, на дръвника с теслата и след това главата забучена на кол обърната към Москва! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ!!! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ!!! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ!!! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ!!! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ!!! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ!!! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ!!!

Не знам за руснаците, ама ти трябва да бъдеш бит и ритан в главата някъде на публично място и майка ти да гледа:)

По-добре беше да ни управлява Министър-председател,който не знаеше езици, отколко Министър-председател,който се лези на президенти на английски и не знае български и праща магистрала "Хемус" през Враца, върти кран на интерконектора,че уж пуска газ,а той без акт 14,15,16.

Глей ся, той този говори английски по същия начин като български. Знае го много добре, просто мисълта му е проста... И на английски звучи по същия простоват начин

му увисна хобота ,май?!

Затова пък му порасна носа.

И Пълен Провал и Ристьо-бухалката (Маджото,Бобоков) и Гнома и Ицо Хазарта-белото ееее може и Лена-парапета.

Не знам как е в София, но В Северна България ги псуват на всяка серия.

Разширяваме централният затвор, че трудно, ще ги събере всички педали след, като Баце се върне.

вървят нещата в Украина, ще има ли контраофанзива, кога мужиците ще се прибират по колхозите? Това е по-важно, защото влияе пряко на цените, хляба и надника ни. Манете ги тия лумпени, всичките са един дол дренки и не се хабете.

Руснаците не само ще се оттеглят от окупираните след февруари 2022 г . територии,но и от Крим. Да вдигнем юмруче,и чий да е Крим и What you want questions , interview or what?

тя контра офанзивата свърши! Крим е вече наш...

Кое е твою бе....?

Само ГЕРБ е доказала,че може успешно да управлява държавата и да повишава доходите съобразно икономическия растеж Пътища,мостове,околовръстно на София,Пловдив,Бургас,метролъчове,ниска безработица,спортни зали,обновени църкви,манастири,археологически разкопки,стадиони....да изброявам ли. След Балкански поток газта поевтиня с 40 лв. ГАЗПРОМ връщаше пари на България. НАРОДЕ????

Какви стадиони е правила ГЕРБ, те са от 50-те и 60те всичките и ще се сринат и те не могат и един да направят.... Магистрали в Северна БЪлгария 10 километра завършени за 3 мандата и тук там ремонт на някой път построен от комунистите. Градовете се сриват и тротоарите дори не могат да оправят за улиците да не говорим. Безработицата- то останаха 4 милиона население другите се изнесоха, така се споравят с безработицата....Метро в Пловдив, Варна БУргас,Русе - 0 километра.... Държавата ще бъде срината благодаредние на некадърниците ГЕРБ, които натам е засилиха ....

Какво построихте за година и половина? Нищо, но от Кирчо и Кокорчо.

Тези преди ГЕРБ и тези след ГЕРБ управляваха така,че "построиха" съвременна България. Смях,стадионите на Локо ПД и Ботев ПД,кой размрази строежа с пари предвидени за правителствени хвърчила.

"А Вие" ти наред ли си с главата да ме питаш какво съм построил, аз да не съм от власт имащите или някой партиец или мултимилионер не знам за какъв ме взе тоя въпрос по-глупав не можа ли да измислиш?

Тия некадърници имат голямо самочувствие че ще прескочат 4 процента

Радвам се, че дойде края на Гнома и той го знаеше това, затова се натискаше за коалиция

Олигофрен, а нещо да кажеш, че над милиард влезе в бюджета от продажба на ток на други държави, а нещо да кажеш за газа, че при Борисов беше 30 лв, а сега е 300 и то при действащ договор с Газпром и възможност за много по-добра цена, а за 4-5 моста над Дунав, за 5-6 тунела под Стара Планина, за 53% по малко чуждестрани инвестиции …..

Без огромни машинации, които явно вече са организирани, видно от самочувствието на тия олигофрени, ПП не би влязла в парламента, а в затвора.

Който иска да продължим с промяната на цените да гласува за нас! Новото име парията ще е ППЦ!

Боко Маймуната основно предизвика инфлацията като ни включи на общия свободен пазар на тока за бизнеса и сега цената в Гърция, РУмъния, БЪлгария УНгария са почти еднакви за бизнеса. И никой не си отваря устата за регулиран пазар на ток за бизнеса.... Другия голям фактор беше войната в Украйна, която напомпа цените на някои ресурси.

Киро прилича на Траволта колкото Асен на Джордж Майкъл и Асена на Деми Мур

Достатъчно промени видяхме вече, всичко е десеторно - легализирани кражбинот народа чрез нескончаеми дългове и десеторни цени! Искаме си обратно стабилността и ниските цени. Искаме си обратно предвидимостта. Искаме си еврозоната. Само ГЕРБ.

Колко плащат за коментар? Добре започна, но като сложи гнусните герб и нещата станаха извартени!

САМО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ И ПП , СЪСТАВЕНО С МАНДАТА НА ДУПИСЕ ... И ПОЛУМЕСЕЦА БАКУ - АНКАРА - СОФИЯ ... МОЖЕ ДА ГАРАНТИРА СВОБОДАТА И НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ ... И ДА ЗАЩИТИ РАЯТА ОТ РУСКИТЕ ДОМОГВАНИЯ

ЯТАГАНА НА ДЕМОКРАЦИЯТА ... БАКУ- АНКАРА - СОФИЯ ... ЩЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ РУСИЯ :) ... А ПИНИКИО НЕ ГО МИСЛЕТЕ , ЗА ТАКИВА С ГОЛЕМИТЕ НОСОВЕ ВИНАГИ ИМА ДУПКИ ,КЪДЕТО ДА ГИ ВКАРВАТ

Трябва всички други партии да се обединят под името: Преодоляваме промяната

За пореден път се убеждавам, че държавата е скапана. Тия вместо да са в затвора, се канят да се явяват на избори.

Ехххх Ристо,чичко ти Сорос нема да ти плати нито цент.Време залудо.....

Да вървят на майната си тия американски агенти.

Борисов и ГЕРБ-СДС трябва да спечелят 121 места в парламента и да започнат да възстановяват държавата икономически, жизнен стандарт и външна политика.

160

МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ ЩЕ Е ТИКВОГЛАВ ДОНЧЕВ ... А КИРЯК , БАЙ ГОЙЬО И АХМЕД БЕЙ ЩЕ СА ПОЧЕТНИ ПРЕДАТЕЛИ НА КОАЛИЦИЯТА "ГЕППИ"

Застраховайте се в "в дай боже живот и здраве" тези кикикорчовци да не влязат в парламента и да не припарват до властта. Пак ще искат коалиция с БСП и ДБ за да досъсипят България.

Не стана ясно ,кой спечели от състезанието за най верен натовец ,между Борисов ,Христо Иванов и Киро харварда?

Всички спечелиха. Алтернативата е най-верен рашис/, така че няма друг избор. Израждане пак ще го под вода.

Като видите как на Киро му играят очичките и трябва веднага да си зашиете джобовете

АКО КЕВО ГО Е КАЗАЛ ТОВА ... .... ЗНАЧИ Е ГОЛЯМ ПИЧ:))) .... АРМЕНЕЦ НЕ МОЖЕШ ДА ИЗЛЪЖЕШ ...

Все тая е кои ще са на власт! Икономиката на страната е стабилна…най-простия показател може да бъде липсата на какъвто и да е формат на имтерес в работната ръка…пълна пародия! Ако са гладни, едва ли ще подминават обявите за работа?!! Кредитите ще “унищожат” 20-30% от длъжниците, което ако не бъде увладяно ще създаде поредица от проблеми. Предполага се че щом след филма ковид всичко беше ок, би следвало и call of duty да е нещо подобно на финала… Много са кърлежите…”природата” си знае работата

Не сравнявай ковид периода при Борисов и при Киро,нищо общо.При ББ нямаше инфлация ,а при Кикокор беше изкуствено стимулирана от кражби и грешни политики.

Колко ли баламурници ще се вържат на обиграните в манипулации и лъжи багабонти?Или пишман" интелигецията" ще предпочете" десния" Ристю"!Неразбралите,че в БГ няма дясна партия,а изфабрикувана " градска десница",но пък селска няма,само " градска".Ристю се умилква на Бобоков,служи на Прокопиев,обгрижва Цв.Василев,излиза че окупиралите дясното са марионетки на мафията.Не са по различни от ПП които са нови ,но с един учител и в комбина бутнаха специализирания,за да угодят на кой,на които ги инсталирали.А,бе голям " успех,голяма реформа",важно е запорите да паднат,а делата забатачат.

Тия копеленца ходиха през Май месец в Давос да се отчитат на Клаус и Шорош.

Който не обича инфлация от 53% не е истински западняк. Предател е. Слугува на Путин. Тия които са съгласни с галопираща инфлация са истинските западняци.

Не ти минават опорките.

Ама нали се разбрахме следващото правителство да е без педали, крадци, лъжци, национални предатели и стари социалистически курви. Нали ...

Да харесваш ПП Продажните Псета значи: - да си гладен - да не си се къпал 2 седмици - да си премръзнал - да нямаш ток И да мразиш Путин.

Нямате нищо за довършване,а за поправяне.Кабинет Петков няма да има,нито съдружниците Дай Бай агентури прости и все гладни от кой да сучат.С гуру Прокопиев БГ ще се затрие.Нито ГЕРБ да не се мандахерцат да ги дърпат,камо ли коалиция.Стига мнозинството от избирателите да са вдянали.Какви са тези крайности,едните дърпат зад океана,другите на изток ,без оглед държавния интерес,слугинаж,а по средата корупция.Проблема е с бърникането на софтуера и подкупите и ако пак ни докара наникъде отиваме на кино.И пак тяхната битка с прокуратурата,по точно гл.прокурор да е фигурант,а престъпността да цъфти и щастливи олигарси с чадър.ПП,кукловоди и подсъдими затова искат власт,е повече проби от този род ще излезе,че сме невнятни.

Ееех как си мечтая да срещна Киро Олигофрена в някоя тъмна алея късно вечерта. Е така да си поговориме само двамата. Като ... мъже.

Ако тия се върнат на власт, ще бъдем задължени: - ще се къпем веднъж на 2 седмици - ше забравим какво е отопление - ще сме задължени да поемем по 5 бустера - ще сме длъжни да приеме Истанбулската Конвенция - ще ни задължат децата да стават жендъри - ще натрупаме $100 млд дълг като Гърция - ще ни натресат € - ше ни отнемат правото да притежаваме къщи и апартаменти - ше ни е.бат майката

ОЧАКВАМ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ДА ИМА " ПРАВИТЕЛСТВО НА НАЦИОНАЛНОТО СПАСЕНИЕ" ... МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ ТИКВОГЛАВ ДОНЧЕВ ЗАМ.МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛИ КОКОРЧО АСЕНОВ И МУСТАФА КАРАБАДЖАКОВ ... МОЖЕ И ЦЪРВЕНА КАКА ДА СЕ ВКЛЮЧИ С РОЗОВИТЕ СИ КЮЧЕЛЧИЙКИ .... ТАКИВА СА ЗАПОВЕДИТЕ :))

Нема кинти, нема власт, Ицеее. Цона се връща в Разград, джуджака Атанасов ще стане пазач на паркинг. А ти?