Прочути театралки в Русия остават зад решетките, а Навални се шегува с "Полярния вълк"

Москва обяви наградена пиеса за оправдаване на тероризма, най-известният опозиционен политик е сред осъдени за тежки престъпления в лагер при -32 градуса

Обратно в новината

Коментари - Прочути театралки в Русия остават зад решетките, а Навални се шегува с "Полярния вълк" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На времето работехме при -40 градуса и не бяхме осъдени, но това е друга работа. Когато температурата стана -20 градуса започнахме да се събличаме, а дори и при -30 градуса имаше моменти да се изпотим. Така че тези температури за тундрата са си пролет...

И така в шеги и закачки ще мине животът му. Да е жив и здрав да лежи поне още 50 години!

Официално осъденият престъпник за истински престъпления Навални се намира в затвор в Сибир и се оплаква. Много репресираният престъпник Навални има достъп до интернет и социални мрежи!!! Та кой осъден престъпник в САЩ има достъп до медии и интернет, че не си спомням нещо?! А в Гуантанамо кой затворник е с присъда?! Та САЩ демокрация ли е или терористична държава, нападаща други държави, когато си иска, отвличаща чужди граждани и затваряща ги в тайни затвори, като Гуантанамо без съд и присъда, и изтезаваща тези чужди граждани!!! Кой е тоталитарния режим тогава се пита в задачата?! САЩ!!!

Освен всичко това, е пратил и снимки от затвора. Тоест разполага и с фотоапарат или смартфон.

Мен пък ме тревожи неизвестността около съдбата на онези екоактивистки от "Пуси Райът". Онези бе, които викаха в катедралата "Срань господня"... Какво ли щеше да им се случи, ако техният "Концерт" беше в някоя джамия? Горките артистки...

Клоун

у щатите да не е по-различно? За тероризъм или подстрекаване не само затвор без съд ами и близките не знаят в кой затвор са те тикнали или си в някоя тайна база/затвор на хамериканосите по света!

Каква е тази дума ,, театралки,,?

курветини от класа.

Навярно Руский мир да го ебеш

както се казва да му е честито синьото лято на ебални

някой рецидивист да те топли през зимата а-ха-ха-ха

В Путлерова Русия нито да живееш, нито да умреш !!! И двете са непосилно скъпи и трагични !!!! Руский Мир !!! С Новьiм годом !!!! Бог да прости Русия, а Путлер капут!!!

В БайПън Хамерика нито да живееш, нито да умреш !!! И двете са непосилно скъпи и трагични !!!! Хамериканский Мир !!! С Новьiм годом !!!! Бог да прости Хамерика, а НайПън капут!!!

В Русия едни скачат през прозореца, други ги застрелват на улицата, трети ги тровят с Новичок. Колко му е и да спретнат процес и затвор? В България имаше едни, докарани на власт с руска окупация, които избиваха съгражданите си. Сега за техните наследмици, Русия винаги е в правото си, каквито и престъпления да извършва. И понеже трябва да се оправдае геноцидът, нашенци обявяват жертвите на Русия за фашисти. Как ли ще пищят, когато някой отмери Русия с нейния аршин. Работата започна 80-те години на миналия век. Сега дойде време за довършване. И България ше допринесе за това.

Не думай. Ние сме техните наследници и виж как се подмазваме на другите

Руска окупация, а американски военни бази, как така? Вие украинците явно сте малоумници. Напуснахте Русия при разпада на СССР, че ви била спирала, развитието, а след това сами нищо не постигнахте и изостанахте от руснаците. И нали искахте да се развивате самостоятелно а сега се натискате в ЕС. В Русия бяхте водеща сила а в ЕС ще сте последната дупка на кавала дори и след нас.

Самият Навални се смята за украинец. Украйна е родното място на баща му, там са останали повечето му роднини. Бащата на Алексей Навални - Анатолий Иванович Навални, е от Украйна. Роден е на 28 януари 1947 г. в село Залесье, в региона на Чернобил. В момента е генерален директор на дървообработваща „Кобяковска фабрика“ в Украйна, притежава и два магазина за хранителни стоки. Ето как започна политическата кариера на „великия“ блогър Навални: Навални стреля по Тимур Тезиев в политически дебати с травматичен пистолет. На 30 октомври 2007 г. в московския клуб „Гогол“ се проведоха дебати между Мария Гайдар и Едуард Багиров, в които участва и Алексей Навални (който по това време беше член на партия „Яблоко“). След края на дебата Навални имаше словесна схватка със зрителя Тимур Тезиев (Навални е бил ядосан, че е дал на Мария Гайдар цвете, а Алексей тогава е имал връзка с нея) . След това на улицата Навални стреля по жертвата от упор в главата и тялото с травматичен пистолет (за носенето на който нямаше лиценз). Тук има две престъпления наведнъж - незаконно носене на оръжие и стрелба по невъоръжено лице. Полицията дойде и отведе Навални и Тимур в полицейското управление. Там той написа заявление. След шестмесечно производство и намесата на Никита Белих и на Мария Гайдар делото беше приключено и въпреки хулиганската проява, Навални се измъкна сух и случаят беше покрит. Списък от съдебни преследвания на хулигана Навални: 1. Стреля в главата на човек с травматичен пистолет на политически дебат – 30 октомври 2007 2. Дело „Кировлес“ – август 2009 3. Лого „РосПила“ - 2010 4. Иск от Владлен Степанов – 18 април 2011 5. Дело „Ив Роше“ – 14 декември 2012 6. Дело на фирма „Аллект“ – 24 декември 2012 7. Дело на фирма „МПК“ – 18 април 2013 8. Обвинение за незаконно придобиване на статут на адвокат – 27 февруари 2013 9. Иск от Константин Костин – септември 2013 10. Иск от Сергей Неверов – април 2014 11. Блокиране и разблокиране на страницата му „Живый журнал“ – 13 март 2014 12. Дело за кражба на картини – 2014 13. Иск от Максим Ликсутов – май 2014 14. Иск от Дмитрий Саблин – януари 2015 15. Иск от партия „Яблоко“ за 1 милион рубли – 2015 16. Граждански иск по делото „Кировлес“ – 31 юли 2015 17. Делото за клевета срещу Павел Карпов – 17 май 2016 18. Блокиране на сайта navalny.com – 8 февруари 2018 19. Иск от фирма „Московский школьник“ – февруари 2019 20. Дело за изплащане на дарения – 29 декември 2020 21. 95 годишния ветеран от войната Игнат Артеменко поиска публично извинение от Навални за клевета заради обвиненията и изречените думи за него: „корумпирани лакеи“, „позор за страната“, „хора без съвест“ и „предатели“ – 05.02.2021

Когато Украйна получи западни изтребители F-16, те могат да бъдат използвани за нанасяне на удари по логистиката на руските окупационни сили. Важно е да унищожавате ешелони с вражеско оборудване и оръжия. За това говори в ефира на "Канал 24" военният експерт Пьотър Черник. В същото време той подчерта, че всичко зависи от броя на самолетите, които партньорите ще предоставят на украинските ВВС. Черник припомни, че изтребителите F-16 могат да носят ракета AGM-158. В някои модификации обхватът на тази ракета може да достигне 900 километра, а няколкостотин такива ракети могат да променят хода на военните операции по отношение на логистиката. „Ако кола, която носи снаряди, патрони, лекарства, топли дрехи, храна и така нататък, не отиде до линията Суровикин, тогава след няколко седмици войникът в окопа ще изчерпи всичко. Търсете голям влак от 30 души - 50 вагона и постоянното им унищожаване. Това е философия на успеха", обясни военният експерт.

Да ви таковам майката фашистка. Е така Хитлер е чакал вундервафето и смятал като теб фашистка утрепко. После се е самоубил в бункера.

Заради студа руските войници масово се предават

Ми не баш. Насрани е станал много добър шивач. Шие дрехи за руските войници. Напоследък даже е преизпълнявал нормата и му дават по някоя минута нет.

Зимното настъпление на руските окупационни войски в Украйна се провали. Три месеца след началото на щурмовете в Донецка и Харковска област окупаторите постигнаха само огромни загуби както в личен състав, така и в техника, пише германският вестник BILD. През тези месеци са унищожени повече от 400 единици военна техника на руските нашественици. Въпреки това Руската федерация остава далеч от превземането на Купянск и Авдеевка. Така северно от Авдеевка, Донецка област, руснаците са блокирани в района на село Петровское, където украински защитници държат отбраната с помощта на дронове-камикадзе и бойни машини на пехотата „Брадли“. В този район няма сериозни промени, руснаците все още не могат да обкръжат Авдеевка. Що се отнася до Купянск, там руската армия е блокирана в района на село Синковка. Танковите роти на руските войски се натъкват на минни полета, губейки скъпо оборудване. В същото време украинските войници противодействат на живата сила на противника с касетъчни боеприпаси и гранати, които се изхвърлят от дронове. Отбелязва се, че през последната седмица е имало по-малко сблъсъци на фронта в сравнение с щурмовете, на които Кремъл изпрати хиляди войници. Очевидно, преди да започне нова офанзива, Русия ще трябва отново да събере резерви. В същото време остава открит въпросът колко дълго Украйна ще може да сдържа настъплението на руските окупационни войски и дали ще има достатъчно боеприпаси.

Срещу каПутин да се образува дело по член 205.2 от Наказателния кодекс на Руската федерация ("Публични призиви за терористична дейност, публично оправдаване на тероризма или пропаганда на тероризъм").

Сега в Русия и Германия от 1933 г. няма никаква разлика, или казано фашизма е изцяло в политическата система на болшевишка Русия !

На някои народи не им е писано да живеят в условията на демокрация.

Не разбирам защо са минусите. Цялата опозиция на Путин е в затвора или в чужбина в емиграция. Е, каква демокрация може да е режима на Путин, щом няма опозиция!? Щом Путин печели изборите с 80%. За мен това не е проблем, щом руснаците си го харесват. Но, моля не считайте режима му за демократичен. Това е типичен автократичен режим. Като се замисля, Русия е живяла при демокрация единствено между февруари и октомври 1917 година, а също и при Елцин.

Джефри Сакс: Външната политика на САЩ е измама, изградена върху корупция 16356 | 8 ян. 2024 | 17:17 Въпреки всички скъпоструващи провали, следващи един след друг, начело на външната политика от десетилетия стоят едни и същи личности, сред които Джо Байдън, Виктория Нюланд, Джейк Съливан, Чък Шумър, Мич Макконъл и Хилари Клинтън Джефри Сакс, commondreams.org На пръв поглед външната политика на САЩ изглежда напълно ирационална. САЩ се впускат в една катастрофална война след друга – Афганистан, Ирак, Сирия, Либия, Украйна и Газа. През последните дни САЩ са в глобална изолация заради подкрепата си към геноцида на Израел срещу палестинците. Америка гласува против резолюция на Общото събрание на ООН за прекратяване на огъня в Газа, подкрепена от 153 държави с 89% от световното население, а срещу нея се обявиха само САЩ и 9 малки държави с по-малко от 1% от световното население. През последните 20 години всяка основна цел на външната политика на САЩ се провали. Талибаните се върнаха на власт след 20 години американска окупация на Афганистан. След Саддам Ирак стана зависим от Иран. Президентът на Сирия Башар Асад остана на власт въпреки усилията на ЦРУ да го свали. Либия изпадна в продължителна гражданска война, след като ръководената от САЩ мисия на НАТО свали Муамар Кадафи. Украйна беше разгромена на бойното поле от Русия през 2023 г., след като САЩ тайно провалиха мирното споразумение между Русия и Украйна през 2022 г. Въпреки тези забележителни и скъпоструващи провали, следващи един след друг, начело на външната политика на САЩ от десетилетия стоят едни и същи личности, сред които Джо Байдън, Виктория Нюланд, Джейк Съливан, Чък Шумър, Мич Макконъл и Хилари Клинтън. Какво става? Пъзелът се решава, като се признае, че американската външна политика съвсем не е свързана с интересите на американския народ. Тя е свързана с интересите на вътрешните хора във Вашингтон, които преследват приходи от предизборни кампании и доходоносни работни места за себе си, персонала и членовете на семействата си. Накратко, външната политика на САЩ е хакната от големите пари. В резултат на това американският народ търпи големи загуби. Провалените войни от 2000 г. насам са им стрували около 5 трилиона долара под формата на преки разходи, или около 40 000 долара на всяко американско домакинство. Още около 2 трилиона долара ще бъдат похарчени през следващите десетилетия за грижи за ветераните. Освен преките разходи, направени от американците, трябва да признаем и ужасяващо високите разходи, понесени другите страни, изразяващи се в милиони загубени човешки животи и трилиони долари за унищожаване на имущество и природа във военните зони. Разходите продължават да се увеличават. През 2024 г. парите за САЩ, свързани с армията, ще възлязат на около 1,5 трилиона долара, или около 12 000 долара на домакинство, ако добавим и преките разходи на Пентагона, бюджетите на ЦРУ и други разузнавателни агенции, бюджета на Администрацията на ветераните, програмата за ядрени оръжия на Министерството на енергетиката, свързаната с армията „чуждестранна помощ“ на Държавния департамент (например за Израел) и други бюджетни линии, свързани със сигурността. Стотици милиарди долари са пари хвърлени в канавката, пропилени в безполезни войни, военни бази в чужбина и напълно ненужно натрупване на оръжия, което приближава света към Трета световна война. И все пак описанието на тези огромни разходи означава да се обясни и изкривената „рационалност“ на външната политика на САЩ. Военните разходи в размер на 1,5 трилиона долара са измамата, която продължава да дава на военнопромишления комплекс и на вашингтонските вътрешни хора, дори когато обеднява и застрашава Америка и света. За да разберете измамата във външната политика си представете си днешното федерално правителство като рекетьор с много подразделения, контролиран от участниците, които предлагат най-високата цена. Подразделението за Уолстрийт се управлява от Министерството на финансите. Отделът за здравната индустрия се управлява от Министерството на здравеопазването и човешките ресурси. Подразделението на големите петролни и въглищни компании се управлява от Министерството на енергетиката и Министерството на вътрешните работи. Отделът за външна политика се управлява от Белия дом, Пентагона и ЦРУ. Всяко подразделение използва публичната власт за лични облаги чрез вътрешна търговия, подплатена с корпоративни вноски за кампании и лобистки разходи. Интересно е, че отдел „Здравеопазване“ съперничи на отдел „Външна политика“ като забележителна финансова измама. През 2022 г. разходите на Америка за здравеопазване възлизат на изумителните 4,5 трилиона долара, или около 36 000 долара на домакинство, или най-високите разходи за здравеопазване в света. На този фон Америка заема приблизително 40-то място в света сред нациите по продължителност на живота. Неуспешната здравна политика се превръща в много големи пари за здравната индустрия, точно както неуспешната външна политика се превръща в мегапечалба за военно-промишления комплекс. Колкото повече войни, разбира се, толкова повече бизнес. Отделът за външна политика се ръководи от малка, потайна и сплотена котерия, включително висшето ръководство на Белия дом, ЦРУ, Държавния департамент, Пентагона, комисиите по въоръжените сили на Камарата на представителите и Сената и главните военни фирми, включително Boeing, Lockheed Martin, General Dynamics, Northrop Grumman и Raytheon. Има може би хиляда ключови лица, участващи в определянето на политиката. Общественият интерес играе малка роля. Ключовите ръководители на външната политика управляват операциите на 800 задгранични военни бази на САЩ, стотици милиарди долари военни договори и военните операции, където е разположено оборудването. Колкото повече войни, разбира се, толкова повече бизнес. Приватизацията на външната политика беше значително подсилена от приватизацията на самия военен бизнес , тъй като все повече и повече „основни“ военни функции се раздават на производителите на оръжие и на изпълнители като Haliburton, Booz Allen Hamilton и CACI. В допълнение към военните договори за стотици милиарди долари има важни бизнес ефекти от военните и операциите на ЦРУ. С военни бази в 80 страни по света и операции на ЦРУ в много повече, САЩ играят голяма, макар и предимно тайна роля, в определянето на това кой управлява в тези страни и по този начин (стои зад) политиките, които оформят доходоносни сделки, включващи минерали, въглеводороди, тръбопроводи , земеделска и горска земя. САЩ са имали за цел да свалят най-малко 80 правителства от 1947 г. насам, обикновено под ръководството на ЦРУ чрез подбуждане на преврати, убийства, бунтове, граждански вълнения, подправяне на избори, икономически санкции и явни войни. (За превъзходно проучване на американските операции за смяна на режима от 1947 до 1989 г. вижте "Скритата промяна на режима" на Линдзи О’Рурк , издадена през 2018 г.). На теория външната политика на САЩ се провежда в интерес на американския народ, въпреки че истината е точно обратното. (Подобно противоречие, разбира се, важи и за скъпото здравеопазване, правителствените спасителни мерки на Уолстрийт, привилегиите на петролната индустрия и други измами). Американският народ рядко подкрепя машинациите на външната политика на САЩ, когато от време на време чува истината. Войните на Америка не се водят от масови искания, а от решения взети от високо. Необходими са специални мерки, за да се държат хората далеч от вземането на решения. Първата такава мярка е безмилостната пропаганда. Джордж Оруел го написа в "1984 г." , когато „партията“ (действие описано в романа му) внезапно прехвърли външния си враг от Евразия към Изтазия без нито дума обяснение. САЩ по същество правят същото. Кой е най-големият враг на САЩ? Изберете според сезона. Саддам Хюсеин, талибаните, Уго Чавес, Башар ал-Асад, ISIS, Ал-Кайда, Кадафи, Владимир Путин, Хамас, всички са играли ролята на „Хитлер“ в американската пропаганда. Говорителят на Белия дом Джон Кърби отправя пропагандата с усмивка на лицето си, давайки знак, че той също знае, че това, което казва, е нелепо, макар и леко забавно. Пропагандата се подсилва от мозъчните тръстове във Вашингтон, които живеят от дарения от военни изпълнители и понякога от чужди правителства, които са част от измамните операции на САЩ. Помислете за Атлантическия съвет, CSIS и, разбира се, все по-популярния Институт за изучаване на войната, предоставен ви от големите военни изпълнители. Второто е да се скрият разходите по външнополитическите операции. През 60-те години правителството на САЩ направи грешката да принуди американския народ да поеме разходите на военно-промишления комплекс, като набира млади хора да се бият във Виетнам и като повишава данъците, за да плаща за войната. Обществото избухна в опозиция. От 70-те години на миналия век насам правителството е много по-хитро. Правителството прекрати наборната служба и превърна военната служба в работа под наем, а не в обществена услуга, подкрепена от разходите на Пентагона за набиране на войници от по-ниските икономически слоеве. То също така изостави странната идея, че държавните разходи трябва да се финансират от данъци. Вместо това прехвърли военния бюджет към дефицитни разходи, което го предпазва от народната съпротива, която би се породила, ако се финансираше с данъци. Изсмука и държави-клиенти като Украйна да водят войните на Америка, така че никакви американски чували за трупове да не развалят пропагандната машина на САЩ. Излишно е да казвам, че американските майстори на войната като Съливан, Блинкен, Нюланд, Шумър и Макконъл остават на хиляди километри от фронтовата линия. Умирането е запазено за украинците. Сенатор Ричард Блументал защити американската военна финансова помощ за Украйна е похарчена добре, защото е „без нито една американска военнослужеща жена или мъж да са ранени или изгубени“. Не му хрумва на добрия сенатор да пощади живота на украинците, които са загинали вече със стотици хиляди в провокираната от САЩ война за разширяването на НАТО. Тази система е подкрепена от пълното подчинение на Конгреса на САЩ на военния бизнес, за да се избегне всякакво поставяне под въпрос на прекомерните бюджети на Пентагона и войните, подклаждани от изпълнителната власт. Подчинението на Конгреса работи по следния начин. Първо, надзорът на Конгреса върху войната и мира до голяма степен е възложен на комисиите по въоръжените сили в Камарата на представителите и Сената, които до голяма степен очертават цялостната политика на Конгреса (и бюджета на Пентагона). Второ, военната индустрия (Boeing, Raytheon и останалите) финансира кампаниите на членовете на Комитета по въоръжените сили и на двете партии. Военната индустрия харчи и огромни суми за лобиране, за да осигури много добри заплати на пенсиониращите се членове на Конгреса, техния персонал и семейства, или директно във военния бизне. Хакването на външната политика на Конгреса не е само от военно-промишления комплекс на САЩ. Израелското лоби отдавна усвои изкуството да купува Конгреса. Съучастието на Америка в израелската държава на апартейда и военните престъпления в Газа няма как да е на страната на националната ни сигурност. То е плод на израелските лобистки инвестиции. Когато Конгресът се събере отново през януари, Байдън, Кърби, Съливан, Блинкен, Нюланд, Шумър, Макконъл, Блументал и подобните им ще ни кажат, че ние задължително трябва да финансираме губещата, жестока и измамна война в Украйна и продължаващото клане и етническо прочистване в Газа, за да не би ние, Европа и свободният свят, а може би и самата слънчева система, да се поддадем на руската мечка, иранските молли и китайската комунистическа партия. Доставчиците на външнополитически бедствия не са ирационални в това всяване на страх. Те са измамни и необикновено алчни, преследвайки тесни интереси над тези на американския народ. Неотложната задача на американския народ е да преразгледа една външна политика, която е толкова разбита, корумпирана и измамна, че заравя правителството в дългове, докато тласка света по-близо до ядрения Армагедон. Този основен ремонт трябва да започне през 2024 г., като се отхвърли повече финансиране за катастрофалната война в Украйна и военните престъпления на Израел в Газа. Миротворчеството и дипломацията, а не военните разходи, е пътят към външна политика на САЩ в обществен интерес. Превод и редакция: kritichno.bg

Навални ,когато трябваше ,да лидира на митинги организирани от "него" ,т.е.неговата организация... Кой знае защо...,!?все го арестуваха ,предварително....!?!? "Сподвижниците" му ,бяха на барикадите ,а той "сиромашкия".. репресиран...!?....за кой ли път...!? Платен провокатор !

А пропагандата дрънчи че Западът 'отменял и преследвал' руската Култура. Пък тя русофобията била в Кремъл..

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклуци от тялото: паразити, токсини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството:----- https://do.my/clean

за шиването продаваме ли го още админе?

Днес вожда те харесва - награда. Утре вожда не те харесва - лагер. Руский мир.

Тая година национална награда, догодина затвор... ебахти свободата има в руската кочина

Я ходи в изрел прави възхваления на хамас хахахах

Евро педе..си

"Една лъжа повторена сто пъти ,става истина"...!!!!!! Йозеф Гьобелс

г-н навални става все по-силен и издържлив, превръщайки се в най-големия кошмар за диктатора путин

Ха... по тъпо парче от навални Няма!... Може би нашия ристо грознев го конкурира.... боклуци са и двамата

В нова публикация в "Телеграм" Навални съобщава, Ама нали е в строг затвор? Как така съобщава нещо, при това - в Телеграм???

Той публикува и снимка на мястото, определено за разходки - оградено с бетонни стени, с метални решетки, с дължина 11 и ширина 3 крачки. Много строго.... разходки, телефони, дават му да ползва телеграм.... абе, не е за жалене май.

А дано и тебе те вземат на такова хубаво място.

Ми щом се разхожда, и има достъп до телефон и интернет - значи не е толкова лошо. Я да беше в американски затвор, или да го бяха взели в Гуантанамо? Щеше да прекарва 24/7 с белезници на ръцете и краката, и щеше да мечтае да види дневна светлина.... Ама виж пък тука колко строго било - чак телефон му дали.

да ти и глобалното затопляне. А то не е съгласен. Но ви казвах - все болен човека, ще се оправи. Сега разходки, чист въздух, хладничко, здравословна храна. А и интернет има. Ще укрепне момчето. Бузки ще зачерви. Перчем ще пусне.

Щом са се продали на ЦРУ ша лежат в затвора, нормално.

Тъй, тъй, всеки, който Путя не харесва ,се е продал на ЦРУ.

дреме ми за тоя

Русия си мълчи и не дава гласност, но ето какво разпространи сирийска опозиционна медия. "Десетки хиляди от цял свят се стичат за доброволци в Руската армия - Сирия, Египет, Индия, граждани на редица арабски държави, Нигерия, Куба, Камерун, ДР Конго, Мароко и други"

Ще стане страшно за Украйна и САЩ, защото света се обединява около Русия.

А ти какво чакаш ? Защо не си там?

Нема нужда...ти се гласи че хохлофюрера 500 хилки търси...

88888

До ''2024-01-09 20:51:32 Факт 23 (нерегистриран) " най-известния руски опозиционен политик Алексей Навални " хаххаа... най-известнияТ руски опозиционен политик беше Жириновски!'' ИНХ ЖИРИНОВСКИ, и този утече на 2 метра под земята и НИКОГА повече няма да се върне българофоба. ВСЕКИ руски боклук, независимо политик или не, който поиска българите да целуваме краката на руснаците, ще бъде скъсен с по 1 горна глава. А този специално Смъртта сама си го прибра- явно дотегна на всички живи и те отдавна разбраха, че е ненормален психясъл тип и дружно са извикали Онази с косата да го прибере, че мърси Земята...

Баба ми имаше една поговорка навремето... Кат не щеш да целуваш ръка - ще целуваш задник...

обиди шефа? Отново нощна смяна и то от по-рано. Дай му 1/3 от хонорара да те сложи в по-удобна смяна.

И ти няма да живееш вечно дърт изкукал прилеп...

В московска област заради авария без топло е останал щаба на ПВО на минус 32. Слава Украине и да бие рашистите.

аварирала ти е главата тъп идиот.

Какви арести бе, направо да скачат от третия етаж ...

Разбра се, че там насрани са го ебали по 10 пъти на ден. Вече както си ходи и сере. Халката му е станала като попски ръкав. И това всичко за няколко пачки зелени. Ебахти тъпото копеле.

Хубаво е че са спрени коментарите на русофилите под статията за сблъсъците в синагогата в Ню Йорк.

Същите цигани кат Хамас..с тия тунели..ма иначе с претенции

вече "определя" и минус градусите, при които ще е назначедно да бъде излежавано наказанието, ли? Ха ха ха....

Чужди агенти в трудови лагери, звучи добре. 95 процента от нашите парашутисти са за там също.

Навални е голем пич смелчак и мъжкар, джуджето бункерния страхливец не може да го смаже. Свобода за Навални

Ма той беше свободен бе и в германия..ма реши да заработва..

Навални е тъп агент на трибуквени агенции, на най-големия враг на руснаците.

https://t.me/yurasumy/12479

Щом Навални пише в социалните мрежи, значи не се и опитват да го смачкат. Ако искаха да го смачкат, достъпът до Интернет би следвало да е от първите неща, които да му отнемат.

Добре е Навални значи...щом се шегува... Джефри Епщаин не се шегува вече....самоубиха го.... Онова ченге дет удуши циганина и почна БЛМ патакламата и той не с ешегува вече... едва няколко месеца изкара у пандизо...

Евала на Русия.

Путаран е освирепял. Загубил е човешки облик.

Няма нещо руско,което да не е боклук.Че и населението на тази пропаднала държава.

И пак с те боклуци уплата фамилия

Рупайте там филийте с мас и пуснете Цеца да ви жмеца. Йебрее, културтрегере, сър.

Ама Нахвални не е ли руснак? Оти го сиктероса? А да питам, защо не може да коментираме за еврейчетата? Като не трябва да се коментира поне да не се пише.

" най-известния руски опозиционен политик Алексей Навални " хаххаа... най-известнияТ руски опозиционен политик беше Жириновски! За съжаление почина. Ако беше той президент - щяхте да видите вие дали ПУТИН Е ДИКТАТОР!

си постави 8 ваксини Спутник.

Прочутите театралки в Русия остават зад решетките и Навални с "Полярния вълк" да го духат. Това е правилното заглавие на тая платена стстия.

Навални се оплаква от спартански условия, осигуряващи достъп до интернет и нонстоп постове в соцмрежите. Това изглежда повече от странно.

Да, страно е колко малко струва човешкия живот при управлението на Путин. Как невинен човек е осъден за политичекста си дейност да лежи в нечовешки условия и с най-опасните престъпници на Русия.

Колко да е невинен като и във Франция е осъждан....

"ПРОЧУТИ" ?! Колко са прочути? Дали някой е чувал изобщо за тях?! Кой тук може да каже нещо за режисьорката Евгения (Женя) Беркович и драматуржката Светлана Петричук? Да назове някои техни постановки? Да ги е гледал? НЕ. „ Ето така се прави лъжлива пропаганда!!! Този бил известен, онзи прочут. ... Като един режисьор, дето е направил половин филм, ама го писаха известен, само защото запалил една врата на ФСБ. Тези две патки като не могат да се прочуят с нещо - сега ги изкараха борци срещу Путин.

прочути са Никита Михалков, Карен Шахназаров, Владимир Меншов ... Тези двете не ги е чувал никой

Нещо руско прочуто от 1917 насам?Освен простотията.

Отразява всъщност колко си прост и тъп. Псувай комунизма, рупай там банани и жули кока-кола с фруктозо-глюкозен сироп от царевичка с ГМО, мно яки макдоналдси рупай с химикали. Така ни нахакаха великите демократи, че 34 години не можаха да откраднат всичко построено през комунизма с парите на лошият СССР. Като ученик, нямам спомен някой да е отричал Бах, Бетовен, Шопен, Микеладжело, Леонардо и всичката западна култура. Още много примери има. Сега в демократичната еврогейщина станахме свидетели на кенсъл Рашън кълчър на нива непознати и за Хитлер, който е слушал Рахманинов и Чайковски дирижиран от небезизвестният фашист Караян. Въобще кво говориш, готов си за поредното преобуване и "промяна". Ще смениш кока-колата с шербет шекер, дънките с потури, бейзболната капа с фес.

4 ПЪТИ.... НЕ ДВА 1968 - Война и мир 1975 - Дерсу Узала 1980 - Москва не вярва на сълзи 1994 - Изпепелени от слънцето

Едноклетъчни. А и джендери се развъдиха, деа. Неграмотници. Олигофрени. Фашистчета. Педали и лизбийки. ДА ТИ СЕРЕМ НА ДЕМОКРАЦИЯТА ДА ТИ СЕРЕМ.

Гонзало Лира, американски гражданин задъжан от службите на Украйна? Нещо за АСАНДЖ? Или само пРосия псувни, на видими либерастични кокошки, прибрали незнайно колко грантове по "програми" за разделение на обществото, като у нас? Сороспарцалите трябва да бъдат изринати от всякъде. Ако искат да си ходят в "райската градина" на педали, лизбийки, педофили, геронтофили и животноебачи. СТИГА НИ СВИНЩИНАТА НА ПРОКАЖЕНИТЕ ЦИОНИСТИ. Ако не вярвят в идеята за Руска държава и кулутура и всичкото си малоумие и предателство оправдават с Путин. Прав им път. Както и на локалните ибрици, които с малоумието си върнаха във властта ДС мутрата Борисов, и отрока на Мултигруп Пеевски. Спор няма. Посолствата трябва да горят. Иначе ние ще горим.

До кога ще ни занимавате с един престъпник. Дори да се казва Навални. Този е толкова десидент, колкото аз съм космонавт.

Кочина

Живееш в такава. Нарича се територия на Посолствата. В нея мис цицикон перка с 260 по Тракия докато споделя културните постижения на Митко Пайнера. Мършо соросробска.

Джендър, пак си прекалил с тревата ?!