17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://glasove.com/novini/prof-kirov-pp-sa-s-mantalitet-ot-detskata-gradina-uporito-neglizhirat-konstitutsiyata

не спират измамите и на баща му Петко Петков в момента: "Далаверите на бащата на Кирил Петков – бившият векереец Петко Петков, се разрастват. Той вече е на път да забърка България и в църковен скандал. След като противозаконно се сдобива с половината от наследствената къща на първия си братовчед отец Георги Ганчев и го сплашва чрез друг техен роднина да не се появява там." https://7dnibulgaria.bg/archives/180088

специална последна храчка-поздрав от малоумника и бандата му, към всичките му фенове, сред които най-яростен фен беше муньо. -пратил си оставката по еконт. хем още някое левче за голото старче еконтий. -не отишъл на консултации -запалил фалкона, ВЕЧЕ СЛЕД ОСТАВКАТА и отпрашил към анкара. сетете се от първи път, кой/коя е на борда на платения ОТНОВО от нас полет. добре, че след всичките му невероятни простотии нито европа, нито светът се интересуват от нас. цялата тая помия си остава за вътрешна консумация. и трябва да я консумират тия, които гласуваха за него и присъдружните му куролационни партньори, а не всички. аз имам само един въпрос-какво стана с пътя към триград, олигофрени?

Аман от врътки!

Ей , тъпи и прости до края. Оставка веднага и избори. Копелдаци мръсни .

Само смешковци във власта. ПП не дошли, че си играели в пясъчника. Онзи Дългия се ду едно време. То реферндуми, концерти и се изниза като пръдня из гащи като му дадоха мандата да състави правителство. Кака Корни здраво е захапала клона и не се пуска. Прееба цялата партия. Възраждане са "с пръдня - патриотична боя". Изобщо нищо свястно не могат да сътворят, а и Коцето нещо се е взел нтвърде на сериозно. "ДА, България" - не, не, не и това за България.

Асенчо го е измислил - ще се правят на още по- слабоумни отколкото са, ще се правят на кръгли идиоти ако трябва, но ще протакат и саботират процедурите, които следват по Конституция и ще правят целия този ПОЗОРЕН И ВРЕДЕН ЦИРК с една единствена цел: ДА КУПУВАТ ДЕПУТАТИ. Ами, уважаеми сънародници, тези са претендент за най- катастрофално управление, ако можем да напречем така техния разбойнически рейд, въобще в Историята?

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. КЪДЕ Е ГЕШЕВ ДА СЕ САМОСЕЗИРА??? ХАРВАРДСКИТЕ МОШЕНИЦИ СА ЗА ЗАТВОРА, ИЛИ ПОНЕ ЕДНО АРЕСТЧЕ ДА ИМ СЕ СПРЕТНЕ.

Тия мошеници от ПП продължават да крадат, да си докрадат и затова не се отказват още от властта

остана сам срещу всички. Сега трябва да ухажва ГЕРБ че при един импийчмънт наесен изборите може да са 2 в 1.

С един куршум 2 заека: - високомерно пренебрежение към г-н Румен Радев - печелене на време за довършване на важни за ПП сделки

Само това ти е в главата - сделки !

ПростоКиро е решил да разиграва Президента. Както за оставката, така и за консултациите. Значи всички останали партии се явяват, а те - не. В тая бюджетна комисия да не са само от ПП? Киро печели време за да търси и купува депутати. Ако е служител в частна фирма и не се яви пред началника, на минутата изхвърча с дисциплинарно уволнение. Радев да не се церемони много с Киро и компания, а да им връчва мандата и да изчезват по-бързо. Че така се подиграват не само на него, но и на народа когото вкараха в тежка криза тия американски послушници.

Киро не разиграва Президента само. Тоя толуп разиграва всички ни и прави схеми е стил 12 без 5

Напред с Възраждане!!

10 човека на Копейкин са дали съгласие да подкрепет Киро ЗА 2 мандат ако срещу това получат едно хубаво КЛАТЕНЕ на Лена Киро побеснял и казал по доре него да клатет

Пак ли него?

И така нататък ПП да успее с триста зора да скалъпи годинка...ЗАБРАНЕТЕ ЛЯТНАТА ВАКАНЦИЯ.

всички бкп сили не искат да се видят едни други, голямо театро.

Те всички са от Бкп бре, другото е : dust in the wind

Ей тия , ако пипнат пак влстта не 9 милиарда за 9 дни, ами 90 милиарда за 9 дни ще вземат заем от Световната банка, и след това ще ни съобщят,че ние ще го плащаме и ,че вече данъците са повишени ,за да събираме за заема ! Съд и затвор за тези отрепки и най обикновенни мошенници !

Дееба педерастите дееба, за тях нито към нституцив, нито закони ...нищо не важи...

Морал няма, морал...да не седиш там дето не си пожелаван вече...

Лиочик твойте хора те предадоха.

са тези, държат се като обидени "девици"! Какво общо има комисията по бюджет и финанси с консултациите при президента, че нали от тях участват само 5 - 6 човека в тази комисия , другите чий го д_рвят та не отидоха - еле пък Кирчо у Кокорчо...!

Опитват се да въведът страната в политическа криза.

Кир та ци

Мунчо комунето и Киро пендела са от една порода измекярска. Само Герба може да направи стабилно правителство

Герб и ПП с президента и Кирчо и Кокорчо са едни и също понеже един баща ги храни-Джордж Сорос и Американските фирми и Американското посолство ! Никаква разлика, а по скоро битката е между тях на лична основа, а не битка за политики и идеи !

Мунчо незнам дали е комуне, НО-ОО ББ със сигурност е КОМУНЕ, ЧЛЕН НА БКП С ЧЕРВЕН БИЛЕТ.

Наглите следваше да пратят пимо до президента още в четвъртък, но не това е била целта им. Толкова безочие не сме чували да има...

Правителствения самолет защо е в Анкара днес? Киро има спешна вечеря с Лена ли?

ПП промяната са правили опити да купят няколко депутата от Герб и Дпс ! По дяволите мамка ви нали уж щяхте да ни спасявате от Герб и Дпс и да ни промянете бе боклуци? Тези ПППППППП кОкОкорчовците СА готови да станат и с дявола коалиция само за да са на власт !

Смешници

Като какви да отидат там? Не са редовна политическа партия, не са коалиция, не са футболен отбор, нито бридж... Защо изобщо трябва да се среща с проваления си експеримент?!

Посредствените хора, като се докопат до властта развиват мания за величие.Беше Бойко, сега е Кирчо.Нужен е коректор, какъвто в случая се явява Президентът.

Василев е с маска, защото в момента има шарка и хваща само такива като него!

сигурно те е мандръсал!

Усетиха се момчетата "кой е Радев, но вече е късно. Използва ги, за да си осигури втори мандат и ги опраска.

Мунчо е един агент ... да седи там на масата като господаря на пръстените и да се снима с всички политически сили .. няма нужда да му се прави чак такъв ПР. ПП за втори път правят нещо като хората ... първия беше са доставките на ГАЗ на пук на Митрофанова.

Не са си напазарували депутати.

Просто няма смисъл да ходят ... мунчо е длъжен да им даде мандата. Тая измишльотина с консултациите е вредна. Парламента е независим от президента ... неговата роля е формална ... на практика може да бави 2 седмици ако не се лъжа процеса нищо повече.

Президентът предизвика две политически кризи. Веднъж с вдигнат юмрук, а след това с хокане към младото правителство.

падате в канала,некадърници!

Материята е мътна.

Гласуваш за ПП, получаваш БСП!

Аз не гласувам.

Тия като теб със жълти книжки не им дават да гласуват .

Университет на годината е Кеймбридж. Харвард е селяндурска институция

Сега от ПП казаха че могат да отидат в края на седмицата, тия дни били заети с бюджета

Добре, че намериха време да депозират оставката, че Кирето как си вееше в чужбина... Все едно работодател да те уволни в сряда, а ти да му кажеш: Ще ти върна колата и телефона в понеделник!

Никой не бръсне Мунчо за слива, даже и неговите отрочета - хахахахаа

Мърши от Израждане, утре ке скъсам още 20 от вашите лепенки. Баба Ванга го е казала.

това ли е Новият Морал в Политиката, просто питам, ей така?!

А бе какви консултации ще прави Радев. Не трябва ли да връчва веднага първия мандат. Само губят време.

Киро почна много да хитрува. Абе, за какви са имат, че отказват да се явят при Президента? Като отказват и го разиграват Радев да връчва мандата на следващите. И повече да не ни предлага такива лъжливи нищожества. Три дена Киро протака оставката, сега пък имал работа като праща оставката по куриер, вместо лично да я занесе в Президенството. Май устата му голяма и не се усеща какви ги говори против Радев и сега няма очи да се яви. Не го било страх, хахаха.... Представям си ако Путин го привика на среща, каквито ги наговори и срещу него, ще бяга с 200 да се скрие. Самовлюбено и самодоволно тъпо парче излезе Кирчо. Ползва хитрените на Тиквата, но и на него няма му се получи номера.

Браво на ПП, консултацията е мунчова прищявка

Такава е процедурата по Конституция бе жълтопаветен кавал.

Мунчо се прави на голямата работа. Няма никъде в конституцията предвидени консултации ... дава мандата на първата политическа сила точка. Ако не се разберат на втората - точка. Тогава ако иска да се консултира или да свиква избори. Просто време беше някой да го прати нахуй!

тези престъпни боклуци са също за затвора, като мутрата и курвелата!

Това съда ли го реши или ти?

Когато цъфнат теменугите Когато цъфнат теменугите и работите тръгнат зле, еби им майката на другите и гледай ти да си добре. Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката просто Киро и ти!

Изродените от Израждане, само днес скъсах и отлепих поне 20 от вашите тъпи лепенки с Мунчо, Кокорчо, Кирчо.... Стига за днес, утре пак хахахахаха

На Костя Копейкин в дупенцето варненско.

Циганяк от Максуда.

Смешник прост

Губят Право на Мандат! това не е Концерт по Желания и Когато имаш Желание! моля ИТН или Възраждане да Сезират Конституционният Съд, щото няма кой друг - другите са в Коалиция! Мандата Днес трябва да бъде Връчен на Следващите...

В конституцията пише че президента връчва мандата ... няма консултации това си е негова измишльотина.

Има изборен закон бе невежа, чете и тогава давайте акъл...

Там е работата че изборния кодекс няма отношение към връчването на мандат за съставяне на правителство. Ти не си го чел но пишеш в форума ... документирано лъжеш и се надяваш да минеш между капките. Не си само ти в тая кочина .. доста сте.

Умнико, виж чл. 99, ал 1 от Конституцията на Република България и тогава лай, само с лай не става, трябва и акъл!